Βορίδης, Γεωργιάδης και Πλεύρης ρίχνουν τη κυβέρνηση της ΝΔ... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Βορίδης, Γεωργιάδης και Πλεύρης ρίχνουν τη κυβέρνηση της ΝΔ...

  Οι νεοταξίτες επικράτησαν των πατριωτών…Οι Μάκης Βορίδης, Άδωνις Γεωργιάδης και Θάνος Πλεύρης, είναι κορυφαίοι Υπουργοί της κυβερνήσεως Μη...

 


Οι νεοταξίτες επικράτησαν των πατριωτών…Οι Μάκης Βορίδης, Άδωνις Γεωργιάδης και Θάνος Πλεύρης, είναι κορυφαίοι Υπουργοί της κυβερνήσεως Μητσοτάκη!


Είναι οι πιο σκληροί Υπουργοί προώθησης της ατζέντας Μητσοτάκη που υπαγορεύεται από διεθνείς οργανισμούς, εξαθλιώνοντας Πατρίδα και λαό! Η ρητορική – κυρίως των Γεωργιάδη και Πλεύρη – είναι ρητορική διχόνοιας και μίσους!

 

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

Ο ΛΑ.Ο.Σ (Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός) ιδρύθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2000 (ημέρα ανυψώσεως του Τιμίου Σταυρού)! Η ιδεολογία του ήταν πατριωτική, δογματικά αντιαμερικανική που δεν αποδεχόταν το ψευδεπίγραφο “Ανήκουμε στη Δύση”, ορθολογική, αστική - λαϊκή, με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, Ελληνοκεντρική και βέβαια Ορθόδοξη Χριστιανική! Ήταν πιο δεξιά της τότε ΝΔ, αλλά εντός του πλαισίου του δημοκρατικού μας πολιτεύματος, άσχετα αν, επικριτές – κυρίως αριστεροί πολιτικοί σχηματισμοί - τον ενέτασσαν στην ακροδεξιά! Ήταν ένα κόμμα μπροστά από την εποχή του, που ενημέρωσε έγκαιρα τον ελληνικό λαό για την Νέα Τάξη Πραγμάτων που ερχόταν, προκειμένου να επιβάλλει την Παγκοσμιοποίηση! Την Παγκοσμιοποίηση που ήταν και είναι εχθρός της Ορθοδοξίας, εχθρός των λαών – κρατών, εχθρός των εθνικών συνόρων, της ανεξαρτησίας των λαών και εν πολλοίς, εχθρός της Δημοκρατίας!

Μάκης και Άδωνις ήλθαν “συστημένοι” για να διαλύσουν τον πατριωτικό χώρο…

Στον ΛΑΟΣ εντάχθηκαν σπουδαίες προσωπικότητες την εποχή εκείνη, μεταξύ αυτών και ο υπογράφων. Καθηγητές Πανεπιστημίων, επιστήμονες όλων των επιστημών, επιχειρηματίες, αγρότες, δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, ελεύθεροι επαγγελματίες!

Έτσι στο πρώτο Συνέδριο του κόμματος στις 18 Μαΐου 2002 στην Καλλιθέα (αυτό κάνουν τα δημοκρατικά κόμματα, λίγο μετά την ίδρυσή τους, εκλέγουν τον Πρόεδρό τους και τα θεσμικά τους όργανα, όπως την Κεντρική Επιτροπή) με την προτροπή του μέλους του κόμματος Μαρίας Σόκαλη, έθεσα υποψηφιότητα και εκλέχτηκα στην 100μελή Κ.Ε. του κόμματος! Από αυτού του σημείου και μετά άρχισε η πολιτική μου ανέλιξη με αποκορύφωμα την εκλογή μου ως Αν. Γ. Γ. της Κ.Ε. του κόμματος!     

Τον Οκτώβριο του 2002 στις αυτοδιοικητικές (νομαρχιακές και δημοτικές) εκλογές τον ΛΑΟΣ τον εμπιστεύθηκαν 223.531 πολίτες, ποσοστό 13,60%!

Όμως το Σύστημα που έβλεπε την ανοδική προοπτική του κόμματος, που ευαγγελιζόταν τη “ρήξη και ανατροπή” με το σάπιο κατεστημένο, ότι άγγιζε τον ελληνικό λαό, είχε αρχίσει να θορυβείται πριν από τις Νομαρχιακές εκλογές του 2002, από τη στιγμή πού στο 1ο Συνέδριο του ΛΑΟΣ πλημμύρισε το κλειστό γήπεδο του Εσπέρου από πολίτες που απέρριπταν ήδη τα κόμματα Εξουσίας, αλλά και τα κόμματα της αριστεράς και πλαισίωναν πλέον μαζικά τον ΛΑΟΣ!

Στο μεσοδιάστημα λοιπόν του Μάϊου 2002 (Συνέδριο) και του Οκτώβριου 2002 (εκλογές) εισχώρησαν – κατόπιν ισχυρής “εντολής”; - στο κόμμα στελέχη της “Χρυσής Αυγής” για να μπορέσει να δικαιολογηθεί η ταύτιση του ΛΑΟΣ με την ακροδεξιά!  

Τότε μεγάλο στελεχιακό κομμάτι του κόμματος “επαναστάτησε”, χρεώνοντας στον Πρόεδρο Γιώργο Καρατζαφέρη αυτήν την ταχυδακτυλουργική ενέργεια – απόφαση, χωρίς καμιά ενημέρωση των θεσμικών οργάνων!

Έτσι προ του φάσματος πρόωρης διάλυσης του κόμματος, ο Πρόεδρος Γιώργος Καρατζαφέρης αποφάσισε να συστήσει ομάδα του κόμματος, ώστε να προβεί στην κομματική “καρατόμηση” στελεχών της Χρυσής Αυγής από τον ΛΑΟΣ! Σε αυτήν την ομάδα μετείχαν και ο μετέπειτα Γ.Γ. της Κ.Ε Μιχάλης Βάρδας και ο Αναπληρωτής του Παναγιώτης Αποστόλου!

Το 2003 προσχώρησε στον ΛΑΟΣ ο Άδωνις Γεωργιάδης! 

Το 2005 προσχώρησε ο Μάκης Βορίδης και το κόμμα του “Ελληνικό Μέτωπο”, με απόφαση της Κεντρικής του Επιτροπής!

Στο σημείο αυτό να αποκαλύψω αυτό που πρώτη φορά λέγεται, που πρώτη φορά γράφεται!

Τον Ιανουάριο του 2005 το “Ελληνικό Μέτωπο” μετά τα απογοητευτικά αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών, συνεκάλεσε το 2ο Συνέδριό του και εξέλεξε νέα Κεντρική Επιτροπή, η οποία με τη σειρά της εξέλεξε το νέο Πολιτικό Γραφείο. Στο συνέδριο αυτό, που είχε σύνθημα “ενωμένοι θα νικήσουμε για την Ελλάδα”, υπερίσχυσε η τάση που ήθελε να προετοιμάσει το κόμμα για αναστολή της πολιτικής του δράσης και συνεργασίας του με τον ΛΑΟΣ!

Ωστόσο με γνωστή αυτήν την απόφαση εκ των προτέρων, ο Μάκης Βορίδης είχε ζητήσει από τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη να συνεργαστεί ο ίδιος και το κόμμα του “Ελληνικό Μέτωπο” με τον ΛΑΟΣ!

Ο Γ. Καρατζαφέρης τότε, με κάλεσε στο γραφείο του και μου ανακοίνωσε την επιθυμία του κ. Βορίδη, να έλθει στον ΛΑΟΣ ως συνεργαζόμενος!

Προσωπικά δεν ήθελα αυτήν την συνεργασία, επειδή το κόμμα “Ελληνικό Μέτωπο” και ο Πρόεδρός του Μάκης Βορίδης είχαν ακροδεξιά ιδεολογική κατεύθυνση, αφού άλλωστε προέρχονταν από την ΕΠΕΝ και την ΕΝΕΚ!   

Μάλιστα ο κ. Βορίδης υπήρξε Γενικός Γραμματέας της ΕΠΕΝ!

Μπροστά όμως στην επιμονή Καρατζαφέρη για συνεργασία με τον Βορίδη, το μόνο που μπορούσα να επιτύχω, ήταν να διαλύσει το κόμμα του και όλοι να προσχωρούσαν σε ένα συνεχώς ανερχόμενο κόμμα, τον ΛΑΟΣ και όχι να έλθουν ως συνεργαζόμενοι! Και η διαφορά είναι πολύ μεγάλη, τεράστια θα έλεγα!

Για τον λόγο αυτό και κατόπιν συμφωνίας με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, ο κ. Μάκης Βορίδης με κάλεσε επίσημα με πρόσκληση – με την θεσμική ιδιότητά μου στον ΛΑΟΣ, δηλαδή του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής - στο 2ο Συνέδριο του “Ελληνικού Μετώπου”, που θα ξεκινούσε στο ξενοδοχείο President το Σάββατο 19 Μαρτίου!

Και βέβαια, λίγους μήνες μετά διέλυσε το κόμμα του ο κ. Βορίδης και εντάχθηκαν στον ΛΑΟΣ χωρίς ιδιαίτερα πολιτικά προνόμια!

Παρακάτω η πρόσκληση Βορίδη στο πρόσωπό μου:





Καρατζαφέρης, Βορίδης και Γεωργιάδης, πρωταγωνιστές της επιβολής και νομιμοποίησης του 1ου Μνημονίου…   

Στις τον Μάιο του 2010 η κυβέρνηση ΓΑΠ ζήτησε οικονομική βοήθεια από την ΕΕ υπό μορφή δανείου (110.000.000.000 ευρώ), που της χορηγήθηκε από την ΕΕ, την ΕΚΤ (Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα) και από το ΔΝΤ (Διεθνές Νομισματικό Ταμείο)! Αυτή η διεθνής δανειακή σύμβαση ονομάστηκε Μνημόνιο! Με αυτό το Μνημόνιο η Ελλάς δεσμεύθηκε πως η δημόσια ακίνητη περιουσία της (άρθρο 14 παράγραφος 5) παραιτείται “«αμετάκλητα και άνευ όρων» από κάθε ασυλία που της παρέχει η εθνική της κυριαρχία”!

Το πρώτο Μνημόνιο ψηφίστηκε από 172 Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, αλλά και του ΛΑΟΣ! Μέρος των άρθρων του ψήφισε η Βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη και διαγράφηκε από τον Πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά! 

Η ιδεολογική μετάλλαξη λοιπόν του ΛΑΟΣ είχε ολοκληρωθεί με την ψήφιση του πρώτου καταστροφικού Μνημονίου για την ανεξαρτησία Πατρίδα μας!

Ο Πρόεδρος Γιώργος Καρατζαφέρης και η 14μελής Κ.Ο. του ΛΑΟΣ παραβίασαν τις αποφάσεις της λαϊκής βάσεως του κόμματος, που έλαβε το Εκτελεστικό Γραφείο της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑΟΣ, ανώτατου θεσμικού οργάνου, την Παρασκευή 7 Μαΐου 2010, καταψηφίζοντας με συντριπτική πλειοψηφία 8 προς 3 την πρόταση του Γιώργου Καρατζαφέρη περί στηρίξεως από το κόμμα του πρώτου Μνημονίου! Οι τρεις θετικοί ψήφοι ήταν του Γιώργου Καρατζαφέρη, Μάκη Βορίδη και Άδωνη Γεωργιάδη!

Παρ΄ όλα ταύτα, η 15μελής Κ.Ο. του ΛΑΟΣ κατά παράβαση της λαϊκής βάσεως του κόμματος που εκφράζεται από το Εκτελεστικό Γραφείο της Κεντρικής Επιτροπής του, ψήφισε μερικές ημέρες μετά την άθλια και μονομερή απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου, για παράδοση της Πατρίδος στα κοφτερά δόντια και τα αρπαχτικά νύχια του ΔΝΤ! Ψήφισε, δηλαδή, το πρώτο Μνημόνιο που άνοιξε το δρόμο και στα επόμενα Μνημόνια!

Η πολλάκις εκφρασθείσα από τον Γιώργο Καρατζαφέρη απολογία του πως, έπραξε την ψήφιση του Μνημονίου, προκειμένου να πάρουν οι συνταξιούχοι τη σύνταξή τους ή γιατί η Ελλάς δεν θα είχε χρήματα να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της, είναι παντελώς έωλη και ψευδής!

Οι 15 Βουλευτές του ΛΑΟΣ ψήφισαν το Μνημόνιο, καταστρατηγώντας την απόφαση του Εκτελεστικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του, γιατί ήθελε πάση θυσία να στηρίξει την εισβολή του ΔΝΤ στην χώρα με την αρπαγή της Πατρίδος μας! Παράτυπα, παράνομα και αντιδημοκρατικά!

Γιατί βέβαια, λίγοι πιθανότατα θυμούνται, ότι τότε το ΠΑΣΟΚ διέθετε άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία 163 εδρών και δεν χρειαζόταν τη στήριξη του Λαϊκού, Εθνικού, Πατριωτικού Κινήματος. Απλά χρειαζόταν την ευρύτερη νομιμοποίηση της Βουλής προκειμένου να επιβάλλει τη βάρβαρη εισβολή των διεθνών τοκογλύφων – δανειστών στην Ελλάδα μας! Και σε αυτά συναίνεσαν κυρίως οι Καρατζαφέρης, Βορίδης και Γεωργιάδης! 

Στη συνέχεια οι δανειστές μας, μας επέβαλαν την κυβέρνηση Λουκά Παπαδήμου! Η Κυβέρνηση Λουκά Παπαδήμου (Νοέμβριος 2011 – Μάιος 2012) σχηματίστηκε με την συναίνεση και την υποστήριξη των κομμάτων του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ (;;;), με Πρωθυπουργό τον πρώην Αντιπρόεδρο της ΕΚΤ και πρώην Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος! Δηλαδή καθ΄ όλα άνθρωπο των Διεθνών Αγορών! 

Το Υπουργικό συμβούλιο της κυβέρνησης το αποτελούνταν, 35 στελέχη του ΠΑΣΟΚ,6 στελέχη της ΝΔ και 4 του ΛΑΟΣ (Μάκης Βορίδης, Άδωνις Γεωργιάδης, Αστέριος Ροντούλης και Γεώργιος Γεωργίου)!

Οι νεοταξίτες επικράτησαν των πατριωτών…

Αντιλαμβάνεστε πως σε όλες αυτές τις πραξικοπηματικού χαρακτήρα μεθοδεύσεις  ήμουν απέναντι και η ψήφος μου ήταν αρνητική, αφού επί 8 χρόνια μετείχα του 11μελούς Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος, του ανώτερου θεσμικού οργάνου στα δημοκρατικά κόμματα!

Οι εντάσεις που ακολούθησαν την ψήφισης του πρώτου Μνημονίου στον ΛΑΟΣ ήταν καθημερινές και ήδη είχαν αρχίσει να αποχωρούν επιφανή στελέχη!

Επειδή όμως πίστευα πάντα, ότι οι αγώνες έπρεπε να δίνονται μέσα στο κόμμα, παρέμενα αγωνιζόμενος με άλλα κορυφαία επιφανή στελέχη, όπως ο Μιχάλης Βάρδας και ο Αποστόλης Μπαμίχας (πρώην Γ.Γ. Κ.Ε), μήπως και διορθώναμε την σοβούσα κατάσταση, ως υποχρέωση προς τις χιλιάδες των ψηφοφόρων που μας είχαν τιμήσει με την ψήφο τους!

Έτσι στις 11 Νοεμβρίου 2010 έστειλα επιστολή στον Άδωνη Γεωργιάδη, Βουλευτή και Γραμματέα της Κ.Ε. του ΛΑΟΣ, που με αντικαταστατικές διαδικασίες, υποβοηθούμενος από τον Γιώργο Καρατζαφέρη και τον Μάκη Βορίδη, ανέτρεψαν τον Γ.Γ. Κ.Ε. Απόστολο Μπαμίχα!

Με την θεσμική μου ιδιότητα βεβαίως, αυτή του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, αλλά και της Εκτελεστικής του Γραμματείας, καταγγέλλοντας μεταξύ των άλλων:

«…από την πολιτική της συγκατοίκησης στη γαλάζια πολυκατοικία του Κώστα Καραμανλή και της Ντόρας Μπακογιάννη, καταλήξαμε στην πράσινη μεζονέτα του Γιώργου Παπανδρέου και των νεοταξιτών ποικιλώνυμων φίλων του, εμπνευστών του διαβόητου Μνημονίου… Το κόμμα διολισθαίνει καθημερινώς, ιδεολογικώς, ένα κόμμα που ύψωσε τη σημαία της “ρήξης και της ανατροπής” με το σάπιο πολιτικό κατεστημένο… ποιος σου έδωσε το δικαίωμα, εσένα και του Μάκη Βορίδη, να γίνετε κήρυκες του νεοφιλελευθερισμού με ακραίες διατυπώσεις νεοταξισμού μεταλλάσσοντας τον ΛΑ.Ο.Σ από ένα Πατριωτικό κόμμα, σε κόμμα της μεγαλοαστικής τάξης;…»!

Δημοσιογραφικός σάλος ξέσπασε μετά τη διαγραφή μου…

Όλη αυτή όμως, η πατριωτική, ιδεολογική αντιπαράθεση με τους Καρατζαφέρη, Βορίδη και Γεωργιάδη, είχε τις επιπτώσεις της!

Έτσι στις 18 Νοεμβρίου 2011 ο Γιώργος Καρατζαφέρης με διέγραψε αντικαταστατικά, επειδή κατήγγελλα αυτήν την ιδεολογική μετάλλαξη του κόμματος, χωρίς απόφαση του Συνεδρίου του! Χωρίς να απολογηθώ στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος και το οποίο θα έβγαζε απόφαση!

Ωστόσο αυτές οι συγκλονιστικές καταγγελίες μου, προκάλεσαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού σταθμού Kontra Channel, που στα τέλη Νοεμβρίου τις παρουσίασε με δυο συνεχόμενες εκπομπές, με την ζωντανή παρουσία μου στο τηλεοπτικό στούντιο!

Αλλά η δημοσιότητα της διαγραφής μου δεν έλεγε να κοπάσει και εφημερίδες της εποχής ασχολήθηκαν με αυτήν!

Όπως επί παραδείγματι η “Ελευθεροτυπία” της Κυριακής 11 Δεκεμβρίου 2011, φιλοξένησε συνέντευξή μου με τίτλο:

«Πραξικόπημα το “ναι” του ΛΑΟΣ στο Μνημόνιο»!





Μπροστάρηδες και στο 2ο Μνημόνιο οι Μάκης και Άδωνις…

Όμως διαβάστε παρακάτω, τι ακριβώς δημοσίευε στις 13 Νοεμβρίου 2011 η εφημερίδα “το Παρόν της Κυριακής”:

«Τριγμούς στον ΛΑΟΣ προκαλεί η απόφαση του Γ. Καρατζαφέρη να συμμετάσχει και μάλιστα ενεργά στην – υπό τον Λ. Παπαδήμο  - μεταβατική κυβέρνηση, καθώς τα περισσότερα στελέχη διαφωνούν και χαρακτηρίζουν εντελώς λανθασμένη την απόφαση αυτή. Στις κατ΄ ιδίαν συνομιλίες τους οι βουλευτές δεν κρύβουν τις έντονες ανησυχίες τους για τις συνέπειες που θα υπάρξουν για το κόμμα στις προσεχείς εθνικές εκλογές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι με εξαίρεση τον Άδωνη Γεωργιάδη και τον Μάκη Βορίδη, όλοι οι άλλοι βουλευτές δεν συμφωνούσαν με την απόφαση του Γ. Καρατζαφέρη. Με πιο επικριτικούς τους κ.κ. Βελόπουλο, Πολατίδη και Πλεύρη…»!

Αλλά και το 2ο Μνημόνιο, σκληρότερο του πρώτου, κατά γενική ομολογία, που έφερε στη Βουλή η κυβέρνηση συνεργασίας με Πρωθυπουργό τον Λουκά Παπαδήμο, στηρίχτηκε από το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και τον ΛΑΟΣ!

Το οποίο ψηφίστηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2012! 

Έτσι όπως αντιλαμβάνεστε, όλοι πλέον γνωρίζουν τον κορυφαίο ρόλο που έπαιξαν οι Μάκης Βορίδης και Άδωνις Γεωργιάδης στην στήριξη του 1ου Μνημονίου και της κυβέρνησης Λουκά Παπαδήμου!

Μετά λίγες ημέρες βέβαια οι Μάκης Βορίδης και Άδωνις Γεωργιάδης “μετακόμισαν” στη ΝΔ και ο Γιώργος Καρατζαφέρης τους συνόδευσε με ύβρεις, του τύπου: “τα αδέσποτα της ΝΔ”!

Σήμερα τους καταγγέλλει ως νεοφιλελεύθερους, ενώ όταν η αφεντιά μου τους κατήγγειλε στα Όργανα του κόμματος ως τέτοιους, ο Καρατζαφέρης ως συνήγορος υπεράσπισης εκείνων, διέγραφε τον υπογράφοντα!

Η ακροδεξιά της ΝΔ “σέρνει” τον Πρωθυπουργό στον κομματικό όλεθρο…

Οι Μάκης Βορίδης, Άδωνις Γεωργιάδης και Θάνος Πλεύρης, είναι κορυφαίοι Υπουργοί της κυβερνήσεως Μητσοτάκη!

Είναι οι πιο σκληροί Υπουργοί προώθησης της ατζέντας Μητσοτάκη που υπαγορεύεται από διεθνείς οργανισμούς, εξαθλιώνοντας Πατρίδα και λαό!

Πρότειναν και η κυβέρνηση εφάρμοσε τα πλέον αντιλαϊκά μέτρα!

Η ρητορική – κυρίως των Γεωργιάδη και Πλεύρη – είναι ρητορική διχόνοιας και μίσους!

Οι αντιδράσεις στο κυβερνών κόμμα είναι εντονότατες! Οι φωνές Υπουργών και Βουλευτών της ΝΔ έχουν φτάσει στα αυτιά του Πρωθυπουργού, ο οποίος κάνει πως δεν ακούει και δεν βλέπει αυτό το ακροδεξιό παραλήρημα! Ταυτίζεται απόλυτα μαζί τους! Και αυτή η ταύτιση του Πρωθυπουργού με την ακροδεξιά της ΝΔ, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια τη ΝΔ του Μητσοτάκη σε εκλογικά ποσοστά της ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά!

Τα δύσκολα είναι μπροστά τους και κάνουν πως δεν τα αντιλαμβάνονται, συνεχίζοντας τη διχαστική πολιτική τους, την πολιτική μίσους κατά του ελληνικού λαού!!  

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου