Αίτημα δημιουργίας μουσουλμανικού νεκροταφείου στην Αττική από ΣΥΡΙΖΑ, ΚΕΕΡΦΑ & Πακιστανούς! Viral video με «προεκλογική ομιλία» βουλευτή του ΚΚΕ σε συγκέντρωση μεταναστών στη Νέα Μανωλάδα - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Αίτημα δημιουργίας μουσουλμανικού νεκροταφείου στην Αττική από ΣΥΡΙΖΑ, ΚΕΕΡΦΑ & Πακιστανούς! Viral video με «προεκλογική ομιλία» βουλευτή του ΚΚΕ σε συγκέντρωση μεταναστών στη Νέα Μανωλάδα

  Το «παρών» στη συνέντευξη τύπου, για το αίτημα δημιουργίας μουσουλμανικού νεκροταφείου, έδωσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ψυχογιός, ...

 



Το «παρών» στη συνέντευξη τύπου, για το αίτημα δημιουργίας μουσουλμανικού νεκροταφείου, έδωσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ψυχογιός, Νίκος Φίλης και Κώστας Ζαχαριάδης. Είναι πολλά τα ψηφαλάκια κύριοι της Αριστεράς ε...; Άνοιξε τα μάτια σου Έλληνα ραγιά! Σε αντικαθιστούν!


Ταυτόχρονα τις τελευταίες ώρες γίνεται viral βίντεο από τη Νέα Μανωλάδα στην οποία έλαβε χώρα συγκέντρωση μεταναστών μετά μουσικής, στην οποία μαλιστα μίλησε ο Βουλευτής του ΚΚΕ κ. Νίκος Καραθανασόπουλος με λόγο που θυμίσει προεκλογική ομιλία...


Πραγματικά είναι να απορεί κανείς για τη στόχευση του μεγαλύτερου μέρους των κομμάτων της αριστεράς. Οι ίδιοι άνθρωποι οι οποίοι «επισήμως» αποτάσσουν τον καπιταλισμό και τις στοχεύσεις των «ισχυρών» της γης...κάνουν στη πράξη τα πάντα για να ευοδωθούν τα δόλια σχέδια αυτών μέσω της λαθρομετανάστευσης και της αντικατάστασης των πληθυσμών σε Ελλάδα και Ευρώπη, κάτι που θα οδηγήσει σε πιο διαχειρίσιμες μάζες πληθυσμών για το καλό των...αφεντικών.

Την ανάγκη δημιουργίας μουσουλμανικού νεκροταφείου στην Αττική επανέλαβαν χθες σε συνέντευξη τύπου η Κοινότητα Αφγανών στην Ελλάδα, η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδας "Η Ενότητα", βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ).

Στο αίτημα πρωτοστατεί η οικογένεια Φαγκίρι, που το πεντάχρονο παιδί της βρήκε τραγικό θάνατο τον Ιανουάριο του 2021 στη δομή φιλοξενίας της Μαλακάσας από τις ρόδες ενός φορτηγού και ενταφιάστηκε στο νεκροταφείο του Σχιστού. Οι γονείς ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη για το θάνατο του παιδιού τους, να μεταφερθεί η σορός του στο μουσουλμανικό νεκροταφείο της Θράκης, αλλά και να δημιουργηθεί μουσουλμανικό νεκροταφείο στην Αττική.

Το "παρών" στη συνέντευξη τύπου έδωσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ψυχογιός, Νίκος Φίλης και Κώστας Ζαχαριάδης.

Remaining Time-0:00

Fullscreen

Mute

Ο Νίκος Φίλης έκανε λόγο για "εργολαβικά συμφέροντα", εξαιτίας των οποίων δεν προχώρησε το αίτημα δημιουργίας μουσουλμανικού νεκροταφείου στο Σχιστό, την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. "Είναι θέμα δημοκρατικής τάξης, θέμα σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων το νεκροταφείο αυτό", πρόσθεσε.

Ο Γιώργος Ψυχογιός επισήμανε ότι "είναι οι συνθήκες και οι κοινωνίες ώριμες" για να υλοποιηθεί το αίτημα αυτό και ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε το θέμα στη Βουλή ωστόσο δεν έλαβε απάντηση από την κυβέρνηση. Επίσης, πρόσθεσε ότι "το πλαίσιο στο οποίο δουλεύουμε είναι αρνητικό, ένα πλαίσιο επαναπροωθήσεων, ένα πλαίσιο αποκλεισμού χιλιάδων ανθρώπων από την ιθαγένεια και μια οπισθοδρόμηση της χώρας σε θέματα δικαιωμάτων".

Ο Κώστας Ζαχαριάδης τόνισε ότι η δημιουργία μουσουλμανικού νεκροταφείου "είναι υποχρέωση για κάθε χώρα, για κάθε πολιτεία, για κάθε Δημοκρατία που θέλει να σέβεται πρώτα από όλα τον εαυτό της και τους πολίτες της" και ζήτησε "την ευρύτερη συσπείρωση και συστράτευση από κάθε δημοκράτη άνθρωπο, φιλελεύθερο, της Αριστεράς και των αξιών που θέλει να κάνει ο διπλανός του τις επιλογές του και να είναι σεβαστές".

Ο δικηγόρος της οικογένειας Φαγκίρι, Νίκος Παπαδάτος υπογράμμισε ότι "η ίδια η Εκκλησία της Ελλάδας έχει σταθεί υπέρ της δημιουργίας μουσουλμανικού νεκροταφείου, αλλά έχει κολλήσει στη γραφειοκρατία" και ζήτησε να υπάρξει η πολιτική απόφαση με την οποία θα απλοποιηθούν οι σχετικές διαδικασίες.

Τέλος, ο δημοτικός σύμβουλος Αθήνας με την παράταξη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και επικεφαλής της ΚΕΕΡΦΑ, Πέτρος Κωνσταντίνου, επισήμανε ότι επικοινώνησε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο του δήμου Αθηναίων και ζήτησε το θέμα της δημιουργίας μουσουλμανικού νεκροταφείου στο Σχιστό να μπει στην ημερήσια διάταξη για συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο.

«Προεκλογική ομιλία» Βουλευτή του ΚΚΕ στη Νέα Μανωλάδα σε μετανάστες...




Δεν είναι ίσως η πρώτη φορά που μέσα στο ακροατήριο του κόμματος βρίσκονται και μετανάστες. Θα έπρεπε όμως να είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι πλέον βουλευτές που εκλέγονται από Έλληνες πολίτες αφιερώνουν ξεχωριστά χρόνο και παρευρίσκονται σε συγκεντρώσεις μεταναστών σε περιοχές τις Ελλάδας. Ιδιαίτερα μετά τις προειδοποιήσεις της Ινδίας για τους Πακιστανούς μετανάστες. Τι είπε ο Βουλευτής του ΚΚΕ στους μελλοντικούς ψηφοφόρους...;

«Ελεύθεροι εργαζόμενοι της γης, εδώ στη Νέα Μανωλάδα, το ΚΚΕ στηρίζει τα δίκαια αιτήματα σας για βελτίωση των συνθηκών εργασίας και διαβίωσης. Όλοι μαζί οι Έλληνες εργαζόμενοι μαζί με τους ξένους είμαστε τα ίδια παιδιά....Σε αυτόν τον αγώνα το ΚΚΕ σας στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις.»

Απολαύστε λοιπόν τον κ. Καραθανασόπουλος και τη συγκέντρωση μετά μουσικής μεταναστών στη Νέα Μανωλάδα:



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου