Ο Οκτώβριος των ηρώων, η εθνική συνείδηση και η νίκη του αληθινού ελληνισμού - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο Οκτώβριος των ηρώων, η εθνική συνείδηση και η νίκη του αληθινού ελληνισμού

  Το Ελληνικό Έθνος έχει δώσει αναρίθμητους αγώνες για πίστη, ελευθερία και πολιτισμό. Έχει διατελέσει εμπνευστής ηρωισμού και αυτοθυσίας. ...

 



Το Ελληνικό Έθνος έχει δώσει αναρίθμητους αγώνες για πίστη, ελευθερία και πολιτισμό. Έχει διατελέσει εμπνευστής ηρωισμού και αυτοθυσίας.


Ο Ελληνισμός μας έχει διατελέσει γέννημα και δημιουργός παράλληλα αυτοκρατορικής γέννας και γενιάς όταν υπήρξε ενωμένος και κυρίαρχος εκφραστής των εθνικών και πολιτικών του αποφάσεων.


Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου. 

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας τής πυρωμένης εθνικής συνείδησης που σηματοδοτήθηκε από τούς θριαμβευτικούς βαλκανικούς πολέμους με την απελευθέρωση τής Θεσσαλονίκης μας και την νικηφόρα εκκίνηση τού Έθνους μας στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο με το Έπος τής 28ης Οκτωβρίου μέσα από το τρανό και εθνικώς υπερήφανο Όχι τού Εθνικοκοινωνιστή Ιωάννη Μεταξά που εξέφρασε ολάκερο τον Μαχόμενο και Ζωντανό Ελληνισμό.

Το Ελληνικό Έθνος όμως έχει υποστεί και καθεστώτα σκλαβιάς, είτε πολιτικά είτε στρατιωτικά, όταν διαιρέθηκε από ελληνόφωνους εξουσιομανείς και παραδόθηκε στην δουλεία τής ξενοκρατίας. Διότι σκλαβιά δεν είναι μόνο η ξένη και ένοπλη την οποία άλλωστε αν είσαι ζωντανός στην εθνική συνείδηση λαός την ανατρέπεις, αλλά και η παράδοση κυριαρχικών και εδαφικών δικαιωμάτων εκ των έσω, προδοτικά, όπως συμβαίνει στις μέρες μας. Κι αυτή η άοπλη σκλαβιά είναι η χειρότερη και πιο ντροπιαστική όλων, αφού οι ανδρείοι ηττώνται από τούς άνανδρους. Είναι οι στιγμές που ο αιώνιος σιωνιστής, εχθρός και σταυρωτής Θεού και Ανθρώπου, έχει φυτέψει στο Έθνος μας αργυρώνητους «άρχοντες» για να διχάσει το λαό και να εγκαταλείψει τα όπλα και τις διεκδικήσεις του, από την Μικρά Ασία έως την Κύπρο και τα Ίμια και από τα μνημόνια έως τον καιρό των εμβολιαστικών χαραγμάτων τού αντίχριστου νεοταξισμού.

Οκτώβριο τού 1912 ο ελληνικός στρατός οδεύει στην μετουσίωση τού μακεδονικού αγώνα προκειμένου να δικαιωθεί το αίμα τού Παύλου Μελά και των μαχητών του στο ξεκίνημα τής λυτρώσεως στα χώματα τού Τραντέλληνα Μεγαλέξανδρου που πατούσαν Τούρκοι και Βούλγαροι. Επικεφαλής τού ελληνικού στρατεύματος ήταν ο Στρατηλάτης και Διάδοχος Βασιλέας Κωνσταντίνος, διότι τον καιρό των βαλκανικών πολέμων οι ηγήτορες πρώτευαν στο εθνικό φρόνημα μέσα στο στρατιωτικό πεδίο τής Τιμής. Στο πλευρό τού Κωνσταντίνου υπήρξαν σπουδαίοι Έλληνες Εθνικιστές όπως ο μετέπειτα Εθνικός Κυβερνήτης τής 4ης Αυγούστου και τού Όχι, ο Εθνικοκοινωνιστής Ηγέτης Ιωάννης Μεταξάς που ισχυροποίησε και ένωσε τον Έλληνα Νέο, τον Έλληνα Εργάτη και τον Έλληνα Στρατιώτη. Μαζί με τον Κωνσταντίνο ήταν και ο Ίων Δραγούμης που σάλπισε την υψηλή ευθύνη καθενός Έλληνα στην ανάληψη τού αγώνα για την λευτεριά τής Γης των Μαρτύρων και των Ηρώων, ενώ συμμετείχε και στην αντιπροσωπεία τού στρατού μας που παρέλαβε από τον Τούρκο διοικητή την Θεσσαλονίκη μας την ημέρα τής εορτής τού πολιούχου τής πόλης μας  Αγίου Δημητρίου στα 1912.

Οκτώβριο τού 1940 η Ελλάς διάγει τις τελευταίες ημέρες πριν το πέρασμα τού Β Παγκοσμίου Πολέμου από τα καθαγιασμένα και αιματοποτισμένα χώματά της. Το Εθνικό Καθεστώς τής 4ης Αυγούστου που έλαβε την τελική του μορφή μετά την συγκέντρωση όλων των νομοθετικών και εκτελεστικών αρμοδιοτήτων με την έγκριση τού τότε Βασιλέως Γεωργίου, κατόρθωσε να αφήσει πίσω του τον νέο διχασμό που επιχείρησαν να φέρουν οι εκφραστές τού κοινοβουλευτικού τόξου. Παράλληλα ο Ιωάννης Μεταξάς, ως αρχηγός τού εκλεγμένου Κόμματος των Ελευθεροφρόνων, κατάφερε να συντρίψει εκ τής γενέσεώς της την επιχειρούμενη κομμουνιστική ανταρσία.

Η Ελλάς, όπως έλεγε ο Αρχηγός τής 4ης Αυγούστου, έγινε Κράτος Εθνικό και Λαϊκό, αντικαπιταλιστικό και αντικομμουνιστικό, με μόνο της κοινοβούλιο τον ενωμένο ελληνικό λαό. Κι έτσι ο Εθνικός Κυβερνήτης, αφού διαμόρφωσε με το εργατικό δίκαιο την σύμπνοια των εργαζομένων, αφού γαλούχησε την ελληνική νεολαία με τα νάματα τής Ορθοδοξίας, τού Πατριωτισμού, τού Εθνικισμού και τής ενασχόλησης με την γη των προγόνων τους μέσα από την Εθνική Οργάνωση Νεολαίας και αφού ανασυγκρότησε τον Ελληνικό Στρατό δίδοντάς του αναπτερωμένο το Ήθος τής απελευθερώσεως πάσης ελληνικής πατρίδος και εστίας, προχώρησε στην πρόταξη τού σθεναρού Όχι προς την Ιταλία, όταν ο Μουσολίνι απαίτησε με θράσος την διάβαση των ιταλικών στρατευμάτων από ελληνικό έδαφος. Διότι ο αγών τού Ελληνικού Έθνους δεν ήταν μήτε αντιφασιστικός μήτε οποιασδήποτε άλλης ιδεολογικής φύσης. Ήταν αγών προάσπισης τής εθνικής μας κυριαρχίας, την οποία οι ψευτορωμιοί πολιτικοί  των αστικών δημοκρατικών καθεστώτων ξεπουλούν προσυμφωνημένα και προδοτικά με αντάλλαγμα την θέση τους ως πραιτοριανοί των παγκοσμιοποιητών εντολέων τους.

Και ο αγών δόθηκε με αυτοθυσία και αυταπάρνηση από τούς ήρωες προγόνους μας επάνω στα χιονισμένα βουνά φτάνοντας μέχρι την προσωρινή απελευθέρωση τής Βορείου Ηπείρου από τούς Αλβανούς συνεργάτες των διαχρονικών εχθρών μας. Ήταν ένας αγώνας επικός που δόθηκε εν μέσω δυσμενέστατων καιρικών συνθηκών, με τα συμφέροντα των λεγόμενων ισχυρών να εκμεταλλεύονται στυγνά το δίκαιο. Ο Εθνικός Κυβερνήτης Ιωάννης Μεταξάς έχασε την ζωή του δολίως επάνω στο κρεβάτι τής ασθενείας και ο Κορυζής αυτοκτόνησε τάχα μου με δύο σφαίρες στην καρδιά!  Περάσαμε εν συνεχεία κατοχή και συμμοριτοπόλεμο, δώσαμε εκ νέου συνεπή εθνικό απελευθερωτικό αγώνα,  καταγραφήκαμε θεωρητικά στους νικητές λαούς άνευ ουδεμίας δικαιώσεως και στο τέλος αποδείχτηκε ότι ο μόνος ασφαλής σύμμαχός μας είναι ο ενιαίος Ελληνισμός μας που πιστεύει σε Θεό και Φυλή Ελληνική. Για να φτάσουμε πολλά χρόνια μετά, στις 28 Οκτωβρίου 2018 στη δολοφονία τού Εθνομάρτυρα Κώστα Κατσίφα από την αστυνομία των μισελλήνων Αλβανών γιατί το Παλικάρι τού Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού θέλησε να σηκώσει την ελληνική σημαία στο χωριό του, στις Βουλιαράτες. Οι υπάνθρωποι εχθροί μας είπαν πως ο Κώστας δήθεν αυτοκτόνησε. Κι έκτοτε η Βόρειος Ήπειρός μας αναμένει την πολυπόθητη λευτεριά της με σημαιοφόρο τον Αθάνατο Κώστα Κατσίφα που μάς καλεί να δικαιώσουμε την θυσία του.

Ο Λαϊκός Εθνικισμός μας βρίσκεται και πάλι στην προμετωπίδα τής αφυπνίσεως και τής εγέρσεως τού Ελληνισμού μας για την αναγέννηση των Εθνικών μας Ιδανικών και τής Αγίας, Ισχυρής και Μεγάλος Ελλάδος μας. Νυν και αεί υψώνουμε τα εθνικά λάβαρα και τις καθάριες ελληνικές ψυχές μας. Δίδουμε την δική μας επανάσταση τού Εθνικού Φρονήματος και τής Εθνικής Συνείδησης ως σημείο επανεκκίνησης τής Ελλάδος των ονείρων μας. Η Ελλάς λευτερώνει προσκυνήματα και γη ελληνική, μηδέποτε υποχωρώντας και παραχωρώντας ούτε ένα λιθάρι. Είμαστε Έθνος Αποστολικό και Αυτοκρατορικό. Είμαστε οι φορείς τής Θείας Αληθείας με την Ευλογία τού Βασιλέα Ιησού Χριστού και Θεού μας και δεν ενδίδουμε στα αντίχριστα εμβολιαστικά σφραγίσματα. Είμαστε οι συνεχιστές τού Μεγαλέξανδρου, τού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, τού Ιωάννη Μεταξά και δεν αποδεχόμαστε συμφωνίες προδοτικές. Την δική μας Ελλάδα την χτίζουμε με τα χέρια μας, με την πολεμική μας αρετή, με την δίψα τής ψυχής μας να παραδώσουμε την Πατρίδα ατόφια στα παιδιά μας. Είναι η Ελλάς που έχει πρωτεύουσα την Βασιλεύουσα των Ελλήνων Κωνσταντινούπολη.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. 


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου