Νέα αποθέωση Ερντογάν από τον Πακιστανό πρωθυπουργό: «Είσαι ηγέτης. Τούρκοι & Πακιστανοί είμαστε αδέλφια!» – Ακούει κανείς στην Ελληνική (;) κυβέρνηση; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Νέα αποθέωση Ερντογάν από τον Πακιστανό πρωθυπουργό: «Είσαι ηγέτης. Τούρκοι & Πακιστανοί είμαστε αδέλφια!» – Ακούει κανείς στην Ελληνική (;) κυβέρνηση;

  Μην ξεχνάμε πως Τουρκία και Πακιστάν διεξάγουν συνεχώς ασκήσεις σε Αιγαίο & Α. Μεσόγειο. Τουρκία και Πακιστάν έρχονται πιο κοντά. Η ...

 




Μην ξεχνάμε πως Τουρκία και Πακιστάν διεξάγουν συνεχώς ασκήσεις σε Αιγαίο & Α. Μεσόγειο.


Τουρκία και Πακιστάν έρχονται πιο κοντά. Η Ελλάδα θα πρέπει να βρίσκεται σε διαρκή συναγερμό, καθώς Τουρκία & Πακιστάν με ”όπλο” τους μετανάστες, θα προσπαθήσουν να αποσταθεροποιήσουν την χώρα μας.

 

Toυ Ανδρέα Μουντζουρούλια

Ο νέος πρωθυπουργός του Πακιστάν Σαρίφ ευχαρίστησε ξανά την Τουρκία! Ο Πακιστανός πρωθυπουργός Shahbaz Sharif ευχαρίστησε την Άγκυρα, η οποία στάθηκε στο πλευρό του Ισλαμαμπάντ σε καλές και κακές στιγμές.

Στην ομιλία του στα εγκαίνια του «Islamabad-Airport Metrobus Project», το οποίο έργο έγινε από την Albayrak Group, (ανήκει στο γαμπρό Ερντογάν) ο πρωθυπουργός Şerif δήλωσε ότι η Κίνα και η Τουρκία βοήθησαν στην ολοκλήρωση του έργου των δημόσιων μεταφορών.

Υπενθυμίζοντας ότι οι λαοί της Τουρκίας και του Πακιστάν έχουν ιστορικές αδελφικές σχέσεις, ο Σαρίφ είπε: «Ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ένας σύγχρονος ηγέτης που ενίσχυσε την τουρκική οικονομία και έχτισε την Τουρκία, βοήθησε το Πακιστάν σε περιόδους προβλημάτων και ειρήνης». είπε.

Ευχαριστώντας την Τουρκία για το έργο Metrobus, ο Şerif σημείωσε ότι η Άγκυρα στάθηκε στο πλευρό του Ισλαμαμπάντ σε καλές και κακές στιγμές!

Τουρκία και Πακιστάν έρχονται πιο κοντά. Η Ελλάδα θα πρέπει να βρίσκεται σε διαρκή συναγερμό, καθώς Τουρκία & Πακιστάν με ”όπλο” τους μετανάστες, θα προσπαθήσουν να αποσταθεροποιήσουν την χώρα μας. Το πρώτο μήνυμα το έστειλαν στο Σύνταγμα την πρωτοχρονιά!

Μην ξεχνάμε πως Τουρκία και Πακιστάν διεξάγουν συνεχώς ασκήσεις σε Αιγαίο & Α. Μεσόγειο. Πακιστάν και Τουρκία έρχονται πιο κοντά. Η Τουρκία έχει μια παραδοσιακή καλή σχέση με το Πακιστάν. Ουσιαστικά, η Τουρκία βλέπει το Πακιστάν ως έναν στρατηγικό σύμμαχο αλλά και έναν δυνητικό συνεργάτη στην παραγωγή εξελιγμένων οπλικών συστημάτων. Την ίδια στιγμή το Πακιστάν έχει επίσης μια καλή σχέση με την Κίνα. Ειδικά, ως προς την αμυντική συνεργασία της Τουρκίας με το Πακιστάν, έχουν υπάρξει ξανά το τελευταίο διάστημα συνομιλίες ανάμεσα σε αξιωματούχους.

Προφανώς και η Τουρκία θα ήθελε να μπορούσε και αυτή να εκμεταλλευτεί μέρος της προηγμένης τεχνολογίας που η Κίνα προσφέρει στο Πακιστάν, ιδίως από τη στιγμή που η τουρκική κυβέρνηση αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην αναβάθμιση της αμυντικής της βιομηχανίας που είναι μια κρίσιμη διάσταση της προσπάθειάς της να αποκτήσει ρόλο περιφερειακής δύναμης.

Από Directus



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου