Η ανθρωπότητα στους δρόμους. Διαδηλώσεις σε Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο ενάντια στα μέτρα και τα πιστοποιητικά Covid. Οι διαδηλωτές καλούν τους πολίτες της Ευρώπης σε επανάσταση! Σοβαρά επεισόδια στις Βρυξέλλες (Video’s & Φωτογραφίες) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η ανθρωπότητα στους δρόμους. Διαδηλώσεις σε Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο ενάντια στα μέτρα και τα πιστοποιητικά Covid. Οι διαδηλωτές καλούν τους πολίτες της Ευρώπης σε επανάσταση! Σοβαρά επεισόδια στις Βρυξέλλες (Video’s & Φωτογραφίες)

  Όλο το σαββατοκύριακο, ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και μεγάλες πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο, φιλοξενούν πορείες διαμαρτυρίας με χιλιάδες πολίτε...

 


Όλο το σαββατοκύριακο, ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και μεγάλες πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο, φιλοξενούν πορείες διαμαρτυρίας με χιλιάδες πολίτες ενάντια στα περιοριστικά μέτρα , τους αναγκαστικούς εμβολιασμούς και τα «πράσινα πιστοποιητικά Covid».


Μεγάλη ήταν για άλλη μια φορά η κινητοποίηση στις Βρυξέλλες, με τους διαδηλωτές να καλούν τους πολίτες σε επανάσταση. «Μαζί για την Ελευθερία» ήταν το σύνθημα των 50.000 χιλιάδων διαδηλωτών στις Βρυξέλλες κατά των πιστοποιητικών εμβολιασμού.

 

Περίπου 50.000 χιλιάδες άνθρωποι, σύμφωνα με την αστυνομία, διαδήλωσαν σήμερα στις Βρυξέλλες, κατά των υγειονομικών μέτρων για την πανδημία, κατά του υγειονομικού πάσου και του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Στη Στοκχόλμη, η ογκώδης πορεία έληξε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, παρόλο που η αστυνομία είχε προειδοποιήσει για πιθανές συγκρούσεις καθώς συμμετείχε μια οργάνωση νεοναζί που στο παρελθόν έχει προκαλέσει βίαια επεισόδια.

Στη Βαρκελώνη, ένα από τα πανό των διαδηλωτών έφερε το σύνθημα «σταματήστε την παγκόσμια υγειονομική δικτατορία».

Ειρηνική ήταν η διαδήλωση περίπου χιλιάδων ατόμων και στο Ελσίνκι.


Επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα στις Βρυξέλλες σε μεγάλη πορεία κατά των αναγκαστικών εμβολιασμών.

Διαδηλωτές συγκρούστηκαν με αστυνομικές δυνάμεις πετώντας τους ότι έβρισκαν μπροστά τους σε σταθμό του Μετρό της Βελγικής πρωτεύουσας.

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στη 1:00 μ.μ. της Κυριακής μπροστά από τον Βόρειο Σταθμό των Βρυξελλών για μια διαδήλωση «Μαζί για την Ελευθερία».

Το πρακτορείο ειδήσεων Belga αναφέρει ότι οι συμμετέχοντες θέλουν να διαμαρτυρηθούν για το πιστοποιητικό  υγείας, το οποίο είναι παράγοντας διχασμού στην κοινωνία.

Η πορεία ξεκίνησε στις 13:25 αντί για τις 14:00 λόγω του αυξημένου πλήθους, με ελάχιστους ανθρώπους να φορούν μάσκες. Πολλοί ήρθαν για να διαμαρτυρηθούν χωρίς ταμπέλες.



Αρκετοί συμμετέχοντες έφτασαν στις Βρυξέλλες με πούλμαν από διάφορες χώρες της Ευρώπης (Γαλλία, Ολλανδία, Γερμανία, Πορτογαλία, Πολωνία…), στο κάλεσμα κινημάτων όπως η «Παγκόσμια Διαδήλωση για την Ελευθερία» (World Wide Demonstration for Freedom) και οι «Ευρωπαίοι Ενωμένοι για την Ελευθερία» (Europeans United for Freedom), καθώς και στο κάλεσμα περίπου 600 ευρωπαϊκών τοπικών ενώσεων, σύμφωνα με το βελγικό Τύπο.


Μολονότι την Παρασκευή ανακοινώθηκε μικρή χαλάρωση των μέτρων, η κυβέρνηση του Βελγίου ανέφερε επίσης ότι οι πολίτες θα πρέπει να κάνουν την ενισχυτική δόση του εμβολίου, πέντε μήνες αφού ολοκλήρωσαν τον εμβολιασμό τους, ώστε να διατηρηθεί σε ισχύ το υγειονομικό πιστοποιητικό με το οποίο μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μπαρ ή κινηματογράφους. Το πάσο είναι υποχρεωτικό για όσους θέλουν να μπουν σε εστιατόρια, μουσεία και πολλούς άλλους δημόσιους χώρους.

«Είμαι θυμωμένη επειδή η κυβέρνηση μας εκβιάζει, κυρίως τους νέους αλλά γενικά όλους, να εμβολιαστούμε» είπε η Καρολίν φαν Λαντούιτ, μία από τις διαδηλώτριες. Τόνισε ότι η ίδια έχει εμβολιαστεί για την Covid-19 και πρόσθεσε: «Θύμωσα πολύ που τα παιδιά μου έπρεπε να κάνουν το εμβόλιο. Θέλουν να ταξιδέψουν, να συμμετάσχουν σε αθλητικούς αγώνες και δεν μπορούν χωρίς το εμβόλιο, αλλά δεν θέλουν να το κάνουν, είναι εκβιασμός».

Το Βέλγιο βρίσκεται αντιμέτωπο με το πέμπτο κύμα της πανδημίας, η κορύφωση του οποίου δεν αναμένεται πριν από τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Περίπου το 89% των ενηλίκων έχει εμβολιαστεί πλήρως και το 67% έχει κάνει και την αναμνηστική δόση. 

Σουηδία: Διαδηλώσεις κατά του εμβολιαστικού πάσου σε Στοκχόλμη και Γκέτεμποργκ

Η Σουηδία  που αντιμετωπίζει σφοδρό κύμα της επιδημίας με 40.000 ημερήσια κρούσματα εδώ και μία εβδομάδα, έχει θεσπίσει το εμβολιαστικό πιστοποιητικό από την 1η Δεκεμβρίου

Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν σήμερα ειρηνικά στις δύο μεγαλύτερες πόλεις της Σουηδίας κατά του υγειονομικού πάσου.



Περί τους 15.000 άνθρωποι, σύμφωνα με τα σουηδικά μέσα ενημέρωσης, διαδήλωσαν στους δρόμους της Στοκχόλμης φωνάζοντας «Οχι στο εμβολιαστικό πάσο, Ναι στην ελευθερία», έπειτα από πρόσκληση οργάνωση που ονομάζεται «το Κίνημα για τη Ελευθερία».

Στο Γκέτεμποργκ άλλη διαδήλωση συγκέντρωσε περί τα 4.000 άτομα.

Η σκανδιναβική χώρα, που αντιμετωπίζει σφοδρό κύμα της επιδημίας με 40.000 ημερήσια κρούσματα εδώ και μία εβδομάδα, έχει θεσπίσει το εμβολιαστικό πιστοποιητικό από την 1η Δεκεμβρίου. Από τις 12 Δεκεμβρίου, το πάσο είναι υποχρεωτικό για την είσοδο σε εκδηλώσεις σε εσωτερικούς χώρους με 50 και πλέον άτομα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι περισσότερο από το 83% των Σουηδών άνω των 12 ετών έχει πλήρως εμβολιασθεί.



Διαδηλώσεις σε Γαλλία – Φιλανδία – Ισπανία

Χαρακτηριστικές είναι και οι εικόνες απο τις διαδηλώσεις κατά του εμβολιαστικού πάσου στο Παρίσι της Γαλλίας και στο Μπιλμπάο της Ισπανίας, όπως και στο Ελσίνκι της Φιλανδίας. Χιλιάδες κόσμου έδωσαν και εκεί το παρόν ενάντια στη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ - Χιλιάδες διαδηλωτές από όλη τη χώρα ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό - Μεγάλη διαδήλωση και στο Τορόντο του Καναδά, κατά των περιοριστικών μέτρων και του εμβολιαστικού πάσου


Χιλιάδες διαδηλωτές από όλη τη χώρα - συμπεριλαμβανομένων μερικών από τα πιο γνωστά ονόματα του «αντιεμβολιαστικού κινήματος» - συγκεντρώθηκαν την Κυριακή για μια συγκέντρωση ενάντια στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και τα μέτρα στην πρωτεύουσα της χώρας.

Οι διοργανωτές εκτιμούν ότι 20.000 άτομα παρευρέθηκαν στη συγκέντρωση, πραγματοποιώντας πορεία από το Μνημείο της Ουάσιγκτον μέχρι το Μνημείο του Λίνκολν




Οι περισσότεροι ήταν Λευκοί και πολλοί φορούσαν ρούχα με συνθήματα υπέρ του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Μια ομάδα ανδρών μπροστά από ένα καρότσι με τη σημαία «Μην με πατάς» άρχιζε να φωνάζει «Πάμε Μπράντον» και «Φ--- Τζο Μπάιντεν» 

Άλλοι ομιλητές είναι ο γιατρός Robert Malone, ένας εξέχων κριτικός των εμβολίων mRNA του κορωνοϊού, και η πρώην ανταποκρίτρια του CBS News Lara Logan, η οποία σε μια εμφάνισή της στο Fox News τον Νοέμβριο συνέκρινε τον επικεφαλής ιατρικό σύμβουλο του Λευκού Οίκου Fauci με τον Ναζί γιατρό Josef Mengele. Συμμετέχουν επίσης ενώσεις δημοσίων υπαλλήλων που έχουν δημιουργηθεί για να διαμαρτυρηθούν για τις εντολές εμβολίων των εργοδοτών τους, όπως η Feds for Medical Freedom και η DC Firefighters Bodily Autonomy Affirmation Group.





«Ο στόχος είναι να δείξουμε ένα ενιαίο μέτωπο για να φέρουμε κοντά τους ανθρώπους - εμβολιασμένους, μη εμβολιασμένους, Δημοκρατικούς, Ρεπουμπλικάνους, όλοι μαζί σε αλληλεγγύη», δήλωσε ο διοργανωτής Matt Tune, ένας ανεμβολίαστος 48χρονος από το Σικάγο. Είπε ότι θέλει το γεγονός «να βοηθήσει στην αλλαγή της τρέχουσας αφήγησης ... που βασικά λέει ότι είμαστε ένα σωρό παράξενοι και φρικιά που δεν νοιάζονται για την ανθρωπότητα. Και αυτό δεν είναι καθόλου αλήθεια».


 

Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου