Melissa Ciummei: Αυτό δεν είναι απλά μια υγειονομική κρίση... Βαδίζουμε στο δρόμο εφαρμογής ολοκληρωτικού ελέγχου του πληθυσμού μέσω συστήματος κοινωνικής πίστωσης στα πρότυπα Κίνας (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Melissa Ciummei: Αυτό δεν είναι απλά μια υγειονομική κρίση... Βαδίζουμε στο δρόμο εφαρμογής ολοκληρωτικού ελέγχου του πληθυσμού μέσω συστήματος κοινωνικής πίστωσης στα πρότυπα Κίνας (Video)

  «Δεν είναι απλά διαβατήρια εμβολιασμού. Είναι διαβατήρια δεδομένων, διαβατήρια συμμετοχής. Δεν υπάρχει ιατρικός λόγος πίσω από όλο αυτό.» ...

 







«Δεν είναι απλά διαβατήρια εμβολιασμού. Είναι διαβατήρια δεδομένων, διαβατήρια συμμετοχής. Δεν υπάρχει ιατρικός λόγος πίσω από όλο αυτό.»


Το τελικό σχέδιο είναι ολοκληρωτικός έλεγχος μέσω συστήματος κοινωνικής πίστωσης παρόμοιο με την Κίνα και περιλαμβάνει ψηφιακό νόμισμα της Κεντρικής Τράπεζας (CBDC).


«Αν είχα έρθει πριν 2 χρόνια και σας έλεγα ότι οι κυβερνήσεις  θέλουν να βάλουν σε όλους τους ανθρώπους τσίπ, να αποθηκεύσουν όλα τα ιατρικά και οικονομικά σας δεδομένα σε αυτό το τσιπ...ότι αυτή θα είναι η νέα πλήρης ταυτότητα σας και ότι θα μπορούν μέσω αυτής της διαδικασίας να σε ελέγχουν ή να σε πετούν εκτός κοινωνικού ιστού...ή ιδανικά θα ήθελαν να σου κάνουν ένα ψηφιακό «σφράγισμα» για να μπορούν να σου δίνουν φάρμακα εξ αποστάσεως...θα ακουγόταν εντελώς παρανοϊκό! Αυτός όμως είναι ο δρόμος πάνω στον οποίο βαδίζουμε τώρα...»

Η Melissa Ciummei είναι μία ανεξάρτητη χρηματοοικονομική επενδυτής από τη Βόρεια Ιρλανδία η οποία έχει σοβαρές ανησυχίες ότι τα διαβατήρια της ένεσης είναι στην πραγματικότητα διαβατήρια δεδομένων για τον έλεγχο της συμμετοχής στην κοινωνία.

Είναι της γνώμης ότι αυτό το διαβατήριο κατασκευάστηκε προκειμένου να συμβάλει στην επίτευξη οικονομικής επαναφοράς, αντικαθιστώντας το αποτυχημένο σύστημα συναλλάγματος Fiat.

Το τελικό σχέδιο είναι ολοκληρωτικός έλεγχος μέσω συστήματος κοινωνικής πίστωσης παρόμοιο με την Κίνα και περιλαμβάνει ψηφιακό νόμισμα της Κεντρικής Τράπεζας (CBDC).

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της στο παρακάτω video




Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου