ΗΠΑ - Νότια Καρολίνα: Προτεινόμενος Πολιτειακός Νόμος θα καταστήσει παράνομο το να ζητείται η κατάσταση εμβολιασμού ενός ατόμου - Ακούς Κυριάκο; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

ΗΠΑ - Νότια Καρολίνα: Προτεινόμενος Πολιτειακός Νόμος θα καταστήσει παράνομο το να ζητείται η κατάσταση εμβολιασμού ενός ατόμου - Ακούς Κυριάκο;

  «Εκπρόσωπος δημόσιου, ιδιωτικού ή μη κερδοσκοπικού φορέα που ρωτά για την κατάσταση εμβολιασμού ενός ατόμου για το COVID-19 θα τιμωρείται ...

 


«Εκπρόσωπος δημόσιου, ιδιωτικού ή μη κερδοσκοπικού φορέα που ρωτά για την κατάσταση εμβολιασμού ενός ατόμου για το COVID-19 θα τιμωρείται με πρόστιμο άνω των 14.000 δολαρίων ή με φυλάκιση όχι μεγαλύτερη του ενός έτους ή και με τα δύο»


Ένας πρόσφατα προτεινόμενος νόμος στη Νότια Καρολίνα θα καταστήσει παράνομο για ορισμένα ιδρύματα να ζητούν από ένα άτομο την κατάσταση εμβολιασμού του κατά του COVID-19. Βλέπετε τι εστί πραγματική Δημοκρατία κ. Μητσοτάκη;

 

Πηγή: The Epoch Times

Άρθρο του Jack Phillips

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

«Η κυβέρνηση δεν έχει καμία αρμοδιότητα να σας κάνει ή να σας υποχρεώσει να κάνετε το εμβόλιο ή να απειλήσει τα προς το ζην, αν δεν το κάνετε», δήλωσε ο πολιτειακός βουλευτής William Chumley, ένας συνυποστηρικτής του νομοσχεδίου, γνωστός ως H.4848.

Ο εκπρόσωπος ενός δημόσιου, ιδιωτικού ή μη κερδοσκοπικού φορέα που ρωτά για την κατάσταση εμβολιασμού ενός ατόμου με το COVID-19 θα πρέπει να τιμωρείται με πρόστιμο άνω των 14.000 δολαρίων ή με φυλάκιση όχι μεγαλύτερη του ενός έτους ή και με τα δύο, σύμφωνα με το κείμενο του νομοσχεδίου.

"Η Νότια Καρολίνα δεν ήθελε να εμπλακεί σε αυτόν τον αγώνα", δήλωσε ο Τσάμλεϊ στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. "Μας το έφερε η ομοσπονδιακή κυβέρνηση".

Το νομοσχέδιο συζητείται επί του παρόντος σε επιτροπή της πολιτειακής Βουλής των Αντιπροσώπων.

Οι νομοθέτες που υποστήριξαν το νομοσχέδιο δήλωσαν ότι υποστηρίζουν το μέτρο επειδή μπορεί να χρησιμεύσει ως προπύργιο ενάντια στον κυβερνητικό εξαναγκασμό.

"Πρόκειται για την προστασία των ανθρώπων από το να πιέζονται ή να εξαναγκάζονται να κάνουν ένα εμβόλιο για λόγους εργασιακής απασχόλησης, εισαγωγής σε σχολεία ή κυβερνητικές υπηρεσίες", δήλωσε ο πολιτειακός βουλευτής Wayne Long, Ρεπουμπλικάνος, στο Channel 2 News.

«Δέχομαι τηλεφωνικές κλήσεις από ανθρώπους κυριολεκτικά κάθε εβδομάδα που παρακαλούν το νομοθέτη να λάβει κάποιο είδος δράσης για να προστατεύσει τα δικαιώματα των ανθρώπων, να προστατεύσει την ιδιωτικότητά τους και να τους αποτρέψει από τον εξαναγκασμό ή τον εξαναγκασμό να κάνουν ένα εμβόλιο που ειλικρινά δεν θέλουν να κάνουν », πρόσθεσε ο Λονγκ. «Και ακόμη και για τους ανθρώπους που έχουν κάνει το εμβόλιο, έχω μιλήσει με πολλούς από αυτούς, είναι πραγματικά ένα ζήτημα ιδιωτικότητας».

Ο δικηγόρος εργατικού δικαίου της Νότιας Καρολίνας Jeremy Summerlin δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι πιστεύει ότι το νομοσχέδιο θα είναι πολύ δύσκολο να εφαρμοστεί.

"Βάζετε τους εργοδότες σε αδύνατη θέση", παρατήρησε ο Σάμερλιν. "Έχετε έναν (προτεινόμενο) νόμο της πολιτείας τώρα που λέει ότι αν ρωτήσετε σχετικά και προσπαθήσετε να συμμορφωθείτε με τον ομοσπονδιακό νόμο, τότε θα πάτε φυλακή", πρόσθεσε.

"Τι γίνεται αν ρωτήσετε τον συνάδελφό σας για την κατάσταση του εμβολιασμού του και κάνετε απλώς μια συζήτηση;" είπε. "Τι γίνεται αν είστε νοσηλευτής και ρωτάτε έναν συνάδελφο νοσηλευτή σχετικά με αυτό; Θέλετε οι τοπικές αστυνομικές αρχές να πάνε και να τους συλλάβουν εξαιτίας αυτού του νόμου;"

Ο προτεινόμενος νόμος έρχεται δύο εβδομάδες αφότου το Ανώτατο Δικαστήριο, με πλειοψηφία 6-3, μπλόκαρε ένα προσωρινό πρότυπο έκτακτης ανάγκης της Διοίκησης Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία (OSHA) που απαιτούσε από τους εργαζόμενους σε εταιρείες με 100 ή περισσότερους εργαζόμενους είτε να κάνουν το εμβόλιο είτε να υποβάλλονται σε εβδομαδιαίες εξετάσεις. Και την Τρίτη, ο OSHA δημοσίευσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι θα αποσύρει επίσημα τον κανόνα την Τετάρτη.

Το COVID-19 είναι η ασθένεια που προκαλείται από τον ιό CCP (Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα).

---------------



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου