Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου θα μονιμοποιήσει ορισμένους «νόμους Covid» Το ίδιο θα κάνει και η ντόπια Τυραννία...να είστε σίγουροι! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου θα μονιμοποιήσει ορισμένους «νόμους Covid» Το ίδιο θα κάνει και η ντόπια Τυραννία...να είστε σίγουροι!

  Τα «προσωρινά» μέτρα για τη «προστασία της Δημόσιας Υγείας» αποτελούν ένα τρομερό προηγούμενο που δημιουργήθηκε και τώρα είναι εδώ για πάν...

 


Τα «προσωρινά» μέτρα για τη «προστασία της Δημόσιας Υγείας» αποτελούν ένα τρομερό προηγούμενο που δημιουργήθηκε και τώρα είναι εδώ για πάντα. Δυστυχώς είχαμε προειδοποιήσει ότι δεν θα είναι «μόνο δύο χρόνια»...


Ορισμένα από τα «προσωρινά» μέτρα του Ηνωμένου Βασιλείου που προορίζονται να βοηθήσουν στην «αντιμετώπιση της πανδημίας» πρόκειται να προστεθούν στη μελλοντική νομοθεσία και να γίνουν μόνιμοι νόμοι μέχρι την άνοιξη του τρέχοντος έτους.

 

Πηγή: Off Guardian

Άρθρο του Kit Knightly

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Φυσικά, η αλήθεια είναι ότι πολλά από τα "προσωρινά" μέτρα του Covid ήταν ήδη μόνιμα.

Όπως αναλύσαμε λεπτομερώς σε έλεγχο γεγονότων την άνοιξη του 2020, αν και οι υπερασπιστές ισχυρίστηκαν ότι ο νόμος για τον κορονoϊό ήταν "προσωρινός" και "μόνο για δύο χρόνια", αυτό ήταν εντελώς αναληθές.

Για να παραθέσουμε τα δικά μας λόγια...


Αυτά τα μη προσωρινά μέτρα περιλάμβαναν το τμήμα 11, το οποίο εγγυάται νομική αποζημίωση για οποιονδήποτε υπάλληλο του δημόσιου τομέα εάν σκοτώσει ή τραυματίσει ασθενή ενώ προσπαθεί να τον θεραπεύσει το Covid.

Συνολικά, πάνω από το ένα τέταρτο των "προσωρινών μέτρων" δεν ήταν ποτέ πραγματικά προσωρινά. Και τώρα, καθώς το Covid περνάει στον πόλεμο, η κυβέρνηση επιδιώκει να προσθέσει μερικές ακόμη ρήτρες στον κατάλογο των μη προσωρινών μέτρων.

Όλα αυτά περιγράφονται λεπτομερώς στο έγγραφο σχεδιασμού της κυβέρνησης με τίτλο "Ζώντας με το Covid", το οποίο κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα.

Ανάμεσα στις διπλές σκέψεις, τα πισωγυρίσματα και τον αναθεωρητισμό, το έγγραφο ισχυρίζεται ότι τα άρθρα 30, 53, 54 και 55 του νόμου περί Κορονοϊού έχουν "επιτρέψει επαναστάσεις στην παροχή δημόσιων υπηρεσιών" και θα πρέπει να γίνουν μόνιμες.

Προτείνουν παράταση έξι μηνών τώρα, ενώ τα τμήματα αντιγράφονται και επικολλούνται σε νομοθεσία που αναμένεται να περάσει αργότερα φέτος.

Το τμήμα 30 έδωσε στους ιατροδικαστές το δικαίωμα να διεξάγουν ανάκριση χωρίς ενόρκους όταν το Covid-19 ήταν ύποπτη αιτία θανάτου, γιατί θέλουν αυτό να γίνει μόνιμο δεν μπορώ να το καταλάβω ακόμα. Εκτός ίσως από το να διαβρώσουν περαιτέρω τις ιδέες πίσω από το σύστημα των ενόρκων που προσπαθούν να υπονομεύσουν καθ' όλη τη διάρκεια της "πανδημίας". Φυσικά, θα μπορούσε επίσης να τροποποιηθεί για να συμπεριλάβει οποιαδήποτε άλλη ασθένεια επιθυμούν.

Αυτό αναμένεται να περάσει σε νόμο ως μέρος του νομοσχεδίου για τη δικαστική αναθεώρηση και τα δικαστήρια.

Τα άρθρα 53-55, ωστόσο, εξουσιοδοτούν το δικαστικό σύστημα να διεξάγει δίκες μέσω διαδικτύου, μέσω σύνδεσης ήχου ή βίντεο. Η μονιμοποίησή του έχει τεράστιες συνέπειες για τα ανθρώπινα δικαιώματα στο μέλλον, για να μην αναφέρουμε ότι αφήνει το σύστημα ορθάνοιχτο για κατάχρηση και πλαστογράφηση (προηχογραφήσεις, βαθιά πλαστογραφήσεις ή άλλη ψηφιακή χειραγώγηση).

Αυτά θα προστεθούν στο νομοσχέδιο για την αστυνομία, το έγκλημα, τις ποινές και τα δικαστήρια

Ήταν ένα τρομερό προηγούμενο που δημιουργήθηκε, και τώρα είναι εδώ για πάντα. Σας προειδοποιήσαμε ότι δεν θα είναι "μόνο δύο χρόνια".



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου