Η Apple προετοιμάζεται για τη «Μεγάλη Επανεκκίνηση» σχεδιάζοντας να σας υποχρεώσει να πληρώνετε ενοίκιο για το iPhone σας... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η Apple προετοιμάζεται για τη «Μεγάλη Επανεκκίνηση» σχεδιάζοντας να σας υποχρεώσει να πληρώνετε ενοίκιο για το iPhone σας...

Η εταιρεία θέλει να μετατρέψει την κατοχή του τηλεφώνου σε μια διαδικασία όπως την εγγραφή σε εφαρμογές. Θυμήσου τη φράση που θα μας συνοδεύ...Η εταιρεία θέλει να μετατρέψει την κατοχή του τηλεφώνου σε μια διαδικασία όπως την εγγραφή σε εφαρμογές. Θυμήσου τη φράση που θα μας συνοδεύει για τις επόμενες δεκαετίες: «Δεν θα σου ανήκει τίποτα και θα είσαι ευτυχισμένος».


Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που θα ακούσουν για αυτό το σχέδιο δεν μπορούν να αντιληφθούν τις τρομερές συνέπειες. Αλλά όσοι είναι εξοικειωμένοι με το The Great Reset μπορούν να αναγνωρίσουν τι πραγματικά σημαίνει αυτό για το μέλλον της ανθρωπότητας...

 

Από τον JD Rucker

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Η «Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση» για τις παγκοσμιοποιητικές ελίτ στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ήταν πάντα μια προκλητική έννοια για τους περισσότερους ανθρώπους οι οποίοι δεν μπορούν να την κατανοήσουν πλήρως. Τα σύγχρονα κράτη μας χτίστηκαν με βάση τις αρχές της ελευθερίας, του καπιταλισμού και της ιδιοκτησίας, επομένως, όταν το WEF μπαίνει σε μια συζήτηση, συχνά αντιμετωπίζεται από κατσουφιά και τρόμο.

Λοιπόν, δεν διστάζουν όλοι. Κάποια πέφτουν στη σειρά σαν καλά μικρά λέμινγκ. Οι νεομαρξιστές στην Αμερική υιοθέτησαν το σύνθημα του WEF πιο γρήγορα από τα μπλουζάκια του Τσε Γκεβάρα που αγαπούσαν. Αυτά αντικαταστάθηκαν από μπλουζάκια George Floyd, τα οποία ανταλλάχθηκαν με ρούχα "Get Vaxxed and LOVE IT", αλλά παρεκκλίνω.

Η Apple φημολογείται ότι κάνει μια κίνηση προς την ενοικίαση υλικού. Επιφανειακά, αυτό μπορεί να φαίνεται ότι είναι μια αβλαβής αλλαγή στα επιχειρηματικά μοντέλα που θα βοηθήσει τη μεγάλη εταιρεία να εκτυπώσει περισσότερα δολάρια (ή γιουάν, στην πραγματικότητα) κάνοντας όσο το δυνατόν περισσότερους από τους θαυμαστές της να τους στέλνουν μηνιαίες χρεώσεις. Στην πραγματικότητα, αυτό σηματοδοτεί μια αγκαλιά-αγκάλιασμα του αγαπημένου παραδείγματος του WEF, ενοικίαση-τα πάντα-και-ανησυχία-για-τίποτα.

Σύμφωνα με το Bloomberg :

«Η Apple Inc. εργάζεται σε μια συνδρομητική υπηρεσία για το iPhone και άλλα προϊόντα υλικού, μια κίνηση που θα μπορούσε να κάνει την ιδιοκτησία συσκευής παρόμοια με την πληρωμή μηνιαίου τέλους εφαρμογής, σύμφωνα με άτομα που γνωρίζουν το θέμα. Η υπηρεσία θα ήταν η μεγαλύτερη ώθηση της Apple μέχρι σήμερα σε αυτόματες επαναλαμβανόμενες πωλήσεις, επιτρέποντας στους χρήστες να εγγραφούν σε υλικό για πρώτη φορά -- και όχι απλώς σε ψηφιακές υπηρεσίες. Αλλά το έργο είναι ακόμα σε εξέλιξη, είπαν οι άνθρωποι, που ζήτησαν να μην κατονομαστούν επειδή η πρωτοβουλία δεν έχει ανακοινωθεί. [...]

Ήδη, το iPhone είναι η μεγαλύτερη πηγή πωλήσεων της Apple, αποφέροντας σχεδόν 192 δισεκατομμύρια δολάρια πέρυσι -- περισσότερα από τα μισά έσοδα της εταιρείας. Η ιδέα είναι να γίνει η διαδικασία αγοράς ενός iPhone ή iPad ισοδύναμη με την πληρωμή για αποθήκευση στο iCloud ή μια συνδρομή Apple Music κάθε μήνα. Η Apple σχεδιάζει να επιτρέψει στους πελάτες να εγγραφούν σε υλικό με τον ίδιο λογαριασμό Apple ID και App Store που χρησιμοποιούν για να αγοράσουν εφαρμογές και να εγγραφούν σε υπηρεσίες σήμερα. 

Το πρόγραμμα θα διαφέρει από ένα πρόγραμμα δόσεων στο ότι η μηνιαία χρέωση δεν θα είναι η τιμή της συσκευής σε 12 ή 24 μήνες. Αντίθετα, θα ήταν μια μηνιαία χρέωση που δεν έχει ακόμη καθοριστεί, η οποία εξαρτάται από τη συσκευή που θα επιλέξει ο χρήστης.

Η εταιρεία έχει συζητήσει να επιτρέψει στους χρήστες του προγράμματος να ανταλλάσσουν τις συσκευές τους με νέα μοντέλα όταν βγαίνει νέο υλικό. Κυκλοφορεί ιστορικά νέες εκδόσεις των μεγάλων συσκευών της, συμπεριλαμβανομένων των iPhone, iPad και Apple Watch, μία φορά το χρόνο.  

Η Apple εργάζεται για το πρόγραμμα συνδρομής εδώ και αρκετούς μήνες, αλλά το έργο τέθηκε πρόσφατα στο προσκήνιο σε μια προσπάθεια να ξεκινήσει πιο γρήγορα μια υπηρεσία «αγοράστε τώρα, πληρώστε αργότερα». Ωστόσο, η συνδρομητική υπηρεσία αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη του 2022, αλλά θα μπορούσε να καθυστερήσει έως το 2023 ή να καταλήξει να ακυρωθεί, ανέφεραν οι άνθρωποι.»

Αυτό είναι ακριβώς το μοντέλο που ο Klaus Schwab και τα τσιράκια του στο WEF έχουν προωθήσει κυριολεκτικά για τα πάντα. "Γιατί να έχετε ένα ψυγείο όταν θα μπορούσατε απλώς να το νοικιάσετε;" Αυτό που δεν σας λένε είναι ότι το μοντέλο κάνει τους ανθρώπους να υπόκεινται στους πραγματικούς ιδιοκτήτες. Επίσης, δεν σας λένε ότι οι πραγματικοί ιδιοκτήτες θα είναι οι παγκοσμιοποιητικές ελίτ που θα ωθήσουν τη Μεγάλη Επαναφορά προς τα εμπρός.

Η ιδιοκτησία επιτρέπει την προσωπική ευθύνη και τη δημιουργία περιουσιακών στοιχείων κατά τη διάρκεια μιας ζωής που δαπανάται ως παραγωγική. Η ιδέα τους είναι μια εύκολη πώληση για όσους έχουν πολύ λίγα ή μόλις ξεκινούν, αλλά η επιτυχία θα απαιτούσε την εξόντωση του κοπαδιού των ανθρώπων που εξακολουθούν να πιστεύουν στην «παλαιωμένη» έννοια των δικαιωμάτων ιδιοκτησίας.

Ο Λούκας Νόλαν στο Breitbart έπιασε την ίδια ατμόσφαιρα που έκανα με ένα άρθρο με τίτλο, «Δεν θα κατέχετε τίποτα και θα σας αρέσει: Η Apple εργάζεται σε συνδρομές υλικού για iPhone». Δυστυχώς, δεν επεκτάθηκε στην ιδέα.

Η ενσωμάτωση της Apple είναι μια τεράστια νίκη για τους υποστηρικτές της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης. Χρειάζονται μια πλήρη αλλαγή παραδείγματος και η Apple είναι ένας δημιουργός τάσεων που θα αναγκάσει και άλλες εταιρείες να ακολουθήσουν από καθαρή επιθυμία να ανταγωνιστούν την Apple. Το μοντέλο έχει δοκιμαστεί στις βιομηχανίες αυτοκινήτων, επίπλων και διαμερισμάτων, θα πουν. Η μίσθωση εξοπλισμού είναι ένα σημαντικό συστατικό πολλών επιχειρήσεων που τις βοηθά να ξεκινήσουν. Όμως τα οφέλη της μίσθωσης μειώνονται όταν γίνεται πανταχού παρούσα. Αναγκάζει τους ανθρώπους (αν και πολλοί θα τρέξουν πρόθυμα) σε έναν οικονομικό τροχό χάμστερ που καλύπτει τις δυνατότητές τους.

Ανοίγει επίσης τις πόρτες για το Καθολικό Βασικό Εισόδημα και τη Σύγχρονη Νομισματική Θεωρία, αλλά θα αποθηκεύσω αυτές τις λεπτομέρειες για άλλο άρθρο.

Όταν λένε, «Δεν θα έχεις τίποτα και θα είσαι ευτυχισμένος», αυτό που πραγματικά λένε είναι κάτι πιο απαίσιο. Αν το πραγματοποιήσουν, δεν θα σας ανήκει τίποτα γιατί θα είστε σκλάβοι.Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου