Σοκ στο Σίδνεϊ: Ο τενίστας Ν.Μπασιλασβίλι αποχώρησε «ξαφνικά» με πόνους στο στήθος - Ήταν αντίπαλος του Σ.Τσιτσιπά – Συνεχίστε να εμβολιάζεστε και να πολεμάτε τον Τζόκοβιτς...( Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Σοκ στο Σίδνεϊ: Ο τενίστας Ν.Μπασιλασβίλι αποχώρησε «ξαφνικά» με πόνους στο στήθος - Ήταν αντίπαλος του Σ.Τσιτσιπά – Συνεχίστε να εμβολιάζεστε και να πολεμάτε τον Τζόκοβιτς...( Video)

  Την ώρα οι Αυστραλοί και λοιποί υπέρμαχοι του υποχρεωτικού εμβολιασμού κάνουν επίθεση στον Νόβακ Τζόκοβιτς, ένα περιστατικό που έλαβε χώρα...

 







Την ώρα οι Αυστραλοί και λοιποί υπέρμαχοι του υποχρεωτικού εμβολιασμού κάνουν επίθεση στον Νόβακ Τζόκοβιτς, ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στο Σίδνεϊ και συγκεκριμένα στο ATP Cup τους εκθέτει ανεπανόρθωτα! 


Την ίδια ώρα ο Ευαγγελάτος «πανηγυρίζει» επειδή ο Στέφανος Τσιτσιπάς άλλαξε άποψη και Εμβολιάστηκε με Johnson & Johnson!


Τους τελευταίους μήνες έχουν αυξηθεί ραγδαία τα περιστατικά καρδιοπαθειών σε αθλητές. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Νικολόζ Μπασιλασιβίλι στο ATP Cup εκτυλίχθηκαν δραματικές σκηνές, καθώς ο Γεωργιανός άρχισε να δυσκολεύεται να αναπνεύσει. 

Ο Νικολόζ Μπασιλασβίλι χρειάστηκε να τελειώσει νωρίς τον αγώνα του στο ATP Cup λόγω αναπνευστικών δυσκολιών.


Ο 29χρονος, σύμφωνα με το pronews περπάτησε αργά προς τον πάγκο της ομάδας του και προσπάθησε να πάρει μερικές βαθιές ανάσες και να πιει λίγο νερό καθώς περίμενε να έρθει ο φυσιοθεραπευτής στο γήπεδο. Το ζευγάρι είχε μια συνομιλία προτού συμμετάσχει ένας άλλος γιατρός, καθώς οι χειρονομίες του έδειχναν ότι ένιωθε σφίξιμο στο στήθος του.

Είναι ένα από τα πολλά περιστατικά που λαμβάνουν χώρα τον τελευταίο καιρό και αυτή τη φορά έγινε και στην Αυστραλία, στη χώρα που έχει «αιχμαλωτίσει» τον Νόβακ Τζόκοβιτς γιατί αντιδρά στον υποχρεωτικό εμβολιασμό! 


Φυσικά δεν χρειάζεται να αναρωτηθούμε για το εάν ο συγκεκριμένος αθλητής είναι εμβολιασμένος, αφού οι διοργανωτές του τουρνουά έχουν κάνει ξεκάθαρο ότι οι ανεμβολίαστοι δεν θα μπορούν να παίζουν. 

Την ίδια ώρα ο Ευαγγελάτος «πανηγυρίζει» επειδή ο Στέφανος Τσιτσιπάς άλλαξε άποψη και Εμβολιάστηκε με Johnson & Johnson 

«Από τις επιφυλάξεις για το εμβόλιο που εξέφραζε ανοιχτά μέχρι πριν από λίγους μήνες, στην στροφή 180 μοιρών παραμονές των φετινών Χριστουγέννων και από εκεί στο κλαμπ των εμβολιασμένων» ήταν ο τίτλος στην εκπομπή του γνωστού δημοσιογράφου, ενώ χαρακτηριστικό είναι το ρεπορτάζαπό το επίσημο site του καναλιού:

«Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε, σύμφωνα με πληροφορίες, το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson και πλέον βρίσκεται στην Αυστραλία, προσηλωμένος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Την απόφασή του είχε προαναγγείλει ουσιαστικά πριν από περίπου 20 ημέρες, όταν για πρώτη φορά είχε πει πως θα κάνει το εμβόλιο.

Όπως φαίνεται, τις μέρες που ακολούθησαν έκανε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό και έτσι πέρασε στην Αυστραλία, που επιτρέπει την είσοδο μόνο σε εμβολιασμένους.

Ο εμβολιασμός του Στέφανου Τσιτσιπά εξελίχθηκε σε ένα σίριαλ με πολλά επεισόδια που προκάλεσαν αντιδράσεις. Τον περασμένο Αύγουστο ο Έλληνας τενίστας είχε μιλήσει μπροστά και πίσω από τις κάμερες για τους λόγους που τον έκαναν διστακτικό.

Μια μέρα μετά, προχώρησε ένα βήμα παρακάτω λέγοντας πως τα εμβόλια για τον κορωνοϊό δεν έχουν δοκιμαστεί αρκετά.

Η αναπαραγωγή των δηλώσεων σε ιστοσελίδες αρνητών έγινε ταχύτατα με τη μία αντίδραση να διαδέχεται την άλλη. Η τότε διευθύντρια της 7ης πνευμονολογικής κλινικής του νοσοκομείου Σωτηρία και μετέπειτα αναπληρώτρια υπουργός υγείας Μίνα Γκάγκα, είχε τότε αντιδράσει.

Παρά τις αντιδράσεις, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που το 2020 είχε πάρει μέρος στη καμπάνια «Μένουμε Ασφαλείς» συνέχιζε τότε στην ίδια γραμμή.

Μαζί με τον πατέρα του, που είναι και ο προπονητής του στο τένις, τόνιζαν πως οι αθλητές έχουν ισχυρό ανοσοποιητικό και πως στη μάχη με τον κορωνοϊό είναι προτιμότερο να αποκτήσει κανείς αντισώματα με το να νοσήσει.

Πλέον ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται για το Αυστραλιανό Open με στόχο να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται.»




Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου