Σταλινοφασισμός σε δράση - Πολλά μέλη της επιτροπής FDA που έδωσαν το πράσινο φως στα «εμβόλια» της Pfizer για παιδιά έχουν οικονομικές σχέσεις με την Pfizer - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Σταλινοφασισμός σε δράση - Πολλά μέλη της επιτροπής FDA που έδωσαν το πράσινο φως στα «εμβόλια» της Pfizer για παιδιά έχουν οικονομικές σχέσεις με την Pfizer

  Είναι πλέον αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι ο FDA δεν μπορεί να είναι αξιόπιστος. Εφόσον διοικείται από τη φαρμακοβιομηχανία, αυτή η ψεύτικη ομ...

 








Είναι πλέον αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι ο FDA δεν μπορεί να είναι αξιόπιστος. Εφόσον διοικείται από τη φαρμακοβιομηχανία, αυτή η ψεύτικη ομοσπονδιακή υπηρεσία θα προωθεί πάντα ό,τι φέρνει κέρδη…

 

«Τα μέλη της συμβουλευτικής επιτροπής του FDA στο παρελθόν υπήρξαν συχνά στόχος έντονης πολιτικοποίησης από τους εκπροσώπους της βιομηχανίας του όποιου φαρμάκου εξέταζαν για σύσταση σε προσωπικές συναντήσεις»

 

Πηγή: Natural News

Άρθρο του Ethan Huff

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Αρκετά μέλη της συμβουλευτικής επιτροπής εμβολίων του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) έχουν οικονομικές σχέσεις με την Pfizer.

Αμέσως μετά την ομόφωνη ψήφο για τη σύσταση του "εμβολίου" της Pfizer-BioNTech για το "εμβόλιο" του κορονοϊού Wuhan (Covid-19) σε παιδιά ηλικίας μόλις πέντε ετών, η επιτροπή αυτή ξεσκεπάστηκε εξαιτίας των άμεσων συγκρούσεων συμφερόντων της, οι οποίες σαφώς επηρέασαν την απόφασή της.

Η Καλιφόρνια ήδη αδημονεί να επιβάλει τα εμβόλια για τα παιδιά νηπιαγωγείου, εν αναμονή της ομοσπονδιακής έγκρισης. Πολλές άλλες πολιτείες που ελέγχονται από αριστερούς θα προσπαθήσουν πιθανότατα να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους, εφόσον δεν υπάρξει σημαντική αντίδραση.

"... το μητρώο συνεδριάσεων δείχνει ότι πολλά μέλη της επιτροπής και προσωρινά μέλη με δικαίωμα ψήφου έχουν εργαστεί για την Pfizer ή έχουν σημαντικές διασυνδέσεις με την Pfizer", ανέφερε το National File σχετικά με την εκτεθειμένη επιτροπή του FDA.

"Τα μέλη περιλαμβάνουν έναν πρώην αντιπρόεδρο της Pfizer Vaccines, έναν πρόσφατο σύμβουλο της Pfizer, έναν πρόσφατο αποδέκτη ερευνητικής επιχορήγησης της Pfizer, έναν άνθρωπο που καθοδήγησε ένα σημερινό κορυφαίο στέλεχος της Pfizer για τα εμβόλια, έναν άνθρωπο που διευθύνει ένα κέντρο που χορηγεί εμβόλια της Pfizer, τον πρόεδρο μιας ομάδας δεδομένων της Pfizer, έναν τύπο που φωτογραφήθηκε περήφανα να κάνει ένα εμβόλιο της Pfizer και πολυάριθμα άτομα που έχουν ήδη καταγραφεί υποστηρίζοντας τα εμβόλια κατά του κοροναϊού για τα παιδιά".

Υπάρχει επίσης ο πρόσφατος Επίτροπος του FDA, Scott Gottlieb, τον οποίο αναφέραμε ότι τώρα συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο της Pfizer.

# Ο FDA είναι ένα απόλυτο αστείο

Ο παρακάτω κατάλογος περιγράφει ποια μέλη του διοικητικού συμβουλίου της συμβουλευτικής επιτροπής εμβολίων του FDA είναι εκτεθειμένα και πώς:

- Ο εκτελών χρέη προέδρου Arnold S. Monto ήταν αμειβόμενος σύμβουλος της Pfizer μόλις το 2018.

- Ο Steve Pergam έλαβε το "εμβόλιο" της Pfizer και παρουσιάστηκε να το παίρνει και να το προωθεί το Κέντρο Έρευνας για τον Καρκίνο Fred Hutchinson στο Σιάτλ.

- Το μέλος της επιτροπής Archana Chatterjee εργάστηκε σε ερευνητικό πρόγραμμα που αφορούσε εμβόλια για βρέφη, το οποίο έλαβε χώρα από το 2018-2020 και χρηματοδοτήθηκε από την Pfizer.

- Ο Myron Levine έχει καθοδηγήσει πολυάριθμους αμερικανούς μεταδιδακτορικούς υποτρόφους και ένας από τους προστατευόμενούς του είναι ο Raphael Simon, ανώτερος διευθυντής έρευνας και ανάπτυξης εμβολίων της Pfizer.

- Ο James Hildreth, προσωρινό μέλος με δικαίωμα ψήφου, προέβη σε αποκάλυψη οικονομικών συμφερόντων, δηλώνοντας ότι δέχθηκε 1,5 εκατ. δολάρια ενώ υπηρετούσε ως πρόεδρος στο Meharry Medical College, το οποίο χορηγεί τις ενέσεις covid της Pfizer.

- Η Geeta K. Swamy προεδρεύει της "Ανεξάρτητης Επιτροπής Παρακολούθησης Δεδομένων για το Πρόγραμμα Εμβολιασμού κατά του Στρεπτόκοκκου Ομάδας Β της Pfizer", η οποία χρηματοδοτείται από την Pfizer. Η Swamy αναφέρεται επίσης από το Πανεπιστήμιο Duke ως "συν-ερευνητής για τη δοκιμή του εμβολίου COVID-19 της Pfizer".

- Ο Gregg Sylvester εργαζόταν ως αντιπρόεδρος στην Pfizer Vaccines, όπου εγκαινίασε πολλά εμβόλια για την εταιρεία, συμπεριλαμβανομένου ενός για παιδιά.

Αρκετά άλλα "προσωρινά μέλη με δικαίωμα ψήφου", μεταξύ των οποίων ο Ofer Levy του Νοσοκομείου Παίδων της Βοστώνης, ο Eric Rubin, ο Jay Portnoy και η Melinda Wharton, υποστηρίζουν ευθέως την ένεση των παιδιών με τα εμβόλια Covid της Pfizer.

Η συμβουλευτική επιτροπή εμβολίων του FDA δεν ήταν ποτέ πραγματικά αξιόπιστη ή νόμιμη. Λίγο πολύ λειτουργούσε πάντα ως σφραγίδα για τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, εγκρίνοντας και προωθώντας όλα τα τελευταία φάρμακα, τόσο τα χάπια όσο και τις ενέσεις, στους Αμερικανούς.

"Τα μέλη της συμβουλευτικής επιτροπής του FDA στο παρελθόν υπήρξαν συχνά στόχος έντονης πολιτικοποίησης από τους εκπροσώπους της βιομηχανίας του όποιου φαρμάκου εξέταζαν για σύσταση σε προσωπικές συναντήσεις", ανέφερε το FDANews τον Δεκέμβριο.

"Αυτή η διαδικασία έχει αλλάξει κάπως από το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια του COVID-19, οι συνεδριάσεις πραγματοποιούνται εικονικά. Αλλά είναι πιθανό ότι οι παρασκηνιακές πιέσεις συνεχίζονται ακόμη. Ο κλάδος υπερασπίζεται τις προσπάθειες επηρεασμού των μελών της επιτροπής ως απλές προσπάθειες για την καλύτερη δυνατή παρουσίαση της υπόθεσής του".

Είναι πλέον αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι ο FDA δεν μπορεί να είναι αξιόπιστος. Εφόσον διοικείται από τη φαρμακοβιομηχανία, αυτή η ψεύτικη ομοσπονδιακή υπηρεσία θα προωθεί πάντα ό,τι φέρνει κέρδη, τα οποία στην προκειμένη περίπτωση περιλαμβάνουν τις ενέσεις "Operation Warp Speed" της Pfizer.

Περισσότερες σχετικές ειδήσεις σχετικά με τον διεφθαρμένο FDA μπορείτε να βρείτε στο FDA.news.

------------------

Πηγές για αυτό το άρθρο είναι οι εξής:

NationalFile.com , NaturalNews.com , NaturalNews.com




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. 


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου