Η προπαγάνδα των ΜΜΕ έφερε το...καλοκαίρι...αλλά οι πολίτες βρίζουν μαζικά τον Πρωθυπουργό (Video’s) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η προπαγάνδα των ΜΜΕ έφερε το...καλοκαίρι...αλλά οι πολίτες βρίζουν μαζικά τον Πρωθυπουργό (Video’s)

  Πλάνα από εμβολιαστικό κέντρο με άρωμα…καλοκαιριού μετέδωσε τηλεοπτικός σταθμός κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων, προσπαθώντας να πεί...

 



Πλάνα από εμβολιαστικό κέντρο με άρωμα…καλοκαιριού μετέδωσε τηλεοπτικός σταθμός κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων, προσπαθώντας να πείσει ότι γίνονται ουρές έξω από τα εμβολιαστικά κέντρα τώρα!


Την ίδια ώρα «μπινελίκια» για τα μέτρα σε εκλογικό κάστρο της ΝΔ στις Σέρρες :«Να πάνε να βάλουν φουστάνια! Έξω από την Ελλάδα!»


Ενώ ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής μιλά για μεγάλη προσέλευση στα εμβολιαστικά κέντρα και τεράστια αύξηση των ραντεβού που σημειώνεται τις τελευταίες ώρες μετά το μέτρο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των πολιτών άνω των 60 ετών, ωστόσο εύκολα διακρίνει κανείς ότι τα πλάνα είναι…καλοκαιρινά. Αυτή είναι η έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση των μεγάλων καναλιών; Αλήθεια τα "Ελληνικά Βατράχια" θα το εντοπίσουν....;


Μπινελίκια για τα μέτρα σε εκλογικό κάστρο της ΝΔ στις Σέρρες :«Να πάνε να βάλουν φουστάνια! Έξω από την Ελλάδα!» - «Χούντα...Παγκόσμια δικτατορία...Εφιάλτης»

Την ίδια ώρα δείτε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από το κανάλι των Σερρών «Επιλογές», στο οποίο οι πολίτες άνω των 60 ετών εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκεια τους για το «δημοκρατικό» κατά τα άλλα μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού και του προστίμου των 100 Ευρώ.




Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου