Βιολογικός πόλεμος και εθνική ασφάλεια... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Βιολογικός πόλεμος και εθνική ασφάλεια...

  Ο εγκληματικός παροξυσμός και η αλαζονεία τής παγκόσμιας εγκληματικής συμμορίας τού νεοταξισμού έχουν υπερβεί τα όρια τελέσεως τού κακουργ...

 



Ο εγκληματικός παροξυσμός και η αλαζονεία τής παγκόσμιας εγκληματικής συμμορίας τού νεοταξισμού έχουν υπερβεί τα όρια τελέσεως τού κακουργήματος τής γενοκτονίας σε βάρος τής ανθρωπότητας και των δήθεν ελεύθερων εθνών.


Η χρήση τής τεχνολογίας και τής επιστήμης ως εργαλεία παραγωγής βιολογικών όπλων από τούς διεθνείς εντολείς και τις κρατούσες αρχές υπηρετούν ξεκάθαρα τούς εγκληματικούς σκοπούς τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Είναι ο φόβος τής υγείας, η μείωση τού ανθρώπινου πληθυσμού, η διάλυση τού εθνικού κράτους, ο έλεγχος τού νου και των πράξεων τού ανθρώπου και η περαιτέρω εξόντωση των λαών στα όρια μιας απειροελάχιστης και ασύνορης ανθρωπότητας.

Αν εξετάσουμε προσεκτικά την παγκόσμια ιστορία στις πλέον κρίσιμες και αιματηρές σελίδες της, τότε θα διαπιστώσουμε την ύπαρξη πολλών συμπτώσεων που αναμφίβολα το άθροισμά τους δηλώνει την τέλεση φρικτών πράξεων. Τις παραμονές λοιπών των παγκοσμίων πολέμων συμβαίνουν όλως τυχαίως μεγάλες οικονομικές κρίσεις και θανατηφόρες πανδημίες. Η δε επιθυμία τού σιωνισμού και των διορισμένων από αυτόν μεγάλων δυνάμεων για παγκόσμια εξουσία προκαλεί φτώχεια, πείνα, αρρώστιες και θανάτους. Στην απόληξη αυτής τής ακολουθίας δραματικών γεγονότων έρχεται ο παγκόσμιος πόλεμος που αυξάνει το μακελειό των εθνών. Στο δε προσωρινό τελείωμα τού δράματος τα κράτη παραδίδουν τις εξουσίες τους στους παγκόσμιους οργανισμούς που συγκροτούν οι μακελάρηδες.

Στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο είχαμε την ιστορικά γνωστή πανδημία τής ισπανικής γρίπης που δεν ήταν ισπανική αλλά έλαβε το όνομά της από το γεωγραφικό σημείο που επέλεξαν οι κατασκευαστές της να την διαδώσουν στο περιβάλλον. Οι συνέπειες αυτής τής νόσου υπήρξαν το ίδιο ολέθριες σαν τις συνέπειες τού κορονοϊού τής εποχής μας. Η επεξεργασία των ενδημικών νόσων γίνεται πάντα μέσα σε βιολογικά εργαστήρια και προκύπτουν μέσα από τις μεταλλάξεις και τις παραλλαγές ήδη υπαρκτών ασθενειών. Οι Ρώσοι στην στρατιωτική τους παρέμβαση στις ρωσόφωνες επαρχίες τής Ουκρανίας έχουν μιλήσει ανοικτά και ξάστερα για την ανακάλυψη τέτοιου είδους βιολογικών εργαστηρίων.

Στην Πατρίδα μας και παγκοσμίως έχουν σημειωθεί πάρα πολλοί θάνατοι συνανθρώπων μας και μεταξύ των αθώων θυμάτων υπάρχουν πολλά παιδιά και νέοι άνθρωποι. Στην συντριπτική πλειοψηφία των οδυνηρών θανάτων μιλάμε για συνανθρώπους μας που έχουν κάνει το πειραματικό γενετικό «εμβόλιο» κατά τάχα μου τού κορονοϊού. Όταν ακούω για περιπτώσεις τρίχρονων και επτάχρονων παιδιών και ακόμη εφήβων μού σχίζεται κυριολεκτικά η καρδιά στην μέση. Κι αν προσθέσουμε τις περιπτώσεις αποβολών ή και γεννήσεων παιδιών με δυσπλασίες, τότε το συμπέρασμα που προκύπτει αβίαστα είναι η επιβολή βιολογικών συνθηκών που εκμηδενίζουν την ανανέωση των πληθυσμών οδηγώντας στο ίδιο αποτέλεσμα που επιδιώκουν οι νεοταξίτες, την μείωση τού ανθρωπίνου πληθυσμού.

Και τι κάνουν άραγε όλοι αυτοί οι παγκόσμιοι οργανισμοί για την υγεία που έχουν αναπτυχθεί μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο; Πολύ απλά, έχουν συμπτύξει τις δραστηριότητές τους με αυτές συγκεκριμένων οικονομικών παρεμβάσεων και φαρμακευτικών ομίλων σε παγκόσμιο επίπεδο που έχουν διαθέσει τεράστια χρηματικά ποσά σε καθεστωτικούς πολιτικούς, δημοσιογράφους και κάποια νοσηλευτικά ιδρύματα. Οι υποτιθέμενες έρευνες για τις παρενέργειες των πειραματικών «εμβολίων» παρατείνονται χρονικά και η γενοκτονία σε παγκόσμιο επίπεδο συνεχίζεται. Και στο σημείο αυτό μπορούμε να κατανοήσουμε γιατί πραγματικά συνέβη και που οδήγησε ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος. Είναι η δημιουργία των παγκόσμιων ψευτοσυμμαχικών οργανισμών με πολιτικό, οικονομικό και υγειονομικό αντικείμενο ασχολίας και σκοπό την συγκέντρωση των κρατικών εξουσιών στα χέρια τους για την εφαρμογή των εντολών τους από τα δήθεν ελεύθερα εθνικά προτεκτοράτα.

Ο βιολογικός πόλεμος των παγκοσμιοποιητών τυράννων και των πολιτικών τους υπαλλήλων, πάντα στα πλαίσια τής κατοχικής αστικής δημοκρατίας, έχει προσλάβει από ετών πολλών και άλλες ολέθριες και επιβλαβείς για τη φύση και τον άνθρωπο μορφές. Ένα ακόμη βιολογικό όπλο αποτελεί η μεταστροφή τού περιβάλλοντος και των κλιματικών συνθηκών με τούς χημικούς αεροψεκασμούς. Είναι το φαινόμενο κατά το οποίο συγκεκριμένου πάντα τύπου αεροσκάφη πετούν σε πολύ μεγάλο ύψος εκτοξεύοντας αέρια τα οποία σε αντίθεση με κείνα που προέρχονται από τα συνήθη αεροσκάφη τής πολιτικής και τής πολεμικής αεροπορίας, δεν διαλύονται αλλά απλώνονται στην ατμόσφαιρα. Το αποτέλεσμα είναι τα συγκεκριμένα αέρια να μετατρέπονται σε τεχνητά νεφελώματα σε έναν έως τότε καθαρό ουρανό και οι καιρικές συνθήκες να σκυθρωπιάζουν.

Είναι το λεγόμενο κατά τούς νεοταξίτες «ειδικούς» φαινόμενο τής κλιματικής αλλαγής. Με την διαφορά ότι το κλίμα δεν αλλάζει μήτε τυχαία μήτε από μόνο του. Οι πιλότοι μας γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τις μεθοδεύσεις σε βάρος τού περιβάλλοντος και τού ανθρώπου. Έχω μιλήσει με πιλότους και μού έχουν πει ξεκάθαρα ότι όταν τα αέρια τού αεροπλάνου δεν διαλύονται άμεσα αυτό σηματοδοτεί ξεκάθαρα την πέρα για πέρα υπαρκτή μεθόδευση των αεροψεκασμών. Ειδικοί ερευνητές επιπλέον έχουν μιλήσει για την λεγόμενη κλιματική αλλαγή μέσα από πορίσματα στα οποία κάνουν λόγο ότι η απλή ανθρώπινη χρήση τού άνθρακα δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να την προκαλέσει παρά μόνο η αλόγιστη τεχνολογική παρέμβαση των παγκόσμιων σατανάδων που δηλητηριάζουν την ατμόσφαιρα στοχευμένα με συγκεκριμένα χημικά αέρια.

Οι επιπτώσεις των αεροψεκασμών και τής νεοταξικά επιδιωκόμενης κλιματικής αλλαγής είναι ολέθριες. Εκτείνονται από την επιβάρυνση χρόνιων νοσημάτων τού ανθρώπου όπως είναι τα αναπνευστικά και καρδιολογικά προβλήματα έως την επιβάρυνση τού ψυχολογικού παράγοντα και την αλλοίωση τής συνθέσεως των υδάτων και των καλλιεργειών. Όλα αυτά συμβαίνουν μόλις οι βλαπτικές ουσίες των χημικών αεροψεκασμών κάτσουν στην ατμόσφαιρα και κατόπιν καταπέσουν στα ύδατα και τις καλλιέργειες είτε με τούς ανέμους είτε με τις βροχές. Ειδικοί επιστήμονες έχουν παραδεχθεί κι αυτές τις μεθοδεύσεις, ενώ στο διάστημα τής διακυβέρνησης Τραμπ στις ΗΠΑ ο τότε πρόεδρος είχε μιλήσει για αυτό το θέμα. Σκοπός των σταυρωτήδων σιωνιστών είναι η προώθηση των μεταλλαγμένων τροφίμων, η επιβολή των συνθετικά τροποποιημένων τροφών. Ήδη στην ψευτοευρωπαϊκή ένωση έχουν νομιμοποιηθεί τα μεταλλαγμένα τρόφιμα. Και κάποιοι πολιτικοί όπως ο ελληνόφωνος πρωθυπουργός έχουν μιλήσει για την ανάγκη τάχα μου τής αντικατάστασης των τροφίμων αλλά και των πηγών ενέργειας από νέους πόρους.

Η έξαρση των βιολογικών τρόπων επιβολής τής παγκοσμιοποίησης συμπίπτει χρονικά όπως πάντα με τον περιορισμό των ανθρωπίνων ελευθερίων, με τούς εγκλεισμούς για υγειονομικούς και ενεργειακούς λόγους. Να διασφαλιστούν τάχα μου ζωές και ενεργειακοί πόροι. Την ίδια στιγμή οι πολεμικές προκλήσεις ξεπερνούν τα σύνορα και γενικεύονται, με τις μετακινήσεις των αγαθών να σφίγγουν τον κλοιό τής φτώχειας, τής πείνας και τής ενεργειακής στασιμότητας. Δεν υπάρχει πιο άθλιος και πιο επικίνδυνος και απάνθρωπος εγκληματίας από την νεοταξική συμμορία και τα πολιτικά της ενεργούμενα. Αν θέλουμε πραγματικά να μιλάμε για την ασφάλεια τού Έθνους, η πρώτη μας υποχρέωση είναι η απομόνωση και η συντριβή των πολιτικών εκφραστών τού νεοταξισμού. Κανείς δεν μπορεί να επικαλείται και να εκπροσωπεί τον λαό που οδηγεί στην μιζέρια, την απομόνωση και τον αφανισμό.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι η γνήσια φωνή τού Ελληνισμού μας που λέει την πάσα αλήθεια στο λαό. Ο πόλεμος που δεχόμαστε ως ελληνική κοινωνία όπως και κάθε δήθεν ελεύθερο έθνος είναι πρωτίστως σιωπηρός, ακήρυχτος και επώδυνος. Ήρθε η ώρα επιτέλους να αποδώσουμε τις ευθύνες στους ενόχους τού κατοχικού καθεστώτος και να θέσουμε την τεχνολογία και την επιστήμη στην υπηρεσία τού ανθρώπου κι όχι τής επιδιωκόμενης τυραννικής παγκόσμιας διακυβέρνησης. Πρέπει να τονώσουμε το ηθικό και να τονίσουμε την ενότητα τού Ελληνισμού μας ώστε να πάρουμε τις ζωές και τα αγαθά τού τόπου μας στα καθαρά ελληνικά μας χέρια.

Εθνική ασφάλεια συνιστά η συνθήκη κάτω από την οποία η Ελλάς μπορεί να υπερβεί την ψυχολογική πίεση και την φτωχοποίηση που μεθοδεύουν εκείνοι που απεργάζονται τον επόμενο παγκόσμιο πόλεμο. Να στηριχθούμε στην πίστη μας στο Θεό και τον Άνθρωπο υπηρετώντας τα εθνικά ιδανικά και χτίζοντας έναν κόσμο αυτάρκειας και εθνικής αλληλεγγύης. Να θωρακίσουμε την Πατρίδα μας με τον πολιτισμό στην υπηρεσία τού Έθνους. Οι προδότες Θεού και Ανθρώπου δεν έχουν καμία θέση στον κόσμο μας.



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου