Υπήρχαν και άλλοι άνθρωποι εκτός των Πρωτοπλάστων; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Υπήρχαν και άλλοι άνθρωποι εκτός των Πρωτοπλάστων;

  Διαβάστε το κείμενο και μετά απαντήστε αν υπήρχαν και άλλοι άνθρωποι εκτός των Πρωτοπλάστων ΕΞΩ απ’ τον Παράδεισο, το κείμενο περιέχει αρχ...

 






Διαβάστε το κείμενο και μετά απαντήστε αν υπήρχαν και άλλοι άνθρωποι εκτός των Πρωτοπλάστων ΕΞΩ απ’ τον Παράδεισο, το κείμενο περιέχει αρχαιολογικές και επιστημονικές πληροφορίες……..

 

Γράφει ο GEWKWN

Η ίδια η Π. Διαθήκη επιβεβαιώνει την ύπαρξη ανθρώπων εκτός Εδέμ, μετά τον φόνο του Αβελ και την τιμωρία του Καιν ο οποίος είπε στον Θεό  : «Βαριά είναι η τιμωρία μου………... Όποιος με βρει θα με σκοτώσει». Κι ο Κύριος του αποκρίθηκε: «Δε θα συμβεί αυτό, γιατί οποιοσδήποτε σκοτώσει τον Κάιν, θα αντιμετωπίσει επταπλάσια εκδίκηση». Κι έβαλε σημάδι στον Κάιν…………. Έτσι ο Κάιν έφυγε από τον τόπο όπου του είχε μιλήσει ο Κύριος και πήγε να ζήσει στη χώρα Νωδ, ανατολικά της Εδέμ» (Γεν. 4, 9-16) εδώ γίνεται σαφέστατη αναφορά, ότι έξω απ’ την Εδέμ κυκλοφορούσαν άνθρωποι, σύγχρονοι του Κάϊν, αν όχι παλαιότεροι,  αφού ο ίδιος ο Θεός έβαλε σημάδι στον Κάϊν για να μην τον σκοτώσουν οι άνθρωποι !

ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΗ!.. Το ότι υπήρχαν άνθρωποι πολύ πριν συνευρεθούν ο Αδάμ με την Εύα και αποκτήσουν και άλλα τέκνα, αποδεικνύεται σαφέστατα από την αμέσως επόμενη παράγραφο της Γενέσεως όπου διαβάζουμε, ότι ο Κάϊν όχι μόνον βρήκε γυναίκα εκτός Παραδείσου, για να κάνει οικογένεια, αλλά και ανθρώπους πολλούς για να κτίσει ολόκληρη πόλη! Ας διαβάσουμε το σχετικό απόσπασμα της Γραφής:  «Ο Κάιν συνευρέθηκε με τη γυναίκα του κι εκείνη έμεινε έγκυος και γέννησε τον Ενώχ……. sakketosaggelos.

Ο Κατακλυσμός του Δευκαλίωνα, το 9000 π.Χ……


Ο Κατακλυσμός του Δευκαλίωνα, υπολογίζεται περίπου στο 9000 π.Χ…… είναι η αρχαία Ελληνική εκδοχή του κατακλυσμού, ο κατακλυσμός του Νώε έγινε περίπου το 4.500 π.Χ. ). ΔΗΛΑΔΗ 4500 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ ΕΓΙΝΕ Ο ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ )…. «Έτσι έχει ο μύθος του Δευκαλίωνος. Αυτή η γενιά των ανθρώπων δεν είναι η πρώτη, αλλά της πρώτης εκείνης γενιάς οι άνθρωποι όλοι χάθηκαν, αυτοί δε γένος δεύτερο είναι του Δευκαλίωνος που το πλήθος της παντού αποίκησε. Περί δε εκείνων των (πρώτων) ανθρώπων αυτά μυθολογούνται, ότι μεγάλοι υβρισταί έγιναν και αθέμιτα έργα έπρατταν, ούτε όρκους τηρούσαν, ούτε ξένους φιλοξενούσαν, ούτε και ικέτες ανέχοντο, έτσι επήλθε σ’ αυτούς η μεγάλη συμφορά. Αυτή η ίδια η γη, πολύ ύδωρ ανέδυε, και βροχές μεγάλες έγιναν και οι ποταμοί τεραστίως διογκώθηκαν και η θάλασσα τόσο πολύ ανέβη, ώστε τα πάντα σκέπασε το νερό και έτσι χάθηκαν όλοι! Ο Δευκαλίων δε, ευσεβής και συνετός, μόνος των ανθρώπων απέμεινε για (να γεννήσει) την γενιά την δεύτερη. Η δε σωτηρία έτσι έγινε. Μεγάλη λάρνακα (κιβωτό) αυτός είχε και σ’ αυτήν επιβίβασε παιδιά[8] και γυναίκες. Κατέφθασαν δε και επιβιβάσθηκαν (στην κιβωτό επίσης) και χοίροι και ίπποι και λέοντες κατά γένη και όφεις και ακόμα όλα όσα την γη μοιράζονται, πάντα κατά ζεύγη. Ο δε (Δευκαλίων) τα δέχθηκε όλα, γιατί μεταξύ τους δεν εβλάπτοντο……….. Διόδωρος Σικελιώτης ιστορική βιβλιοθήκη 5.47

India 12,000 years ago, ΙΝΔΙΕΣ 12000 Π.Χ

 



the Nagasaki Atomic Bomb, Συγκρίνετε την πυρηνική βόμβα του Ναγκασάκι της Ιαπωνίας με την βόμβα στην Ινδία πριν από 12,000 χρόνια…….

Στην  περιοχή Ρατζαστάν της Ινδίας οι επιστημονικές έρευνες και η αρχαιολογική σκαπάνη ανακάλυψαν μια αρχαία πόλη στην οποία είναι εμφανή τα σημάδια μιας ατομικής καταστροφής που έγινε εκεί πριν από 12000 χρόνια καταστρέφοντας τα περισσότερα κτίρια και σκοτώνοντας περίπου μισό εκατομμύριο ανθρώπους………Πολλοί ερευνητές ανακαλύπτουν περιγραφές που θυμίζουν πυρηνική καταστροφή, «Η καταστροφή ήρθε από μια λάμψη που έμοιαζε να έχει όλη τη δύναμη του σύμπαντος κι ύστερα υψώθηκε σε μια στήλη καπνού και φωτιάς τόσο μεγάλη που έλαμπε σαν 10000 ήλιοι μαζί. Ήταν ένα γιγαντιαίος άγγελος θανάτου που μετέτρεψε σε μια στιγμή σε στάχτες μια ολόκληρη φυλή.

Τα κορμιά κάηκαν σε βαθμό που έγιναν αγνώριστα. Τα μαλλιά και τα νύχια έπεσαν, τα κεραμικά έσπασαν και τα πουλιά έγιναν άσπρα»

ΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!

Αν έχετε μείνει αποσβολωμένοι, διαβάστε και αυτό…. , το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, το 2013 ανακοίνωσε ότι θα διερευνήσει το θέμα των φυσιολογικών αντιδράσεων πυρηνικής σχάσης, εστιάζοντας στους αντιδραστήρες της Γκαμπόν της Αφρικής, οι οποίοι λειτουργούσαν πριν από περίπου δύο δισεκατομμύρια χρόνια. (Tzéims Másters 19 Martíou 2013)

Ο ΑΡΧΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ έζησε πριν από 700.000 περίπου χρόνια

ΕΠΙΣΗΣ :

- Βρέθηκε σκελετός μικρού κοριτσιού 14 ετών, της «Δάφνης», που έζησε 17.000.000 χρόνια πριν! Dr. Aris Poulianos

– Στα Μικράλωνα Χαλκιδικής έχουμε ευρήματα εργαλείων ανθρώπου 12-11 εκατομμυρίων ετών…..Στην Τρίλλια, επίσης της Χαλκιδικής, άλλα εργαλεία, αλλά και οστούν «ανθρώπου», ηλικίας 11-10 εκατ. ετών!

  – Στην Κρήτη: Στον Πλακιά (ανθρώπινα εργαλεία ηλικίας 700.000 χρόνων πριν από σήμερα) Στο Φαράγγι Πρέβελης (σκελετός ανθρώπου 130.000 χρόνων…)

   – στην περιοχή Ροδαφνίδια Λέσβου ο άνθρωπος κατοίκησε σε υπαίθριο οικισμό (!), περί τα 200.000 χρόνια πριν από σήμερα.

- οι Αρχαίοι Έλληνες είχαν μπετόν εδώ και 3.000 χρόνια, αδιαπέραστο από την ραδιενέργεια

πηνία πάχους μίας τρίχας βρέθηκαν στα Ουράλια Όρη και η ηλικία τους φτάνει ή και ξεπερνάει τα 300.000 χρόνια

 







Στην εφημερίδα «Komsomolskaya Pravda» με ημερομηνία 22 Αυγούστου 2003 ο ανταποκριτής Andrey Pavlov, γράφει τα εξής: ΣΤΑ ΟΥΡΑΛΙΑ ΟΡΗ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΙΧΝΗ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ. ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΥΔΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΚΙΑΣ 100.000 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΒΟΛΦΡΑΜΙΟ.

Πηνία βλφραμίου….Το βολφράμιο είναι εκείνο το, γνωστό σε όλους, “συρματάκι” που χρησιμοποιείται στις κοινές λάμπες πυρακτώσεως.

Αυτό που δεν είναι γνωστό, είναι πως πάνω σε αυτά τα τριχοειδή πηνία ή σπείρες, Ρώσοι επιστήμονες, εντόπισαν να είναι γραμμένες κάποιες φράσεις με ελληνικά γράμματα……. ξεχωρίζουν οι λέξεις ΡΟΤΟΡ και ΩΡΑ…….. Υπήρχε ένας πανάρχαιος πολιτισμός τεχνολογικά υπερσύγχρονος…. Κατείχε την γνώση αλλά και τα εργαλεία της νανοτεχνολογίας…..Οι κατασκευαστές αυτοί ονόμαζαν τα εξαρτήματα που έφτιαχναν με χαρακτήρες του ελληνικού αλφαβήτου, γιατί προφανώς ήταν Έλληνες!

Η ηλικία των τεχνουργημάτων υπολογίζεται να ξεπερνάει τα 100.000 χρόνια και μπορεί ενδεχομένως να φτάνει και πέρα από τα 300.000 ! ! !




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. 


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου