«Αυτός είναι ανεμβολίαστος, άστον να ψοφήσει» - Απίστευτη καταγγελία του Προέδρου εργαζομένων στο ΑΧΕΠΑ. Για αυτή τη «φροντίδα» έρχεται το ακαταδίωκτο κ. Πλεύρη; (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

«Αυτός είναι ανεμβολίαστος, άστον να ψοφήσει» - Απίστευτη καταγγελία του Προέδρου εργαζομένων στο ΑΧΕΠΑ. Για αυτή τη «φροντίδα» έρχεται το ακαταδίωκτο κ. Πλεύρη; (Video)

  Ξέσπασμα του Προέδρου εργαζομένων στο ΑΧΕΠΑ - Η φροντίδα για τον εμβολιασμένο καλύτερη από αυτή στον ανεμβολίαστο; Σε μια σοκαριστική απ...

 



Ξέσπασμα του Προέδρου εργαζομένων στο ΑΧΕΠΑ - Η φροντίδα για τον εμβολιασμένο καλύτερη από αυτή στον ανεμβολίαστο;


Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε ο Πρόεδρος των εργαζομένων του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Μπάμπης Κοροξενός, η οποία εάν ισχύει θα πρέπει άμεσα να παρέμβει η δικαιοσύνη. 


Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Πρόεδρος των εργαζομένων του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Μπάμπης Κοροξενός και τα οποία υποστήριξε ότι του μεταφέρθηκαν και δεν μπορεί να επιβεβαιώσει αν είναι αλήθεια, ή όχι, «δύο νοσηλεύτριες οι οποίες βρέθηκαν σε κάποιο θάλαμο , η μια εκ των δύο είπε ‘συναδέλφισσα εδώ ξεχάσαμε να βάλουμε το οξυγόνο σε αυτόν’, ‘σε ποιον;’, στο κρεβάτι δύο για παράδειγμα, ‘α αυτός είναι ανεμβολίαστος, καλύτερα άστον, άστον να ψοφήσει’». Αυτές οι καταγγελίες για τα ελληνικά νοσοκομεία βεβαίως έρχονται να προστεθούν στις συγκλονιστικές καταγγελίες ιατρικής τυραννίας σε ασθενείς με COVID που αποκαλύπτονται σε νοσοκομεία των Η.Π.Α, βάζοντας μας σε υποψίες για μια γενικότερη κοινή αντιμετώπιση των «ψεκασμένων ανεμβολίαστων». Αλήθεια... Με τέτοια «φροντίδα» που παρέχουν τα νοσοκομεία μας κ. Πλεύρη σχεδιάζετε και ακαταδίωκτο σε γιατρούς για «σφάλματα και παραλείψεις» σε μονάδες COVID;


«Να τα ακούει ο Εισαγγελέας για να βλέπει πως έχουν διχάσει τόσο πολύ τον κόσμο αυτή η τρομερή κυβέρνηση, να κοιτάζουν οι νοσηλευτές ποιο είναι το ποιόν του ασθενούς, αν έχει κάνει το εμβόλιο, ή όχι. Είναι δυνατόν να ακούγονται τέτοιες κουβέντες; Θέλω να πιστεύω ότι είναι ψέματα, αν όμως είναι αλήθεια, είναι η κατάντια που μας έχει φέρει αυτή η κυβέρνηση, πολίτες να μισούν ο ένας τον άλλον. Αν αυτό είναι επιτυχία για την κυβέρνηση, τότε συγχαρητήρια, μπράβο. Αν δεν κατάφερε τίποτα άλλο να κάνει, κατάφερε να διχάσει τον κόσμο. Είναι ντροπή και ντρέπομαι που ζω σε αυτή τη χώρα», είπε ο κ.Κοροξενός στο «Ανατρεπτικό Δελτίο» του AlertTV.

Η φροντίδα για τον εμβολιασμένο καλύτερη από αυτή στον ανεμβολίαστο;

Μάλιστα, στο θέμα του διχασμού που προανέφερε, ο κ.Κοροξενός σχολίασε πως του μεταφέρονται συνεχώς πληροφορίες μέσα από τα νοσοκομεία, πως η κατάσταση είναι πλέον πολύ έντονη.

«Αυτός ο διαχωρισμός των πολιτών έχει φτάσει μέχρι και στα νοσοκομεία μέσα. Έχει ακουστεί ότι η φροντίδα για τον εμβολιασμένο είναι κατιτίς παραπάνω από τη φροντίδα για τον ανεμβολίαστο και μάλιστα τον μαλώνουν κιόλας ‘γιατί είσαι ανεμβολίαστος, εξαιτίας σου εμείς τυραννιόμαστε εδώ μέσα’ κλπ».






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. 


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου