«Βόμβα» από Πρόεδρο ΠΟΕΔΗΝ: «Η επικίνδυνη οδηγία του ΕΟΔΥ να επιστρέφουν οι ασθενείς γιατροί μετά από 5 ημέρες, γέμισε τα νοσοκομεία Κορωνοϊο!» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

«Βόμβα» από Πρόεδρο ΠΟΕΔΗΝ: «Η επικίνδυνη οδηγία του ΕΟΔΥ να επιστρέφουν οι ασθενείς γιατροί μετά από 5 ημέρες, γέμισε τα νοσοκομεία Κορωνοϊο!»

«Με δεδομένο ότι ένας συνάδελφος που νοσεί επιστρέφει, μετά από 5 μέρες καραντίνας στο σπίτι του, ακόμη και με ήπια συμπτώματα, άρα είναι ακ...





«Με δεδομένο ότι ένας συνάδελφος που νοσεί επιστρέφει, μετά από 5 μέρες καραντίνας στο σπίτι του, ακόμη και με ήπια συμπτώματα, άρα είναι ακόμη φορέας και μεταδίδει την νόσο»


Ο Μιχάλης Γιαννακός πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) ήταν αποκαλυπτικός στην εκπομπή ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ με τον Βασίλη Σκουρή.


Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ αποκάλυψε ότι «οι οδηγίες του ΕΟΔΥ οι οποίες μείωσαν τις ημέρες καραντίνας από 10 σε 5 ημέρες, είναι πάρα πολύ επικίνδυνες για τους ασθενείς και ταυτόχρονα ευνοούν την νοσοκομειακή μετάδοση του ιού.»

«Με δεδομένο ότι ένας συνάδελφος που νοσεί επιστρέφει, μετά από 5 μέρες καραντίνας στο σπίτι του, ακόμη και με ήπια συμπτώματα, άρα είναι ακόμη φορέας και μεταδίδει την νόσο και ταυτόχρονα, δεν βγαίνουν ούτε μια μέρα καραντίνα οι συνάδελφοι, οι οποίοι έρχονται σε επαφή με θετικά κρούσματα, στενή επαφή, έρχονται στην δουλειά τους, κάνουν το τεστ κορωνοϊού, το οποίο κάνει 2 και 3 μέρες να βγει και δουλεύουν κανονικά μέχρι να βγει το τεστ.

Φανταστείτε λοιπόν ένας συνάδελφος, ο οποίος νοσεί ο γιός του, η σύζυγός του, να πηγαίνει κανονικά στην δουλειά για 3 μέρες και μετά βγαίνει το τεστ θετικό και βγαίνει σε πενθήμερη καραντίνα, ενώ τρεις μέρες εργάζεται με αποτέλεσμα να διασπείρει το ιό.

Έτσι έχουμε μεγάλη νοσοκομειακή διασπορά. Νοσούν πάρα πολλοί ασθενείς. Αναβάλονται εξετάσεις, αναβάλονται χειρουργία, αναβάλονται θεραπείες σε ασθενείς.»



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου