Χαμός στον Καναδά: Εγκατέλειψε εκτάκτως την Οττάβα ο Τζ.Τρυντώ προς άγνωστη τοποθεσία, ενώ κομβόι 50.000 φορτηγών έφθανε στην Οτάβα. Τα συστημικά ΜΜΕ «βλέπουν» πίσω από τη κινητοποίηση τη...Ρωσία (Video's & Φωτογραφίες) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Χαμός στον Καναδά: Εγκατέλειψε εκτάκτως την Οττάβα ο Τζ.Τρυντώ προς άγνωστη τοποθεσία, ενώ κομβόι 50.000 φορτηγών έφθανε στην Οτάβα. Τα συστημικά ΜΜΕ «βλέπουν» πίσω από τη κινητοποίηση τη...Ρωσία (Video's & Φωτογραφίες)

  Το CBC «βλέπει» τον Πούτιν πίσω από το κομβόι ελευθερίας των φορτηγατζήδων Σε ασφαλή τοποθεσία στις ΗΠΑ μεταφέρθηκε επειγόντως ο Καναδός...

 






Το CBC «βλέπει» τον Πούτιν πίσω από το κομβόι ελευθερίας των φορτηγατζήδων


Σε ασφαλή τοποθεσία στις ΗΠΑ μεταφέρθηκε επειγόντως ο Καναδός πρωθυπουργός με την οικογένεια του αναφέρουν οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες, ενώ το τεράστιο κομβόι των 50.000 φορτηγών κατευθυνόταν προς την Οτάβα.

 

Όπως αναφέρεται ο Καναδός πρωθυπουργός  Τζάστιν Τρυντώ εγκατέλειψε αιφνιδιαστικά την κατοικία του στην Οττάβα του Καναδά για να μεταφερθεί σε άγνωστο μέρος, με πληροφορίες από το Ισραήλ να αναφέρουν  ότι βρίσκεται κάπου στις ΗΠΑ.

Όλα  αυτά την ώρα που το τεράστιο κομβόι που με κεντρικό σύνθημα «Να μπει τέλος στον διχασμό και στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού», πλησίαζε στην Οττάβα.


«Το κομβόι της ελευθερίας’, όπως έχει ονομαστεί, κατευθύνεται προς την Οττάβα και αποτελείται από δεκάδες χιλιάδες φορτηγά.

Οι επαγγελματίες οδηγοί, αλλά και πολίτες που συμμετέχουν μαζί τους στις κινητοποιήσεις, αντιδρούν στον υποχρεωτικό εμβολιασμό που τους έχει επιβάλει η κυβέρνηση Τριντώ για να μπορούν να διασχίζουν τα σύνορα.

Μάλιστα είναι αποφασισμένοι να κλείσουν τους δρόμους για πολλές μέρες και να παραλύσει η εφοδιαστική αλυσίδα.


Το CBC «βλέπει» τον Πούτιν πίσω από το κομβόι ελευθερίας των φορτηγατζήδων

Ενώ σε έναν κανονικό κόσμο αυτό θα ήταν πέρα ​​από τη σάτιρα και τη γελοιοποίηση, ίσως δεν προκαλεί καμία έκπληξη το γεγονός ότι η ευθύνη για την υποκίνηση της «Συμφωνίας της Ελευθερίας» αποδίδεται ήδη στους λεγόμενους «Ρώσους ηθοποιούς»…

«…δεδομένης της υποστήριξης του Καναδά στην Ουκρανία… Δεν ξέρω ότι είναι τραβηγμένο να το ρωτήσω, αλλά υπάρχει ανησυχία ότι Ρώσοι ηθοποιοί θα μπορούσαν να συνεχίσουν να τροφοδοτούν τα πράγματα καθώς αυτή η διαμαρτυρία μεγαλώνει… ίσως ακόμη και να την υποκινούν…»

Όπως γράφει ο Brian Lilley στην The Toronto Sun, « τα μέσα ενημέρωσης σε αυτή τη χώρα δεν ενεργούν ως ουδέτεροι παρατηρητές και αγωγοί για ειδήσεις σχετικά με αυτό το θέμα, οι περισσότεροι έχουν αποφασίσει ότι η συνοδεία φορτηγών είναι ο εχθρός και την αντιμετωπίζουν ως τέτοια . Παρακολουθήστε οποιοδήποτε από τα ειδησεογραφικά δίκτυα ή, το πιο σημαντικό, διαβάστε τους λογαριασμούς Twitter υποτιθέμενων αντικειμενικών δημοσιογράφων ή ακούστε την περιφρόνηση στις φωνές τους καθώς κάνουν ερωτήσεις για να δείτε ότι έχουν πάρει ξεκάθαρα θέση».

«Προφανώς, οι δημοσιογράφοι στο Λόφο του Κοινοβουλίου αυτές τις μέρες πιστεύουν ότι δουλειά τους είναι να ζητούν από την αντιπολίτευση και όχι την κυβέρνηση να λογοδοτήσει. Φαίνεται επίσης δουλειά τους να υποστηρίζουν ορισμένα κινήματα διαμαρτυρίας και να επιτίθενται σε άλλα με βάση τις προσωπικές προτιμήσεις των δημοσιογράφων».

Η προπαγάνδα φαίνεται να έχει φτάσει και σε άλλους, αλλά όχι σε άλλους…

Ενώ ο Τριντό  κρύβεται απομονωμένος, όπως επιβεβαιώνει και ο Independent ο κυβερνήτης του Σασκάτσουαν, μιας καναδικής επαρχίας που συνορεύει με τις ΗΠΑ, ζητά να τερματιστεί η διασυνοριακή απαγόρευση για τους μη εμβολιασμένους φορτηγατζήδες.

Η μεγαλύτερη αυτοκινητοπομπή φορτηγών στον κόσμο έφτασε στην πρωτεύουσα του Καναδά, την Οτάβα, αργά το βράδυ της Παρασκευής και συνεχίζει σήμερα να διοργανώνει διαμαρτυρία ενάντια στις "διασυνοριακές εντολές εμβολίων" του πρωθυπουργού Τζάστιν Τριντό (ή όπως την αποκαλούν ορισμένοι: ιατρική τυραννία).

Το λεγόμενο  «Κομβόι της Ελευθερίας»  – που προέρχεται από όλες τις γωνιές του Καναδά, ακόμη και τις ΗΠΑ , ταξιδεύει όλη την εβδομάδα και ηγείται της κατηγορίας σε μια μαζική διαδήλωση κατά της κυβερνητικής υπερβολής. Οι φορτηγατζήδες από όλο τον κόσμο ενώνονται και οργανώνουν τις δικές τους διαμαρτυρίες. 

Όπως αναφέρει ο Enrico Trigoso στους The Epoch Times , ο Brian Von D, ο διαχειριστής του «Convoy to DC 2022» ανακοίνωσε ότι θα  «ενώσουν τις δυνάμεις τους» για να οδηγήσουν από την Καλιφόρνια στην Ουάσιγκτον, προσθέτοντας ότι «η Αμερική είναι η επόμενη».


«Καθώς [η καναδική συνοδεία] κινούνταν από τα δυτικά προς τα ανατολικά, [οι Αμερικανοί φορτηγατζήδες] μπήκαν σε αυτή τη συνοδεία, και  είναι απολύτως τεράστια. Είναι γνωστό παγκοσμίως , είναι το μεγαλύτερο μέχρι στιγμής», είπε σε ένα ζωντανό  βίντεο στο Facebook .

Πρόσθεσε ότι οι ημερομηνίες και οι προγραμματισμένες διαδρομές θα δημοσιοποιηθούν σύντομα σε έναν ιστότοπο και σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων και μια σελίδα GoFundMe θα κυκλοφορήσει μόνο στη σελίδα τους στο   Facebook CONVOY TO DC 2022 .

« Τελειώσαμε με τις εντολές, τελειώσαμε με την κυβέρνηση να μας λέει τι να κάνουμε , θα συνεχίσουμε και θα ακολουθήσουμε όπως και ο υπόλοιπος κόσμος αυτές τις διαμαρτυρίες φορτηγατζήδων και θα είναι 100 τοις εκατό νόμιμες, θα τηρήσουν από το νόμο."

Η Κοινοβουλευτική Υπηρεσία Προστασίας αναμένει έως και 10.000 διαδηλωτές αυτό το Σαββατοκύριακο στην Οτάβα, αλλά ο αριθμός αυτός θα μπορούσε να είναι σημαντικά υψηλότερος. Πριν από μια μέρα, σημειώσαμε  ότι  50.000 φορτηγά σε μια συνοδεία μήκους 70 χιλιομέτρων (43,5 μίλια) κατευθύνονται προς την πρωτεύουσα.

Ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν  Τριντό χαρακτήρισε τη κινητοποίηση «μικρή περιθωριακή μειοψηφία» όσων «δεν εκπροσωπούν τις απόψεις των Καναδών». Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες και τα βίντεο μέχρι στιγμής, ο Τριντό είναι ψεύτης και μια εξέγερση βρίσκεται σε εξέλιξη στη χώρα. Τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης και η κυβέρνηση έχουν περάσει το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας υποβαθμίζοντας τη κινητοποίηση.



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου