Ο Μάρτιος του 2022 δεν ήταν καλός μήνας για «εμβολιασμένους» ποδηλάτες...! Τρεις κορυφαίοι ποδηλάτες έπαθαν καρδιακή ανακοπή...οι δύο πέθαναν! «Σύμπτωση»... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο Μάρτιος του 2022 δεν ήταν καλός μήνας για «εμβολιασμένους» ποδηλάτες...! Τρεις κορυφαίοι ποδηλάτες έπαθαν καρδιακή ανακοπή...οι δύο πέθαναν! «Σύμπτωση»...

  Γιατί υπάρχει μια ξαφνική αύξηση των νεαρών, υγιών αθλητών που παθαίνουν καρδιακή προσβολή ανεξήγητα και συχνά πεθαίνουν; Αυτό δεν είναι ν...

 


Γιατί υπάρχει μια ξαφνική αύξηση των νεαρών, υγιών αθλητών που παθαίνουν καρδιακή προσβολή ανεξήγητα και συχνά πεθαίνουν; Αυτό δεν είναι νέο φαινόμενο, αλλά είναι στενά συνδεδεμένο με την κυκλοφορία του «εμβολίου» για τον Covid. Δεν είναι τυχαίο.


Αν μάθαμε κάτι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο από τότε που άρχισαν να κυκλοφορούν τα εμβόλια, είναι ότι όλα όσα μας είπαν οι «ειδικοί» και οι κυβερνήσεις γι' αυτά ήταν ψέματα. Υποτίθεται ότι ήταν 100% αποτελεσματικά. Αυτό άλλαξε γρήγορα όταν εμφανίστηκαν «σπάνιες» πρωτοφανείς περιπτώσεις, έτσι άλλαξαν την αφήγηση σε αποτελεσματικότητα 99%. Όταν αυτή η αφήγηση γκρεμίστηκε από όλο και πιο «σπάνιες» πρωτοφανείς περιπτώσεις, άλλαξαν ταχύτητα, ακόμα και τον ορισμό του «εμβολίου» και ξεκίνησαν την αφήγηση ότι τα «τρυπήματα» μπορεί να μην σας εμποδίσουν να κολλήσετε Covid και ίσως να μην σας εμποδίσουν να διαδώσετε Covid, αλλά τουλάχιστον κάνουν λιγότερο πιθανό να νοσηλευτείτε ή να πεθάνετε. Αυτή η αφήγηση έχει επίσης απομυθοποιηθεί πολλές φορές...ενώ πλέον ακόμα και στην Ελλάδα οι τριπλά εμβολιασμένοι στις ΜΕΘ αποτελούν το 40%...!

 

Άρθρο του JD Rucker

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Εάν είστε τακτικά αναγνώστης αυτού του ιστότοπου, το να μάθετε ότι κατά τα άλλα υγιείς νεαροί αθλητές πέφτουν «ανεξήγητα» σε σημαντικά προβλήματα υγείας, ιδιαίτερα καρδιακά προβλήματα, δεν πρόκειται να σας σοκάρει. Δυστυχώς, η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων, που λαμβάνουν τα νέα τους από συστημικά μέσα, δεν έχουν ιδέα ότι αυτό συμβαίνει με αυξανόμενη συχνότητα από τότε που κυκλοφόρησαν τα «εμβόλια» του Covid-19.

Έχουμε ακούσει ιστορίες για ποδοσφαιριστές, κολυμβητές και παίκτες άλλων δημοφιλών αθλημάτων που πέφτουν. Η ποδηλασία είναι ένα άθλημα που έχει δει μια από τις πιο απότομες αυξήσεις σε σημαντικά περιστατικά υγείας, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου. Και παρόλο που νεαρές γυναίκες είναι μεταξύ των θυμάτων, φαίνεται ότι οι νέοι άνδρες είναι οι πιο πιθανό να είναι ευαίσθητοι σε μυοκαρδίτιδα, περικαρδίτιδα και καρδιακές προσβολές που προκαλούνται σχεδόν σίγουρα από τα τρυπήματα.

Τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης δεν αναφέρουν πολλά σχετικά, αλλά όποτε το κάνουν κατηγορούν οτιδήποτε και οτιδήποτε άλλο εκτός από τα εμβόλια Covid. Αλλά όλα τα πράγματα στα οποία προσπαθούν να το κατηγορήσουν προϋπήρχαν πριν από τον Covid-19. Υπάρχει άμεση συσχέτιση μεταξύ της κυκλοφορίας των εμβολίων και της αύξησης των ανεξήγητων καρδιακών παθήσεων και των θανάτων μεταξύ νεαρών και υγιών αθλητών.

Σύμφωνα με το Free West Media , τρεις ελίτ ποδηλάτες έπεσαν τον Μάρτιο με δύο από αυτούς να πεθαίνουν:

Ο Βέλγος ποδηλάτης Cédric Baekeland πέθανε από καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια προπονητικής κατασκήνωσης στη Μαγιόρκα της Ισπανίας. Ο Baekeland βρισκόταν στο νησί της Μεσογείου από τις 12 Μαρτίου για την έναρξη της σεζόν στις 26 Μαρτίου στο Slypskapelle του Βελγίου.

Ο ποδηλάτης από τη βελγική πόλη Roeselare, στις 14 Μαρτίου, υπέστη ανακοπή καρδιάς. Πρόλαβε μόνο να ειδοποιήσει τον συγκάτοικό του που κοιμόταν πριν καταρρεύσει. Όλες οι προσπάθειες για ανάνηψη του Baekeland ήταν μάταιες.

«Είχε κάνει εξετάσεις πρόσφατα, οι οποίες έδειξαν ότι ήταν απολύτως υγιής», δήλωσε η ομάδα του.

Ο νεαρός ποδηλάτης μόλις πρόσφατα ξεκίνησε το άθλημα αφού έπαιξε ποδόσφαιρο τόσο για την KSV Roeselare όσο και για την Club Roeselare. Ένας τραυματισμός διέκοψε την εκκολαπτόμενη ποδοσφαιρική του καριέρα και στράφηκε στην ποδηλασία. Αυτή τη σεζόν θα ήταν πλήρες μέλος της επίλεκτης ομάδας ποδηλασίας.

Κατόπιν αιτήματος της οικογένειας, η ομάδα ποδηλασίας αρνήθηκε προς το παρόν συνεντεύξεις στα μέσα ενημέρωσης στη Μαγιόρκα, ανέφερε το Nieuwsblad. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι οι ποδηλάτες της ομάδας είχαν εμβολιαστεί. Ο Ronny Vanmarcke (73) ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ποδηλασίας Νέων και το γηραιότερο πρόσωπο της καμπάνιας εμβολιασμών, είχε καυχηθεί για το υψηλό ποσοστό εμβολιασμών των ηλικιωμένων ποδηλατών γενικά. Τον Οκτώβριο του περασμένου έτους,  προέτρεψε τη νεολαία  να εμβολιαστεί επίσης.

«Οι επαγγελματίες μπόρεσαν ήδη να οδηγούν αγώνες, αλλά οι νέοι λαχταρούν να μπορέσουν να κάνουν ξανά ποδήλατο. Στους πρώτους αγώνες ποδηλασίας νέων σίγουρα θα επευφημήσω στον τερματισμό. Με τη συμμετοχή μου σε αυτήν την εκστρατεία, ελπίζω να πείσω τους αμφισβητούμενους να εμβολιαστούν ώστε να μπορέσουμε γρήγορα να επιστρέψουμε στην κανονική ζωή».

Φαίνεται ότι μια «κανονική ζωή» περιλαμβάνει πλέον την πιθανότητα υγιών νεαρών ανδρών να πεθάνουν από καρδιακή ανεπάρκεια.

Η είδηση ​​του θανάτου του Baekeland έρχεται στον απόηχο του ξαφνικού χαμού ενός άλλου 28χρονου αναβάτη,  του ποδηλάτη των Αγώνων της Κοινοπολιτείας της Σκωτίας, John Paul . Στις 9 Μαρτίου, ο Paul πέθανε επίσης και η αιτία του ξαφνικού θανάτου του δεν έγινε γνωστή, με αποτέλεσμα να εικασίες ότι πέθανε ως αποτέλεσμα του εμβολίου Covid-19.

Στις 21 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια του ποδηλατικού αγώνα Volta a Catalunya στην Καταλονία, ο Ιταλός ποδηλάτης  Sonny Colbrelli  κατέρρευσε περνώντας τη γραμμή τερματισμού με τις πρώτες αναφορές να υποδηλώνουν ότι υπέστη καρδιακή ανακοπή. Ωστόσο, έγινε ανάνηψη και διαγνώστηκε με μία από τις γνωστές παρενέργειες του τρύπημα, δηλαδή την «καρδιακή αρρυθμία».

Η ομάδα του Colbrelli εξέδωσε επίσημη δήλωση στις 22 Μαρτίου: «Η ιατρική μας ομάδα μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο Sonny Colbrelli υπέφερε από καρδιακή ανακοπή που απαιτούσε απινίδωση. Η αιτία δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί και ο Ιταλός αναβάτης θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις αύριο στο Hospital Universitari de Girona». Ωστόσο, η αιτία δεν έγινε γνωστή.

Πέρυσι,  τρεις νεαροί Βέλγοι ποδηλάτες από το Kempen  παρουσίασαν καρδιακά προβλήματα μετά από έναν αγώνα. Ο Junior Joppe Erpels από το Arendonk κατέληξε στην εντατική, ο Xander Verhagen από το Geel είχε προβλήματα κατά τη διάρκεια της προπόνησης και ο νεοφερμένος Yarno Van Herck είπε ότι ένιωσε ξαφνικά ένα μαχαίρι στο στήθος του κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η Γαλλία, το επίκεντρο της παγκόσμιας ποδηλασίας, ψήφισε πέρυσι έναν νόμο που απαιτεί από όλους τους συμμετέχοντες σε αγώνες ποδηλασίας (αθλητές, προσωπικό υποστήριξης και οι περισσότεροι θεατές)  να εμβολιάζονται  για τον Γύρο της Γαλλίας.

Όπως και στο διεθνές τένις, ένα αρνητικό τεστ Covid δεν επαρκεί πλέον για την ελευθερία κινήσεων και την πρόσβαση σε χώρους στη Γαλλία. Οι ποδηλάτες, τα μέλη της ομάδας και οι οπαδοί σε ποδηλατικές διοργανώσεις, πρέπει να συμμορφώνονται πλήρως με τους κανόνες της κάρτας εμβολίων. Και οι Βέλγοι ποδηλάτες τήρησαν αυτές τις επιταγές.

Εν τω μεταξύ, το μόνο καθοριστικό ζήτημα για το αυξανόμενο ποσοστό θνησιμότητας αυτής της ηλικιακής ομάδας ανδρών ήταν ο μαζικός εμβολιασμός.

Αν μάθαμε κάτι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο από τότε που άρχισαν να κυκλοφορούν τα εμβόλια, είναι ότι όλα όσα μας είπαν οι «ειδικοί»¨και οι κυβερνήσεις γι' αυτά ήταν ψέματα. Υποτίθεται ότι ήταν 100% αποτελεσματικά. Αυτό άλλαξε γρήγορα όταν εμφανίστηκαν «σπάνιες» πρωτοφανείς περιπτώσεις, έτσι άλλαξαν την αφήγηση σε 99% αποτελεσματική. Όταν αυτή η αφήγηση γκρεμίστηκε από όλο και πιο «σπάνιες» πρωτοφανείς περιπτώσεις, άλλαξαν ταχύτητα, άλλαξαν τον ορισμό του «εμβόλιου» και ξεκίνησαν την αφήγηση ότι τα τρυπήματα μπορεί να μην σας εμποδίσουν να κολλήσετε Covid και ίσως να μην σας εμποδίσουν να διαδώσετε Covid , αλλά τουλάχιστον κάνουν λιγότερο πιθανό να νοσηλευτείτε ή να πεθάνετε.

Αυτή η αφήγηση έχει επίσης απομυθοποιηθεί πολλές φορές.

Ενώ έχει αφαιρεθεί μεγάλη προσοχή από το Pandemic Panic Theatre με τους Δημοκρατικούς να άρουν ορισμένες εντολές για μάσκα προσώπου και εμβόλια τον Φεβρουάριο, ο αγώνας κατά της ιατρικής τυραννίας συνεχίζεται. Θα επιστρέψουν με τις δρακόντειες πολιτικές τους μόλις τους βολέψει, πιθανότατα μετά το τέλος του πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας ή λίγο πριν τις ενδιάμεσες εκλογές. Μην παίρνετε το μάτι σας από την μπάλα και συνεχίστε να διαδίδετε τους κινδύνους από τα «εμβόλια».

 



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου