Φαίδων Βόβολης προς Μητσοτάκη για το δημογραφικό: «Αντικατάσταση πολιτικών και όχι πληθυσμών» (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Φαίδων Βόβολης προς Μητσοτάκη για το δημογραφικό: «Αντικατάσταση πολιτικών και όχι πληθυσμών» (Video)

  «Οι μάσκες πέφτουν, ο υποδυόμενος Πρωθυπουργός δείχνει τις προθέσεις του. Δείχνουν όλοι αυτοί για ποιο λόγο βρίσκονται σε αυτές τις θέσεις...

 


«Οι μάσκες πέφτουν, ο υποδυόμενος Πρωθυπουργός δείχνει τις προθέσεις του. Δείχνουν όλοι αυτοί για ποιο λόγο βρίσκονται σε αυτές τις θέσεις.»


«Οι συνομωσιολόγοι επιβεβαιώνονται και επιβραβεύονται και σε αυτό. Το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας θα λυθεί με τους νόμιμους μετανάστες, είπε ο νυν Πρωθυπουργός της χώρας...»

 

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείου Τύπου του κόμματος «Ελεύθεροι Ξανά» σχετικά με ζωντανές δηλώσεις - απαντήσεις του Προέδρου του κινήματος σε δηλώσεις του νυν πρωθυπουργού για το δημογραφικό.

Με το σύνθημα «Αντικατάσταση πολιτικών και όχι πληθυσμών» απευθύνθηκε ο Πρόεδρος του κινήματος στον νυν πρωθυπουργό σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε για τη λύση του δημογραφικού προβλήματος που προέκυψε στη χώρα μας μετά από ολέθριες πολιτικές κινήσεις οι οποίες βαραίνουν και τη νυν κυβέρνηση.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Πλέον και οι ίδιοι οι νεοδημοκράτες δεν πρέπει να έχουν αμφιβολία για το ποιοι είναι αυτοί που βρίσκονται στην ηγεσία της χώρας. Αυτή δεν είναι Νέα Δημοκρατία πλέον, είναι ανδρείκελα των ξένων κυβερνήσεων και των ξένων παραγόντων.»

«Οι οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας συμφωνούν με αυτό; Για αυτό τους ψήφισαν; Για να κάνουμε αντικατάσταση πληθυσμών; Πλέον το ζήτημα έχει ξεφύγει από τα όρια του γραφικού και εκείνων των λίγων που το έλεγαν και απαντούσαμε...έλα μωρε δεν πρόκειται να γίνει..! Ο νυν Πρωθυπουργός μίλησε καθαρά. Θέλει αντικατάσταση πληθυσμών»

Δείτε ολόκληρο το βίντεο με τις δηλώσεις του:



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου