Το Ελληνικό κράτος επιδοτεί «δεξαμενές σκέψης» όπως το ΕΛΙΑΜΕΠ, το οποίο κρατά ψηλά το λάβαρο του ενδοτισμού... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Το Ελληνικό κράτος επιδοτεί «δεξαμενές σκέψης» όπως το ΕΛΙΑΜΕΠ, το οποίο κρατά ψηλά το λάβαρο του ενδοτισμού...

  Την ημέρα των «διερευνητικών» το ΕΛΙΑΜΕΠ ανακοινώνει «ελληνοτουρκική κατευναστική» δημοσκόπηση… Η κοινή δημοσκόπηση είναι προϊόν της ερε...

 


Την ημέρα των «διερευνητικών» το ΕΛΙΑΜΕΠ ανακοινώνει «ελληνοτουρκική κατευναστική» δημοσκόπηση…


Η κοινή δημοσκόπηση είναι προϊόν της ερευνητικής σύμπραξης της διαΝΕΟσις, του ΕΛΙΑΜΕΠ και του Istanbul Policy Center (IPC).

 

Γράφει ο Ανδρέας Μουντζουρούλιας

Η πλειονότητα των Ελλήνων και των Τούρκων πολιτών «εξακολουθούν να προκρίνουν την επίλυση των διμερών διαφορών με ειρηνικά μέσα»!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του  ΕΛΙΑΜΕΠ για τα αποτελέσματα της εν λόγω δημοσκόπησης, το 62,2% των Ελλήνων και το 57,7% των Τούρκων ερωτηθέντων συγκλίνουν με τη θέση ότι «οι ελληνοτουρκικές διαφορές μπορούν να επιλυθούν με διάλογο και συνεννόηση».

Το 57,7% των Τούρκων μπορεί να δηλώνει ότι είναι υπέρ της ειρηνικής επίλυσης «των διαφορών», το θέμα είναι ότι η ηγεσία τους δεν συμμερίζεται τις απόψεις τους

Μάλλον δεν είναι σύμπτωση ότι τα αποτελέσματα ανακοινώνονται την ίδια ημέρα που έγινε και ο 64ος γύρος των «διερευνητικών»!

Η κοινή δημοσκόπηση είναι προϊόν της ερευνητικής σύμπραξης της διαΝΕΟσις, του ΕΛΙΑΜΕΠ και του Istanbul Policy Center (IPC).




 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου