Έλληνες και «Γραικοί» στην ίδια χώρα... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Έλληνες και «Γραικοί» στην ίδια χώρα...

  Οι Έλληνες υποφέρουν σιωπηλά. Αντιστέκονται με ασπίδα την αξιοπρέπεια τους όπου δύνανται κι όπου μπορούν, απειλούμενοι... Οι "Γραικ...

 


Οι Έλληνες υποφέρουν σιωπηλά. Αντιστέκονται με ασπίδα την αξιοπρέπεια τους όπου δύνανται κι όπου μπορούν, απειλούμενοι...

Οι "Γραικοί", αντίθετα υποτάσσονται, γελοιοποιούνται, μπολιάζονται όχι για να δουλέψουν (αυτό θα ήταν κατανοητό), αλλά για να πάνε στο μπαρ...

 

Γράφει ο Νίκος Αγαμέμνων Καραβέλος

Βαδίζοντας τους δρόμους που παραμένουν αγαπητοί, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες μιας άθλιας κυβέρνησης, παρατηρείς κάτι ενδιαφέρον. Άτομα ρευστής ταυτότητας να φορούν μάσκα ακόμη και σε ανοιχτούς χώρους. Μάλιστα δε και στις ακρογιαλιές, όπου "Γραικοί" λικνίζονται σαν οδαλίσκες Φατιμέ, νωχελικά στο χαρέμι.

Κάποιος επισήμανε πως ο νόμος πλέον έχει αλλάξει, τουλάχιστον σε ανοιχτούς χώρους. Τον κοίταζαν με έκπληξη, ενόχληση και επιφύλαξη, γιατί στα μέρη της "Γραικίας" δεν μετατρέπεσαι σε ηλίθιο, απλώς τον βγάζεις από μέσα σου. Και για να απαλλαγείς , έστω προσωρινά, πρέπει να σου επιβάλουν με νόμο να μη είσαι ηλίθιος!

Η "Γραικία" ως γνωστόν, είναι χώρα στα Βαλκάνια, πρωθυπουργεύει πάνω της άντρακλας βαρύς, τη συνοδεία αγέλης αγρίων "αρίστων Αρείων", αιώνια πεινασμένων, αμαθών και ακόρεστων.

Το κρατίδιο, πλέον των 200 ετών σε ανώριμη ηλικία ένεκα απάνθρωπης εξάρτησης από τους παγκόσμιους πλουτοκράτες ομού με ντόπιους θεσμικά παρακρατικούς , αλλά και ένεκα της μεγάλης κατανάλωσης χαφιεδισμού, ανοησίας και ούζου, στοιχεία τα οποία εμποδίζουν την ανάπτυξη..

Με λίγα λόγια δεν έγινε Ελλάδα, πλην λαμπρών περιόδων της ιστορίας της, π.χ 1821, Βαλκανικοί πόλεμοι, 1940-41, Εθνική Αντίσταση. Οι Έλληνες μετά τους νικηφόρους αγώνες τους, παρέδιδαν συνήθως την εξουσία στους "Γραικούς", οι οποίοι φημισμένοι για την ποδολειχία (γλείψιμο ποδιών), ρεβεράντζα, γελοιότητα και προδοσία, κρίνονταν κατάλληλοι για να κυβερνούν τον δύστυχο αυτό τόπο. Και τον κυβερνούν άριστα μέχρι σήμερα, ως εντολοδόχοι των ξένων.

Στη "Γραικία", λοιπόν, κατοικούν "Γραικοί" και Έλληνες. Οι "Γραικοί" περισσότεροι, το λέει και η επωνυμία της χώρας, οι Έλληνες ως μειονότητα. Οι πρώτοι συνηθίζουν να υπακούν στο γκουβέρνο, ιδίως από της "ευρωπαϊκής ολοκληρώσεως", καθώς νιώθουν Ευρωπαίοι, όπως οι απατεώνες νιώθουν επιχειρηματίες και οι πλαστογράφοι συγγραφείς . Την υπακοή τους μαζί με την παροιμιώδη γραικική αναίδεια και αμάθεια, έχουν μεταλαμπαδεύσει και στα παιδιά τους, κι αυτά συμπεριφέρονται χειρότερα κι από τους ίδιους.

Οι "Γραικοί" δεν διαβάζουν. Έχουν τόση επαφή με το βιβλίο, όση οι γάτες με το νερό, οι Γερμανοί με την καλοσύνη, οι Αγγλοσάξωνες με την ανιδιοτέλεια, οι ρινόκεροι με τη μουσική του Μπαχ, ο ( υπουργός) Πλεύρης με τη επιστημονική σταθερότητα και την ευαισθησία και ο Μητσοτάκης με την παιδεία και τη δημοκρατία.

Οι Έλληνες από την αρχή της κορω(παρα) νοϊκής κακουργίας, ένιωσαν ότι ζουν σε χούντα, ότι παραβιάζεται η ελευθερία, η αξιοπρέπεια, η ζωή. Διαπίστωσαν ότι η δικαιοσύνη είναι η παραδουλεύτρα της πιο κτηνώδους πολιτικής εξουσίας και η επιστήμη είναι η "πολυτελής" .πόρνη της οδού Αθηνάς.

Αντίθετα οι "Γραικοί" φόρεσαν αμέσως το φίμωτρο στα παιδιά τους, αγόρασαν μάσκες στα χρώματα των παπουτσιών και της κυλόττας τους, έδειξαν περήφανα την μπολιασμένη υποταγή τους στο πρώτο φαγάδικο, χαχανίζοντας βλακωδώς, και έσυραν την αμάθεια τους στα θέατρα και τις εκθέσεις κατηγορώντας τους " άλλους".

Οι Έλληνες υποφέρουν σιωπηλά. Αντιστέκονται με ασπίδα την αξιοπρέπεια τους όπου δύνανται κι όπου μπορούν, απειλούμενοι, καταδιωκόμενοι σε αναστολή, πεινασμένοι, κουρασμένοι, δίχως εισόδημα, μα σταθεροί. Οι "Γραικοί", αντίθετα υποτάσσονται, γελοιοποιούνται, μπολιάζονται όχι για να δουλέψουν ( αυτό θα ήταν κατανοητό), αλλά για να πάνε στο μπαρ ή να "πλύνουν τον κώλο τους" σε κάποιο ξενοδοχείο!

Ναι, υπάρχουν στην ίδια χώρα δυο διαφορετικές "εθνότητες":

Η μειονότητα των Ελλήνων και... οι "Γραικοί"!



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου