Ηνωμένο Βασίλειο: Νοσοκομειακός γιατρός της ITU απαντά με θάρρος μπροστά στον Υπουργό Υγείας της χώρας για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς. Αυτά δεν μας τα δείχνουν τα ΜΜΕ (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ηνωμένο Βασίλειο: Νοσοκομειακός γιατρός της ITU απαντά με θάρρος μπροστά στον Υπουργό Υγείας της χώρας για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς. Αυτά δεν μας τα δείχνουν τα ΜΜΕ (Video)

  Ο Υπουργός Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου Sajid Javid έρχεται αντιμέτωπος με τη πραγματικότητα από έναν γιατρό της Μονάδας Εντατικής Θεραπε...

 






Ο Υπουργός Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου Sajid Javid έρχεται αντιμέτωπος με τη πραγματικότητα από έναν γιατρό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ITU), τον Δρ. Steve James.


Όλοι οι εργαζόμενοι στο βίντεο δείχνουν να μην θέλουν το εμβόλιο. Δεν λένε όμως τίποτα όταν τους ρωτά ο Υπουργός. Ένας γιατρός της ITU όμως, εκτός της ομάδας που ρωτήθηκε, πήρε το λόγο και είπε την αλήθεια. Ο υπουργός Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου τον αγνοεί λέγοντας ότι «παίρνουν συμβουλές από ειδικούς εμβολίων»...!

 

Γράφει ο Αιγιστέας – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

Ο Υπουργός Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (Sajid Javid) βρισκόταν σε μια φωτογράφιση γύρω από το King's College Hospital στο Λονδίνο, η οποία γυριζόταν από το Sky News. Ρώτησε μια ομάδα νοσοκόμων πώς ένιωθαν για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας, αλλά μετά από μερικές αμήχανες ματιές και πολλή σιωπή, ένας γιατρός πλησίασε, εκτός πυροβολισμού και άρχισε να λέει τις απόψεις του.

Ο Δρ Τζέιμς είπε στον Υπουργό Υγείας ότι η «φυσική του ανοσία» μετά τη μόλυνση από κορωνοϊό ήταν πολύ ανώτερη από οποιοδήποτε ενισχυτικό. Αυτό λέει η επιστήμη. Είναι ξεκάθαρο. Ο Δρ Τζέιμς έχει απόλυτο δίκιο.

Ωστόσο, ο Javid, ο οποίος δεν έχει ιατρική εκπαίδευση και του οποίου η καριέρα ήταν στο παρελθόν ως τραπεζίτης , διαφωνεί.

Μπορείτε να δείτε από πρώτο χέρι την απορριπτική στάση που έχει ο Javid. Ο Τζάβιντ δεν μπορεί να διαφωνήσει με τον Τζέιμς με βάση την πραγματική υποκείμενη επιστήμη και τις μελέτες, γι' αυτό χρησιμοποιεί το μοναδικό επιχείρημα, το οποίο φυσικά χρησιμοποιούν και οι κυβερνώντες στην Ελλάδα, ότι «λαμβάνουμε τις καλύτερες συμβουλές που μπορούμε—από τους ανθρώπους που είναι ειδικοί στα εμβόλια». Το επιχείρημα δηλαδή είναι η «επίκληση στην αυθεντία», με τη διαφορά ότι μέρος της ίδιας «αυθεντίας» ήταν και ο γιατρός που εξέφρασε διαφορετική άποψη από την επικλειθήσα από τον Υπουργό.

Εάν βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο, μπορεί να έχετε ήδη δει αυτό το βίντεο, αλλά για όλους όσους δεν έχουν δει το κλιπ, είναι μια άβολη στιγμή, κυρίως επειδή όποιος το δει συνειδητοποιεί το μέγεθος της παράνοιας στην οποία έχουν εισάγει την ανθρωπότητα.

Ο εν λόγω γιατρός ήταν ο Steve James , σύμβουλος αναισθησιολόγος στο νοσοκομείο. Είναι σύμβουλος σε δοκιμές εντατικής θεραπείας και άσκησης και έχει επίσης περιθάλψει ασθενείς με Covid στην ITU από νωρίς στην πανδημία. Ο Steve εκπαιδεύτηκε στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ και στη συνέχεια στο Barts και στο London School of Medicine and Dentistry πριν κατακτηθεί το 1999. Άλλο ένα άτομο υψηλής ειδίκευσης με μεγάλη εμπειρία, ειδικά με τον Covid και τη σοβαρή ασθένεια από το COVID-19, το λέει όπως είναι.

Ο Δρ Τζέιμς είπε στον Υπουργό Υγείας ότι δεν ήταν εμβολιασμένος, δεν είχε σκοπό να εμβολιαστεί, αλλά θα έχανε τη δουλειά του σύντομα λόγω των επικείμενων υποχρεωτικών πολιτικών εμβολιασμού.

Εξήγησε ότι είχε ήδη νοσήσει από Covid, επομένως είχε εξίσου καλή προστασία από τα αντισώματα σαν να του είχαν κάνει το εμβόλιο. Ο Υπουργός Υγείας τον προκάλεσε γι' αυτό λέγοντας ότι η προστασία του θα μειωνόταν. Ωστόσο, ο Δρ Τζέιμς απάντησε εξηγώντας πόσο γρήγορα μειώνεται η προστασία του εμβολίου και για να διατηρηθούν όλοι με την επαρκή προστασία, το σύνολο της υπηρεσίας υγείας θα χρειαζόταν ενισχητικές δόσεις ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ !

Αργότερα το King's College Hospital εξέδωσε μια δήλωση λέγοντας:

«Ενώ επί του παρόντος δεν είναι υποχρεωτική απαίτηση για το προσωπικό να κάνει τον εμβολιασμό του για τον COVID-19 ή να αποκαλύψει την κατάσταση εμβολιασμού στους ασθενείς, υποστηρίζουμε και ενθαρρύνουμε σθεναρά όλο το προσωπικό να κάνει το τρύπημα του, σύμφωνα με την εθνική καθοδήγηση - και σχεδόν το 90% των Το προσωπικό το έχει ήδη κάνει».

Ο γιατρός, είναι άλλο ένα γενναίο άτομο, που αμφισβητεί τη μαζική προπαγάνδα πλύσης εγκεφάλου και στην ουσία βάζει την καριέρα και τη φήμη του στο περιθώριο (αλλά σε αυτήν την περίπτωση, υποθέτω ότι δεν έμεινε τίποτα να χάσει, με τη δουλειά του ήδη στο όριο).

Δείτε το video και στη συνέχεια την απομαγνητοφώνηση


Απομαγνητοφώνηση του video

Γραμματέας Υγείας (HS) σε μια ομάδα νοσηλευτών - Πώς πιστεύετε για τον νέο κανόνα που απαιτεί εμβολιασμό όλου του προσωπικού του NHS;

Ο Steve James (SJ) εκτός εστίας - δεν είμαι χαρούμενος γι' αυτό.

HS - Δεν είσαι χαρούμενος για αυτό;

SJ - Άρα είχα Covid κάποια στιγμή, έχω αντισώματα, δούλευα για το Covid ITU από την αρχή. Δεν έχω κάνει εμβόλιο, δεν θέλω να κάνω εμβόλιο. Το εμβόλιο μειώνει τη μετάδοση μόνο για περίπου οκτώ εβδομάδες με το Delta, με το Omicron είναι πιθανώς μικρότερο και γι' αυτό θα απολυόμουν αν δεν έχω εμβόλιο - η επιστήμη δεν είναι αρκετά ισχυρή.

HS - Αυτή είναι η άποψή σας και οι απόψεις σας; (κοιτάζοντας πίσω στην ομάδα των νοσοκόμων) Έχετε κάποια άποψη για αυτό;

Σιωπή

HS - Το σέβομαι αυτό, αλλά υπάρχουν επίσης πολλές διαφορετικές απόψεις.

SJ - Ναι, υπάρχουν άλλες απόψεις, αλλά έχω έναν άλλο συνάδελφο που είναι στην ίδια θέση.

HS - Ναι, όχι, το καταλαβαίνω και προφανώς έπρεπε να σταθμίσουμε όλα αυτά τόσο για την υγεία όσο και για την κοινωνική περίθαλψη και θα υπάρχει πάντα μια συζήτηση σχετικά με αυτό, αλλά…

SJ - Ίσως υπάρχει μια ευκαιρία να ξανασκεφτούμε το Omicron και την εικόνα που αλλάζει ή τουλάχιστον να το διαφοροποιήσουμε, κάτι που επιτρέπει στους γιατρούς που είχαν έκθεση σε αντισώματα, που είχαν αντισώματα, που δεν είχαν κάνει τον εμβολιασμό να μην το κάνουν λόγω της προστασίας Το έχω πάρει από μετάδοση μάλλον ισοδυναμεί με κάποιον που έχει εμβολιαστεί.

HS - Ναι, αλλά κάποια στιγμή θα εξασθενίσει και αυτό.

SJ - Αλλά αν θέλετε να παρέχετε προστασία με το αναμνηστικό, θα πρέπει να κάνετε την ένεση σε όλους κάθε μήνα. Εάν έχει φθαρεί δύο μήνες, εάν η προστασία έχει φθαρεί για μετάδοση μετά από δύο μήνες, μετά από ένα μήνα έχετε ακόμα λίγη προστασία, αλλά εάν θέλετε να διατηρήσετε την προστασία, θα χρειαστεί να ενισχύσετε όλα τα μέλη του προσωπικού κάθε μήνα, κάτι που δεν πρόκειται να κάνετε.

HS - Λαμβάνουμε συμβουλές για το πόσο μπορείτε να…

SJ - Αλλά δεν πρόκειται να επιτύχει ένα πρακτικό όφελος.

HS - Λοιπόν, λαμβάνουμε τις καλύτερες συμβουλές που μπορούμε, από τους ανθρώπους που είναι ειδικοί στα εμβόλια




Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου