ΗΠΑ: Το CDC παραδέχεται, τυχαία, ότι τα ρινικά επιχρίσματα των «τεστ» χρησιμοποιήθηκαν για την αλληλούχιση των γονιδιωμάτων των ανθρώπων με σκοπό την περαιτέρω ανάλυση τους... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

ΗΠΑ: Το CDC παραδέχεται, τυχαία, ότι τα ρινικά επιχρίσματα των «τεστ» χρησιμοποιήθηκαν για την αλληλούχιση των γονιδιωμάτων των ανθρώπων με σκοπό την περαιτέρω ανάλυση τους...

  Θυμάστε όταν ο Μακρόν συναντήθηκε με τον Πούτιν στη Ρωσία, που αρνήθηκε να υποβληθεί σε ρωσικό τέστ για να μην υποκλέψουν το DNA του οι Ρ...

 






Θυμάστε όταν ο Μακρόν συναντήθηκε με τον Πούτιν στη Ρωσία, που αρνήθηκε να υποβληθεί σε ρωσικό τέστ για να μην υποκλέψουν το DNA του οι Ρώσοι; Θυμάστε ότι τα καθεστωτικά ΜΜΕ απορούσαν και επί τους ουσίας χλεύασαν την αιτιολόγηση του Μακρόν τότε; Κάτι ήξερε μάλλον ο Γάλλος Πρόεδρος...


Μετά από μεγάλες αντιδράσεις, το CDC βέβαια δημοσίευσε στο Twitter απάντηση, υποστηρίζοντας ότι γίνεται απλά αλληλούχιση «παραλλαγών»...

 

Πηγή: Natural News

Άρθρο του Ethan Huff

Μετάφραση: Απολλόδωρος - Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Η κορυφαία υπηρεσία "δημόσιας υγείας" της χώρας παρεμπιπτόντως παραδέχτηκε ότι τα ρινικά επιχρίσματα του κορονοϊού Wuhan (Covid-19) χρησιμοποιούνται για την αλληλουχία των γονιδιωμάτων των ανθρώπων, και όχι απαραίτητα για την εξέταση του Covid.

Σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών των ΗΠΑ (CDC), πολλές από τα μπατονέτες βαμβακιού που σφηνώνουν στις ρινικές κοιλότητες των ανθρώπων και υφίστανται επεξεργασία με ένα απατηλό τεστ PCR συλλέγονται αργότερα και χρησιμοποιούνται από "επιστήμονες" για να διεξάγουν "έρευνα" στα γονιδιακά προφίλ των ανθρώπων. (Σχετικό: Αυτά τα ίδια ρινικά επιθέματα τρύπησαν επίσης τις εγκεφαλικές μεμβράνες ορισμένων ανθρώπων, προκαλώντας τους διαρροή νωτιαίου υγρού).

"Θυμάστε εκείνο το τεστ ρινικού επιχρίσματος COVID-19 που κάνατε; Τι συνέβη στο επίχρισμα; Εάν υποβλήθηκε σε επεξεργασία με τεστ PCR, υπάρχει 10% πιθανότητα να κατέληξε σε εργαστήριο για ανάλυση γονιδιωματικής αλληλουχίας", ανακοίνωσε το CDC στο Twitter, μαζί με το ακόλουθο βίντεο:


Μετά από μεγάλες αντιδράσεις, το CDC δημοσίευσε στο Twitter, υποστηρίζοντας ότι γίνεται αλληλουχιση «παραλλαγών»

Αυτή η ανακοίνωση του CDC προκάλεσε εκτεταμένη οργή, καθώς οι άνθρωποι κατήγγειλαν την ψεύτικη ομοσπονδιακή υπηρεσία που στην πραγματικότητα είναι μια ιδιωτική εταιρεία για την εκμετάλλευση της πανδημίας για τη συλλογή ανθρώπινου DNA.

"Λοιπόν, αυτή είναι μια ανησυχητική εξέλιξη", έγραψε ένα άτομο στο Twitter. "Η πρόθεση δόθηκε εκ των προτέρων σε μια αποκάλυψη; Εγώ δεν θα συμφωνούσα να αποδεσμευτεί το DNA μου!"

"Μου ακούγεται παράνομο!" έγραψε ένας άλλος.

"Μετάφραση ... Τώρα μας ανήκει το DNA σας", είπε κάποιος άλλος. "Μας εμπιστεύεστε;"

Αυτές και πολλές άλλες αντιδράσεις κατέκλυσαν τον λογαριασμό Twitter του CDC σε σημείο που ο οργανισμός έβγαλε στο Twitter μια δήλωση που ακολούθησε, υποστηρίζοντας ότι κατά κάποιο τρόπο έκανε λάθος σε ό,τι έλεγε στο αρχικό tweet.

"Το tweet του βίντεο @CDC_AMD @WIRED μας οδήγησε σε κάποια σύγχυση", έγραψε το CDC σε αυτό το δεύτερο tweet.

"Για να διευκρινίσουμε: Το CDC και οι εταίροι μας διεξάγουν ανάλυση της αλληλουχίας του γονιδιώματος του ιού που προκαλεί τον COVID-19. Η αλληλούχιση του ιού βοηθά στον εντοπισμό και την παρακολούθηση της εξάπλωσης και των επιπτώσεων των παραλλαγών".

Αυτή η προσπάθεια ελέγχου των ζημιών δεν λειτούργησε ακριβώς, ωστόσο, καθώς οι άνθρωποι παντού εξέφρασαν σκεπτικισμό για το τι πραγματικά συμβαίνει στο CDC με τα αποτελέσματα των "εξετάσεων" του Covid των ανθρώπων.

"Και όλοι ανησυχούν για τον Πούτιν", αστειεύτηκε ένας από αυτούς σχετικά με το πώς η πραγματική απειλή είναι εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες, όχι στην άλλη άκρη του κόσμου.

"Νόμιζα ότι αυτό ήταν απλώς μια θεωρία συνωμοσίας;" είπε κάποιος άλλος.

Εδώ και αρκετό καιρό εικάζεται ότι ο πραγματικός σκοπός όλων αυτών των "τεστ" είναι να δοθεί στην Κίνα ή σε οποιονδήποτε άλλον άμεση πρόσβαση στο DNA των Αμερικανών και όλων των άλλων που κάποια στιγμή έχουν πάρει δείγμα, είτε από τη μύτη είτε από το στόμα.

Πιο πρόσφατα, τα σετ των "τεστ" του καθεστώτος Biden για το σπίτι αποκαλύφθηκαν ότι χρηματοδοτούνται από μια κινεζική εταιρεία που περιλαμβάνεται στη μαύρη λίστα και συνδέεται με τον κομμουνιστικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Στρατό (PLA).

"Σύντομη εκδοχή: Ο Uncle Sam μόλις συνέλεξε δείγματα DNA από πολλούς ανθρώπους", έγραψε κάποιος στο The Gateway Pundit σχετικά με το σκάνδαλο. "Είμαι σίγουρος ότι ο Μεγάλος Αδελφός είναι απόλυτα ειλικρινής και υπεράνω κάθε ελέγχου και δεν θα έκανε ποτέ κάτι κακόβουλο με αυτές τις πληροφορίες ... όπως το να παγιδεύει ανθρώπους".

"Κάθε ένας από τους συμμετέχοντες γιατρούς θα πρέπει να δικαστεί και να υποχρεωθεί να πληρώσει αποζημίωση και να φυλακιστεί για ΚΑΘΕ βλάβη που οφείλεται στη δειλία και την απληστία τους", πρότεινε κάποιος άλλος.

Μια άλλη έγραψε ότι διάβασε νωρίς τα ένθετα συσκευασίας των τεστ και κατάλαβε αμέσως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν αποκαλύφθηκε ότι δεν είναι ακριβή, ούτε είναι ικανά να εξετάσουν οποιαδήποτε πραγματική ασθένεια.

"Πώς μπορούν να εντοπίσουν τις παραλλαγές όταν ΔΕΝ έχουν καταφέρει να παράσχουν ένα καθαρισμένο, απομονωμένο, πλήρες σκέλος RNA του Covid-19;" ρώτησε ένας άλλος κάνοντας μια πολύ σημαντική επισήμανση για το πώς όλο αυτό ήταν μια απάτη από την αρχή.

Πηγές για αυτό το άρθρο είναι οι εξής:

TheGatewayPundit.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com




Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου