Σύλλογος Πακιστανών: «Δεν γνωρίζαμε...συγκεντρωθήκαμε αυθόρμητα στο Σύνταγμα και όχι οργανωμένα...δείξτε επιείκεια και ακυρώστε τα πρόστιμα» - Τι απαντά ο Θεοδωρικάκος... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Σύλλογος Πακιστανών: «Δεν γνωρίζαμε...συγκεντρωθήκαμε αυθόρμητα στο Σύνταγμα και όχι οργανωμένα...δείξτε επιείκεια και ακυρώστε τα πρόστιμα» - Τι απαντά ο Θεοδωρικάκος...

  «Θα θέλαμε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη να δείξει επιείκεια στα πρόστιμα που επιβλήθηκαν, για την ακύρωσή τους....» Τη στιγμή που χι...

 







«Θα θέλαμε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη να δείξει επιείκεια στα πρόστιμα που επιβλήθηκαν, για την ακύρωσή τους....»


Τη στιγμή που χιλιάδες Έλληνες πληρώνουν πρόστιμα, ο Πακιστανικός Σύλλογος με μια επιστολή «δικαιολόγησης» και όχι «συγγνώμης», ζητά από τη κυβέρνηση να ακυρώσει τα πρόστιμα στους Πακιστανούς υπηκόους...!


Ο Πολιτιστικός Σύνδεσμος Ελλάδος – Πακιστάν υποστηρίζει πως δεν γνώριζαν ότι δεν θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις στην πλατεία Συντάγματος και πως η συγκέντρωση Πακιστανών υπηκόων την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα ήταν αυθόρμητη και όχι οργανωμένη. Μάλιστα, σε αντίθεση με όσα γράφονται από τα συστημικά .Μ.Μ.Ε, σε κανένα σημείο της επιστολής δεν ζητείται «συγγνώμη», αλλά υπάρχει μια εμφανής προσπάθεια απλής δικαιολόγησης όσων κατάπτυστων εικόνων είδαν το φως της δημοσιότητας με τα δεκάδες βίντεο στα οποία έβριζαν μέχρι και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

Στην επιστολή, που υπογράφει ο πρόεδρος του συλλόγου Syed Mohammad Jamil, η συγκέντρωση χαρακτηρίζεται «αυθόρμητη και όχι οργανωμένη», καθώς δεν ήταν σε γνώση τους ότι οι εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων δεν θα πραγματοποιούντο στην πλατεία Συντάγματος, όπως κάθε χρόνο.

Ο σύνδεσμος με ανακοίνωση που εξέδωσε προσπαθεί να δώσει εξηγήσεις και να δικαιολογηθεί για το γεγονός πως χιλιάδες πακιστανοί αψήφισαν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού και μαζεύτηκαν στο Σύνταγμα για να γιορτάσουν την έλευση του νέου χρόνου, τη στιγμή που οι Έλληνες ήταν κλεισμένοι στα σπίτια τους.

Μάλιστα υποστηρίζουν πως δεν γνώριζαν ότι δεν θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις στην πλατεία Συντάγματος και πως η συγκέντρωσή τους δεν ήταν οργανωμένη ενώ παράλληλα ζητούν επιείκεια από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο για τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ως Πολιτιστικός Σύνδεσμος Ελλάδος – Πακιστάν, θέλουμε να σας γνωρίσουμε ότι η συγκέντρωση Πακιστανών υπηκόων την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα ήταν αυθόρμητη και όχι οργανωμένη.

Δεν ήταν σε γνώση μας ότι οι εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων, δεν θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία Συντάγματος, όπως κάθε χρόνο.

Τα μέλη μας, μόλις ενημερώθηκαν από τις Αστυνομικές αρχές αποχώρησαν αμέσως ειρηνικά.

Θα θέλαμε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη να δείξει επιείκεια στα πρόστιμα που επιβλήθηκαν, για την ακύρωσή τους.

Ως Πολιτιστικός Σύνδεσμος Ελλάδος – Πακιστάν θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι ενεργούμε σύμφωνα με τους νόμους και τις αρχές του Ελληνικού Κράτους.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Να είσαι πάντα καλά.

Με εκτίμηση, SYED MOHAMMAD JAMIL, Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Ελλάδας – Πακιστάν».


Σύμφωνα με πληροφορίες, συνολικά έχουν επιβληθεί περίπου 60 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας κατά την εν λόγω συνάθροιση. Πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ανέφεραν ότι τα πρόστιμα δεν πρόκειται να ακυρωθούν...αλλά το εύλογο ερώτημα είναι....έχουν ΑΦΜ για να τα πληρώσουν...;

Απαντώντας στο αίτημα των Πακιστανών πάντως, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter, «δεν πρόκειται να ακυρώσουμε κανένα πρόστιμο που επέβαλε η Ελληνική Αστυνομία στα μέλη της πακιστανικής κοινότητας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα γιατί δεν φορούσαν μάσκα. Οι νόμοι είναι νόμοι και ισχύουν για όλους ακόμη κι αν η παρουσία των ανθρώπων αυτών ήταν πράγματι αυθόρμητη».




 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου