Η.Π.Α: Και οι 3 εγκεκριμένες εταιρείες εμβολίων COVID-19 από τον FDA, απασχολούν τώρα πρώην επιτρόπους του FDA. Διαπλοκή...; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η.Π.Α: Και οι 3 εγκεκριμένες εταιρείες εμβολίων COVID-19 από τον FDA, απασχολούν τώρα πρώην επιτρόπους του FDA. Διαπλοκή...;

  Έχετε ένα πειραματικό φάρμακο που χρειάζεται ταχεία έγκριση από το FDA προκειμένου να πωληθεί στις μάζες; Ψάχνετε να αποσπάσετε δισεκατομμ...

 







Έχετε ένα πειραματικό φάρμακο που χρειάζεται ταχεία έγκριση από το FDA προκειμένου να πωληθεί στις μάζες; Ψάχνετε να αποσπάσετε δισεκατομμύρια δολάρια από τους Αμερικανούς φορολογούμενους για το νεοαποκτηθέν φαρμακευτικό σας προϊόν;


Στη σημερινή Αμερική, μπορείτε να αγοράσετε έναν πρώην επίτροπο του FDA και να χρησιμοποιήσετε το σύστημα της διαφθοράς με τις «περιστρεφόμενες πόρτες» του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα για να επιβάλλετε τη θέλησή σας στο αμερικανικό κοινό και να κερδίσετε απρόσμενα κέρδη για τα στελέχη και τους μετόχους σας κατά τη διαδικασία.


Πηγή: Health Impact News

Απόδοση: Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Αυτή φαίνεται να είναι η ακριβής στρατηγική που χρησιμοποιούν η Johnson & Johnson, η Pfizer και η εταιρεία που ίδρυσε τη Moderna, οι οποίες τοποθέτησαν μια σειρά από πρώην υψηλόβαθμους κυβερνητικούς αξιωματούχους σε κορυφαίες θέσεις στους αντίστοιχους οργανισμούς τους.

-- Dr. Scott Gottlieb

Ο πρώην επίτροπος του FDA Scott Gottlieb, η απόλυτη προσωποποίηση του μηχανισμού της περιστρεφόμενης πόρτας, συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο της Pfizer. Ο συχνός καλεσμένος του CNBC που χρηματοδοτείται από την Pfizer διατηρεί επίσης αρκετές χιλιάδες μετοχές της Pfizer και αμείβεται με εξαψήφιο ποσό σε ετήσια βάση. Ο Gottlieb κερδίζει εκατομμύρια από τους συνεχώς αυξανόμενους διορισμούς του στο διοικητικό συμβούλιο σε μια πληθώρα φαρμακευτικών εταιρειών και εταιρειών υγειονομικής περίθαλψης.

Ο κερδοσκόπος της πανδημίας συμμετέχει επίσης στα διοικητικά συμβούλια της Illumina και της Tempus Labs, οι οποίες πωλούν εγκεκριμένα από τον FDA κιτ τεστ για το COVID-19. Επιπλέον, συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο της Aetion, η οποία έχει συνεργαστεί με τον FDA για την έρευνα της πολιτικής COVID-19.

-- Dr. Stephen Hahn

Ο Stephen Hahn, ο οποίος ήταν επικεφαλής του FDA όταν ενέκρινε τις ενέσεις COVID της Moderna, ανέλαβε πρόσφατα μια θέση σε εκτελεστικό επίπεδο στην Flagship Pioneering, την εταιρεία που προώθησε τη Moderna. Η Flagship κατέχει 20 εκατομμύρια μετοχές της Moderna, η οποία στις 16 Οκτωβρίου 2021 αποτιμάται σε 6,5 δισεκατομμύρια δολάρια. Κέρδισαν 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια από την πώληση των μετοχών της Moderna νωρίτερα φέτος.

Δεν υπάρχει ουσιαστικά κανένας διαχωρισμός μεταξύ της Flagship και της Moderna. Ο διευθύνων σύμβουλος της Flagship Noubar Afeyan, ο οποίος είναι συνιδρυτής της Moderna και κατέχει πάνω από 2 εκατομμύρια μετοχές της Moderna, είναι ο σημερινός πρόεδρος της Moderna. Επιπλέον, ο διευθύνων σύμβουλος της Moderna, Stéphane Bancel, αναφέρεται ως "ειδικός εταίρος" της Flagship.

Τον Σεπτέμβριο, ο Hahn διορίστηκε Chief Medical Officer της YourBio health που εγκαινίασε η Flagship, μιας εταιρείας που πωλεί κιτ δοκιμών COVID-19.

-- Dr. Mark McClellan

Ο Mark McClellan ήταν επίτροπος του FDA από το 2002 έως το 2004 (και υπηρέτησε και σε άλλες υψηλόβαθμες κυβερνητικές θέσεις). Από το 2013 διατηρεί θέση στο διοικητικό συμβούλιο του φαρμακευτικού κολοσσού Johnson & Johnson. Ο McClellan κατέχει χιλιάδες μετοχές της εταιρείας και λαμβάνει περίπου 300.000 δολάρια ετησίως.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. 


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου