Ασταμάτητοι οι Πακιστανοί: Διοργανώνουν νέα πορεία! – Πακιστανικά ΜΜΕ: «Αυστηρός έλεγχος από την Ελληνική Αστυνομία στην Αθήνα»! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ασταμάτητοι οι Πακιστανοί: Διοργανώνουν νέα πορεία! – Πακιστανικά ΜΜΕ: «Αυστηρός έλεγχος από την Ελληνική Αστυνομία στην Αθήνα»!

  Πρέπει να επανεξετάσουμε και να ερευνήσουμε τι κρύβεται πίσω από αυτές τις πακιστανικές οργανώσεις που βρίσκονται στην Ελλάδα.   Ποιες χ...

 






Πρέπει να επανεξετάσουμε και να ερευνήσουμε τι κρύβεται πίσω από αυτές τις πακιστανικές οργανώσεις που βρίσκονται στην Ελλάδα.  


Ποιες χώρες εξυπηρετούν και από ποιες χώρες χρηματοδοτούνται. Στην ουσία αυτές οι οργανώσεις είναι ο Δούρειος ίππος της Άγκυρας στην Ελλάδα

 

Του Ανδρέα Μουντζουρούλια

Ασταμάτητοι οι Πακιστανοί! – Διοργανώνουν αύριο δημόσια εκδήλωση για την ”Ημέρα του Πακιστάν”.

«Σας περιμένω Javed Aslam Arain, Πρόεδρος Pakistan Community Union Greece.»

Tην ίδια στιγμή, Πακιστανικά ΜΜΕ και social media αναφέρουν: “Αυστηρός έλεγχος από την Ελληνική Αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας”!

Το τρίγωνο Άγκυρα, Ισλαμαμπάντ, Πεκίνο επικίνδυνο για τα εθνικά συμφέροντα

Η Τουρκία έχει μια παραδοσιακή καλή σχέση με το Πακιστάν. Ουσιαστικά, η Τουρκία βλέπει το Πακιστάν ως έναν στρατηγικό σύμμαχο αλλά και έναν δυνητικό συνεργάτη στην παραγωγή εξελιγμένων οπλικών συστημάτων. Την ίδια στιγμή το Πακιστάν έχει επίσης μια καλή σχέση με την Κίνα

Ειδικά, ως προς την αμυντική συνεργασία της Τουρκίας με το Πακιστάν, έχουν υπάρξει ξανά το τελευταίο διάστημα συνομιλίες ανάμεσα σε αξιωματούχους.

Προφανώς και η Τουρκία θα ήθελε να μπορούσε και αυτή να εκμεταλλευτεί μέρος της προηγμένης τεχνολογίας που η Κίνα προσφέρει στο Πακιστάν, ιδίως από τη στιγμή που η τουρκική κυβέρνηση αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην αναβάθμιση της αμυντικής της βιομηχανίας που είναι μια κρίσιμη διάσταση της προσπάθειάς της να αποκτήσει ρόλο περιφερειακής δύναμης.

Θα πρέπει σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι τις τελευταίες εβδομάδες οι δυτικές μυστικές υπηρεσίες με διάφορες εκθέσεις, στην ουσία στοχοποιούν την Τουρκία και μιλούν ξεκάθαρα για ανάμιξη του τουρκικού παράγοντα και της οικογένειας Ερντογάν στο Κασμίρ.

H οικογένεια Ερντογάν, όσο και τουρκικές ΜΚΟ, χρηματοδοτούν ισλαμιστικές οργανώσεις στο Κασμίρ αλλά και μέσα στο Πακιστάν, ούτως ώστε να διεξάγουν τρομοκρατικές επιχειρήσεις μέσα στο Κασμίρ για να αποσταθεροποιήσουν την περιοχή.

Πρέπει να επανεξετάσουμε και να ερευνήσουμε τι κρύβεται πίσω από αυτές τις πακιστανικές οργανώσεις που βρίσκονται στην Ελλάδα και ποιες χώρες εξυπηρετούν και από ποιες χώρες χρηματοδοτούνται.Γιατί στην ουσία αυτές οι οργανώσεις είναι ο Δούρειος ίππος της Άγκυρας στην Ελλάδα οι οποίες θέλουν να προπαγανδίζουν τις θέσεις της Τουρκίας και του Πακιστάν, ούτως ώστε να βλάψουν την ελληνική εξωτερική πολιτική.



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου