Ο «Προφήτης» Jacques Attali: Ο πραγματικός «Εγκέφαλος» των παγκοσμιοποιητών πίσω από τη Μεγάλη Επανεκκίνηση (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο «Προφήτης» Jacques Attali: Ο πραγματικός «Εγκέφαλος» των παγκοσμιοποιητών πίσω από τη Μεγάλη Επανεκκίνηση (Video)

  Όπως και ο παγκοσμιοποιητής ομόλογός του, ο ηγέτης του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Klaus Schwab, ο Jacques Attali είναι ο λιγότερο γνωστ...

 






Όπως και ο παγκοσμιοποιητής ομόλογός του, ο ηγέτης του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Klaus Schwab, ο Jacques Attali είναι ο λιγότερο γνωστός αρχιτέκτονας που διαμορφώνει το μέλλον της ανθρωπότητας...


Αν δεν έχετε ακούσει ποτέ για τον Ζακ Αττάλι, αυτό μπορεί να είναι σκόπιμο. Μεταξύ των παγκοσμιοποιητών αρχιτεκτόνων, είναι μια σκιώδης φιγούρα που όχι μόνο επηρεάζει την πορεία της γαλλικής πολιτικής αλλά και διαμορφώνει το μέλλον μας - σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Πηγή: Rair Foundation

Άρθρο του Ruby Eden

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Είναι ο Ζακ Αττάλι απλώς ένας εκπρόσωπος που παρουσιάζει τα σχέδια ισχυρών παγκοσμιοποιητικών δικτύων ή μήπως είναι ο πραγματικός εγκέφαλος πίσω από την κίνηση όλων μας προς μια Μεγάλη Επαναφορά;

Ποιος είναι ο Jacques Attali

Ο Jacques Attali γεννήθηκε την 1η Νοεμβρίου 1943 στη Γαλλική Αλγερία. Ο πατέρας του, Simon Attali, πέτυχε επιτυχία στην αρωματοποιία με το κατάστημά του "Bib et Bab" στο Αλγέρι. Αλλά, όπως λέει η ιστορία, δύο χρόνια μετά την έναρξη του πολέμου της ανεξαρτησίας της Αλγερίας (1954-1962), ο Simon Attali αποφάσισε να μετακομίσει στο Παρίσι με την οικογένειά του.

Πολιτικός Σύμβουλος, Συγγραφέας & Προφήτης

Ο Ζακ Αττάλι σπούδασε στην Ivy League των γαλλικών πανεπιστημίων, λαμβάνοντας το διδακτορικό του στα οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Paris Dauphine το 1972. Η πολιτική του σταδιοδρομία ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της θητείας του ως καθηγητής Οικονομικών στο ίδιο πανεπιστήμιο. Είναι περισσότερο γνωστός ως ειδικός σύμβουλος & σύμβουλος του αριστερού Γάλλου προέδρου Φρανσουά Μιτεράν από το 1981-1991, αλλά ο Attali διηύθυνε επίσης την πολιτική εκστρατεία του Μιτεράν για τις προεδρικές εκλογές του 1974.

Για περισσότερα από 45 χρόνια, ο Jacques Attali είναι παρών στο πολιτικό τοπίο της Γαλλίας. Έχει γράψει πάνω από 40 βιβλία, μερικά από τα οποία θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως οράματα πολύχρωμων ουτοπιών και άλλα ως προφητικά. Ο Attali ήταν επίσης συνιδρυτής του EUREKA, ενός ευρωπαϊκού διακυβερνητικού προγράμματος για τις νέες τεχνολογίες, το οποίο ανέπτυξε, μεταξύ άλλων, το MP3.

Σήμερα είναι ο ιδρυτής, πρόεδρος και πρόεδρος της Positive Planet, μιας παγκοσμιοποιητικής οργάνωσης που συμβάλλει στην παγκοσμιοποιητική ατζέντα 2030 των Ηνωμένων Εθνών. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως στο RIAR Foundation USA, "η ατζέντα τους δεν είναι τίποτα λιγότερο από την παγκόσμια κυβερνητική τυραννία που υποδουλώνει όλη την ανθρωπότητα, ενώ ονομάζει το σχέδιο "βιώσιμη ανάπτυξη" και "ισότητα"". Όπως αναφέρει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, μέχρι το 2030, "δεν θα σας ανήκει τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι".




Πρόβλεψη του Covid

Στο παρακάτω βίντεο που μεταφράστηκε από τη RAIR, ο Γάλλος συγγραφέας Paul-Étienne Pierrecourt εξετάζει ορισμένα από τα γραπτά του Jacques Attali και τις εκπληκτικές προβλέψεις του που ισχύουν για τα παγκόσμια γεγονότα των τελευταίων ετών.

Στο βιβλίο του "Λεξικό του 21ου αιώνα", που εκδόθηκε το 1998, ο Jacques Attali περιγράφει μια μελλοντική πανδημία για τη δημιουργία μιας παγκόσμιας αστυνομικής δύναμης που θα γίνει τελικά πλανητική δύναμη. Επισημαίνει συγκεκριμένους όρους, συμπεριλαμβανομένης της λέξης "Επιδημία". Επιπλέον, ο Attali αναφέρει: "θα λάβουμε πλανητικά μέτρα περιορισμού, τα οποία θα θέσουν εν συντομία υπό αμφισβήτηση τον νομαδισμό και τη δημοκρατία".

Άλλοι όροι που περιγράφει ο Attali περιλαμβάνουν τη "Γενετική θεραπεία", τη "Γονιδιακή θεραπεία με νανοτεχνολογίες" και, τον "Πανικό".

Η μηχανή των αγορών και της δημοκρατίας Ο πανικός, η διαδικασία που μοιάζει με πρόβατα με την οποία ο καθένας μιμείται τον άλλο από φόβο μήπως περιθωριοποιηθεί και μείνει πίσω, δεν είναι δυσλειτουργία του δυτικού πολιτισμού αλλά η ίδια η ουσία του.

Η ενότητα «Πρόληψη» είναι συναρπαστική:

Ο πρώτος κίνδυνος από τον οποίο θα συνεχίσουμε να θέλουμε να προστατευτούμε είναι η ασθένεια. Η πρόληψη θα εισβάλει σε ολόκληρη την ύπαρξή μας.

Στην ενότητα "Δημοκρατία", αναφέρεται σε ένα μέλλον εθνών χωρίς σύνορα, δηλώνοντας: "Πάνω απ' όλα, αυτό που παραμένει ιδιαίτερα σημαντικό είναι να επινοήσουμε μια δημοκρατία χωρίς έδαφος, χωρίς τείχη. Διασπορική". Στη συνέχεια ο Attali στρέφεται στο "Εισόδημα", για το οποίο προβλέπει το "Παγκόσμιο Εισόδημα" και την εργασία από το σπίτι μέσω της "τηλεργασίας":

Κάθε άνθρωπος θα έχει ίσως μια μέρα το δικαίωμα σε ένα αξιοπρεπές εισόδημα που καταβάλλεται από το κράτος ανεξάρτητα από οποιαδήποτε δραστηριότητα: Το καθολικό εισόδημα….Περισσότεροι από τους μισούς εργαζόμενους δεν θα απασχολούνται πλέον…Η εργασία από το σπίτι μέσω τηλεργασίας (γραφείο στο σπίτι) θα λογαριάζεται για τις μισές θέσεις εργασίας.


Ο άνθρωπος πίσω από τους προέδρους της Γαλλίας

Ο Ζακ Αττάλι έχει καλή υποδοχή στο Μέγαρο των Ηλυσίων για πάνω από τέσσερις δεκαετίες. Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς συμβούλους των γενεών των αριστερών Γάλλων προέδρων, από τον Φρανσουά Μιτεράν έως τον Φρανσουά Ολάντ. Ισχυρίζεται μάλιστα ότι "εφηύρε" τον σημερινό πρόεδρο της Γαλλίας, τον Εμανουέλ Μακρόν

Ο Μακρόν συνάντησε τον Αττάλι μετά την αποφοίτησή του το 2004 από την ENA (l'Ecole Nationale d'Administration), μία από τις πιο διάσημες μεγάλες σχολές της χώρας και φυτώριο για τους μελλοντικούς Γάλλους προέδρους.

Ο Attali θα έπαιζε κρίσιμο ρόλο στο άνοιγμα ενός νέου κεφαλαίου στη ζωή του Macron, κερδίζοντας πλούτο και αυξάνοντας την αντίληψή του για το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Οπλισμένος με μια σύσταση του Attali, ο Macron εντάχθηκε στην Rothschild & CIE Banque, μια επενδυτική τράπεζα που ανήκε στην Rothschild & Co. Ο νεαρός Μακρόν ανέβηκε γρήγορα στις τάξεις της τράπεζας και έγινε διευθύνων σύμβουλος - και εκατομμυριούχος στην πορεία.


Η ακόλουθη φωτογραφία αναφέρει: "Emmanuel Macron? Εγώ είμαι αυτός που τον εντόπισε. Εγώ μάλιστα τον επινόησα. Εντελώς." Ο Ζακ Αττάλι αναφέρεται στο βιβλίο της Anne Fulda με τίτλο "Εμανουέλ Μακρόν, ένας νέος άνθρωπος, τόσο τέλειος" (2017)"- “Emmanuel Macron, A Young Man, So Perfect” (2017).”.


Στο εξώφυλλο του γαλλικού περιοδικού Liberation, αναφέρεται: "Αττάλι, ο άλλος πρόεδρος".




Προβλέπει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο που ξεκινά με την Ουκρανία

Ο Αττάλι, τακτικός ομιλητής σε πολιτικές εκπομπές στη Γαλλία, προέβλεψε το 2014 ότι ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει με την Ουκρανία. Το βίντεο τελειώνει με τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί να προειδοποιεί: "θα προχωρήσουμε μαζί προς μια νέα παγκόσμια τάξη και κανείς, και εννοώ κανείς, δεν θα μπορέσει να αντιταχθεί σε αυτήν". 

Παρακολουθήστε το παρακάτω κλιπ μεταφρασμένο από το Ίδρυμα RAIR των ΗΠΑ:


Η Νέα Τάξη Πραγμάτων

Όπως και ο παγκοσμιοποιητής ομόλογός του, ο ηγέτης του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Klaus Schwab, ο Ζακ Αττάλι είναι ο λιγότερο γνωστός αρχιτέκτονας που διαμορφώνει το μέλλον. Ωστόσο, στις 6 Δεκεμβρίου 2020, ο Αρχιεπίσκοπος Βιγκάνο επισημαίνει τον Αττάλι ως την προέλευση της "Μεγάλης Επανεκκίνησης () του Schwab. Ο Αρχιεπίσκοπος Βιγκάνο έγραψε τα εξής: "Ο Αρχιεπίσκοπος Βιγκάνο έγραψε τα εξής

Στις 19 Νοεμβρίου 2020, ο ιδρυτής του WEF, Klaus Schwab, δήλωσε ότι «ο Covid είναι μια ευκαιρία για μια παγκόσμια επαναφορά». Στην πραγματικότητα, ο Schwab επαναλάμβανε δουλικά αυτό που είπε ο Jacques Attali στη γαλλική εβδομαδιαία εφημερίδα L'Express στις 3 Μαΐου 2009.  

Τον Μάιο του 2009, ένα χρόνο πριν από το σενάριο "LOCKSTEP" του Ιδρύματος Rockefeller, ο Attali δημοσίευσε ένα δοκίμιο με τίτλο "Αλλαγή, ως προφύλαξη", στο οποίο εξέφραζε την ελπίδα ότι η πανδημία (γρίπη των πτηνών) θα προκαλούσε "φόβους αναδιάρθρωσης". Με αυτό, ο Attali εννοεί το είδος του φόβου που θα προκαλούσε μια "αναδιάρθρωση της κοινωνίας". Ο Attali έγραψε: "Η ιστορία μας διδάσκει ότι η ανθρωπότητα εξελίσσεται σημαντικά μόνο όταν φοβάται πραγματικά".


Ευθανασία λόγω...Πανδημίας;

Ο Ζακ Αττάλι είναι επίσης γνωστός για μια διάσημη λανθασμένα αποδιδόμενη φράση, που προτείνει τη μείωση του πληθυσμού με μια προγραμματισμένη πανδημία και την παροχή μιας θανατηφόρας "θεραπείας." Αυτό το λανθασμένο απόσπασμα αναφέρεται συχνά με δύο διαφορετικές πηγές, τα απομνημονεύματα του Attali, "Verbatim" και/ή το "L'Avenir de la Vie" (Το μέλλον της ζωής), ένα βιβλίο συνέντευξης του Michel Salomon.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στον Salomon, ο Attali ρωτήθηκε αν θα ήταν "δυνατό και επιθυμητό να ζήσουμε 120 χρόνια;". Μετά τη μακροσκελή απάντησή του, πρότεινε ότι η ευθανασία μπορεί να είναι ένα εργαλείο για τις μελλοντικές κοινωνίες. Ωστόσο, δήλωσε ότι δεν υποστηρίζει τη θανάτωση των ηλικιωμένων, αλλά τάχθηκε κατά της άπειρης επιμήκυνσης της ζωής.


Όπλα του Μέλλοντος

Το μπεστ σέλερ του Αττάλι από το 2011, "Μια σύντομη ιστορία του μέλλοντος: μια γενναία και αμφιλεγόμενη ματιά στον 21ο αιώνα", χαρακτηρίστηκε "λαμπρό και προκλητικό... δύσκολο να απορριφθεί" από τον επικίνδυνο παγκοσμιοποιητή Henry Kissinger. Σε ένα κεφάλαιο με τίτλο "Τα όπλα της υπερσύγκρουσης", οι προβλέψεις του Αττάλι συνοψίζουν τους στόχους του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ να αναδιαμορφώσει την ανθρωπότητα και να αποκτήσει πλήρη έλεγχο σε κάθε πτυχή της ζωής μας.

Στα επόμενα πενήντα χρόνια, οι νέες τεχνολογίες θα αναπτυχθούν από τους στρατούς πριν χρησιμοποιηθούν στην πολιτική αγορά. Για αμυντικές ή αστυνομικές ανάγκες, οι κυβερνήσεις θα χρηματοδοτήσουν την έρευνα που απαιτείται για την τελειοποίηση των τεχνολογιών της υπερεπιτήρησης και της αυτοεπιτήρησης. Αντίστροφα, αυτές οι τεχνολογίες θα έχουν στη συνέχεια μη στρατιωτικές εφαρμογές.

Στην πραγματικότητα, αυτά τα μελλοντικά όπλα θα βασίζονται ουσιαστικά στην έννοια της επιτήρησης. Οι στρατοί θα αναπτύξουν αμέσως ψηφιακές υποδομές νομαδικής πανταχού παρουσίας, συστήματα επιτήρησης για ύποπτες κινήσεις, τα μέσα προστασίας στρατηγικών εγκαταστάσεων και ένα δίκτυο οικονομικής νοημοσύνης. Ρομπότ (κρυμμένα σε εχθρικό έδαφος) και drones (ιπτάμενα ρομπότ) θα αναμεταδώσουν δεδομένα, θα ανιχνεύσουν χημικούς ή βιολογικούς παράγοντες και θα χρησιμεύσουν ως ανιχνευτές μπροστά από αποσπάσματα πεζικού που αντιμετωπίζουν ναρκοθετημένες περιοχές ή τυφλά σημεία. Λογισμικό προσομοίωσης μάχης θα ενημερώνεται μόνιμα όσο το δυνατόν πιο κοντά στα πεδία μάχης.

Επιπλέον, νέες μονάδες μάχης θα ενσωματωθούν με τα μέσα προσομοίωσης, επιτήρησης και χτυπήματος. Νέα δίκτυα και όργανα της νομαδικής πανταχού παρουσίας θα επιτρέψουν στους μαχητές να παραμείνουν συνδεδεμένοι και να προσομοιώσουν κάθε είδους κατάσταση. Τα έξυπνα ρούχα θα χρησιμεύουν για την κατασκευή νέων στολών. νέα υλικά θα καταστήσουν δυνατό τον σχεδιασμό νέων ασπίδων. Οι τρισδιάστατες τεχνολογίες προσομοίωσης θα βοηθήσουν στην προετοιμασία και την εκτέλεση αποστολών μάχης, ενώ τα ρομπότ θα λειτουργούν ως υποκατάστατα των πραγματικών μαχητών.

Τα ηλεκτρονικά συστήματα (ηλεκτρονικές βόμβες) θα μπορούν να καταστρέψουν δίκτυα επικοινωνιών και να αφήσουν μια αντίπαλη δύναμη τυφλή και κουφή.

Οι πεζοναύτες θα παίξουν νέο ρόλο στον αγώνα κατά των ιχνηλατών, στην επιτήρηση της μετανάστευσης και στην προστασία των στρατηγικών στενών. Τα μαχητικά αεροσκάφη δεν θα είναι πλέον τόσο χρήσιμα όσο σήμερα και θα χάσουν την επιρροή τους στη σκέψη του προσωπικού και στους στρατιωτικούς προϋπολογισμούς.

Τα νέα, τα λεγόμενα συμβατικά όπλα θα είναι ολοένα και πιο απαραίτητα καθώς τα μη συμβατικά όπλα (πυρηνικά και άλλα) διαδίδονται όλο και ευρύτερα.

[…] Μέχρι το 2040 ή το 2050, συνολικά περισσότερες από δεκαπέντε χώρες θα έχουν ανοιχτά πυρηνικά όπλα και τα μέσα για να τα παραδώσουν.

Η έλλειψη πετρελαίου θα ωθήσει επίσης τις πιο διαφορετικές χώρες προς την παραγωγή μη στρατιωτικών πυρηνικών σταθμών. Αυτό θα τους οδηγήσει στη χρήση ανακυκλωμένων απορριμμάτων, γνωστών ως MOX, για καύσιμα — πολλαπλασιάζοντας περαιτέρω τους κινδύνους διάδοσης και επίσης «εξαφάνισης» αποβλήτων (κατά τη μεταφορά αυτών των ραδιενεργών υλικών). Τέτοια απόβλητα θα μπορούσαν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή ραδιολογικών όπλων που αναμιγνύουν πυρηνικά απόβλητα και συμβατικά εκρηκτικά.

Στη συνέχεια θα εμφανιστούν άλλα όπλα — χημικά, βιολογικά, βακτηριολογικά, ηλεκτρονικά και νανοτεχνολογικά. Όπως και με τις νέες τεχνολογίες πολιτικού χαρακτήρα που θα προϊδεάσουν, οι επιστήμονες θα προσπαθήσουν να αυξήσουν τη δύναμή τους, τη μικρογραφία τους και την ακρίβειά τους. Τα χημικά όπλα θα είναι ικανά να αναζητούν και να σκοτώνουν ηγέτες χωρίς να ανιχνεύονται. Οι πανδημίες θα μπορούσαν να είναι έτοιμες για απελευθέρωση κατά βούληση. σύνθετοι γενετικοί βραχίονες μπορεί μια μέρα να κατευθυνθούν ειδικά εναντίον ορισμένων εθνοτικών ομάδων.

Τα νανορομπότ τόσο μικρά όσο ένας κόκκος σκόνης, γνωστά ως γκρι ζελέ, μπορούσαν να εκτελέσουν αποστολές stealth επιτήρησης και να επιτεθούν στα κύτταρα των εχθρικών σωμάτων. Στη συνέχεια, όταν οι τεχνικές κλωνοποίησης ζώων έχουν προχωρήσει, τα κλωνοποιημένα ζώα θα μπορούσαν κάλλιστα να εκτελέσουν αποστολές - ζωντανές βόμβες ζώων, τέρατα από εφιάλτες.

Αυτά τα όπλα δεν θα αναπτυχθούν μόνο στα στρατιωτικά εργαστήρια ισχυρών χωρών αλλά και από μεγάλες επιχειρήσεις, «επιχειρήσεις τσίρκου», που θα βρουν νέες αγορές για αυτές. Όπως πάντα, οι εξοπλισμοί θα παραμείνουν στην καρδιά του βιομηχανικού μηχανισμού και μέχρι να έρθει εδώ η υπερ-αυτοκρατορία, οι δημόσιες αγορές θα είναι ουσιαστικά προσανατολισμένες στον τομέα των εξοπλισμών. Μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες και εταιρείες μισθοφόρων θα σηκώσουν στη συνέχεια τη δάδα.

Τα περισσότερα από αυτά τα όπλα θα είναι προσβάσιμα σε μικρά έθνη, σε μη κράτη, σε κουρσάρους, σε πειρατές, μισθοφόρους, μακιζάρδους, μαφίες, τρομοκράτες και κάθε είδους ιχνηλάτη. Στο όχι μακρινό μέλλον, για παράδειγμα, θα είναι δυνατή η κατασκευή μιας ηλεκτρονικής βόμβας για 400 $ από έναν συμπυκνωτή, έναν κύλινδρο από σύρμα χαλκού και ένα εκρηκτικό. Τα χημικά, ραδιολογικά και βιολογικά όπλα θα είναι έτσι προσιτά σε όλους. Το να σκοτώνεις όλο και περισσότερους ανθρώπους με υποτυπώδη μέσα θα γίνει μια θλιβερή πιθανότητα. Στις πόλεις και στις μαζικές μεταφορές, ο συνωστισμός θα πολλαπλασιάσει την αποτελεσματικότητα των πιο πρωτόγονων όπλων.

Τέλος (και ίσως ειδικά), δεδομένου ότι κανένας πόλεμος δεν μπορεί να κερδηθεί εάν οι λαοί που τον διεξάγουν το πιστέψουν δίκαιο και απαραίτητο, και εάν δεν διατηρηθεί η πίστη των πολιτών και η πίστη τους στις αξίες του, τα κύρια όπλα του μέλλοντος θα είναι τα όργανα προπαγάνδα, επικοινωνία και εκφοβισμός».

Εκπρόσωπος και πωλητής της παγκοσμιοποίησης

Ανάμεσα στο δίκτυο των παγκοσμιοποιητών, ο Ζακ Αττάλι παίζει το ρόλο του προφήτη. Σε ένα βίντεο από το 2015 στο Λούβρο και στο Theatre Antique στην Αρλ, ο Attali έδωσε πάνω από μία ώρα διάλεξη για το βιβλίο του, συνοδευόμενη από αποσπάσματα ταινιών και μουσικές παραστάσεις. Στη συνέχεια, ανεβαίνει στη σκηνή ενός μεγάλου θεάτρου αντίκες, ντυμένος στα λευκά- εξηγεί τις μελλοντικές του προβλέψεις.

Ο Attali είναι ο εκπρόσωπος και ο πωλητής αυτών των ισχυρών παγκοσμιοποιητικών δικτύων και ο ρόλος του είναι να αποκαλύψει τι έχει ήδη σχεδιαστεί. Παρέχει περισσότερες αποδείξεις για αυτό το ισχυρό δίκτυο σε ένα κύριο άρθρο που έγραψε στο περιοδικό Express τον Μάιο του 1998 με τίτλο "Το τρίγωνο της εξουσίας". Εξηγεί:

Τρεις οντότητες σε μια σύγχρονη κοινωνία των πολιτών μοιράζονται το μεγαλύτερο μέρος της εξουσίας: η πολιτική, τα μέσα ενημέρωσης και η δικαστική. Η ισορροπία αυτών των τριών δυνάμεων θα οδηγήσει τον λαό να τους απορρίψει συνολικά. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζει κανείς ότι οι μοίρες τους είναι αλληλένδετες. Οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι και οι δικαστές είχαν την ίδια εκπαίδευση. μοιράζονται τις ίδιες αξίες, προέρχονται από τους ίδιους κοινωνικούς κύκλους. Παρόλα αυτά αποτελούν μειοψηφία στον πληθυσμό. Θα σωθούν ή θα χαθούν μαζί».



Για άλλη μια φορά, ο Ζακ Αττάλι αποδεικνύει τις προγνωστικές του ικανότητες. Το 2022, ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού απορρίπτει το "Τρίγωνο της Εξουσίας", αλλά να είστε σίγουροι ότι αυτή η μειονότητα έχει ήδη ένα σχέδιο σε εφαρμογή. Όπως είπε και ο κ. Αττάλι: "Θα σωθούν ή θα χαθούν μαζί". 




Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου