Με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις…

  Όπως πολύ σωστά αναφέρει και ο θυμόσοφος λαός με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν νομίζω ότι χρ...

 


Όπως πολύ σωστά αναφέρει και ο θυμόσοφος λαός με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις.


Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν νομίζω ότι χρειάζεται συστάσεις. Η προσφορά του στον Ευρωπαϊκό αθλητισμό είναι τεράστια. Κυριολεκτικά ήταν πολύ τυχεροί οι λίγοι που τον γνώρισαν στις ομάδες ως προπονητή.


Κυριολεκτικά άλλαξαν οι ζωές τους και ωφελήθηκαν στον μέγιστο βαθμό, όπως σωστά είπε ο καλοθοσφαιριστής Θ. Παπαλουκάς. Όσοι θήτευσαν δίπλα στον σοφό της καλαθοσφαίρισης, έγιναν τρομερά δημιουργικοί και εξελίξιμοι άνθρωποι. Ανέπτυξε τις ικανότητες του κάθε αθλητή και συνεργάτη-στελέχους στον μέγιστο βαθμό με μοναδικές προπονητικές μεθόδους και φιλοσοφία. Ήταν ένα πολύ μεγάλο πανεπιστήμιο του αθλητισμού και της ζωής ο Σέρβος προπονητής.  

Ένας από τους πολύ ευνοημένους που γνώρισε τον Ν. Ίβκοβιτς υπήρξε και ο κύριος Άγγελος-Ευάγγελος Γιαννόπουλος. Ο ένθερμος πατριώτης μέσα από τις προπονητικές μεθόδους του Ντούντα θα εξελιχθεί σε αυτό που όλοι γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.  

Ο Έλληνας με την διαφορετική φιλοσοφία και ειδική παιδεία, δημιουργεί στην πράξη ανθρώπους ανώτερης ποιότητας, με πολύ ισχυρές και ολοκληρωμένες προσωπικότητες, οι οποίοι είναι σε θέση να αντέξουν και να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε δυσκολία μέσα από την στήλη Ορθοδοξία-Γεωστρατηγική και ιστορία-Επικρατέειν η Απόλλυσθαι του κυρίου Άγγελου-Ευάγγελου Φ. Γιαννόπουλου Γεωστρατηγικού και Γεωπολιτικού αναλυτή.

Κοινώς αποδεκτό είναι ότι ο κύριος Γιαννόπουλος είναι ο μοναδικός Έλληνας στον κόσμο που προτείνει τον συνδυασμό : Oρθοδοξία, Εκκλησιασμός, κατήχηση, χρηστά ήθη, μουσικά σχολεία, υψηλός αθλητισμός, ιστορική γνώση, για την δημιουργία Ελλήνων ανώτατης ποιότητας. Ακόμη μας προτείνει την εφαρμογή του άρθρου 120 παρ. 4 του Ελληνικού συντάγματος, την κατάργηση των κομμάτων, την αλλαγή πολιτεύματος και την ανέγερση ναού για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά προς τιμήν του αυτοκράτορα-Αγίου Νικηφόρου. 

Χιλιάδες παιδιά, αθόρυβα και σε χαμηλούς τόνους, εδώ και αρκετά χρόνια, ακολουθούν αυτόν τον συνδυασμό. 

Ο κύριος Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος εδώ και 16 συναπτά έτη μέσα από τις εργασίες του, επιμένει να απομακρυνθούμε από τον Διονυσιακό πολιτισμό και να επιστρέψουμε στις παραδοσιακές Ελληνοχριστιανικές αξίες.

Η οικουμενική στήλη Επικρατέειν η Απόλλυσθαι με τους πολλούς ομογενείς και όχι μόνον αναγνώστες, μέσα από την ξεχωριστή παιδεία και φιλοσοφία, είναι η μοναδική που προσφέρει τις πιο ουσιαστικές-ανεκτίμητες υπηρεσίες στην πατρίδα, σύμφωνα με όλους τους γνήσιους Έλληνες εντός και εκτός της επικράτειας.

Η στήλη έχει την περισσότερη επισκεψιμότητα και εκτίμηση εντός και εκτός συνόρων από όλους τους Έλληνες Χριστιανούς. Σχετικά με την στήλη Επικρατέειν η Απόλλυσθαι εδώ και πολλά χρόνια όλοι οι Χριστιανοί αναγνώστες με παιδεία, σε σχόλια, email και τηλεφωνικά, αναφέρουν, ότι έχουν διαβάσει όλους τους Έλληνες και ξένους καθηγητές σχετικά με την ιστορία της Ρωμαϊκής-“Βυζαντινής” αυτοκρατορίας, εν τούτοις μόνον στις εργασίες, από την στήλη Ορθοδοξία-γεωστρατηγική και ιστορία του κυρίου  Άγγελου-Ευάγγελου Φ. Γιαννόπουλου, διάβασαν τόσες πολλές νέες-πρωτότυπες και τεκμηριωμένες ιστορικές παρατηρήσεις. 

Επίσης επισημαίνουν ότι μέσα από αυτές τις ιστορικές του εργασίες, ανέβασε το ηθικό τους στον μέγιστο βαθμό κατά την πιο δύσκολη ιστορικά στιγμή για το Ελληνικό έθνος και παράλληλα αύξησε κατά πολύ περισσότερο την αγάπη τους για την Ελληνική μεσαιωνική ιστορία “Βυζάντιο”, τους αρχαίους φιλοσόφους και την πατρίδα. Ταυτόχρονα δημιουργεί Έλληνες ανώτατης ποιότητας με έναν μοναδικό συνδυασμό, τον οποίο προτείνει, μόνον εκείνος. Μας κάνει πολύ καλύτερους πατριώτες και Χριστιανούς.

Στα 16 χρόνια και δέκα μήνες που είναι στα ΜΜΕ, ο κύριος Γιαννόπουλος, έχει στείλει χιλιάδες παιδιά στις Εκκλησίες, στα μουσικά σχολεία, και στον υψηλό-ερασιτεχνικό αθλητισμό, με μοναδικό σκοπό την δημιουργία Ελλήνων ανώτερης ποιότητας. Έλληνες οι οποίοι θα αντέχουν στα δύσκολα και δεν θα είναι χειραγωγήσιμοι από την νέα τάξη πραγμάτων.

Όπως ήδη έχω αναφέρει στον πρόλογο του άρθρου, κατά γενική παραδοχή πανεπιστημιακών και πολλών άλλων αξιόλογων Ελλήνων με παιδεία, μέσα από τις εργασίες του κυρίου Άγγελου-Ευάγγελου Φ. Γιαννόπουλου δημιουργούνται άνθρωποι με

ολοκληρωμένη και πολύ ισχυρή προσωπικότητα, με αποτέλεσμα να έχουν σημαντικές προσωπικές επιτυχίες στις καλύτερες σχολές της τριτοβάθμιας, και να έχουν πολύ σημαντικές διακρίσεις σε διαφόρους αξιόλογους τομείς αθλητικά, επαγγελματικά, κοινωνικά και πνευματικά. Όμως το σημαντικότερο είναι ότι οι συνάνθρωποι μας βρίσκονται σε πολύ πλεονεκτική θέση να αντιμετωπίσουν κάθε δυσκολία που θα συναντήσουν στην ζωή τους, ειδικά αυτήν την πολύ κρίσιμη εποχή για το έθνος. 

Η στήλη Επικρατέειν η Απόλλυσθαι έχει δεκάδες παγκόσμιες και πανευρωπαϊκές πρωτιές. Κανένα πανεπιστήμιο στον κόσμο δεν έχει κάνει παρόμοιες ιστορικές εργασίες σε τόσο υψηλό επίπεδο για τον Βουλγαροκτόνο, τον Ηράκλειο, τον Άγιο-Αυτοκράτορα Νικηφόρο Φωκά, τον Ρωμανό Διογένη, τον Μέγα Κωνσταντίνο-Αγία Ελένη, τον Άγιο Θεοδόσιο, την Αυγούστα Ειρήνη, τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, την Εικονομαχία, την άλωση της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας το 1204, την Ελληνικότητα των αρχαίων Σπαρτιατών, την Τουρκία, την Συρία, την Ρωσία, τον Ερντογάν, τον Διονυσιακό πολιτισμό-σεξουαλική μαγεία, τον παγανισμό τον Πλάτωνα. Επίσης δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τις μνημειώδεις εργασίες σχετικά με την ιστορική αποκατάσταση των τριών αρχηγών των Περσικών πολέμων (Μιλτιάδη, Θεμιστοκλή, Παυσανία), για τον πατέρα της ιστορίας Ηρόδοτο και το Ελληνικό-Ρωμαϊκό κράτος.  Mην ξεχνάτε ότι είναι μάχιμος, και όχι θεωρητικός, καθώς γράφει τις ανεκτίμητες αυτές ιστορικές, γεωπολιτικές-γεωστρατηγικές εργασίες κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες που έχει βρεθεί ποτέ συνάνθρωπος μας.  

Λάμπρος Κ. Σκόντζος Θεολόγος συντακτική ομάδα του Arisvinews.Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου