O Νόβακ Tζόκοβιτς δεν θα μετάσχει στο Αustralian Open υπό καθεστώς εκβιασμού, λέει ο πατέρας του - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

O Νόβακ Tζόκοβιτς δεν θα μετάσχει στο Αustralian Open υπό καθεστώς εκβιασμού, λέει ο πατέρας του

  «Υπό αυτές τις συνθήκες εκβιασμού μάλλον δεν θα παίξει στο Australia Open» τόνισε με δήλωση του στη Σέρβικη τηλεόραση ο πατέρας του Νόβακ ...

 







«Υπό αυτές τις συνθήκες εκβιασμού μάλλον δεν θα παίξει στο Australia Open» τόνισε με δήλωση του στη Σέρβικη τηλεόραση ο πατέρας του Νόβακ Τζόκοβιτς, Σρέντιαν, ανατινάζοντας ουσιαστικά ένα από τα πιο διάσημα τουρνουά του κόσμου.


Ο ίδιος επεσήμανε πως «εγώ στη θέση του δεν θα έπαιρνα μέρος. Η ανακοίνωση της κυβέρνησης της Αυστραλίας ήταν ντροπιαστική για έναν αθλητή που έχει κερδίσει εννιά τίτλους στη Μελβούρνη».


Το Australian Open το οποίο ξεκινάει στις 17 Ιανουαρίου είναι το πρώτο μεγάλο τουρνουά της σεζόν στο τένις και κορυφαία ονόματα της αντισφαίρισης δηλώνουν το «παρών» κάθε χρόνο.

Όμως την φετινή χρονιά έχει προκύψει ένα τεράστιο ζήτημα όσον αφορά τις συμμετοχές, καθώς έχει γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για όλους τους αθλητές που θα συμμετάσχουν.

Η κυβέρνηση της Βικτώρια με αυτό τον τρόπο στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία παραχώρηση για τους ανεμβολίαστους, κάτι που έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια και πολλές αντιδράσεις παγκοσμίως.






Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου