Ο κόσμος του τένις συγκλονίστηκε καθώς 15 «πλήρως τσιμπημένοι» παίκτες δεν μπορούν να ολοκληρώσουν το Miami Open...! Άλλη μια «σύμπτωση»... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο κόσμος του τένις συγκλονίστηκε καθώς 15 «πλήρως τσιμπημένοι» παίκτες δεν μπορούν να ολοκληρώσουν το Miami Open...! Άλλη μια «σύμπτωση»...

  Οι λάτρεις του τένις είναι αναστατωμένοι και ο αθλητικός κόσμος αναστατώνεται μετά από έναν άνευ προηγουμένου αριθμό παικτών που αποσύρθηκ...

 






Οι λάτρεις του τένις είναι αναστατωμένοι και ο αθλητικός κόσμος αναστατώνεται μετά από έναν άνευ προηγουμένου αριθμό παικτών που αποσύρθηκαν από το Miami Open αυτή την εβδομάδα...ξαφνικά 


Φυσικά, η λέξη «εμβόλιο» δεν αναφέρθηκε ποτέ σε καμία από τις κύριες αναφορές των μέσων ενημέρωσης μετά το πρωτοφανές επίπεδο των παικτών που αποσύρονται ή αποσύρονται κατά τη διάρκεια του Miami Open.

 

Άρθρο του JD Rucker

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Συνολικά 15 παίκτες δεν μπόρεσαν να τερματίσουν, συμπεριλαμβανομένων ανδρών και γυναικών που ήταν φαβορί για τη κατάκτηση.

Σύμφωνα με τα Free West Media :

Ο κόσμος του τένις αντέδρασε σοκαρισμένος αφού οι φαβορί Paula Badosa και Jannik Sinner έπρεπε να αποσυρθούν κατά τη διάρκεια των προημιτελικών του Miami Open. Η Badosa, που σύντομα θα είναι το νούμερο τρία στον κόσμο, αδιαθεσία κατά τη διάρκεια του αγώνα της με την Jessica Pegula και αποχώρησε από το γήπεδο δακρυσμένη.

Η Badosa, που παρηγορήθηκε από τον Αμερικανό αντίπαλό της, αποφάσισε να σταματήσει μετά από συνεννόηση με τον φυσιοθεραπευτή της. Η Pegula έφτασε στα ημιτελικά του τουρνουά τένις του Μαϊάμι για πρώτη φορά στην καριέρα της μετά την παραίτηση της Badosa, ανέφερε το Yahoo Sports.

Στο τουρνουά των ανδρών, το ιταλικό φαινόμενο Jannik Sinner αναγκάστηκε να αποσυρθεί. Τα παράτησε μετά από 22 λεπτά στον αγώνα με τον Francisco Cerundolo, τον αριθμό 103 της παγκόσμιας κατάταξης. «Όταν σέρβιρα στο 3-1 και στο 30-0, τον είδα να σκύβει. Ήταν πολύ περίεργο», είπε ο Cerundolo κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης. «Ελπίζω να είναι καλά, είναι σπουδαίος παίκτης».

Ο 23χρονος Αργεντινός έφτασε εκπληκτικά στα ημιτελικά με την πρώτη του συμμετοχή στο master τουρνουά του Μαϊάμι.

Ήταν το δεύτερο σερί παιχνίδι που έληξε πρόωρα για τους λάτρεις του τένις. Οι θαυμαστές αντέδρασαν σοκαρισμένοι στην περίεργη μέρα του τένις. "Τι συμβαίνει?" ρώτησε κάποιος.

Κανείς δεν υποδεικνύει το αυτονόητο. Όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι «πλήρως εμβολιασμένοι» για να αγωνιστούν. Ακριβώς όπως έχουμε σημειώσει εδώ και αρκετούς μήνες, τα περισσότερα μεγάλα αθλήματα έχουν πληγεί με «ανεξήγητες» ιατρικές καταστάσεις που εμφανίζονται σε νεαρούς και κατά τα άλλα υγιείς αθλητές, συμπεριλαμβανομένης της αναφοράς μας ότι τρεις ποδηλάτες έπαθαν ανακοπή μόνο τον Μάρτιο .

Παιδιά, αυτό είναι το τρύπημα. Δεν υπάρχει άλλη βιώσιμη πιθανότητα, ειδικά αν σκεφτούμε πώς ακόμη και το CDC και άλλοι φορείς έχουν αναγνωρίσει ότι τα «εμβόλια» του Covid προκαλούν αυξήσεις στα καρδιακά προβλήματα στους νέους, συμπεριλαμβανομένης της μυοκαρδίτιδας, της περικαρδίτιδας και των καρδιακών προσβολών.

Ποτέ δεν υπήρξε τόση προπαγάνδα προσανατολισμένη στην απόκρυψη της αλήθειας όσο με αυτές τις ενέσεις. Οι ηγέτες σε όλες σχεδόν τις χώρες και σε όλο τον κόσμο έχουν κρύψει τόσα πολλά με τα εμβόλια, που πρέπει να αναρωτηθεί κανείς ποιος τραβάει τα νήματα. Κάποια από αυτά είναι προσωπικά. Οποιοσδήποτε πολιτικός που θα αποκαλύψει την αλήθεια για τα τρυπήματα θα εκδιωχθεί από τη θέση του πιο γρήγορα από την αποχώρηση του Will Smith από την ελίτ λέσχη του Χόλιγουντ. Το ίδιο ισχύει και για τους δημοσιογράφους. Τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης είναι εξίσου επενδύσεις και, ενδεχομένως, ακόμη πιο συνένοχοι στη διάδοση των ψεμάτων.

Αλλά μπορεί να είναι χειρότερο από αυτό. Όπως τόσα πολλά πράγματα που έχουμε δει τα τελευταία τρία χρόνια, φαίνεται να υπάρχει μια συντονισμένη προσπάθεια για την καταστολή της αλήθειας. Το Pandemic Panic Theatre είναι ακόμα σε δράση παρά την περίεργη ώθηση του Φεβρουαρίου από τους Δημοκρατικούς να άρουν τις περισσότερες εντολές για μάσκα προσώπου και εμβολιασμούς. Γίνονται ήδη συζητήσεις για 5ο και 6ο τρύπημα, ακόμη και όταν το 4ο jab κυκλοφορεί στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Είναι όλο αυτό μέρος της ατζέντας του The Great Reset; Είναι όλα θέμα ελέγχου; Ερήμωση? Η απάντηση και στις τρεις ερωτήσεις είναι πολύ πιθανή, «Ναι».

Αυτές οι ενέσεις είναι επικίνδυνες. Οι αθλητές σε όλο τον κόσμο πέφτουν σαν τις μύγες. Οι μέσοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν φρικτές ανεπιθύμητες αντιδράσεις. Δεκάδες, ίσως εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν από αυτά. Θα μπορούσε ακόμη και να είναι εκατομμύρια. τα δεδομένα είναι τόσο ασαφή. Όλη την ώρα, οι πολιτικοί και τα συστημικά μέσα προσποιούνται ότι δεν υπάρχει τίποτα επιλήψιμο...



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου