Γκρεμίζει την «άριστη» εικόνα της η Ν.Δ. Διέγραψε Μπογδάνο επειδή τόλμησε να μιλήσει κατά ΚΚΕ. Έδιωξε Αρκουμανέα επειδή θα κατέθετε κατά Γεωργιάδη στο σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ. Αντάρτικο εν όψει... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Γκρεμίζει την «άριστη» εικόνα της η Ν.Δ. Διέγραψε Μπογδάνο επειδή τόλμησε να μιλήσει κατά ΚΚΕ. Έδιωξε Αρκουμανέα επειδή θα κατέθετε κατά Γεωργιάδη στο σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ. Αντάρτικο εν όψει...

  Η κυβέρνηση που έχει διαλύσει κάθε έννοια δημοκρατίας, καταπατώντας Συνταγματικές ελευθερίες πολιτών και εκτελώντας πιστά τις εντολές της ...

 





Η κυβέρνηση που έχει διαλύσει κάθε έννοια δημοκρατίας, καταπατώντας Συνταγματικές ελευθερίες πολιτών και εκτελώντας πιστά τις εντολές της Νέας Τάξης προς μια «Μεγάλη Επανεκκίνηση», αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως έχει πάρει κατηφορικό δρόμο, δημιουργώντας πλέον τριγμούς και στα θεμέλια της παράταξης.


Η Νέα Δημοκρατία διέγραψε τον Μπογδάνο επειδή τόλμησε να μιλήσει κατά του ΚΚΕ – Είχε προηγηθεί «σκοτωμός» στη Βουλή με Δένδια και ΚΚΕ! Οργισμένη αντίδραση Δένδια σε Μπογδάνο για...«συμπαράταξη με Κασιδιάρη»!

Ενημέρωσαν τον Μητσοτάκη στη Σλοβενία που βρίσκεται για τα όσα συνέβησαν στη Βουλή και ζήτησε την διαγραφή του...

Είχε προηγηθεί επεισόδιο μέσα στη Βουλή, μετά την τοποθέτηση Μπογδάνου αναφέροντας: «Κάνω έκκληση στην αξιωματική αντιπολίτευση να σκεφτεί καλύτερα το τι θα πράξει. Δεν υπάρχει δίλημμα βούτυρο ή κανόνια. Αυτή την ταραγμένη περιοχή χωρίς κανόνια δεν υπάρχει και βούτυρο. Δεν μπορεί κανένας να μας αναγκάσει να χαιρόμαστε για τη Συμφωνία των Πρεσπών, για την εκχώρηση της μακεδονικής γλώσσας και της μακεδονικής ταυτότητας για αυτό κανένας να μας αναγκάσει να λέμε Βόρεια Μακεδονία γι’ αυτό και όπου μπορούμε θα λέμε κράτος των Σκοπίων. Ο Γρίβας έλεγε ότι έχουμε τρεις εχθρούς. Τους Άγγλους, τους Τούρκους και τους κομμουνιστές. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος έλεγε ήταν οι κομμουνιστές. Αν κάποιοι θέλουν την Ελλάδα γυμνή και απροστάτευτη να το πουν ευθέως δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Η Ελλάδα, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στέκεται στο ιστορικό της ύψος».

Δυστυχώς για τον Κ.Μπογδάνο, τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι: Οπως έδειξε η εξέλιξη του επεισοδίου «η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν στάθηκε στο ιστορικό της ύψος».

Έτσι στην συνέχεια παρενέβη ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας ο οποίος όμως στήριξε... το ΚΚΕ!

Η αναφορά αυτή έφερε άγρια κόντρα με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ, Θανάση Παφίλη, ενώ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου είχε καλέσει τον Υπουργό Εξωτερικών, που εκπροσωπούσε την κυβέρνηση λόγω της απουσίας Μητσοτάκη στη Σλοβενία, να αποδοκιμάσει το «παραλήρημα» όπως το χαρακτήρισε του κ. Μπογδάνου.

Σε επόμενη αποστροφή του ο κ. Μπογδάνος απαντώντας στον κ. Δρίτσα αποκαλυψε ότι στο Βίτσι ήταν μαζι του κι ο βουλευτής Καστοριάς της ΝΔ και η διευθύντρια του γραφείου του,στη Θεσσαλονίκη. Ίσως αυτή η αποκάλυψη να του πρώην γαλάζιου βουλευτή να ήταν και η πραγματική αιτία της διαγραφής. Άραγε θα διαγραφούν από το κόμμα και αυτά τα δύο πρόσωπα, ή ισχύουν δύο μέτρα και δύο σταθμά...;


Αντάρτικο στη ΝΔ: «Να μας εξηγήσεις γιατί διέγραψες τον Μπογδάνο» - Δηλώσεις-«φωτιά» από τον βουλευτή Κ.Κυρανάκη

Να αιτιολογήσει την διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΚΟ της ΝΔ ζήτησε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο βουλευτής Κώστας Κυρανάκης, προβαίνοντας σε σαφή πρόκληση προς μια ηγεσία που πλέον δείχνει να έχει κόψει τον «ομφάλιο λώρο» με τα πολιτικό αίσθημα της συντριπτικής πλειοψηφίας των μελών της ΚΟ.

«Είναι μια απόφαση του πρωθυπουργού, είναι ξεκάθαρο αυτό. Θεωρώ ότι τις επόμενες ώρες και πιθανότατα μέρες θα υπάρξουν εξηγήσεις για αυτή την κίνηση. Με κομματικό κόστος ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είπε την άποψή του. Είναι η πρώτη διαγραφή που γίνεται αυτά τα δύο χρόνια», τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στο Kontra Channel.



«Έδιωξαν τον Αρκουμανέα επειδή θα κατέθετε κατά Γεωργιάδη»

Το φιλοκυβερνητικό Liberal αναφέρει ότι ο Παναγιώτης Αρκουμανέας ακολουθούσε τη «γραμμή Πολάκη» στο σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ

Πλούσιο παρασκήνιο φαίνεται ότι υπάρχει πίσω από την παραίτηση του Παναγιώτη Αρκουμανέα από το τιμόνι του ΕΟΔΥ (πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ) καθώς στο φως έρχονται άκρως ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με τη σελίδα liberal.gr που εκφράζει τη γραμμή του Μαξίμου, ο Παναγιώτης Αρκουμανέας απομακρύνθηκε με συνοπτικές διαδικασίες επειδή ήταν αποφασισμένος να καταθέσει κατά του Άδωνι Γεωργιάδη για το σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ.

«Ο Π. Αρκουμανέας δικαιολογούσε δεξιά – αριστερά την επιλογή του λέγοντας ότι είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει την ίδια θέση που είχε και το προηγούμενο Δ.Σ του ΚΕΕΛΠΝΟ, ωστόσο κανείς δεν μπορούσε να κατανοήσει την ανεξήγητη επιμονή του να υιοθετήσει τις πρακτικές Πολάκη. Εξ ου και ο ίδιος άδειασε το γραφείο του σαββατιάτικα…» αναφέρεται στο δημοσίευμα του liberal.gr.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου