Η Τουρκία στέλνει τζιχαντιστές από την Συρία στην Ουκρανία, ενώ Τούρκοι στρατιώτες συμμετείχαν στη παρέλαση του πακιστανικού στρατού στο Ισλαμαμπάντ... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η Τουρκία στέλνει τζιχαντιστές από την Συρία στην Ουκρανία, ενώ Τούρκοι στρατιώτες συμμετείχαν στη παρέλαση του πακιστανικού στρατού στο Ισλαμαμπάντ...

  Τις επικίνδυνες κινήσεις μεγαλομανίας και εμπλοκής σε διάφορα μέτωπα φαίνεται να συνεχίζει η Άγκυρα. Κουρδική «βόμβα»: «Η Τουρκία στέλνε...

 






Τις επικίνδυνες κινήσεις μεγαλομανίας και εμπλοκής σε διάφορα μέτωπα φαίνεται να συνεχίζει η Άγκυρα.


Κουρδική «βόμβα»: «Η Τουρκία στέλνει τζιχαντιστές από την Συρία στην Ουκρανία» - Πακιστανός Α/ΓΕΝ: «Έχουμε κοινή θρησκεία, πολιτισμό & συνεργαζόμαστε στρατιωτικά»!

 

Κουρδική «βόμβα»: «Η Τουρκία στέλνει τζιχαντιστές από την Συρία στην Ουκρανία» – Κίεβο: «Η Ρωσία δημιούργησε χερσαίο διάδρομο μεταξύ Κριμαίας & Ντονμπάς»

Σε μία σημαντική αποκάλυψη προχώρησε το κουρδικό ΜΜΕ ”North Press Syria”. Σύμφωνα με όσα αναφέρει: «αρκετές ομάδες της αντιπολίτευσης που υποστηρίζονται από την Τουρκία, ιδίως η Μεραρχία Σουλτάν Μουράντ, εξόπλισαν εκατοντάδες βετεράνους μαχητές, προετοιμάζοντάς τους να πολεμήσουν στην Ουκρανία με συμβόλαια μισθοφόρων διάρκειας 6 μηνών.»





«Οι τουρκικές αρχές είναι ενήμερες για τη διαδικασία εγγραφής, καθώς δεν ζήτησαν τη διακοπή της εγγραφής και δεν έφεραν αντίρρηση. Οι Τούρκοι γνωρίζουν ότι οι φατρίες καταγράφουν ονόματα μαχητών. Ορισμένες φατρίες έλαβαν έμμεσες τουρκικές εντολές να προσελκύσουν μαχητές με εμπειρία στα βαρέα όπλα σε πρώτη φάση, οι οποίοι θα χωριστούν σε ομάδες, η καθεμία αποτελούμενη από 210 μαχητές.»

«Οι εγγεγραμμένοι μαχητές κυκλοφόρησαν πληροφορίες ότι η ουκρανική κυβέρνηση θα τους καταβάλει μισθούς (1200 δολαρίων το μήνα).Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ρωσικές δυνάμεις άνοιξαν την πόρτα για στρατολόγηση του συριακού στρατού για να πολεμήσουν στο πλευρό της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας.»

S-300 καταστράφηκαν από χτύπημα υψηλής ακρίβειας

Ως αποτέλεσμα χτυπημάτων υψηλής ακρίβειας, στο χωριό Danilovka, που βρίσκεται νότια του Κιέβου, ο ρωσικός στρατός κατέστρεψε τουλάχιστον 9 συγκροτήματα S-300 των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων. Σύμφωνα με το directus.gr μια τέτοια, μεγάλης κλίμακας, καταστροφή συστημάτων αεράμυνας παρατηρείται για πρώτη φορά.

Σύμφωνα με την επίσημη δήλωση του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, μεταξύ άλλων, καταστράφηκαν επίσης 4 συγκροτήματα Buk.

”Την προηούμενη ημέρα, καταστράφηκαν 13 εκτοξευτές αντιαεροπορικών πυραυλικών συστημάτων, συμπεριλαμβανομένων εννέα S-300 και τεσσάρων Buk-M1 στο χωριό Danilovka, νότια του Κιέβου”, αναφέρει το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Eν τω μεταξύ, το ουκρανικό ΥΠΑΜ ανέφερε: ”Η Ρωσία δημιούργησε χερσαίο διάδρομο μεταξύ της Κριμαίας και του Ντονμπάς”

Τούρκοι στρατιώτες στη παρέλαση του πακιστανικού στρατού στο Ισλαμαμπάντ! – Πακιστανός Α/ΓΕΝ: «Έχουμε κοινή θρησκεία, πολιτισμό & συνεργαζόμαστε στρατιωτικά»!





Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Τουρκίας, Στρατηγός Yaşar Güler, μαζί με μια ομάδα Τούρκων στρατιωτών συμμετείχαν στη στρατιωτική παρέλαση στο Ισλαμαμπάντ για τον εορτασμό της Εθνικής Εορτής του Πακιστάν, σύμφωνα με το directus.gr!

Την ίδια στιγμή, τα πακιστανικά ΜΜΕ, συνεχίζουν να δείχνουν εικόνες από την Αθήνα!

«Με ενθουσιασμό έλαβε χώρα η τελετή για την Ημέρα του Πακιστάν στην Πρεσβεία μας στην Ελλάδα, στην οποία συμμετείχε η πακιστανική κοινότητα.»

Tην ίδια στιγμή, ο Στρατηγός των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων CGS Yasar Guler, συναντήθηκε με τον Muhammad Amjad Khan Niazi, Αρχηγό του πακιστανικού ΠΝ. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, συμπεριλαμβανομένων των διμερών συνεργασιών και της θαλάσσιας ασφάλειας.

Μάλιστα ο Πακιστανός Α/ΓΕΝ ανέφερε: ”Μας συνδέουν πολλά. Έχουμε κοινή θρησκεία, πολιτισμό και συνεργαζόμαστε στρατιωτικά”!





Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου