Στοιχεία ΣΟΚ από Αυστραλία: Οι υπερβάλλοντες θάνατοι στη χώρα αυξήθηκαν κατά 18% από την αρχή του 2022, αλλά μόνο το 6% όλων των θανάτων έχει αποδοθεί στο COVID-19...Από τι πέθανε ξαφνικά το 12%; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Στοιχεία ΣΟΚ από Αυστραλία: Οι υπερβάλλοντες θάνατοι στη χώρα αυξήθηκαν κατά 18% από την αρχή του 2022, αλλά μόνο το 6% όλων των θανάτων έχει αποδοθεί στο COVID-19...Από τι πέθανε ξαφνικά το 12%;

  Η Αυστραλιανή Στατιστική Αρχή αποκάλυψε ότι η Αυστραλία έχει υποστεί τεράστιο αριθμό υπερβάλλοντων θανάτων σε σύγκριση με τον ιστορικό μέσ...

 







Η Αυστραλιανή Στατιστική Αρχή αποκάλυψε ότι η Αυστραλία έχει υποστεί τεράστιο αριθμό υπερβάλλοντων θανάτων σε σύγκριση με τον ιστορικό μέσο όρο, από τον Οκτώβριο του 2021 περίπου, με στοιχεία που αποκαλύπτουν ότι ο αριθμός των Αυστραλών που έχασαν τη ζωή τους το 2022 είναι 18% υψηλότερος από τον ιστορικό μέσο όρο...


Ωστόσο, η ασυνήθιστη αύξηση των θανάτων δεν μπορεί να αποδοθεί στον Covid-19, επειδή μόλις το 6% όλων των θανάτων το 2022 έχουν αποδοθεί στην...ασθένεια. Από τους 44.331 θανάτους που σημειώθηκαν έως τις 27 Μαρτίου, μόλις 2.903 θάνατοι σχετίστηκαν με τον Covid-19...

 

Πηγή: Expose News

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Σύμφωνα με το Αυστραλιανή Αρχή Στατιστικής (ABS) , μέχρι τις 27 Μαρτίου 2022 σημειώθηκαν 44.331 θάνατοι, δηλαδή 6.609 περισσότεροι θάνατοι από τον ιστορικό μέσο όρο, που ισοδυναμεί με αύξηση 18% στους θανάτους.

Ωστόσο, από τους 44.331 θανάτους που σημειώθηκαν έως τις 27 Μαρτίου, μόλις 2.903 θάνατοι σχετίστηκαν με τον Covid-19, που ισοδυναμεί με μόλις το 6% όλων των θανάτων.

Το παρακάτω διάγραμμα που παρέχεται από το ABS δείχνει όλους τους θανάτους ανά εβδομάδα εμφάνισης στην Αυστραλία από τις 29 Μαρτίου 2021 έως τις 27 Μαρτίου 2022 σε σύγκριση με τον ιστορικό μέσο όρο.


Πηγή

Όπως μπορείτε να δείτε από τα παραπάνω, οι υπερβάλλοντες θάνατοι άρχισαν να σημειώνονται σε ολόκληρη τη χώρα από τον Οκτώβριο του 2021 περίπου, αλλά έχουν αυξηθεί εκθετικά από τις αρχές του 2022.

Το παρακάτω διάγραμμα που παρέχεται από το ABS δείχνει τον αριθμό των μολύνσεων από Covid-19 και των θανάτων από Covid-19 σε όλη την Αυστραλία μεταξύ 29ης Μαρτίου 2021 και 27ης Μαρτίου 2022.


Πηγή

Όπως μπορείτε να δείτε από τα παραπάνω, οι θάνατοι από Covid-19 άρχισαν να αυξάνονται στις αρχές Αυγούστου 2021, πριν κορυφωθούν τον Οκτώβριο, και στη συνέχεια αυξήθηκαν εκθετικά από τα μέσα Ιανουαρίου 2022. Η σημαντική αύξηση δεν εξηγεί ωστόσο την αύξηση κατά 18% υπερβολικοί θάνατοι από τις αρχές του 2022.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί από τα παραπάνω πώς οι θάνατοι από τον Covid-19 ήταν ουσιαστικά ανύπαρκτοι σε ολόκληρη τη χώρα πριν από τον Αύγουστο του 2021. Ωστόσο, παρά τον εμβολιασμό εκατομμυρίων Αυστραλών, στη συνέχεια άρχισαν να αυξάνονται. Η κορύφωση του Ιανουαρίου είναι εξαιρετικά ανησυχητική λόγω του γεγονότος ότι σχεδόν το 80% των Αυστραλών θεωρούνταν πλήρως εμβολιασμένοι κατά του Covid-19 σε αυτό το σημείο.


Και τώρα, παρά το γεγονός ότι σχεδόν το 90% των Αυστραλών θεωρείται πλήρως εμβολιασμένος από τον Ιούνιο του 2022, η χώρα εξακολουθεί να βιώνει το μεγαλύτερο κύμα θανάτων που έχει πλήξει την Αυστραλία από την αρχή της υποτιθέμενης πανδημίας τον Μάρτιο του 2020.


Δεν πεθαίνουν ούτε οι ανεμβολίαστοι. Η κυβέρνηση της Νέας Νότιας Ουαλίας αποκαλύπτει τον αριθμό των θανάτων με βάση την κατάσταση εμβολιασμού σε μια νέα καθημερινή ενημέρωση «Στατιστικά στοιχεία Covid-19», την πλήρη λίστα των οποίων μπορείτε να βρείτε εδώ .

Εξετάσαμε τις 31 αναφορές για τις 22 Μαρτίου και υπολογίσαμε τους θανάτους με βάση την κατάσταση εμβολιασμού που ήταν ως εξής:


Μεταξύ 1ης και 31ης Μαρτίου 22, η κυβέρνηση της Νέας Νότιας Ουαλίας ισχυρίζεται ότι 195 άνθρωποι έχασαν δυστυχώς τη ζωή τους. Πρόκειται για 8 φορές περισσότερους θανάτους από αυτούς που σημειώθηκαν κατά τους τρεις πρώτους μήνες της πανδημίας στη Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας το 2020.

Από τα 195 άτομα που δυστυχώς έχασαν τη ζωή τους στις 22 Μαρτίου, μόλις 31 θεωρήθηκαν μη εμβολιασμένοι, αλλά ακόμη και αυτό μπορεί να μην είναι αλήθεια, επειδή η κυβέρνηση της Νέας Νότιας Ουαλίας εξακολουθεί να θεωρεί ένα άτομο μη εμβολιασμένο εντός 21 ημερών από την πραγματική ένεση με Covid. -19 τρύπημα.

Ο μεγαλύτερος αριθμός θανάτων από τον Covid-19 καταγράφηκε μεταξύ του διπλά εμβολιασμένου πληθυσμού με 92 θανάτους, αλλά ο τριπλά εμβολιασμένος πληθυσμός δεν υστερεί πολύ με 67 θανάτους. Ακόμη και ο τετραπλάσιος εμβολιασμένος πληθυσμός έχει μπει στη δράση με 1 θάνατο να καταγράφεται.

Αν λοιπόν δεν ευθύνεται ο Covid-19 για την αύξηση κατά 18% των υπερβολικών θανάτων σε ολόκληρη την Αυστραλία από την αλλαγή του έτους, τότε τι είναι;


Θα μπορούσε να έχει κάποια σχέση με τη δραματική αύξηση του συνδρόμου αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων (SADS), που έχει ανησυχήσει και μπερδέψει τους γιατρούς;

Στην Αυστραλία, άτομα ηλικίας κάτω των 40 ετών καλούνται να κάνουν έλεγχο της καρδιάς τους «επειδή ενδέχεται να κινδυνεύουν από σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων», με το Baker Heart and Diabetes Institute της Μελβούρνης να αναπτύσσει επί του παρόντος το πρώτο μητρώο SADS της χώρας.

Οι γιατροί λένε ότι το σύνδρομο, γνωστό ως SADS, ήταν θανατηφόρο για όλα τα είδη ανθρώπων, ανεξάρτητα από το αν διατηρούν έναν υγιή τρόπο ζωής.

«Το SADS είναι ένας γενικός όρος που περιγράφει τους απροσδόκητους θανάτους σε νέους», δήλωσε το Βασιλικό Αυστραλιανό Κολλέγιο Γενικών Ιατρών.

Αλλά αποδεικνύεται ότι ο όρος χρησιμοποιείται στην πραγματικότητα όταν μια νεκροψία δεν μπορεί να βρει μια προφανή αιτία θανάτου και ο λόγος που οι γιατροί προσπαθούν να βρουν μια προφανή αιτία θανάτου είναι ότι βλέπουμε τώρα χιλιάδες θανάτους λόγω κάτι που ήταν αδύνατο να συμβεί πριν από το 2021. Εμβολιασμός Covid-19.

Αυτό γίνεται προφανές μόλις ξέρετε πού να κοιτάξετε. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι οι γιατροί αποθαρρύνονται ενεργά από το να κοιτάξουν και δεν δημοσιοποιείται στα κύρια μέσα ενημέρωσης.

Ωστόσο, όλες οι απαντήσεις που αναζητούν οι γιατροί για να εξηγήσουν αυτό που ονομάζουν Σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων, περιέχονται στα επίσημα κυβερνητικά στοιχεία.

Για αρχή, δεδομένα από ένα σύνολο δεδομένων ONS σχετικά με τους θανάτους στην Αγγλία κατά κατάσταση εμβολιασμού, τα οποία μπορείτε να βρείτε εδώ , δείχνουν ότι οι εμβολιασμένοι 18 έως 39 ετών έχουν περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από τους μη εμβολιασμένους 18 έως 39 ετών.

Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει το μέσο όρο ηλικίας τυποποιημένο ποσοστό θνησιμότητας που σημειώθηκε μεταξύ 1ης και 31ης Ιανουαρίου 22 Ιανουαρίου ανά εμβολιασμό για θανάτους από κάθε αιτία, ανά 100.000 άτομα-έτη μεταξύ ενηλίκων ηλικίας 18 έως 39 ετών στην Αγγλία –


Κατά μέσο όρο, οι εμβολιασθέντες με μία δόση είχαν 51% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από τους μη εμβολιασμένους μεταξύ 1ης Ιανουαρίου 21 και 31ης Ιανουαρίου 22. Ενώ οι διπλοί εμβολιασθέντες είχαν 91,4% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από τους μη εμβολιασμένους μεταξύ 1ης Ιανουαρίου 21 και 31 Ιανουαρίου 22. Και Με βάση τον μικρό όγκο δεδομένων που είναι διαθέσιμα μέχρι στιγμής, κατά μέσο όρο οι τριπλοί εμβολιασμένοι έχουν κατά μέσο όρο 25,3% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από τους μη εμβολιασμένους.

Αυτό που υποδηλώνουν έντονα αυτά τα επίσημα στοιχεία από το Γραφείο Εθνικής Στατιστικής του Ηνωμένου Βασιλείου είναι ότι ο εμβολιασμός κατά του Covid-19 σκοτώνει και αυξάνει τον κίνδυνο θανάτου ενός ατόμου από οποιαδήποτε αιτία. Και αυτός ο αυξημένος κίνδυνος θανάτου δεν οφείλεται στο ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί, αυτοί είναι αριθμοί ανά 100.000.

Φαίνεται λοιπόν ότι ίσως μόλις βρήκαμε την απάντηση στο γιατί η Αυστραλία έχει σημειώσει αύξηση 18% στους υπερβολικούς θανάτους το 2021 μέχρι στιγμής.

Και αυτή η απάντηση είναι «εμβολιασμός Covid-19».



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου