Η Κίνα χλευάζει την έκκληση της Δύσης στη «Διεθνή Κοινότητα». Τονίζει ότι η Ευρώπη είναι το θύμα και καλεί τις ΗΠΑ να δώσουν στη Ρωσία απαντήσεις για τα βιοεργαστήρια στην Ουκρανία - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η Κίνα χλευάζει την έκκληση της Δύσης στη «Διεθνή Κοινότητα». Τονίζει ότι η Ευρώπη είναι το θύμα και καλεί τις ΗΠΑ να δώσουν στη Ρωσία απαντήσεις για τα βιοεργαστήρια στην Ουκρανία

  Ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών Lijian χλευάζει την έκκληση της Δύσης στη «Διεθνή Κοινότητα» υπονοώντας ότι η «Διεθνής κ...

 






Ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών Lijian χλευάζει την έκκληση της Δύσης στη «Διεθνή Κοινότητα» υπονοώντας ότι η «Διεθνής κοινότητα» στην οποία αναφέρονται οι Η.Π.Α δεν απηχεί το σύνολο του κόσμου. – «Η Ευρώπη είναι το πραγματικό θύμα»


Η Κίνα κάλεσε τις ΗΠΑ να δώσουν στη Ρωσία απαντήσεις για τα βιοεργαστήρια στην Ουκρανία μετά τα νέα έγγραφα που αποκάλυψαν οι Ρώσοι.


Ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών Zhao Lijian γελοιοποίησε τη συνεχή έκκληση της Δύσης στην έννοια της «διεθνούς κοινότητας». Ο διπλωμάτης ανέβασε μια κωμική δημοσίευση με μια σατιρική δήλωση στη σελίδα του στο Twitter.

Ο Λιτζιάν δημοσίευσε μια εικόνα ενός παγκόσμιου χάρτη που δείχνει μόνο τη Δυτική Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Αυστραλία. Ο διπλωμάτης έβαλε στη λεζάντα της εικόνας τα εξής λόγια: «Είναι μια γενικά αποδεκτή αλήθεια ότι όταν η Δύση μιλάει για «διεθνή κοινότητα», σημαίνει μόνο μια στενή ομάδα χωρών».

Νωρίτερα, εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών δήλωσε, σύμφωνα με το RIA Novosti ότι «η Ευρώπη είναι το πραγματικό θύμα της ρωσο-ουκρανικής σύγκρουσης, ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες σκέπτονται πυρά από την απέναντι όχθη, αντικαθιστώντας τους Ευρωπαίους συμμάχους». Σύμφωνα με τον ίδιο, οι Ηνωμένες Πολιτείες δείχνουν μόνο εξωτερική ανησυχία για την κατάσταση στην Ουκρανία και το πρόβλημα των προσφύγων στην Ευρώπη.

Η Κίνα κάλεσε τις ΗΠΑ να δώσουν στη Ρωσία απαντήσεις για τα βιοεργαστήρια στην Ουκρανία

Ο πρεσβευτής της Κίνας στον ΟΗΕ Jun κάλεσε τις Ηνωμένες Πολιτείες να δώσουν απαντήσεις στη Ρωσία για βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία

Οι ΗΠΑ πρέπει να δώσουν απαντήσεις στη Ρωσία για τα βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία. Μια τέτοια έκκληση έκανε ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Κίνας στον ΟΗΕ Ζανγκ Τζουν σε μια συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας, αναφέρει το TASS .

«Οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη στρατιωτική βιολογική δραστηριότητα θα πρέπει να προκαλεί ανησυχία και να προσελκύει την προσοχή της διεθνούς κοινότητας, ώστε να αποφευχθεί η ανεπανόρθωτη ζημιά. Από αυτή την άποψη, τα μέρη πρέπει να υιοθετήσουν μια υπεύθυνη προσέγγιση. Η Ρωσία παρουσίασε νέα έγγραφα που μόλις ανακαλύφθηκαν για αυτό το θέμα», δήλωσε ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου