Χρήστος Καπούτσης: «Τα Βαλκάνια ξύπνησαν - Ετοιμάζονται αλλαγές συνόρων» (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Χρήστος Καπούτσης: «Τα Βαλκάνια ξύπνησαν - Ετοιμάζονται αλλαγές συνόρων» (Video)

  Ο δημοσιογράφος, διπλωματικός-αμυντικός συντάκτης, περιγράφει τη διαδικασία αφύπνισης του βαλκανικού εθνοτικού ηφαιστείου. Οι παλιοί λογ...

 



Ο δημοσιογράφος, διπλωματικός-αμυντικός συντάκτης, περιγράφει τη διαδικασία αφύπνισης του βαλκανικού εθνοτικού ηφαιστείου.


Οι παλιοί λογαριασμοί ξανανοίγουν, παγωμένες συγκρούσεις θερμαίνονται εκ νέου, μισο-παγιωμένα σύνορα αμφισβητούνται και πάλι, εθνικές μειονότητες θέλουν να ενωθούν με τον αντίστοιχο εθνικό κορμό.

 

Οι ψηφίδες του βαλκανικού μωσαϊκού αναδιατάσσονται για μία ακόμη φορά.

Στη Βοσνία - Ερζεγοβίνη Σέρβοι και Κροάτες εγείρουν ξανά θέμα απόσχισής τους και ένωσης με Σερβία και Κροατία αντίστοιχα, οι Αλβανοί του Κοσσυφοπεδίου σε απόλυτη σύμπλευση με τα Τίρανα προωθούν ένωση με την Αλβανία, οι Αλβανοί των Σκοπίων δεν εγκατέλειψαν ποτέ την ίδια επιθυμία, το ίδιο οι Αλβανοί του Πρέσεβο και του Μπουγιάνοβο, η Βουλγαρία υπονομεύει τα Σκόπια τα οποία ποτέ δεν αναγνώρισε ως "Μακεδονία" με ή χωρίς προσδιορισμό, οι Σέρβοι του Κοσόβου θέλουν και αυτοί απόσχιση και ένωση με τη Σερβία η οποία από τη πλευρά της ποτέ δεν έχει παραιτηθεί από την ιδεά ανακατάληψης του Κοσόβου συνολικά, Ρωσία και Τουρκία παρεμβαίνουν επιχειρώντας να διαμορφώσουν αντι-δυτικό άξονα στα Βαλκάνια με επίκεντρο τη Σεβία.

Η Ιστορία στη Χερσόνησο του Αίμου ποτέ δεν σταματά.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου