Mark Keenan: Υπερβαίνοντας τις απάτες του COVID-19 και της κλιματικής κρίσης. Όλα γίνονται με σκοπό τον καθολικό σας έλεγχο... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Mark Keenan: Υπερβαίνοντας τις απάτες του COVID-19 και της κλιματικής κρίσης. Όλα γίνονται με σκοπό τον καθολικό σας έλεγχο...

  Χρησιμοποιούν αυτούς τους καλά προωθημένους φόβους, τις ψεύτικες ιδεολογίες, τις ψεύτικες κρίσεις και τα πολιτικά συστήματα (δημοκρατία, κ...

 




Χρησιμοποιούν αυτούς τους καλά προωθημένους φόβους, τις ψεύτικες ιδεολογίες, τις ψεύτικες κρίσεις και τα πολιτικά συστήματα (δημοκρατία, κομμουνισμός, σοσιαλισμός κ.λπ.) για να σας ελέγξουν.


Τον Μάρτιο του 2020, καθώς ολόκληρος ο κόσμος ακινητοποιήθηκε για πρώτη φορά στην καταγεγραμμένη ιστορία μπροστά στην τρομολαγνεία του Covid-19, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είχαν ιδέα για τη βαθιά σημασία των γεγονότων που συνέβαιναν.  Ήταν η πρώτη φορά που όλα τα έθνη οδηγήθηκαν συλλογικά σε πλήρη ακινησία. Το γεγονός ότι όλοι οι λαοί του κόσμου αναγκάστηκαν ταυτόχρονα να "σταματήσουν", σήμαινε ότι μια μεγάλη αλλαγή στον κόσμο ερχόταν.

 

Πηγή: jamesfetzer.org

Άρθρο του Mark Keenan

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Γνωρίζουμε ότι η απάτη με το Covid-19 ήταν προσχεδιασμένη- ότι το τεστ PCR, οι μέθοδοι καταγραφής του αριθμού των κρουσμάτων, το γονιδίωμα του Covid-19 του CDC είναι όλα πλαστά- είναι αποδεδειγμένο ότι ο λεγόμενος ιός δεν απομονώθηκε ποτέ και πουθενά.

Γιατροί όπως ο Dr Stefan Lanka έχουν αποκαλύψει την παρανόηση του ιού- οι λεγόμενες "παραλλαγές" του Covid-19 οφείλονται στους εμβολιασμένους που αρρώστησαν και διέδωσαν τις παραλλαγές, όχι στους μη εμβολιασμένους, όπως εξήγησε ο Dr Mikovits, πρόκειται για συγκάλυψη του XMRV, που μεταδίδεται στον άνθρωπο μέσω μολυσμένων εμβολίων.

Γνωρίζομε τους κινδύνους των εμβολίων με βάση το MRNA και των τεχνολογιών ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, όπως το 5G- ότι η ανθρωπογενής κλιματική αλλαγή είναι μια απάτη.

Γνωρίζουμε ότι το Covid-19 και η ανθρωπογενής κλιματική αλλαγή είναι μια "ψυχολογική επιχείρηση" που αποσκοπεί στο να ωθήσει τον κόσμο στην τεχνοκρατική "επανεκκίνηση" του WEF του Ομίλου Νταβός και στο ευθυγραμμισμένο σχέδιο Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ.

Πρόσθετες ενορχηστρωμένες πανδημίες, κρίσεις και πόλεμοι είναι πιθανόν να "ετοιμάζονται" για την προώθηση αυτών των σχεδίων. Πολλοί γιατροί και επιστήμονες που το έχουν εξηγήσει αυτό λογοκρίνονται στις διαδικτυακές πλατφόρμες.

Στο βιβλίο "Transcending the Covid-19 Deception" (Ξεπερνώντας την απάτη του Covid-19) περιγράφω λεπτομερώς τις αποδείξεις για τα παραπάνω και ένα χρονοδιάγραμμα 100 ετών με τα βασικά γεγονότα, ποιος και τι βρίσκεται πίσω από την κουρτίνα αυτών των ψεμάτων και τη γενικότερη εικόνα του τι σημαίνουν όλα αυτά.

Χρησιμοποιούν αυτούς τους καλά προωθημένους φόβους, τις ψεύτικες ιδεολογίες, τις ψεύτικες κρίσεις και τα πολιτικά συστήματα (δημοκρατία, κομμουνισμός, σοσιαλισμός κ.λπ.) για να σας ελέγξουν. Πολλοί άνθρωποι βρίσκονται έτσι σε μια δυσλειτουργική κατάσταση σύγχυσης που προκαλούν τα μέσα ενημέρωσης και η κυβέρνηση, και έτσι αναλαμβάνουν τυφλά τον προκαθορισμένο ρόλο τους στην κοινωνία κάτω από αυτή τη "δικτατορία των λέξεων", χωρίς καν να το γνωρίζουν. Για παράδειγμα, έχουμε τώρα εκατομμύρια λεγόμενους πολεμιστές της κλιματικής αλλαγής που είναι τυφλοί στο γεγονός ότι η κλιματική αλλαγή δεν προκαλείται στην πραγματικότητα από τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Η ανθρωπογενής κλιματική αλλαγή δεν είναι τίποτα περισσότερο από την προπαγάνδα που προωθείται από τον ΟΗΕ, το WEF και την ΕΕ και δεν βασίζεται σε αποδείξεις. Υπογράφω την Ευρωπαϊκή Διακήρυξη για το Κλίμα του Climate Intelligence Group, μια δήλωση που έχει υπογραφεί από 1.000 επιστήμονες στον τομέα του κλίματος και σε συναφείς τομείς, η οποία υποστηρίζει ότι: "η διακηρυγμένη κλιματική κρίση υπάρχει μόνο στα μοντέλα υπολογιστών".

Πώς μπορώ να το ισχυριστώ αυτό; Εργάστηκα ως επιστήμονας στο Τμήμα Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου (DECC) και στο Τμήμα Περιβάλλοντος των Ηνωμένων Εθνών στη Γενεύη. Παραιτήθηκα και από τους δύο ρόλους. Ήταν προφανές ότι η χειραγώγηση και η διαστρέβλωση των δεδομένων χρησιμοποιούνταν εδώ και καιρό για την προώθηση ψευδών ιδεολογιών και παραπλανητικών ατζέντων και όχι για την προώθηση των γεγονότων. Αυτές οι ατζέντες πηγάζουν από τα ανώτατα κλιμάκια του διεθνούς χρηματοπιστωτικού, πολιτικού και μεγαλοεταιρικού συστήματος, καθώς και από εκείνους τους ιδιώτες κεντρικούς τραπεζίτες που ελέγχουν το σύστημα κατέχοντας την πηγή δημιουργίας χρέους-χρήματος.

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι ένα έξυπνο εργαλείο μάρκετινγκ και ένας μη εκλεγμένος μη υπόλογος πολιτικός μηχανισμός για την εφαρμογή και τη διατήρηση ενός διεφθαρμένου παγκόσμιου συστήματος, υπό το έξυπνο πρόσχημα της "επίλυσης των προβλημάτων του κόσμου". Είναι τόσο μεγάλος που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα τι πραγματικά είναι ο ΟΗΕ ή για ποιο λόγο έχει σχεδιαστεί και ποιοι είναι οι παγκοσμιοποιημένοι ληστές βαρόνοι που τον ελέγχουν από πάνω προς τα κάτω. Η λέξη αειφόρος κατακτήθηκε πριν από δεκαετίες, τώρα χρησιμοποιείται παραπλανητικά για να προωθήσει τις ατζέντες των παγκοσμιοποιητών που δεν θα μπορούσαν να νοιαστούν λιγότερο για το περιβάλλον.

Το σχέδιο Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ και ο στόχος της Συμφωνίας του Παρισιού για μείωση των εκπομπών CO2 κατά 7% ετησίως μέχρι το 2030 είναι στην πραγματικότητα ένα σχέδιο που θα αχρηστεύσει τους μηχανισμούς πόρων της βιομηχανικής οικονομίας για την τροφή, την ενέργεια και τα αγαθά που επιτρέπουν την ανθρώπινη ζωή και επιβίωση. Αυτό γίνεται προτού η ανθρωπότητα μεταβεί από την ελαττωματική ρυπογόνο υπερεθνική βιομηχανική οικονομία προς τις αυτάρκεις τοπικές οικονομίες. Είτε πιστεύετε ότι η "πρίζα τραβιέται" σκόπιμα είτε όχι, αυτό καταλήγει αναπόφευκτα σε ένα αποτέλεσμα αποπληθυσμού. Η εξάρτηση της ανθρωπότητας από ένα παγκοσμιοποιημένο σύστημα δημιουργήθηκε επί δεκαετίες από μια διεθνή πολιτική εταιρική ιεραρχία που προωθούσε και εφάρμοζε ακατάσχετα ελαττωματικά υπερεθνικά συστήματα για τη γεωργία, την ενέργεια και τα αγαθά, ευθυγραμμισμένα με μια τοκογλυφική οικονομία στην οποία ο πλούτος έρεε συνεχώς προς τους ιδιώτες τραπεζίτες. Αυτά τα παγκοσμιοποιημένα συστήματα που εξαρτώνται από το πετρέλαιο καθίστανται άχρηστα καθώς εκδηλώνεται η κορύφωση του πετρελαίου.

Επιπλέον, οι τρέχουσες τεχνολογίες πράσινης ενέργειας/ανανεώσιμων πηγών ενέργειας που προωθούνται από τον ΟΗΕ και το WEF, οι τεχνολογίες αυτές δεν αποτελούν βιώσιμη λύση για τον παγκόσμιο ενεργειακό εφοδιασμό. Η ενεργειακή απόδοση της επενδυμένης ενέργειας είναι πολύ χαμηλή - στην ουσία η όλη διαδικασία είναι μαθηματικά ελαττωματική. Αυτό αποδεικνύεται από το έργο του καθηγητή David MacKay, Regius Professor of Engineering στο Πανεπιστήμιο του Cambridge και πρώην επικεφαλής επιστημονικός σύμβουλος της DECC.

Η χρηματοδότηση ολόκληρης της παγκόσμιας οικονομίας βασίζεται τώρα σε μια στρατηγική μηδενικών καθαρών εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου που σκοτώνει τη ζωή. Σημειώστε ότι οι κεντρικοί τραπεζίτες του κόσμου βρίσκονται πίσω από αυτή την απόφαση και χρηματοδοτούν πλήρως το παγκόσμιο "έργο" της κλιματικής αλλαγής. Η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών δημιούργησε την Task Force on Climate-related Financial Disclosure, η οποία εκπροσωπεί τις παγκόσμιες τράπεζες-μεγαθήρια και περιουσιακά στοιχεία ύψους 118 τρισεκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως.

Η δημοκρατία δεν θα κάνει τα πράγματα καλύτερα, είναι ένα απατηλό τέχνασμα διαίρει και βασίλευε/έλεγχε. Είναι απλώς η εκλογή των τελευταίων πολιτικών κεφαλών, κανένας από τους οποίους δεν έχει πραγματική εξουσία - είναι το παρασκηνιακό ιδιωτικό παγκόσμιο τραπεζικό καρτέλ που κατέχει το σύστημα δημιουργίας χρέους-χρήματος, το οποίο έχει τα μέσα να ελέγχει, να κατέχει, να χρηματοδοτεί ή να αποχρηματοδοτεί όποια κυβέρνηση, εταιρεία ή ιδεολογία επιθυμεί. Πολλοί πολιτικοί είναι τα ενσυνείδητα, και συχνά ασυνείδητα, πιόνια των παγκοσμιοποιητών. Οι δημοκρατικοί ηγέτες είναι υποταγμένοι όχι στο λαό αλλά πάντα στη διεθνή χρηματοδότηση. Οι διεθνείς τράπεζες και οι μεγαλοεταιρείες ελέγχουν τις κυβερνήσεις.

Για πολλές δεκαετίες οι λεγόμενες τραπεζικές και εταιρικές ελίτ είχαν τον πλήρη έλεγχο της πηγής δημιουργίας χρήματος και της κατανομής του, μέσω του συστήματος χρέους-χρήματος, και επομένως, εξ ορισμού, ήταν σε θέση να χρηματοδοτούν και να ελέγχουν και να χειραγωγούν όλο το παγκόσμιο φάσμα της βιομηχανίας, των μέσων μαζικής ενημέρωσης, της κυβέρνησης, της εκπαίδευσης, της ιδεολογικής υπεροχής και του πολέμου προς το δικό τους σχέδιο, την ατζέντα και το δικό τους όφελος. Ο Mayer Amschel Rothschild (τραπεζίτης) φέρεται να έχει πει:

"Δώστε μου τον έλεγχο της προσφοράς χρήματος ενός έθνους και δεν με νοιάζει ποιος φτιάχνει τους νόμους του".

Η επανεκκίνηση του WEF/Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ μετακινεί τις ελίτ πέρα από τον έλεγχο του χρηματικού συστήματος, στον έλεγχο του συστήματος των ανθρώπων, μέσω νέων κανόνων, παρακολούθησης και εντοπισμού, βιομετρικών στοιχείων, εμβολιαστικών διαβατηρίων, ψηφιακών ταυτοτήτων, αναγνώρισης προσώπου, έξυπνων πόλεων και δυναμικής ισχύος blockchain. Αυτό δεν είναι έξυπνο για εσάς, είναι έξυπνο γι' αυτούς. Όλα αυτά παρουσιάζονται σε έξυπνη γλώσσα μάρκετινγκ, γιατί αν τα καταλάβαιναν οι άνθρωποι, κανείς δεν θα τα ήθελε. Η ανθρωπότητα χρειάζεται επειγόντως να ανακτήσει τον έλεγχο της διαδικασίας δημιουργίας χρήματος ή, τουλάχιστον, να λειτουργήσει εκτός του ιδιωτικού παγκόσμιου τραπεζικού, πιστωτικού και εταιρικού συστήματος.

Το "δεύτερο κύμα" του COVID θα διαλύσει τις κοινότητές μας

Η πρόσβαση των ανθρώπων στην ενέργεια και τους πόρους μειώνεται σκόπιμα μέσω του ραγδαίου πληθωρισμού, των ψευδών πολιτικών για την κλιματική αλλαγή, του συνεχιζόμενου γεωπολιτικού θεάτρου και του σκόπιμα υποκινούμενου πολέμου, στον οποίο και οι δύο "πλευρές" λειτουργούν ως πιόνια για την ευρύτερη ατζέντα των παγκοσμιοποιητών του σόου με τις γροθιές και τα δικαστήρια.

Ως κυρίαρχοι ελεύθεροι λαοί, πρέπει επειγόντως να αρχίσουμε να σχεδιάζουμε, να συνδεόμαστε μεταξύ μας και να δημιουργούμε πολύ πιο αυτάρκεις τοπικές κοινότητες, πόλεις και περιοχές ελεύθερες από το ελεγχόμενο από τους παγκοσμιοποιητές νομισματικό σύστημα.

Αν οι άνθρωποι δεν εξαρτώνται από το σύστημα, δεν μπορούν να ελεγχθούν από το σύστημα. Πόσοι άνθρωποι θα δεχτούν ένα "καλοπουλημένο σύστημα τεχνοκρατικού ελέγχου" και πόσοι θα διατηρήσουν τη δική τους ελευθερία και θα δημιουργήσουν τα δικά τους τοπικά συστήματα; Εσείς είστε μέρος της απάντησης.

Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης ανήκουν και ελέγχονται πλήρως από τις εταιρικές ελίτ και είναι καιρός οι άνθρωποι να αντικαταστήσουν το παράθυρό τους στον κόσμο. Αυτό ξεκινά με το να κλείσουν την τηλεόραση. Ο John Swinton, πρώην επικεφαλής του προσωπικού των New York Times, δήλωσε: "Είμαστε τα εργαλεία και οι υποτελείς των πλούσιων ανθρώπων πίσω από τα παρασκήνια... Αυτοί κινούν τα νήματα... ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟΥΜΕ".

--> Η εταιρική υπερ-οντότητα

Οι απάτες του Covid και της κλιματικής αλλαγής δεν θα μπορούσαν να είχαν ενορχηστρωθεί χωρίς μια ενιαία παγκόσμια επιρροή που ελέγχει τα μέσα ενημέρωσης, τις τράπεζες και την εταιρική/πολιτική δομή. Σε ποιον ανήκουν οι τράπεζες και οι εταιρείες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων που κατέχουν και ελέγχουν τον κόσμο; Ας πάρουμε το παράδειγμα της Blackrock, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο, η οποία διαχειρίζεται κεφάλαια άνω των 27 τρισεκατομμυρίων δολαρίων (27.000 δισεκατομμυρίων δολαρίων) και στην πραγματικότητα κατέχει το μεγαλύτερο μέρος των ΗΠΑ και μεγάλα τμήματα του κόσμου. Οι βασικοί μέτοχοι της Blackrock είναι όλοι μεγαλοτράπεζες και χρηματοπιστωτικές εταιρείες, με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να δούμε ότι είναι οι ιδιωτικές μεγαλοτράπεζες που κατέχουν το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου.

Το 2018 διεξήχθη μια μελέτη στο Ελβετικό Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Τεχνολογίας στη Ζυρίχη, σχετικά με τις σχέσεις μεταξύ 37 εκατομμυρίων εταιρειών και επενδυτών παγκοσμίως, και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι υπάρχει μια "υπερ-οντότητα" από μόλις 147 σφιχτοδεμένες μεγαλοεταιρείες, και όλη η ιδιοκτησία τους ανήκει σε άλλα μέλη της υπερ-οντότητας. Στην ουσία, η παγκόσμια ιδιωτική οικονομική και εταιρική ορθοδοξία είναι μια μεγάλη αυτοενισχυόμενη υπερ-οντότητα κάτω από τα πλοκάμια των χρηματοπιστωτικών μεγαλοεταιρειών, οι οποίες ανήκουν κατά κύριο λόγο σε μια μικρή ομάδα ιδιωτικών μεγαλοτραπεζών/χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Μια εταιρική "υπερ-οντότητα" διαπλεκόμενης ιδιοκτησίας κυριολεκτικά κατέχει και κυριαρχεί στην παγκόσμια οικονομία, τους πόρους και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Το ιδιωτικό τραπεζικό καρτέλ κατέχει και ελέγχει την εταιρική υπερ-οντότητα. Ένας μικρός αριθμός μεγαλοτραπεζών είναι μεταξύ των δέκα μεγαλύτερων μετόχων σχεδόν κάθε εταιρείας Fortune 500. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο λιγότερο από το 0,001% του παγκόσμιου πληθυσμού, δηλαδή ένας μικρός αριθμός τραπεζικών οικογενειακών ελίτ και τα δίκτυά τους, κατέχουν την πλειοψηφία των παγκόσμιων περιουσιακών στοιχείων και του πλούτου. Δεν είναι τυχαίο ότι ο ιδρυτής του WEF είναι ο Klaus Schwab, γιος της Marianne Schwab (το γένος Rothschild) της τραπεζικής δυναστείας.


'Ενα συστημικό συνεχιζόμενο πρόβλημα με το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα, και το πετρέλαιο αιχμής, έχει εκδηλωθεί. Διάφορες μελέτες δείχνουν τώρα ότι η κορύφωση του πετρελαίου έχει επέλθει, και οι μέρες της χρήσης του πετρελαίου ως φτηνής πηγής ενέργειας για την κίνηση του ελαττωματικού παγκοσμιοποιημένου συστήματος και της φαινομενικά ατελείωτης ανάπτυξης μπορεί σύντομα να τελειώσουν οριστικά. Το επί δεκαετίες οικονομικό σχέδιο Ponzi των παγκοσμιοποιητών έχει φτάσει έτσι στη μαθηματική του τελική φάση, αναγκάζοντας σε μια άλλη αλλαγή παραδείγματος.

Μέχρι το 2019, σχεδόν κάθε εθνική κυβέρνηση του κόσμου χρωστούσε τεράστια ή μαθηματικά ανεξόφλητα ποσά χρέους στο παγκόσμιο ιδιωτικό τραπεζικό καρτέλ. Αυτό το σύστημα αναγκάζει τους ανθρώπους να ζουν σε έναν κύκλο χρέους που δεν τελειώνει ποτέ. Δεδομένου ότι το χρέος δεν υπάρχει στην πραγματικότητα (τα χρήματα δημιουργήθηκαν από το τίποτα), το εθνικό χρέος είναι μια απάτη που διαπράττεται από τις λεγόμενες "εξουσίες που υπάρχουν". Οι ιδιωτικές κεντρικές τράπεζες και οι κυβερνήσεις διευκολύνουν αυτό το παγκόσμιο παιχνίδι απάτης. Ο πρόεδρος John F Kennedy ήταν ο τελευταίος πρόεδρος των ΗΠΑ που προσπάθησε να το διορθώσει.

Αυτό το σύστημα δουλείας χρέους-χρήματος είχε φτάσει στο μαθηματικό του τελικό στάδιο μέχρι το 2019. Χρειαζόταν ένα νέο σύστημα ελέγχου και οι ελίτ το γνώριζαν αυτό εδώ και πολύ καιρό. Οι περισσότεροι άνθρωποι εξακολουθούν να μην έχουν ιδέα ότι τον Μάρτιο του 2020 οι παγκόσμιοι κεντρικοί τραπεζίτες ξεκίνησαν μια παγκόσμια οικονομική επανεκκίνηση υπό την κάλυψη του προσχεδιασμένου από το Covid παγκόσμιου κλειδώματος. Οι ιοί, όπως φαίνεται, γίνονται ξαφνικά αόρατοι εχθροί των παγκόσμιων κυβερνήσεων, αλλά όλα ήταν προσχεδιασμένα. Η απάτη του Covid-19 ήταν και είναι ένα κάλυμμα/προπέτασμα καπνού για ένα επιχειρούμενο νέο παγκόσμιο σύστημα κοινωνικού ελέγχου. Ακριβώς την ίδια στιγμή που εισήχθη το lockdown, οι παγκόσμιοι κεντρικοί τραπεζίτες εφάρμοσαν μια παγκόσμια οικονομική επανεκκίνηση και μετέφεραν τρισεκατομμύρια δολάρια στην Blackrock- και το WEF/ΟΗΕ ξεκίνησαν μια προσχεδιασμένη τεχνοκρατική επανεκκίνηση της παγκόσμιας κοινωνίας, ευθυγραμμισμένη με το σχέδιό τους Agenda 2030.

--> Ξεπερνώντας το παιχνίδι εξουσίας του άθεου επιστημονισμού

Το εμβόλιο Covid-19 έχει προωθηθεί αμείλικτα ως ένας χημικός μεσσίας που υποτίθεται ότι θα σώσει τους πάντες από το θάνατο, το πρόβλημα βέβαια είναι ότι πρόκειται για έναν ψεύτικο και επικίνδυνο μεσσία του δαιμονικού επιστημονισμού. Οι εταιρείες εμβολίων και οι κυβερνητικές υπηρεσίες υγείας γνώριζαν ότι τα εμβόλια Covid-19 ήταν ανασφαλή και ότι επρόκειτο να τραυματίσουν μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η MHRA στο Ηνωμένο Βασίλειο ανήρτησε προκήρυξη σύμβασης προμήθειας στον ιστότοπο προμηθειών της ΕΕ EPSD το 2020 "αναζητώντας επειγόντως ένα εργαλείο λογισμικού τεχνητής νοημοσύνης για την επεξεργασία του αναμενόμενου μεγάλου όγκου ανεπιθύμητων αντιδράσεων του εμβολίου Covid-19". Οι στατιστικές που δημοσίευσε η MHRA της βρετανικής κυβέρνησης απαριθμούσαν 460 νεκρούς και 243.612 αναφερόμενους τραυματισμούς εντός μηνών μετά την κυκλοφορία των εμβολίων Covid-19. Μέχρι σήμερα, εκατομμύρια ανεπιθύμητες ενέργειες εμβολίων και χιλιάδες θάνατοι που προκαλούνται από εμβόλια καταγράφονται από την Κίτρινη Κάρτα και το VAERS κ.λπ. αλλά δεν αναφέρονται από τα παγκοσμιοποιημένα ΜΜΕ. Μια μαριονέτα των μέσων ενημέρωσης που, κατά την έναρξη της πανδημίας, δεν χρησιμοποίησαν τίποτα λιγότερο από τον έλεγχο του νου με βάση το τραύμα για να πείσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό ότι ήταν πιθανό να πεθάνουν όλοι από έναν φονικό ιό, εκτός αν έκαναν ακριβώς ό,τι τους διέταζε η παγκόσμια κυβέρνηση και έπαιρναν ένα πειραματικό εμβόλιο γονιδιακής τροποποίησης και φορούσαν μάσκες.

Οι μάσκες, παρεμπιπτόντως, είναι μασονικό σύμβολο ανατροπής, αποπροσωποποίησης και δουλείας. Οι άνθρωποι σε μια δυσλειτουργική κατάσταση σύγχυσης και φόβου έχουν παραδώσει τη δια βίου σοφία τους υπέρ της υποταγής και του συμβιβασμού, και η νέα γενιά διαμορφώνεται και αποπροσωποποιείται σε ρομποτική συμμόρφωση, αντί να εξερευνήσει τις θεόσταλτες δυνατότητές της, οι οποίες προέρχονται πάντα από τη μοναδικότητά της.

Οι εταιρικές άθεες δυνάμεις προωθούν τις απάτες του Covid, της ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής, για την ατζέντα ελέγχου της εγελιανής διαλεκτικής τους μέσω της Ατζέντας 2030 του ΟΗΕ και της επανεκκίνησης του WEF. Περισσότερες ψεύτικες πανδημίες, γεωπολιτικό θέατρο και πόλεμοι είναι πιθανό να είναι στα σκαριά για την προώθηση αυτών των σχεδίων.

Στη δική μας ζωή έχουμε ζήσει κάτω από μια πολιτική ιεραρχία, η οποία αν και φαίνεται να αποτελείται από μεμονωμένα και αυτόνομα εθνικά κράτη, στην πραγματικότητα είναι μια παγκόσμια κυβέρνηση που ελέγχεται από το παγκόσμιο ιδιωτικό τραπεζικό καρτέλ μέσω της ελέγχουσας ιδιοκτησίας του στην παγκόσμια δομή των μεγαλοεταιρειών (όπως αποδεικνύεται στα βιβλία μου) και μέσω των θεσμικών υποτελών του, συμπεριλαμβανομένων των μη εκλεγμένων, μη υπόλογων ΟΗΕ, WEF και ΠΟΥ.

Αυτή η ιεραρχία έχει επίσης εισαγάγει κρυφά ένα δηλητηριώδες νομισματικό σύστημα χρέους που έχει προκαλέσει οικονομική υποδούλωση σε δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, και μια αέναη πολεμική μηχανή που έχει προκαλέσει το θάνατο και τον τραυματισμό εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, είναι ένα σύστημα που έχει εισαγάγει μαζικές εκτρώσεις, μαζικές δολοφονίες ζώων, αθεϊστική ιδεολογία, παράνομο σεξ, τζόγο και μέθη- είναι ένα σύστημα που έχει εισαγάγει γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, χημικές ουρές, χιλιάδες τοξικές τεχνητές χημικές ενώσεις, ζιζανιοκτόνα και φυτοφάρμακα, φθοριούχο νερό, τοξικά φαρμακευτικά προϊόντα και εμβόλια, εκτεταμένη οικολογική καταστροφή κ.λπ. Οι άθεες απώτερες δυνάμεις μας έχουν επιβάλει μια όλο και πιο σκοτεινή και διεστραμμένη κοινωνία. Δεν υπάρχει πια φυσιολογικό. Δεν υπάρχει φυσιολογικό εδώ και πολύ καιρό.

Αν και μεμονωμένοι πολιτικοί έχουν αντικατασταθεί από άλλους, το ίδιο σύστημα διακυβέρνησης συνεχίζεται. Εν μέσω μιας λεγόμενης πανδημίας, περιμέναμε να πιστέψουμε ότι αυτή η μία παγκόσμια κυβέρνηση ξαφνικά ενδιαφέρθηκε για τις ζωές και την υγεία των ανθρώπων που απειλούνται από τον λεγόμενο ιό. Ο γύπας επιθυμεί η αγελάδα να είναι ζωντανή ή νεκρή; Και επιθυμεί μια πολιτική ιεραρχία γύπα για τη σωματική, οικονομική και πνευματική υγεία των πολιτών της; Ο Εωσφορικισμός είναι η υποκείμενη θρησκεία της παγκοσμιοποιητικής λατρείας και είναι ο μόνος ιδεολογικός θεσμός που έχει υιοθετηθεί από τον ΟΗΕ, μέσω της σχέσης του ΟΗΕ με το Lucis Trust. Η Lucis Trust ονομαζόταν αρχικά Lucifer Publishing Company, και εξακολουθεί να έχει μια ιδιωτική βιβλιοθήκη μέσα στο κτίριο του ΟΗΕ σήμερα.

Πολλοί πολιτικοί είναι οι ίδιοι άθελά τους πιόνια της άθεης διεθνούς ιεραρχίας. Το πραγματικό χάσμα στην κοινωνία δεν είναι το σόου "αριστερά εναντίον δεξιάς" που καλλιεργείται από τα μέσα ενημέρωσης, αλλά ο ολοκληρωτισμός εναντίον της ανθρώπινης ελευθερίας. Οι αναζητητές της εξουσίας έναντι των εραστών της ελευθερίας. Υπάρχουν εκείνοι που θέλουν απλώς να τους αφήσουν ήσυχους και υπάρχουν εκείνοι που απλώς δεν τους αφήνουν ήσυχους. Το Covid-19 ήταν ένα γεγονός με κομβικό σημείο αναφοράς, δημιούργησε έναν διανοητικό διχασμό. Υπάρχουν εκείνοι που αποδέχτηκαν πλήρως την κυβερνητική αφήγηση, τους περιορισμούς και φορούσαν με περηφάνια τις μάσκες της δουλείας- και υπάρχουν εκείνοι οι πιο συνειδητοποιημένοι άνθρωποι που μπορούσαν να δουν από μόνοι τους τι πραγματικά συνέβαινε.

Η κατάσταση θα μπορούσε να εκληφθεί ως πρόκληση για όλους μας, μπορούμε να επιλέξουμε είτε να είμαστε σκλάβοι του συστήματος είτε, εναλλακτικά, να δημιουργήσουμε και να συν-δημιουργήσουμε μια βελτιωμένη κοινωνία, έναν κόσμο ακεραιότητας, αλήθειας, δικαιοσύνης και ευημερίας, μαζί με τα πολλά εκατομμύρια ανθρώπων που επίσης συνειδητοποιούν τι συμβαίνει. Όλα αυτά μπορεί να είναι μια πνευματική δοκιμασία όπου ο καθένας έχει μια επιλογή και έναν ρόλο να παίξει - χωρίς τις ναρκισσιστικές δυνάμεις δεν θα υπήρχε μάχη όπου οι δίκαιοι θα μπορούσαν να αποδείξουν την αξία τους.

Στις αρχαίες κοινωνίες, εκπληρώνοντας το ντάρμα, το καθήκον ή την αποστολή του καθενός στη ζωή με ακεραιότητα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενώ παράλληλα γνώριζε τον Δημιουργό ως την ανώτατη αρχή στην οποία τελικά θα λογοδοτήσουμε, κάθε άτομο μπορούσε να ζήσει με μεγαλύτερη επιτυχία στον τρόπο της καλοσύνης, συμβάλλοντας στη συνολική κοινωνική ευημερία. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τις σύγχρονες συνθήκες, στις οποίες πολλοί άνθρωποι συμπεριφέρονται σαν ελεγχόμενα από την κυβέρνηση ζόμπι ή σαν ρομποτικά γρανάζια στη μηχανή του συστήματος των αφεντάδων του χρήματος. Η ρομποτική συμπεριφορά δεν είναι ανθρώπινη, οι άνθρωποι ξέρουν να αυτοσχεδιάζουν και να δημιουργούν νέα πράγματα απευθείας από την πηγή, από το Πνεύμα.

Θυμηθείτε ότι κανένας πολιτικός, αστυνομικός ή άνθρωπος δεν έχει εξουσία πάνω σας - ξεκλειδώστε τον εαυτό σας από τη νοητική τους φυλακή. Η ατζέντα του πολιτικού ελέγχου στον κόσμο δεν πρόκειται να σταματήσει με το να συμμορφωθούν οι άνθρωποι με αυτήν, θα σταματήσει μόνο όταν οι άνθρωποι πουν όχι και καλλιεργήσουν ένα μονοπάτι που δεν εξαρτάται από ένα ανήθικο σύστημα.

Όταν χρησιμοποιείτε τα γκάτζετ και τις πλατφόρμες του σημερινού εταιρικού συστήματος, αναπόφευκτα έρχεστε σε επαφή με μια μαζική παγκόσμια συλλογική ύπνωση, μια εξαρτημένη νοοτροπία που έχει διαμορφωθεί από την εταιρική τηλεόραση, τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που φιλτράρονται από αλγόριθμους υπολογιστών, τις εφαρμογές για smartphones κ.λπ. Η πίεση για συμμόρφωση και συμμόρφωση με την αποδεκτή πραγματικότητα και την έξυπνα σχεδιασμένη προπαγάνδα αυτών των συλλογικοτήτων είναι τεράστια. Αντίθετα, όταν αγκαλιάζετε το ντάρμα, το καθήκον ή την αποστολή σας στη ζωή, βρίσκεστε στο σωστό δρόμο και κάνετε "αυτό για το οποίο είστε εδώ", η νοοτροπία σας εμπλέκεται σε έναν εντελώς νέο κόσμο δυνατοτήτων και μπορείτε να νιώσετε τη διαφορά.

Τα αρχαία βεδικά κείμενα περιγράφουν ότι η ανθρωπότητα βρίσκεται στην εποχή της "Κάλι-γιούγκα", μια χρονική περίοδο χάους και κυριαρχίας των σκοτεινών δυνάμεων. Οι "σκοτεινές δυνάμεις" είναι αποφασισμένες να βλάψουν τους ανθρώπους σωματικά, να συντρίψουν τη συνείδησή μας και να μας χωρίσουν από τη σύνδεσή μας με τον Θεό. Ωστόσο, οι καλόκαρδοι άνθρωποι με συνείδηση του Θεού είναι εξαιρετικά ανθεκτικοί και οι σκοτεινές δυνάμεις δεν μπορούν να τους νικήσουν. Φαίνεται ότι αρκετοί άνθρωποι έχουν αφυπνιστεί, ώστε η ανθρωπότητα να κατέχει πλέον τη δυνατότητα για μια εναλλακτική πραγματικότητα, ένα καλύτερο μέλλον. Αν κάποιος εξακολουθεί να σκέφτεται ότι βρίσκεται υπό τον έλεγχο των κυβερνήσεων, τότε δεν είναι σε θέση να λειτουργήσει ως πραγματικά ελεύθερη ψυχή και παραμένει δέσμιος των διαταγμάτων της κυβέρνησης. Όλα έχουν να κάνουν με τη συναίνεση. Αν δεν συναινέσουμε με το κακό, αυτό δεν έχει κανέναν έλεγχο πάνω μας.

Φαίνεται ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου επιθυμεί απελπισμένα να επιστρέψει στον "κανονικό" κόσμο που είχαμε το 2019 πριν από την ψεύτικη πανδημία, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι η ζωή πριν από την πανδημία του Covid-19 απέχει πολύ από το να είναι κανονική, σε τι ακριβώς προσπαθούν να επιστρέψουν οι άνθρωποι; Ο υπερβολικός καταναλωτισμός, οι ώρες εγκλωβισμού στην κίνηση, η ρόδα του χάμστερ από τις 9 έως τις 5 για την αποπληρωμή της υποθήκης (υποθήκη είναι η γαλλική λέξη για τη λαβή του θανάτου), τα παιδιά κολλημένα στα βλαβερά έξυπνα τηλέφωνα που παράγουν μικροκύματα, τα άσκοπα τηλεοπτικά προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί για να σας κρατούν "προγραμματισμένους" και αποβλακωμένους, όλος ο κόσμος σε ανεξόφλητα χρέη σε ιδιώτες τραπεζίτες, ένα εκπαιδευτικό σύστημα που διαπαιδαγωγεί τους πάντες ώστε να γίνουν γρανάζια στο μηχανισμό του συστήματος των εγκληματικών ελίτ- μεγαλοεπιχειρήσεις που μολύνουν τη γη- τοξίνες στα τρόφιμα και το νερό- κινηματογραφικές μπούρδες του Χόλιγουντ- λογοκρισία στο διαδίκτυο- ανίκανα έργα τέχνης, μουσικής και πολιτισμού που εξαρτώνται από εταιρικούς φύλακες ή από κρατική χρηματοδότηση και, ως εκ τούτου, δεν έχουν τα κότσια να πουν αυτό που πρέπει να ειπωθεί- ο κατάλογος συνεχίζεται. Τι είναι φυσιολογικό σε όλα αυτά;

Το παλιό σύστημα βασιζόταν στη δουλεία του χρέους με χρήματα που δημιουργήθηκαν από το τίποτα από ιδιώτες τραπεζίτες, και το νέο σύστημα που προωθείται βασίζεται στον τεχνοκρατικό έλεγχο που δημιουργείται από το τίποτα εκτός από τη συγκατάθεσή μας στον έξυπνα προωθούμενο ναρκισσισμό και τα ψέματα. Χρειαζόμαστε ένα καλύτερο παράδειγμα, αλλά προφανώς όχι το τεχνοκρατικό "νέο φυσιολογικό" παράδειγμα που έχουν σχεδιάσει οι ελίτ για να μας κρατούν υπό έλεγχο. Τα τοπικά συστήματα για την τροφή, την ενέργεια, το νερό και τις υπηρεσίες είναι ένα ουσιαστικό μέρος για να ξεφύγουμε από το επερχόμενο τεχνοκρατικό σύστημα που με έξυπνο τρόπο τυλίγεται γύρω μας. Ξεκινήστε να δημιουργείτε τοπικά αυτάρκη συστήματα και δίκτυα.

Δεν χρειαζόμαστε αυτούς τους διεθνείς χρηματιστές και τους "πληρωμένους" γραφειοκράτες τους. Δεν χρειαζόμαστε να είμαστε σκλάβοι των συστημάτων τους του ιατρικού φασισμού, του δόλιου τραπεζικού συστήματος και του διεθνούς πολιτικού και εταιρικού ολοκληρωτισμού. Ήρθε η ώρα να τα αφήσουμε όλα πίσω μας - στο διάολο το νέο κανονικό και στο διάολο το παλιό κανονικό. Είναι ένας αργός και άνετος θάνατος στα προάστια του "συστήματος" πραγματικά αυτό για το οποίο βρίσκεστε εδώ στη Γη;

Η δυστοπική ταινία The Matrix απεικονίζει τους ανθρώπους ως απλές μπαταρίες, τη σκλαβωμένη ενέργεια που τροφοδοτεί μια τεχνοκρατική δικτατορία. Πόσοι άνθρωποι θα ξυπνήσουν, όπως ο χαρακτήρας της ταινίας 'Neo' και θα ανακαλύψουν τη δική τους δύναμη; Βρισκόμαστε σε πραγματικό φυσικό και πνευματικό πόλεμο για την αλήθεια και την ελευθερία.




Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου