Dr Lee Merritt: «Είναι Βιολογικό Όπλο και Στοχεύει Συγκεκριμένες Ομάδες με στόχο τη μείωση του πληθυσμού» (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Dr Lee Merritt: «Είναι Βιολογικό Όπλο και Στοχεύει Συγκεκριμένες Ομάδες με στόχο τη μείωση του πληθυσμού» (Video)

  «Είναι εμβόλια DNA που έχουν κατασκευαστεί με αυτό που ονομάζουν “Ελαττωματική Γενετική Αναπαραγωγή Ενός Συγκεκριμένου Ιού”» «Προοριζότ...

 


«Είναι εμβόλια DNA που έχουν κατασκευαστεί με αυτό που ονομάζουν “Ελαττωματική Γενετική Αναπαραγωγή Ενός Συγκεκριμένου Ιού”»


«Προοριζόταν για να διασπείρεται και αν προκαλεί προβλήματα με άλλους ιούς. Εαν επιθυμώ να μειώσω τον πληθυσμό των ζώων σε κάποιο ποσοστό και γνωρίζω το δείκτη γεννήσεων και θανάτων, τότε γνωρίζω τον αριθμό των ζώων που θα πρέπει να αιχμαλωτίσω και να εμβολιάσω ώστε να έχω πρόσβαση στο σύνολο του πληθυσμού του και να μειώσω τον πληθυσμό στειρώνοντας τον στο ποσοστό που επιθυμώ»


Η Dr Lee Merritt συζητά με τους Wolfgang Wodarg, Reiner Füllmich και Robin Monotti για την τεχνολογία στόχευσης βιολογικών όπλων σε συγκεκριμένες ομάδες. * Όπου Η2 αντικαταστήστε με ACE2.

«Κατά τη γνώμη μου πρόκειται για μια άκρως ανησυχητική μελέτη ειδικά αν κανείς την συνδιάσει με μια Ιαπωνική μελέτη πάνω στη φαρμακοκινητική που έδειχνε ότι αυτοί οι παράγοντες διανέμονται 64 φορές περισσότερο στις ωοθήκες συγκριτικά με το μυοσκελετικό.»

Στην μελέτη τονίζεται ότι:

«Η ευαισθησία διαφορετικών πληθυσμών στη μόλυνση από τον SARS-CoV-2 δεν είναι ακόμη κατανοητή. Εδώ, συνδυάσαμε την ανάλυση παραλλαγών κωδικοποίησης ACE2 σε διαφορετικούς πληθυσμούς και υπολογισμούς υπολογιστικής χημείας για να διερευνήσουμε τις επιπτώσεις στην αλληλεπίδραση SARS-CoV-2/ACE2. ACE2-K26R; που είναι πιο συχνή στον εβραϊκό πληθυσμό Ασκενάζι μείωσε την ηλεκτροστατική έλξη SARS-CoV-2/ACE2. Αντίθετα, τα ACE2-I468V, R219C, K341R, D206G, G211R αύξησαν την ηλεκτροστατική έλξη. ταξινομημένο με δεσμευτική δύναμη από το πιο αδύναμο στο ισχυρότερο. Οι προαναφερθείσες παραλλαγές είναι πιο συχνές σε πληθυσμούς της Ανατολικής Ασίας, της Νότιας Ασίας, της Αφρικής και της Ευρώπης

Τα δεδομένα μας υποδηλώνουν ότι οι παραλλαγές ACE2 σε διαφορετικούς πληθυσμούς θα μπορούσαν να προκαλέσουν σημαντικές διακυμάνσεις στη συγγένεια δέσμευσης μεταξύ SARS-CoV-2 και ACE2. Ωστόσο, απαιτούνται ακόμα πειραματικές δοκιμασίες δέσμευσης για να επιβεβαιωθεί ο ισχυρισμός μας.

Για να κατανοήσουμε καλύτερα την ευαισθησία ατόμων από διαφορετικούς πληθυσμούς στον SARS-CoV-2 και τον κίνδυνο μόλυνσης, θα πρέπει να εκτελεστούν έργα αλληλούχισης μεγάλης κλίμακας. Η ενσωμάτωση της πληθυσμιακής γενετικής στις μελέτες SARS-CoV-2 θα προσφέρει μια νέα εικόνα για το μυστήριο της ευαισθησίας, της μόλυνσης, της παθογένειας και της θνησιμότητας σε διαφορετικές περιοχές. Η αλληλουχία του ACE2 σε ασθενείς με τις πιο σοβαρές καταστάσεις σε κάθε πληθυσμό θα παρέχει επίσης ένα πιο αξιόπιστο συμπέρασμα. Τα έργα προσδιορισμού αλληλουχίας όχι μόνο θα μας βοηθήσουν να ελέγξουμε τη συσχέτιση μεταξύ παραλλαγών ACE2 και κινδύνου/σοβαρότητας μόλυνσης σε ορισμένους πληθυσμούς, αλλά θα επιτρέψουν επίσης ακριβέστερη ανάλυση παραλλαγών για άλλα γονίδια ξενιστές που εμπλέκονται στην είσοδο και την παθογένεια του ιού.»


Η εν λόγω μελέτη: ACE2 coding variants in different populations and their potential impact on SARS-CoV-2 binding affinity    βρίσκεται ολόκληρη εδώ:
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2405580820301072
Ali, F., Elserafy, M., Alkordi, M. H., & Amin, M. (2020). ACE2 coding variants in different populations and their potential impact on SARS-CoV-2 binding affinity. Biochemistry and Biophysics Reports, 24, 100798. (pdf)
https://sci-hub.se/10.1016/j.bbrep.2020.100798
Εδώ θα δείτε όλη τη συνέντευξη:
https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5/Lee-Merritt-Session-86-en:f




Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου