Η «Μεγάλη επαναφορά» εξελίσσεται ταχύτατα σε παγκόσμια τυραννία - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η «Μεγάλη επαναφορά» εξελίσσεται ταχύτατα σε παγκόσμια τυραννία

  Η ατζέντα του WEF για το 2030 αποτελεί μέρος αυτού που σήμερα διαφημίζεται ως The Great Reset. Μέρος του The Great Reset είναι η μετάβαση ...

 





Η ατζέντα του WEF για το 2030 αποτελεί μέρος αυτού που σήμερα διαφημίζεται ως The Great Reset. Μέρος του The Great Reset είναι η μετάβαση από τον καπιταλισμό των μετόχων στον «καπιταλισμό των ενδιαφερόμενων μερών», για τον οποίο οι παγκόσμιοι ηγέτες ισχυρίζονται ότι θα προσφέρει «ίδια κεφάλαια» για όλους...


Στην πραγματικότητα, ο «καπιταλισμός των ενδιαφερόμενων μερών» καταστρέφει την ελευθερία και μετατοπίζει την εξουσία επί των εθνών από τις εκλεγμένες κυβερνήσεις σε ιδιωτικές εταιρείες και άλλους μη εκλεγμένους «ενδιαφερόμενους», όπως το WEF. Από το πρώτο τρίμηνο του 2020, έχουμε ήδη πάρει μια γεύση του τι θα πει το The Great Reset για τη Δημόσια υγεία. Η βασική προϋπόθεση είναι αυτή μιας κατάστασης βιοασφάλειας, όπου οι μη εκλεγμένοι «ενδιαφερόμενοι» αποφασίζουν τι είναι καλύτερο για όλους..

 

Πηγή: Articles.mercola.com

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνισης

Ανάλυση του Δρ Joseph Mercola

 

Η ατζέντα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για το 2030 περιλαμβάνει την παράξενα δυσοίωνη απαίτηση ότι «δεν θα έχεις τίποτα και θα είσαι ευτυχισμένος». Η αδιευκρίνιστη έννοια είναι ότι οι πόροι του κόσμου θα ανήκουν και θα ελέγχονται από την τεχνοκρατική ελίτ και θα πρέπει να πληρώσετε για την προσωρινή χρήση των απολύτως όλων.

Τίποτα στην πραγματικότητα δεν θα σας ανήκει. Όλα τα στοιχεία και οι πόροι πρέπει να χρησιμοποιούνται από τη συλλογική ομάδα, ενώ η πραγματική ιδιοκτησία περιορίζεται σε ένα ανώτερο στρώμα κοινωνικής τάξης. Πώς ακριβώς θα σας κάνει ευτυχισμένη αυτή η επιβλητική δουλοπαροικία;

Και πάλι, η ανεπιθύμητη έννοια είναι ότι η έλλειψη ιδιοκτησίας είναι μια ευκολία - απλώς κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη. Νοικιάστε μια κατσαρόλα και μετά επιστρέψτε την. Δεν χρειάζεστε αποθηκευτικό χώρο! Φανταστείτε την ελευθερία! Υπόσχονται ακόμη και την ευκολία της αυτόματης παράδοσης drone κατευθείαν στην πόρτα σας.

Η τεχνητή νοημοσύνη - η οποία απορροφά τα δεδομένα σας για κάθε πτυχή της ύπαρξής σας μέσω σχεδόν κάθε τεχνολογίας και συσκευής που έχετε - θα τρέξει τη ζωή σας, προβλέποντας κάθε διάθεση και επιθυμία σας, ικανοποιώντας κάθε ιδιοτροπία σας. Αχ, η πολυτέλεια να μην χρειάζεται να παίρνεις αποφάσεις!

Προγραμματισμένη κλοπή υπό την κάλυψη μιας πανδημίας


Αυτή είναι η νοοτροπία που προσπαθούν να μεταδώσουν σε εσάς και να σας προγραμματίσουν επάνω σε αυτή. Ως ένα μόνο παράδειγμα, σε μια ανακοίνωση βίντεο στα μέσα Νοεμβρίου 2020, ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τρουντό είπε: 1

«Αυτή η πανδημία έδωσε την ευκαιρία για επαναφορά. Αυτή είναι η ευκαιρία μας να επιταχύνουμε τις προ-πανδημικές προσπάθειές μας για να φανταστούμε εκ νέου οικονομικά συστήματα που αντιμετωπίζουν πραγματικά παγκόσμιες προκλήσεις όπως η ακραία φτώχεια, η ανισότητα και η κλιματική αλλαγή ».

Κάποιοι, ωστόσο, αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι αυτές οι αφηγήσεις του «χτίζοντας καλύτερα» και της «επαναφοράς» της οικονομίας για να διασφαλιστεί η «ισονομία» είναι παροιμιώδεις παγίδες ποντικιών. Μόλις δαγκώσετε το τυρί, θα κολλήσετε, θα σας στερήσουν την ελευθερία σας για πάντα.

Στο παραπάνω βίντεο, ο συγγραφέας Douglas Kruger εξηγεί γιατί η ελευθερία είναι αδύνατη χωρίς το δικαίωμα στην ιδιωτική ιδιοκτησία. Η τεχνοκρατική ελίτ φυσικά δεν θέλει να καταλάβετε τις επιπτώσεις του πραγματικού κόσμου αυτού που έχουν σχεδιάσει, γι 'αυτό προσπαθούν να πουλήσουν αυτή τη διαβολική ιδέα ως κάτι που θα ωφελήσει την κοινωνία και τελικά θα κάνει τη ζωή δίκαιη για όλους. Είναι μια ελκυστική αφήγηση, αλλά μια επικίνδυνη φαντασίωση για αγορά. Όπως σημειώθηκε στις 16 Νοεμβρίου 2020, από το Εθνικό Αρχείο: 2

«… Ο Trudeau πρότεινε ότι ο ιός COVID-19 παρείχε μια« ευκαιρία για επαναφορά… για να ξανασκεφτούμε τα οικονομικά συστήματα ». Αυτό ελήφθη ως έγκριση του σχεδίου του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για τη συγκέντρωση της περισσότερης ιδιωτικής ιδιοκτησίας στα χέρια των μεγάλων εταιρειών Big Tech.

Το σχέδιο «Μεγάλη Επαναφορά» περιλαμβάνει συνεργασία μεταξύ εθνικών κυβερνήσεων και διεθνών φορέων για την «επανεκκίνηση του καπιταλισμού» με ένα ολοκληρωμένο διεθνικό τεχνοκρατικό κράτος πρόνοιας/επιτήρησης έως το έτος 2030…

Οι εταιρείες-μέλη του WEF και οι κυβερνητικοί εταίροι θα πραγματοποιούσαν την «επαναφορά» χρησιμοποιώντας την οικονομική πολιτική για να καταργήσουν ουσιαστικά την ατομική ιδιοκτησία και να συγκεντρώσουν σχεδόν όλο τον πλούτο στα χέρια των διεθνών μεγα-εταιρειών.

Η ιδέα θα ήταν να αξιοποιήσει το κράτος πρόνοιας και την οικονομία για να αντικαταστήσει το οικονομικό status quo της ατομικής ιδιοκτησίας με ένα όπου οι περισσότερες ατομικές ανάγκες ενοικιάζονται. »

Μάθετε να αναγνωρίζετε τις φράσεις που χρησιμνοποιούνται για τη «Μεγάλη επαναφορά»



Η ατζέντα του WEF για το 2030 αποτελεί αναπόσπαστο μέρος αυτού που σήμερα διαφημίζεται ως The Great Reset, 3 ένα σχέδιο που ξεκίνησε από κάτι που ονομάζεται Global Redesign Initiative, που εκπονήθηκε από το WEF μετά την οικονομική κρίση του 2008. Ο ιστότοπος του Διακρατικού Ινστιτούτου περιγράφει την πρωτοβουλία ως «πολυμετοχικότητα» ως «νέα μορφή παγκόσμιας διακυβέρνησης». 4

Σε μια δευτερεύουσα σημείωση, καθώς έμπαινα στην αναφορά του Διακρατικού Ινστιτούτου, παρατήρησα ότι η διεύθυνση URL περιλάμβανε τις λέξεις "ταξινόμηση όρων αντιγράφων ασφαλείας διαγραφής αργότερα". Δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει κάτι, αλλά αρχειοθέτησα 5 τη σελίδα για κάθε ενδεχόμενο . Άλλοι όροι και συνθήματα που περιγράφουν διάφορες πτυχές αυτής της παγκόσμιας ατζέντας εξαγοράς περιλαμβάνουν:

  • Η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση, η οποία είναι μέρος του διανθρωπιστικού κινήματος. 6 Στο παραπάνω βίντεο, ο ιδρυτής του WEF Klaus Schwab περιγράφει αυτά τα σχέδια
  • Κτίριο πίσω καλύτερα
  • Το Green New Deal
  • "Μετοχικό κεφάλαιο"
  • Καπιταλισμός ενδιαφερόμενων μερών

Τις τελευταίες ημέρες, είδαμε μια σειρά από παγκόσμιους ηγέτες να βγαίνουν σε ομιλίες για να καταγγείλουν τον καπιταλισμό, λέγοντας ότι χρειαζόμαστε «καπιταλισμό των ενδιαφερομένων μερών». Ανάμεσά τους η πρόεδρος της Βουλής, Νάνσι Πελόζι, η οποία στις 17 Σεπτεμβρίου 2021, μίλησε κατά του καπιταλισμού σε μια συνάντηση στο Λονδίνο. 7 , 8

"Στην Αμερική, ο καπιταλισμός είναι το σύστημά μας, είναι το οικονομικό μας σύστημα, αλλά δεν έχει εξυπηρετήσει την οικονομία μας όσο θα έπρεπε" , είπε. "Έτσι, αυτό που θέλουμε να κάνουμε δεν είναι να απομακρυνθούμε από αυτό, αλλά να το βελτιώσουμε.

Δεν μπορείτε να έχετε ένα σύστημα όπου η επιτυχία ορισμένων πηγάζει από την εκμετάλλευση των εργαζομένων και πηγάζει από την εκμετάλλευση του περιβάλλοντος και των υπολοίπων, και πρέπει να το διορθώσουμε ».

Ο πρόεδρος Μπάιντεν είναι ο πρώτος πρόεδρος των ΗΠΑ που ενστερνίστηκε τον καπιταλισμό των ενδιαφερομένων μερών, 9 και κορυφαίοι δημοκράτες, συμπεριλαμβανομένης της αντιπροέδρου Καμαλά Χάρις και της γερουσιαστής Ελίζαμπεθ Γουόρεν, έχουν παρουσιάσει προτάσεις πολιτικής που θα καταστήσουν νόμιμο τον καπιταλισμό των ενδιαφερομένων μερών. 10

Τι είναι ο καπιταλισμός των ενδιαφερόμενων μερών;

Τι ακριβώς είναι όμως ο καπιταλισμός των ενδιαφερομένων μερών; Αν είναι πιο δίκαιο και καθιστά τους πάντες πιο ευημερούμενους από το καπιταλιστικό σύστημα των μετόχων που έχουμε σήμερα, δεν θα έπρεπε να το υποστηρίξουμε όλοι; Το πρόβλημα είναι ότι ο τρόπος που περιγράφεται δεν είναι πώς λειτουργεί στην πραγματικότητα στον πραγματικό κόσμο. Ακούγεται υπέροχο στη θεωρία, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν πρόκειται να ωφελήσει τον μέσο άνθρωπο.

Όπως ανέφερε ο Ivan Wecke για την Ανοιχτή Δημοκρατία, σε ένα άρθρο με τίτλο "The Conspiracy Theories Aside, There Something Fishy About the Great Reset": 11

«Το σύνολο των θεωριών συνωμοσίας γύρω από τη Μεγάλη Επαναφορά είναι νεφελώδη και δύσκολο να καταγραφούν, αλλά η σύνθεσή τους μας δίνει κάτι σαν αυτό: το Great Reset είναι το σχέδιο της παγκόσμιας ελίτ για να προωθήσει μια κομμουνιστική παγκόσμια τάξη με κατάργηση της ιδιωτικής ιδιοκτησίας κατά τη χρήση του COVID-19. 19 για την επίλυση του υπερπληθυσμού και την υποδούλωση όσων απομένουν από την ανθρωπότητα με εμβόλια.

Ενθουσιάστηκα ... Αποφάσισα να μάθω ποιο ήταν πραγματικά το σχέδιο Great Reset του WEF. Στην καρδιά των θεωριών συνωμοσίας βρίσκονται υποτιθέμενες μυστικές ατζέντες και κακόβουλες προθέσεις.

Παρόλο που αυτά μπορεί να απουσιάζουν από την πρωτοβουλία του WEF για τη Μεγάλη Επαναφορά, αυτό που βρήκα ήταν κάτι σχεδόν εξίσου απαίσιο που κρύβεται σε απλή θέα. Στην πραγματικότητα, πιο δυσοίωνο γιατί είναι πραγματικό και συμβαίνει τώρα. Και περιλαμβάνει πράγματα τόσο θεμελιώδη όσο η τροφή μας, τα δεδομένα μας και τα εμβόλια μας.

Οι μαγικές λέξεις είναι "καπιταλισμός ενδιαφερόμενων μερών", μια έννοια που ο πρόεδρος του WEF Klaus Schwab σφυροκοπούσε εδώ και δεκαετίες και που κατέχει υπερηφάνεια στο σχέδιο Great Reset του WEF από τον Ιούνιο του 2020.

Η ιδέα είναι ότι ο παγκόσμιος καπιταλισμός πρέπει να μεταμορφωθεί έτσι ώστε οι εταιρείες να μην επικεντρώνονται πλέον μόνο στην εξυπηρέτηση των μετόχων αλλά να γίνονται θεματοφύλακες της κοινωνίας δημιουργώντας αξία για τους πελάτες, τους προμηθευτές, τους εργαζόμενους, τις κοινότητες και άλλους «ενδιαφερόμενους».

Ο τρόπος με τον οποίο το WEF βλέπει τον καπιταλισμό των ενδιαφερόμενων μερών πραγματοποιείται μέσω μιας σειράς «συμπράξεων πολλών ενδιαφερόμενων μερών» που συγκεντρώνουν τον ιδιωτικό τομέα, τις κυβερνήσεις και την κοινωνία των πολιτών σε όλους τους τομείς της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Η ιδέα του καπιταλισμού των ενδιαφερόμενων μερών και των συμπράξεων πολλών ενδιαφερόμενων μερών μπορεί να ακούγεται ζεστή και ασαφής, μέχρι να εμβαθύνουμε και να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτό σημαίνει στην πραγματικότητα να δίνουμε στις εταιρείες περισσότερη δύναμη στην κοινωνία και στους δημοκρατικούς θεσμούς λιγότερη ».

Ο καπιταλισμός των ενδιαφερόμενων μερών αυξάνει τη δύναμη των εταιρειών

Η Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ανασχεδιασμού, η οποία χρησίμευσε ως βάση για τη Μεγάλη Επαναφορά, έχει περιγραφεί ως «η πιο ολοκληρωμένη πρόταση για τον επανασχεδιασμό της παγκόσμιας διακυβέρνησης από τη διαμόρφωση των Ηνωμένων Εθνών κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ». 12 Επομένως, αυτό δεν είναι μικρό τσίμπημα. Είναι μια πλήρης αναθεώρηση του τρόπου με τον οποίο λειτουργούμε επιχειρήσεις και κυβερνάμε έθνη, όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και παγκοσμίως.

Σε αυτό το μοντέλο πολλαπλών ενδιαφερόμενων μερών, η κυβέρνηση είναι μόνο ένας ενδιαφερόμενος μεταξύ πολλών. Άλλοι ενδιαφερόμενοι φορείς που θα πρέπει να ληφθούν υπόψη περιλαμβάνουν μη κυβερνητικούς οργανισμούς όπως το ίδιο το WEF και πολυεθνικές εταιρείες. Με άλλα λόγια, αυτοί οι άλλοι ενδιαφερόμενοι θα έχουν λόγο για τον τρόπο διοίκησης των εθνών.

Παρατηρήστε ότι οι παγκόσμιοι ηγέτες θα τονίσουν ότι τα ενδιαφερόμενα μέρη περιλαμβάνουν το περιβάλλον και τους εργαζόμενους. Η αλήθεια, ωστόσο, είναι ότι οι ανάγκες και οι επιθυμίες των εργαζομένων και του φυσικού κόσμου δεν είναι σχεδόν στο επίκεντρο αυτού του μοντέλου. Όπως εξηγείται από τον Wecke: 13

«Αντί για εταιρείες που εξυπηρετούν πολλούς ενδιαφερόμενους φορείς, στο μοντέλο παγκόσμιας διακυβέρνησης πολλών ενδιαφερόμενων μερών, οι εταιρείες προωθούνται ως επίσημοι ενδιαφερόμενοι φορείς στη λήψη παγκόσμιων αποφάσεων, ενώ οι κυβερνήσεις υποβιβάζονται ως ένας από τους πολλούς ενδιαφερόμενους.

Στην πράξη, οι εταιρείες γίνονται οι κύριοι ενδιαφερόμενοι, ενώ οι κυβερνήσεις αναλαμβάνουν έναν ρόλο πίσω, και η κοινωνία των πολιτών είναι κυρίως η επένδυση παραθύρων ».

Ο καπιταλισμός των ενδιαφερόμενων μερών αναλαμβάνει με λαθραίο τρόπο

Ο Wecke επισημαίνει ότι αυτό το οικοσύστημα πολλών ενδιαφερομένων έχει ήδη εφαρμοστεί και διευρύνεται κάθε μέρα που περνά. Δεν είναι κάτι που προτείνουν να εφαρμόσουν στο μέλλον. Αντ 'αυτού, βασικά μας λένε τώρα τι κάνουν εδώ και χρόνια.

"Οι ομάδες πολλών ενδιαφερομένων έχουν εξαπλωθεί σε όλους τους τομείς του παγκόσμιου συστήματος διακυβέρνησης", λέει ο Wecke, σημειώνοντας ότι υπάρχουν ήδη "περισσότερες από 45 παγκόσμιες ομάδες πολλών ενδιαφερομένων που θέτουν πρότυπα και καθορίζουν κατευθυντήριες γραμμές και κανόνες σε διάφορους τομείς".

Αυτές οι ομάδες, οι οποίες δεν έχουν δημοκρατική λογοδοσία, αποτελούνται από μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, οι οποίες προσλαμβάνουν μέσα στην κυβέρνηση, την κοινωνία των πολιτών και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Μαζί, ισχυρίζονται ότι λύνουν κάθε είδους προβλήματα που μαστίζουν την κοινωνία.

Ουσιαστικά, πιστεύουν ότι γνωρίζουν τι είναι καλύτερο για όλους και χωρίς να έχουν εκλεγεί να μιλούν και να ενεργούν για λογαριασμό μας, λαμβάνουν μονομερείς αποφάσεις που θα υπαγορεύουν τον τρόπο που ζούμε, μεγαλώνουμε και ευημερούμε.

Από το πρώτο τρίμηνο του 2020, έχουμε ήδη πάρει μια γεύση του τι θα σημαίνει η Μεγάλη Επαναφορά για τη δημόσια υγεία. Βασίζεται βασικά στην υπόθεση ότι ζούμε σε μια κατάσταση βιοασφάλειας, όπου αυτοί οι μη εκλεγμένοι «ενδιαφερόμενοι» αποφασίζουν τι είναι καλύτερο για εμάς, ανεξάρτητα από το πώς αισθανόμαστε γι 'αυτό.

Ως ένα μόνο παράδειγμα ενός «οικοσυστήματος» πολλών ενδιαφερομένων που είναι ήδη σε λειτουργία είναι η πρωτοβουλία COVAX, σκοπός της οποίας είναι να επιταχύνει την κυκλοφορία των εμβολίων για τον COVID-19. Αυτή η πρωτοβουλία δημιουργήθηκε από δύο ομάδες πολλών ενδιαφερόμενων μερών, το GAVI και τον Συνασπισμό για Καινοτομίες Ετοιμότητας για Επιδημίες (CEPI), σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και χρηματοδοτήθηκε από κυβερνήσεις.

Η GAVI και η CEPI συνδέονται και οι δύο με το WEF, το Foundationδρυμα Bill & Melinda Gates και μια μεγάλη λίστα φαρμακευτικών εταιρειών. Όπως σημείωσε ο Wecki, ενώ οι κυβερνήσεις χρηματοδοτούν την πρωτοβουλία COVAX, οι εταιρίες με επίκεντρο τους συνασπισμούς (GAVI και CEPI) επιβλέπουν και αποκομίζουν τα κέρδη από το έργο.

Μας δόθηκε ήδη μια ματιά στο βασικό πρόβλημα με αυτό το σύστημα, το οποίο είναι ότι αποσκοπεί αποκλειστικά στο κέρδος. Το 2020, η Νότια Αφρική και η Ινδία προσπάθησαν να άρουν τους κανόνες πνευματικής ιδιοκτησίας για τις τεχνολογίες εμβολίων COVID-19 για να ενισχύσουν την παραγωγή στις αναπτυσσόμενες χώρες. Ο GAVI, ο ίδιος ο Gates και η βιομηχανία φαρμάκων αντιτάχθηκαν έντονα, όπως θα περίμενες.

Γιατί; Επειδή η δημόσια υγεία δεν είναι το κύριο κίνητρο ή κίνητρό τους. Το κέρδος είναι. Το κέρδος είναι το κύριο συμφέρον τους και ως πρωταρχικό «ενδιαφερόμενο μέρος», τα συμφέροντά τους πρέπει να σταθμιστούν έναντι άλλων συμφερόντων των ενδιαφερομένων, όπως η επιθυμία και η επιθυμία των ανθρώπων να μην αρρωστήσουν και πεθάνουν. Και, λοιπόν, βρίσκονται στο κέντρο της δομής εξουσίας, οπότε μαντέψτε ποιος συμφέρον κερδίζει και θα κερδίζει πάντα;

Ο καπιταλισμός των ενδιαφερομένων θα καταστρέψει την ελευθερία

Ο Wecke περιγράφει την πολυμετοχικότητα ως «η ενημέρωση της πολυμερούς προσέγγισης από το WEF», το οποίο είναι το σύστημα με το οποίο συνεργάζονται σήμερα έθνη του κόσμου. Στον πυρήνα βρίσκονται τα Ηνωμένα Έθνη.

Μέχρι στιγμής, αυτό το σύστημα είναι ακόμα δημοκρατικό, τουλάχιστον θεωρητικά, καθώς οι εκλεγμένοι ηγέτες είναι αυτοί που συγκεντρώνονται για να πάρουν παγκόσμιες αποφάσεις. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι ότι ο καπιταλισμός των ενδιαφερομένων μερών που προτείνεται τώρα δεν πρόκειται να εμβαθύνει τη δημοκρατία, αλλά μάλλον να την εξαλείψει εντελώς.

Ο σχεδιασμός του παραγκωνίζει τις κυβερνήσεις και τοποθετεί μη επιλεγμένους ενδιαφερόμενους φορείς, κυρίως διεθνικές εταιρείες, στη θέση του οδηγού, δίνοντάς τους την απόλυτη εξουσία να λαμβάνουν αποφάσεις για τον κόσμο στο σύνολό του, αυτό είναι ακριβώς αυτό που έχουμε αρχίσει να βιώνουμε όλο και περισσότερο κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας. Όπως εξηγείται από τον Wecke: 14

«Με απλά λόγια, οι συμπράξεις πολλών ενδιαφερόμενων μερών είναι συμπράξεις δημόσιου-ιδιωτικού τομέα στην παγκόσμια σκηνή. Και έχουν πραγματικές επιπτώσεις στον τρόπο οργάνωσης των συστημάτων διατροφής μας, στον τρόπο με τον οποίο διέπεται η μεγάλη τεχνολογία και στον τρόπο διανομής των εμβολίων και των φαρμάκων μας ».

Έχουμε επίσης «Ιατρική επαναφορά»...

Από το πρώτο τρίμηνο του 2020, έχουμε ήδη πάρει μια γεύση του τι θα πει το The Great Reset για τη δημόσια υγεία. Βασίζεται βασικά στην υπόθεση ότι ζούμε σε μια κατάσταση βιοασφάλειας, όπου αυτοί οι μη εκλεγμένοι "ενδιαφερόμενοι" αποφασίζουν τι είναι καλύτερο για εμάς, ανεξάρτητα από το πώς αισθανόμαστε γι 'αυτό.

Για παράδειγμα, όλα τα νοσοκομεία στις ΗΠΑ έχουν εντολή να χρησιμοποιούν τις πιο θανατηφόρες θεραπείες COVID που μπορεί να φανταστεί κανείς, και οι γιατροί που αψηφούν τις οδηγίες και κάνουν ό, τι καλύτερο για τους ασθενείς τους, απειλούνται οι ιατρικές τους άδειες. Το να μιλάμε μόνο για αποτελεσματικές θεραπείες για το COVID θα βάλουμε ένα βλάκα στην πλάτη ενός γιατρού.

Σε παντού χώρες, οι άνθρωποι λένε ότι οι πυροβολισμοί COVID είναι ο μόνος δρόμος και τα διαβατήρια εμβολίων - που κάποτε χλευάζονταν ως μια παρανοϊκή θεωρία συνωμοσίας - εφαρμόζονται. Ποιος πήρε αυτές τις αποφάσεις; Κανείς δεν παραδέχεται την πραγματική πηγή αυτών των αποφάσεων κλειδώματος, αλλά μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι προέρχονται από έναν κεντρικό κόμβο, που διοικείται από ανθρώπους που κανείς δεν ψήφισε ποτέ στην εξουσία.

Σε όλο τον κόσμο, παίζεται ένα στριμμένο παιχνίδι με τα μυαλά, όπου οι παγκόσμιοι ηγέτες μας λένε τώρα ότι τα διαβατήρια εμβολίου είναι το «εισιτήριό μας για την ελευθερία», αγνοώντας εντελώς το γεγονός ότι η ελευθερία μας δεν είναι και δεν μπορεί να εξαρτάται από τις ιατρικές μας επιλογές. 

Ο Trudeau, για παράδειγμα, δήλωσε πρόσφατα ότι τα διαβατήρια εμβολίου είναι "τα πάντα" ενημερώνοντας ότι "αν έχετε κάνει τα σωστά πράγματα, θα είστε ασφαλείς" όπου κι αν πάτε. 15 Ενώ εκείνοι που αρνούνται να κάνουν «το σωστό» απλά δεν δικαιούνται τις ίδιες «ελευθερίες».


 Το βίντεο ενδέχεται να μην λειτουργεί σε όλα τα προγράμματα περιήγησης

Το ότι τα αντίμετρα της ασθένειας που βλέπουμε αυτήν τη στιγμή για τον COVID-19 δεν θα τελειώσουν με τον COVID-19 είναι σαφές. Δη, ο Πρόεδρος Μπάιντεν έχει υπογράψει εκτελεστικό διάταγμα που προσθέτει την ιλαρά στον κατάλογο των ασθενειών για τις οποίες ένα άτομο μπορεί να τεθεί σε καραντίνα ή/και να αναγκαστεί να απομονωθεί «για την προστασία της δημόσιας υγείας». 16

Και πάλι, αυτό που χτίζεται γύρω μας είναι μια κατάσταση βιοασφάλειας που θα ελέγχει κάθε πτυχή της ζωής μας υπό την αιγίδα της «προστασίας της δημόσιας υγείας», ενώ δεν κάνουμε κάτι τέτοιο. Είναι αδιαμφισβήτητο ότι τα αντίμετρα COVID προκάλεσαν πολύ περισσότερη καταστροφή από ό, τι έκανε ο ιός και αυτά τα αντίμετρα συνεχίζουν να καταστρέφουν ζωές και να σκοτώνουν ανθρώπους χωρίς λόγο, όλα υπό την έννοια της προστασίας μας από ασθένειες.

Το γεγονός ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν από αυτοκτονία, λιμοκτονία, ιατρικά προβλήματα χωρίς θεραπεία και τραυματισμούς από εμβόλια, αυτό δεν μετράει. Μας προστατεύουν από τον COVID! Φυσικά, αυτό θα επεκταθεί για να μας προστατεύσει από άλλες λοιμώξεις du jour.

Κλείνοντας, ο καπιταλισμός των ενδιαφερομένων είναι ουσιαστικά μια μορφή παγκόσμιου φασισμού, όπου τα έθνη δεν διοικούνται μόνο από εκλεγμένες κυβερνήσεις, αλλά από μη εκλεγμένες εταιρείες σε συνεργασία με την κυβέρνηση. Όσο για το «equity», δεν θα κρατούσα την αναπνοή μου για να γίνει πραγματικότητα. Το ίδιο ζήτημα για το οποίο μιλούν είναι ότι όλοι είμαστε στην ίδια άθλια θέση να μην έχουμε τίποτα και να μην έχουμε ανθρώπινα δικαιώματα.

Πηγές Άρθρου


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου