Το ξεφούρνισε ο Μπάιντεν: «Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος ή κυρώσεις κατά της Ρωσίας» (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Το ξεφούρνισε ο Μπάιντεν: «Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος ή κυρώσεις κατά της Ρωσίας» (Video)

  Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών τόνισε ότι οι κυρώσεις που επιβλήθηκαν ήταν, από την άποψή του, «οι μεγαλύτερες στην ιστορία». Ο πρόεδ...

 







Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών τόνισε ότι οι κυρώσεις που επιβλήθηκαν ήταν, από την άποψή του, «οι μεγαλύτερες στην ιστορία».


Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν πιστεύει ότι μια εναλλακτική λύση στις σκληρές κυρώσεις που έχει επιβάλει η Ουάσιγκτον στη Μόσχα θα ήταν ένας «τρίτος παγκόσμιος πόλεμος».


Η έναρξη ενός «Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου» θα ήταν η εναλλακτική λύση προς την επιβολή κυρώσεων στη Μόσχα για τη «ρωσική εισβολή» στην Ουκρανία, όπως επεσήμανε ο Τζο Μπάιντεν σε συνέντευξη σε podcast στον μπλόγκερ Μπράιαν Κοέν.

«Κοιτάξτε, υπήρχαν δύο επιλογές: να ξεκινήσει ένας τρίτος παγκόσμιος πόλεμος, να ξεκινήσει ένας φυσικός πόλεμος με τη Ρωσία ή η δεύτερη επιλογή: να βεβαιωθείτε ότι μια χώρα που ενεργεί τόσο αντίθετα με το διεθνές δίκαιο θα πληρώσει το τίμημα για αυτό που έκανε» δήλωσε ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον ίδιο, αναμένει ότι οι κυρώσεις δεν θα φέρουν άμεσα το αποτέλεσμα που επιθυμεί η Ουάσιγκτον. "Δεν υπάρχουν τέτοιες κυρώσεις που θα έδιναν άμεσο αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα που να μπορείς να επιβάλεις κυρώσεις σε κάποιον και να πεις ότι δεν μπορείς πλέον να είσαι πρόεδρος της Ρωσίας. Αλλά νομίζω ότι αυτές οι κυρώσεις είναι οι μεγαλύτερες στην ιστορία - όπως οικονομικές και πολιτικές κυρώσεις», είπε ο Αμερικανός ηγέτης. Εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η Ρωσία θα πληρώσει «ένα σοβαρό τίμημα τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα, ειδικά μακροπρόθεσμα».

Σχολιάζοντας την αυξανόμενη εταιρική σχέση ασφαλείας μεταξύ του ΝΑΤΟ και της Φινλανδίας και της Σουηδίας, υποστήριξε ότι ο Πούτιν «παρήγαγε το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που ήθελε».

«Το μόνο που ξέρω είναι ότι πρέπει να μείνουμε μαζί με τους υπόλοιπους συμμάχους μας. Και στο μεταξύ, παρέχουμε αμυντικά όπλα και οικονομική βοήθεια στην Ουκρανία» ανέφερε.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου