Η πανδημία της Παγκοσμιοποίησης. Ανάσταση Χριστού και Ελλάδος - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η πανδημία της Παγκοσμιοποίησης. Ανάσταση Χριστού και Ελλάδος

  Μετά από την Σταύρωση ακολουθεί η Ανάσταση. Και το Δίκαιο συντρίβει πάντα το άδικο. Καλή Ανάσταση Χριστού και Ελλάδος!!! Διανύουμε ήδη τ...

 





Μετά από την Σταύρωση ακολουθεί η Ανάσταση. Και το Δίκαιο συντρίβει πάντα το άδικο. Καλή Ανάσταση Χριστού και Ελλάδος!!!


Διανύουμε ήδη την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών Τού Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και Θεού μας και η ανθρωπότητα ολόκληρη συνεχίζει να συγκλονίζεται από τις ενέργειες και τις παρενέργειες των προσωρινών ισχυρών δυνάμεων τής παγκοσμιοποίησης στα υγειονομικά, πολεμικά και οικονομικά τους σχέδια.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Σκοπός των ενεργούμενων τής νεοταξικής αλαζονείας είναι η εγκαθίδρυση τής παγκόσμιας διακυβέρνησης επί των δήθεν ελεύθερων εθνών κατά τρόπο που αμφισβητούν την Πίστη στο Θεό, την Πατρίδα και τον Άνθρωπο. Τούτες τις ιστορικές στιγμές που διερχόμαστε ζούμε την Μητέρα των Μαχών ανάμεσα στις δυνάμεις τού Θείου Φωτός και τις σκοτεινές δυνάμεις τής παγκοσμιοποίησης που αποδεικνύεται ότι είναι η πραγματική πανδημία τού καιρού μας.

Στο πολεμικό πεδίο η κρίση κατεβαίνει στα Βαλκάνια, στην χερσόνησο τού Αίμου, με τον εξοπλισμό των Αλβανών τού Κοσσυφοπεδίου από τούς Βρετανούς με αντιαρματικά όπλα και στόχο τούς Σέρβους. Παράλληλα οι νατοϊκοί ψευτοσύμμαχοι αποφασίζουν και κάνουν περιπολίες στα θαλάσσια ύδατα τής περιοχής, συμπεριλαμβανομένου τού Αιγαίου, με την συμμετοχή και τού πολεμικού μας ναυτικού για την επιτήρηση τού ρωσικού στόλου. Και την ίδια ακριβώς στιγμή οι Τούρκοι με τα πολεμικά τους αεροσκάφη ενεργούν εικονικές προσβολές επάνω από τις Οινούσες, το Φαρμακονήσι και την νησίδα Παναγιά την μία μέρα και την επόμενη πάνω από Ρόδο, Κω και Κάρπαθο. Οι δε Ρώσοι θέλουν να θέσουν υπό τον έλεγχό τους τα κατεχόμενα κυπριακά εδάφη για να υπάρχει λένε επικοινωνία με τούς εκεί διαμένοντες Ρώσους πολίτες.

Στο υγειονομικό πεδίο, που και εκεί ο εβραιοσιωνιστικός έλεγχος είναι πλήρης, ετοιμάζεται μια νέα πανδημία για την οποία προετοιμάζονται λένε να την αντιμετωπίσουν οι νεοταξίτες σταυρωτήδες Θεού και Ανθρώπου. Ο Μπιλ Γκέιτς μάς μιλάει για την ετοιμασία 3000 επιστημόνων και ο πρόεδρος τού παγκόσμιου οικονομικού φόρουμ Σβαμπ μιλάει για μια κυβερνοπανδημία που θα φέρει χάος στους τομείς τής παροχής ενέργειας, των μεταφορών, των υγειονομικών υπηρεσιών και γενικά σε όλη την κοινωνία. Ο σύμβουλος τού Σβαμπ Χαράρι μιλάει για την επίτευξη τής τεχνολογίας για το χακάρισμα των ανθρώπων με πρόσχημα την αντιμετώπιση τού κορονοϊού που τούς βοηθάει σε αυτήν την κατεύθυνση. Η δε εφαρμογή των εγκλεισμών και των υπόλοιπων τάχα μου υγειονομικών μέτρων έχουν βυθίσει την παραγωγική οικονομία και την ντόπια επιχειρηματικότητα σε όλους τούς τομείς στο μηδέν. Αγαθά πρώτης ανάγκης, ενεργειακοί πόροι και πρώτες ύλες υποβαθμίζονται καθώς οι εξαγωγές στερεύουν και η εθνική επάρκεια είναι ανύπαρκτη.

Οι μεγάλες δυνάμεις τού καιρού μας νοιάζονται αποκλειστικά για την κατάκτηση των πρωτείων τής παγκόσμιας εξουσίας. Η υποκρισία κυβερνάει την ανθρωπότητα. Όπως στα χρόνια τού Χριστού μας ο οποίος ήρθε στον κόσμο για να φέρει δικαιοσύνη και ειρήνη την στιγμή που οι Εβραίοι ζητούσαν έναν δήθεν μεσσία με το ξίφος για να νικήσουν τούς Ρωμαίους και να πάρουν εκείνοι την παγκόσμια εξουσία. Κι όταν δεν έλαβαν αυτό που ζητούσαν, μετέβαλλαν το ωσαννά σε σταύρωσον. Οι μόνοι που έμειναν πιστοί στον Υιό Τού Θεού Ιησού Χριστό μας ήταν οι Έλληνες Φιλισταίοι, οι απόγονοι τού βασιλιά Μίνωα και τού υιού του Σόλυμου, εξ ου και τα Ιεροσόλυμα ως η πόλη τού ιερού Σόλυμου. Η δε Μάνα μας Παναγιά καταγόταν από τη γενιά των Φιλισταίων. Για να σταυρωθεί εν τέλει ο Χριστός μας εκ των δυνάμεων τού καιρού εκείνου.

Οι αιώνες πέρασαν και το ζητούμενο των μεγάλων δυνάμεων παραμένει πάντα το ίδιο. Είναι η παγκόσμια διακυβέρνηση τού αντίχριστου. Το χάραγμα ετοιμάζεται ως χακάρισμα τού ανθρώπου δήθεν για το καλό του, για τον έλεγχο σκέψεων και πράξεων. Επιπλέον οι νεοταξίτες θέλουν τα υγειονομικά, τα οικονομικά και τα προσωπικά δεδομένα ενσωματωμένα σε αυτό το χακάρισμα. Η φτωχοποίηση μαζί με τον υγειονομικό παράγοντα χρησιμοποιούνται για τον φόβο των ραγιάδων. Και ο πόλεμος λαμβάνει γενικές διαστάσεις για να έρθει ο ψευτομεσσίας τής παγκόσμιας σιωνιστικής τυραννίας.

Η λύση είναι η ενδυνάμωση τής Πίστης και τού Εθνικού Φρονήματος με την αλληλεγγύη τού λαού. Αυτή είναι η θέση τής αληθινής και κραταιάς, Λαϊκής και Εθνικιστικής Ελλάδος μας. Η Αγία και Μεγάλη Ελλάς ενώνει πάντες εμάς τούς Πιστούς Μαχητές σε Θεό και Ελληνική Φυλή. Η εθνική μας αλληλεγγύη και ενότητα είναι η οδός τής συσπείρωσης για την ανάδειξη των αρχών και των αξιών μας στο πρώτο σκαλί τής οικουμένης.

Τα Προσκυνήματα τής Ορθοδοξίας και η Ελληνίδα Γη Μαρτύρων και Ηρώων είναι τα εφαλτήρια για την επικράτηση τής Αλήθειας και τού Δικαίου. Και η Ελλάς μας είναι Αυτοκρατορικό Έθνος κι όχι γη ραγιάδων. Λευτερώνει πατρίδες ελληνικές και δεν εκχωρεί μήτε ένα λίθο σε βάρβαρο εισβολέα. Και η πορεία τού Γολγοθά είναι δεδομένη και απολύτως προσδιορισμένη από τον ίδιο τον Ιησού Χριστό και Θεό μας. Μετά από την Σταύρωση ακολουθεί η Ανάσταση. Και το Δίκαιο συντρίβει πάντα το άδικο. Καλή Ανάσταση Χριστού και Ελλάδος!!! Βασιλεύς Χριστός – Υπέρμαχος Στρατηγός Παναγιά – Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάς – Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός – Οικογένεια – Στρατός!!!



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου