Ουκρανία: Οι μάσκες της επανάστασης. Η αλήθεια που κρύβουν τα Δυτικά ΜΜΕ (Video – ελληνικοί υπότιτλοι) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ουκρανία: Οι μάσκες της επανάστασης. Η αλήθεια που κρύβουν τα Δυτικά ΜΜΕ (Video – ελληνικοί υπότιτλοι)

  Έργο ντοκιμαντέρ - έρευνα του Γάλλου δημοσιογράφου Paul Moreira, που μεταδόθηκε από το γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι Canal + το 2016. Η Ουκραν...

 






Έργο ντοκιμαντέρ - έρευνα του Γάλλου δημοσιογράφου Paul Moreira, που μεταδόθηκε από το γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι Canal + το 2016. Η Ουκρανική πρεσβεία στο Παρίσι ζήτησε να αποσυρθεί αυτό το ντοκιμαντέρ από τον τηλεοπτικό αέρα.


Τι φοβούνται τόσο πολύ οι ουκρανικές αρχές; Ίσως την αλήθεια; Μέχρι σήμερα η Ευρώπη δεν γνωρίζει όλα όσα πραγματικά συνέβησαν και συνεχίζουν να συμβαίνουν στο Κίεβο και σε ολόκληρη τη χώρα.


Αυτό το ντοκιμαντέρ που σκηνοθέτησε ο Paul Moreira, αφηγείται την ιστορία των τραγικών γεγονότων που έλαβαν χώρα στην Οδησσό, τον Μάιο του 2014: την πυρκαγιά στον Οίκο των Συνδικάτων και τον εμπρησμό τουλάχιστον 48 ανθρώπων (σύμφωνα με επίσημα στοιχεία) και 300 (ανεπίσημες πηγές). Ένα μακελειό που δεν τράβηξε ιδιαίτερη προσοχή.

Πως και οι δυτικές δημοκρατίες δεν έχουν υψώσει τη φωνή τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας;

Πιθανότατα επειδή αυτές οι Ουκρανικές Εθνικιστικές Πολιτοφυλακές έπαιξαν ουσιαστικό ρόλο σε έναν πόλεμο πολύ μεγαλύτερης κλίμακας. Η Ουκρανική επανάσταση υποστηρίχθηκε σθεναρά από την αμερικανική διπλωματία.

Στον νέο ψυχρό πόλεμο που έρχεται σε αντίθεση με τη Ρωσία με τις ΗΠΑ, η Ουκρανία είναι ένα αποφασιστικό πιόνι. Ένα τακτικό πιόνι για τον περιορισμό των φιλοδοξιών του Πούτιν.
Το «Ουκρανία, μάσκες της επανάστασης» του Paul Moreira ρίχνει φως σε αυτή την τυφλή γωνία.
 

Υ.Γ: Αγνοούμε και παραβλέπουμε τη προειδοποίηση λογοκρισίας και φίμωσης της ελευθερίας του λόγου από τη Google, η οποία απειλεί όλα τα ελεύθερα sites με ανακοίνωση της, την οποία μας απέστειλε και στην οποία αναφέρει ρητά πως: «Λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, θα θέσουμε σε παύση τη δημιουργία εσόδων από περιεχόμενο, το οποίο εκμεταλλεύεται, παραβλέπει ή δικαιολογεί τον πόλεμο». Ο μόνος λόγος που δημοσιοποιούμε αυτή τη κατάπτυστη προειδοποίηση της Google είναι για να αντιληφθουν ΟΛΟΙ οι αναγνώστες μας ότι στη πραγματικότητα το Δυτικό οικοδόμημα δεν απέχει πολύ από άλλα ανελεύθερα καθεστώτα, στα οποία αναφέρονται συνεχώς επικριτικά τα συστημικά ΜΜΕ...

Δείτε το εξαιρετικό βίντεο




Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου