Σοκάρει η Χρυσηίδα Δημουλίδου: «Διαγνώστηκα με αυτοάνοσο μετά την 2η δόση ΕΜΒΟΛΙΟΥ. Έπεφταν τούφες των μαλλιών μου! Βγείτε να μιλήσετε για τις παρενέργειες χωρίς φόβο!» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Σοκάρει η Χρυσηίδα Δημουλίδου: «Διαγνώστηκα με αυτοάνοσο μετά την 2η δόση ΕΜΒΟΛΙΟΥ. Έπεφταν τούφες των μαλλιών μου! Βγείτε να μιλήσετε για τις παρενέργειες χωρίς φόβο!»

  Πλήθος κόσμου παραθέτει παρόμοια περιστατικά κάτω από την ανάρτηση της γνωστής συγγραφέως στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook . Μιλή...

 


Πλήθος κόσμου παραθέτει παρόμοια περιστατικά κάτω από την ανάρτηση της γνωστής συγγραφέως στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. Μιλήστε ΟΛΟΙ δημόσια επιτέλους να σταματήσει το έγκλημα!


Μία σοκαριστική συνέντευξη για το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που της προέκυψε ΞΑΦΝΙΚΑ, μετά τον εμβολιασμό της με mRNA εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, τους τελευταίους μήνες παραχώρησε η Χρυσηίδα Δημουλίδου. Επισημαίνει πως αιματολόγοι, παθολόγοι και ρευματολόγοι της υπογράφουν ότι το έπαθε από τον εμβολιασμό!

 

Η γνωστή Ελληνίδα συγγραφέας μυθιστορημάτων αποκάλυψε στην εφημερίδα “STAR Press” πως έπαθε αυτοάνοσο αμέσως μετά τη 2η δόση του εμβολίου κατά του covid”:

«Έπαθα λύκο (σ.σ. αυτοάνοσο) από το εμβόλιο. Μετά τη δεύτερη δόση άρχισαν να πέφτουν τούφες μαλλιών», ομολογεί μεταξύ άλλων.

Μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook κάλεσε τους πάντες να κοινοποιήσουν την ιστορία της ούτως ώστε να μαθευτεί τι περνάει εξαιτίας του εμβολίου:

«ΔΙΑΓΝΩΣΤΗΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟΑΝΟΣΟ ΜΕΤΑ ΤΟ 2ο ΕΜΒΟΛΙΟ.

Μετά από 6 ολόκληρους μήνες απο την 2η δόση εμβολίου Pfizer, στις 12/6/21, ξεκίνησε ενας Γολγοθάς για μενα, τρέχοντας από γιατρό σε γιατρό -κάθε ειδικότητας- και από νοσοκομείο σε κλινική, κάνοντας πάρα πολλές διαγνωστικές εξετάσεις, μέχρι που διαγνώστηκα τελικά με αυτοάνοσο ΣΕΛ( συστηματικός ερυθηματώδης λύκος) με πολλές επιπτώσεις στην υγεία μου, τις επαγγελματικές και κοινωνικές μου υποχρεώσεις.

Σήμερα στην εφημερίδα Star Ρress εξηγώ τι ακριβώς μου συνέβη..και πως αντιμετωπίστηκσ απο την εταιρεία pfizer και κρατικό οργανισμό.( κοινοποποιήστε το)»


Μάλιστα απαντώντας σε σχόλιο διαδικτυακού της ακολούθου η ίδια έκανε γνωστό πως αιματολόγοι, παθολόγοι και ρευματολόγοι της υπογράφουν ότι το έπαθε από τον εμβολιασμό.

Σε άλλο της σχόλιο δημοσίευσε τις μελανιές που έβγαλε σε όλο της το σώμα:


«Βγείτε και μιλήστε δημόσια», ήταν η επόμενη παραίνεσή της στα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της.


Ενώ σε επόμενο σχόλιο της γνωστοποίησε πως από τη στιγμή που δημοσιοποίησε το γεγονός υπήρξαν κάποιοι που της επιτέθηκαν φραστικά: «στην επίσημη σελίδα μου ΕΔΩ μπήκα κάποιοι και βρίζουν https://www.facebook.com/Chrysiida.Dimoulidou επειδή αρρώστησα ...τόσο καλά πάμε..μπλοκάρω συνέχεια»




Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου