Το τέρας της παγκοσμιοποίησης και η αναγέννηση της Ελλάδος - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Το τέρας της παγκοσμιοποίησης και η αναγέννηση της Ελλάδος

  Η πτώχευση και η πολιτειακή ανωμαλία είναι μέσα στα σχέδια των παγκοσμιοποιητών τυράννων για όλες τις χώρες τού κόσμου ένα βήμα πριν από μ...

 


Η πτώχευση και η πολιτειακή ανωμαλία είναι μέσα στα σχέδια των παγκοσμιοποιητών τυράννων για όλες τις χώρες τού κόσμου ένα βήμα πριν από μια γενικευμένη γεωπολιτική και πολεμική σύγκρουση.


Ο λόγος είναι ότι η αντίχριστη τυραννία με τον πλήρη έλεγχο των λαών είναι σχεδιασμένη να επιβληθεί μέσα από την πλήρη παρακολούθηση των κινήσεων και την απόλυτη υποταγή τους.


Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Οι πολιτικοί των "δημοκρατικών" καθεστώτων στα δήθεν ελεύθερα κράτη πιστοποιούν με τις άθλιες πράξεις τους στο όνομα τού κατασκευασμένου κορονοϊού την κατάληψη των λαών τους που έχουν κάνει στο όνομα τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Οι αντιφατικές, παρανοϊκές, μισάνθρωπες και τυραννικές αποφάσεις τους υπηρετούν την φτώχεια, την απομείωση των πληθυσμών, την κατάργηση των εθνών και την υποταγή των ραγιάδων στα δίχτυα τής αντίχριστης παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Στην Πατρίδα μας ήδη οι κυβερνητικοί ψευτοπατριώτες κάνουν λόγο για τις απολύσεις των εργαζομένων που θα αρνηθούν να προβούν στον παράνομο υποχρεωτικό εμβολιασμό με τα επώδυνα πειραματικά εμβόλια. Την ίδια στιγμή είναι έτοιμες να τεθούν σε εφαρμογή οι σκέψεις τους για την απαγόρευση τής εισόδου των ανεμβολίαστων σε καταστήματα λιανικής πώλησης. Παράλληλα εφαρμόζεται το κλείδωμα τού τουρισμού σε προσοδοφόρους προορισμούς στα νησιά μας όπου μάς είχαν πει τα παπαγαλάκια τού κατοχικού καθεστώτος ότι οι εμβολιασμοί είχαν τάχα παράσχει προστασία από τον ιό. Αυτή η προστασία και η εικόνα πλέον ακυρώθηκε, ενώ πληθαίνουν οι ιατρικές απόψεις ότι οι εμβολιασμοί ενοχοποιούνται για τις μεταλλάξεις. Βέβαια στην προκειμένη περίπτωση είναι σαφές ότι ο τουρισμός μας ναρκοθετείται εν μέσω μιας μη παραγωγικής και κατεστραμμένης οικονομίας, διότι οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες μάς φέρνουν πιο κοντά στην πτώχευση.

Η πτώχευση και η πολιτειακή ανωμαλία είναι μέσα στα σχέδια των παγκοσμιοποιητών τυράννων για όλες τις χώρες τού κόσμου ένα βήμα πριν από μια γενικευμένη γεωπολιτική και πολεμική σύγκρουση. Ο λόγος είναι ότι η αντίχριστη τυραννία με τον πλήρη έλεγχο των λαών είναι σχεδιασμένη να επιβληθεί μέσα από την πλήρη παρακολούθηση των κινήσεων και την απόλυτη υποταγή τους. Στη Γαλλία ανακοινώθηκε από τούς κυβερνώντες η πρόθεση τής επιβολής φυλάκισης 6 μηνών σε όσους μπαίνουν σε εστιατόρια χωρίς διαβατήριο κορονοϊού. Την ίδια στιγμή στη Βρετανία, στον Καναδά και την Αυστραλία δρομολογείται η δημιουργία πόλεων φυλακών για ανεμβολίαστους με σκοπό την υποτιθέμενη επιμόρφωση των απείθαρχων πολιτών και τον εμβολιασμό τους!!! Κι έτσι επανέρχονται τα στρατόπεδα συγκεντρώσεως με δημοκρατικό πρόσημο. Βέβαια εδώ μάς έρχεται στον νου η ψήφιση των υποχρεωτικών νοσηλειών και εμβολιασμών που κάποιοι αμφισβητούσαν αλλά τώρα επιβεβαιώνονται.

Λοιπόν, είναι σαφές πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ο εχθρός των Ελλήνων και όλων των λαών τής γης είναι το τέρας τής παγκοσμιοποίησης. Στόχος των εχθρών Θεού και Ανθρώπου είναι η απάλειψη τής Χριστιανικής Πίστης και τής Εθνικής Ταυτότητας με τον παράλληλο αποδεκατισμό και την μείωση των λαών. Το μέγιστο λοιπόν όπλο μας και το ιερό μας καθήκον είναι η κραταίωση τής Πίστης και τού Εθνικού μας Φρονήματος. Η ελευθερία τής Πατρίδος μας έχει σαφές όνομα και οδικό χάρτη. Είναι ο Ελληνικός Εθνικισμός. Είναι η ανάδειξη και η υπερίσχυση τής Ελληνορθόδοξης Αλήθειας, τού Ελληνικού Πολιτισμού και τής ελευθερίας πάσης Ελληνικής Κοινότητος και Πατρίδος. Είναι η διοίκηση τού κράτους από το ίδιο το Έθνος. Και το Έθνος είναι η Φυλή, ο Λαός, ο Στρατός από κοινού.

Η Νομοτέλεια τού Εθνικού Κράτους είναι η οδός τής κανονικότητας και τής ασφάλειας ενός λαού. Η Ελλάς ως Απόστολος Θεού και Μαχητής τής ελευθερίας θα δείξει για μια ακόμη φορά τον δρόμο τού σεβασμού, τής αξιοπρέπειας και τής αναδείξεως των ανθρωπίνων αξιών. Η Κοσμοθεωρία και η Βιοθεωρία τού Εθνικισμού των Ελλήνων προτάσσουν και εφαρμόζουν την αλήθεια, την αυθυπαρξία, την αυτοδιάθεση και την δημιουργικότητα των ελεύθερων λαών με τον απόλυτο σεβασμό τής εθνικής ανεξαρτησίας, τής εθνικής ταυτότητας και των ιδανικών κάθε λαού. Η δε υγεία των λαών είναι συνώνυμη τής ειρήνης που χτίζεται επάνω στη συνεργασία για την συντριβή των σατανικών μισάνθρωπων νεοταξιτών. Η ώρα λοιπόν αγαπημένοι μου Έλληνες για την ενότητα και την αναγέννηση τού Ελληνισμού μας ήρθε με Βασιλέα τον Θεό και οδηγό μας τα λάβαρα τού Έθνους μας.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου