Παγκόσμια γενοκτονία... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Παγκόσμια γενοκτονία...

  Αντιμετωπίζουμε, αιώνες τώρα, έναν εχθρό τόσο κακό και σκληρό που είναι δύσκολο να φανταστούμε ακόμη και τα άρρωστα εγκλήματα που έχουν δι...

 


Αντιμετωπίζουμε, αιώνες τώρα, έναν εχθρό τόσο κακό και σκληρό που είναι δύσκολο να φανταστούμε ακόμη και τα άρρωστα εγκλήματα που έχουν διαπράξει, αλλά και αυτά που θα διαπράξουν


Αυτές οι δυνάμεις αντιπροσωπεύουν το απόλυτο κακό, που βρίσκονται σε πόλεμο με την ανθρωπότητα από την αρχή της ιστορίας…Πλησιάζουμε στην τελική αναμέτρηση του καλού ενάντια στο κακό…


Γράφει ο GEWKWN

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Η ΜΑΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΤΗΤΑΣ…"

Εμείς οι άνθρωποι δεν θα ξεχάσουμε ποτέ.

Όλους όσους εργάστηκαν για την ‘’Πανδημία’’  αυτούς  που εργάστηκαν σκόπιμα για να ανατρέψουν τους νόμους και να καταπιέσουν τους ανθρώπους. Όλους όσους εν γνώσει τους συμμετέχουν στα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τους γιατρούς που ακολουθούν εντολές για λανθασμένη διάγνωση ασθενών, που δίνουν λανθασμένες συνταγές και αφήνουν τους ασθενείς να πεθαίνουν στους αναπνευστήρες, που γνωρίζουν τις συνέπειες του εμβολίου και όμως  το προωθούν, αυτοί είναι οι πιο άρρωστοι και κακοί από όλους, διότι έχουν προδώσει τον όρκο που έδωσαν να θεραπεύουν και να σώσουν ζωές, και σιώπησαν στις ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ

Δηλητηριάζουν τους ανθρώπους με το εμβόλιο και κερδίζουν από τον θάνατο,  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ…. Τους πιλότους που ρίχνουν τον θάνατο από τους ουρανούς Chem Trail Geo-Engineering,  ΞΕΡΟΥΝ τι κάνουν, και όμως το κάνουν… Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κατηγόρησε τις δυτικές κυβερνήσεις για γεω-χειραγώγηση του περιβάλλοντος της Γης μέσω χημικών ψεκαστικών επιχειρήσεων που έχουν σχεδιαστεί για να αλλάξουν το κλίμα του πλανήτη και να δηλητηριάσουν τον πληθυσμό.

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ…… Όσους δηλητηριάζουν το νερό με φθόριο ή δηλητηριάζουν σκόπιμα το φαγητό μας με τοξικές χημικές ουσίες

ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΝ ΓΗ ΤΑ ΔΈΝΤΡΑ

Γνωρίζετε ότι διοχετεύονται 70.000 θανατηφόρες χημικές ουσίες στον αέρα, στο νερό και στη γη εδώ και 60 χρόνια. Έχετε ιδέα για τις μακροπρόθεσμες συνέπειες ενός τέτοιου συνδυασμού κακοποίησης;  Μπορείτε να φανταστείτε ότι η τροφή………. μας δηλητηριάζει μέχρι θανάτου μέσω καρκίνων, νευρολογικών ασθενειών όπως η νόσος του Πάρκινσον, η σκλήρυνση κατά πλάκας, ο αυτισμός, η CP, η MD και πολλά άλλα;  Ωστόσο, ετησίως, συνεχίζουν να δηλητηριάζουν τα περισσότερα από τα τρόφιμά μας.

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ…. Ότι τα τελευταία 50 χρόνια ρίχτηκαν  στους ωκεανούς 5.000.000.000.000 (τρισεκατομμύρια) κομμάτια πλαστικού και δηλητήρια.

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ…. Την Ευρεία χρήση νευροτοξικών φυτοφαρμάκων….Μελέτες έχουν συνδέσει την έκθεση στο chlorpyrifos με μόνιμες βλάβες στον εγκέφαλο των παιδιών, συμπεριλαμβανομένων προβλημάτων προσοχής, αναπτυξιακών καθυστερήσεων και απώλειας νοημοσύνης…..Συνήθως αυτό το φυτοφάρμακο χρησιμοποιείται για το μπρόκολο, τα λαχανάκια Βρυξελλών, το κουνουπίδι, τα βατόμουρα, το καλαμπόκι, οπωροφόρα δέντρα, σόγια και άλλες γραμμικές καλλιέργειες, καθώς και στα γήπεδα γκολφ, και στον χλοοτάπητα……Επιστήμονες, εδώ και χρόνια έχουν επισημάνει ότι το chlorpyrifos μπορεί να οδηγήσει σε μη αναστρέψιμη νευροαναπτυξιακή βλάβη στα παιδιά, και η μόνη ηθική επιλογή είναι να απαγορευθεί το φυτοφάρμακο για όλες τις χρήσεις τροφίμων αμέσως.

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ….οτι τα φάρμακα  Pfizer, Moderna, Astrazeneca και άλλα  ΔΕΝ είναι ‘’εμβόλια’’ αλλά περίπλοκα νανοσωματιδια ……οξειδίου του γραφενίου…… διαφόρων νανοστοιχείων που συνδέονται με γενετικά τροποποιημένα νουκλεϊκά οξέα του mRNA από ζωικά κύτταρα και αποβαλλόμενα ανθρώπινα εμβρυϊκά κύτταρα. Για άλλη μια φορά τα συστατικά σε αυτά τα λεγόμενα εμβόλια είναι εξαιρετικά μαγνητοτοξικά, κυτταροτοξικά και γονοτοξικά για τις φυτικές κυτταρικές μεμβράνες των φυτών, εντόμων, πτηνών, ζώων και ανθρώπων και την γενετική τους, η οποία έχει ήδη οδηγήσει σε παρενέργειες ή και σε θάνατο

Η Παγκόσμια Πανδημία ήταν μια κρίση που δημιουργήθηκε για να εξαναγκάσει τους ανθρώπους να συμμορφωθούν με την ατζέντα της παγκοσμιοποίησης

Οι σκοτεινές δυνάμεις ελέγχουν κάθε σημαντικό κοινωνικό θεσμό….. κυβέρνηση, ΜΜΕ, εταιρείες, στρατό, δικαιοσύνη, εκπαίδευση και την εκκλησία.

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ…

-την Υπονόμευση των σχολείων και την διδασκαλία του σεξ και της ομοφυλοφιλίας στα παιδιά

-την Καταστροφή της εθνικής ταυτότητας με την μετανάστευση

-την απομάκρυνση των πιστών από τις εκκλησίες  

-την καταστροφή της οικονομίας και όλους αυτούς που τους έσπρωξαν στην αυτοκτονία,

-την προσπάθεια τους για κατάργηση της ιδιωτικής ιδιοκτησίας, και να αναλάβουν την διαχείριση όλων των πόρων της γης, των οικοσυστημάτων, των ερήμων, των δασών, των βουνών, των ωκεανών και του γλυκού νερού.

Αυτός είναι ο κόσμος της Ατζέντας που προωθούν, και με τα εμβόλια σκοπό έχουν α) την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού και β) όσοι επιβιώσουν (500 εκατομμύρια ) να τους προγραμματίσουν  για να διευκολυνθεί ο έλεγχός τους και να τερματιστεί κάθε ίχνος πνευματικού, θρησκευτικού και  συνειδητού ανθρώπου.      

Οι ‘’Άρχοντες’’ του κόσμου αυτού  θέλουν έναν κόσμο ‘’μηχανικά ελεγχόμενο’’, που θα συγχωνευτεί με την τεχνολογία σε μια ‘’ρομποτική ανθρωπότητα’’, δημιουργώντας ανθρώπινα ρομπότ χωρίς συμπόνια, και ικανότητα ελεύθερης σκέψης, θέλουν να παράγουν ένα στρατιωτικό ρομπότ που θα ακολουθεί πάντα τις εντολές τους.

Σήμερα είμαστε στο σημείο που θα προχωρήσουν σε μια παγκόσμια καταστροφή για να έρθουν μετά με τον δικό τους ‘’θεο’’ να σώσουν την ανθρωπότητα,  σύντομα θα ζήσουμε το χειρότερο παγκόσμιο οικονομικό Κραχ θα είναι καταστροφικό και χωρίς προηγούμενο, η ανεργία θα φτάσει στο αποκορύφωμά της που δεν είχε ξαναγίνει και οι άνθρωποι θα έχουν προβλήματα να αποκτήσουν βασικούς πόρους τροφίμων.

Αυτή η φάση του σχεδίου προβλέπει πολλές ταραχές που θα οδηγήσουν στην ολική κατάρρευση της κοινωνίας….. Το επόμενο βήμα θα είναι η επιλογή του στρατιωτικού νόμου θα είναι ο μόνος τρόπος για να ηρεμήσουν οι μαζικές εξεγέρσεις και ταραχές που προκλήθηκαν από έναν προσχεδιασμένο παγκόσμιο λιμό,

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ…

Παιδιά μου, η ασπίδα είναι Ο Χριστός και τα άρματα σας η πίστη σας.

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ, ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΧΘΕΙ ΜΟΝΟΝ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΤΟ ΧΑΟΣ, ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΙΣ……….. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΞΤΕ!!

Ο ΘΕΟΣ, αυτό να το ξέρετε ξεκάθαρα, έχει καταχωρίσει για όλους μιαν θέση, εσείς εάν θέλετε παιδιά μου, έρχεσθε και πιάνετε την θέση σας αυτήν, η εάν θέλετε την αρνείσθε.

Αλλά αληθώς σας λέγω σήμερα, η άρνησης αυτόν τον καιρό, έχει δύσκολη επιστροφή, γι’αυτό παιδιά μου προσέξτε τα βήματα σας, ας είναι μικρά και σταθερά, να μην είναι βιαστικά και μεγάλα.

ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΛΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗΝ!!!



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. 


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου