Το ελληνικό ιδεώδες και οι προκλήσεις τού νεοταξικού παράγοντα - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Το ελληνικό ιδεώδες και οι προκλήσεις τού νεοταξικού παράγοντα

  Οι προκλήσεις τού νεοταξικού παράγοντα συνεχίζονται εν μέσω καλοκαιριού και η σιωνιστική παγκοσμιοποίηση επιβεβαιώνεται ως η προσωποποίηση...

 


Οι προκλήσεις τού νεοταξικού παράγοντα συνεχίζονται εν μέσω καλοκαιριού και η σιωνιστική παγκοσμιοποίηση επιβεβαιώνεται ως η προσωποποίηση τού εχθρού που έχει ζώσει την κοινωνία των δήθεν ελεύθερων εθνών.


Τα όπλα των σταυρωτήδων Θεού και Ανθρώπου δεν είναι μόνον η παγκόσμια φτωχοποίηση και ο επερχόμενος τρίτος παγκόσμιος πόλεμος αλλά και η συνεργασία στο πλευρό τού νεοταξισμού όλων των φερομένων δημοκρατικών καθεστώτων που θέτουν υπό αμφισβήτηση το μέλλον των εθνικών κρατών.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου

Στην Πατρίδα μας Ελλάδα η απογοήτευση και η απόγνωση τού λαού εξελίσσεται σε καθοριστικό παράγοντα πολιτικού επηρεασμού είτε με την υποταγή στο ψευτορωμέϊκο καθεστώς είτε με την αφύπνιση επιτέλους των εθνικών αντανακλαστικών.

Η διαμάχη τόσο σε ντόπιο όσο και σε διεθνές επίπεδο, τόσο στις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις όσο και στις γεωπολιτικές και προπολεμικές συγκρούσεις, εξελίσσεται ανάμεσα στις Εθνικές Δυνάμεις και τις δυνάμεις τού διεθνισμού που προς το παρόν ελέγχουν δυστυχώς την κατάσταση. Η φθορά όμως που έχουν προκαλέσει στην εθνική και κοινωνική βιωσιμότητα θα εκραγεί με οδυνηρά αποτελέσματα. Οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι έχουν δώσει ήδη εντολή στα ελληνόφωνα κόμματα τού δημοκρατικού τόξου να πραγματοποιήσουν εκλογές με στόχο τον σχηματισμό ευρύτατης οικουμενικής κυβέρνησης διότι τα σχέδια που θα εφαρμοστούν μετεκλογικά οδηγούν σε κοινωνικό, οικονομικό και εθνικό μαρασμό.

Οι εκλογές λοιπόν στην Πατρίδα μας κυοφορούνται από τούς κυβερνητικούς φορείς μεταξύ 18 Σεπτεμβρίου, 25 Σεπτεμβρίου  και 2 Οκτωβρίου. Στο μεταξύ έχουμε μια κυβέρνηση που προωθεί την ομοφυλοφιλία στην εκπαιδευτική διαδικασία. Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση μέσω των ειδικών επιστημονικών συνεργατών της προωθεί τον γενικό υποχρεωτικό εμβολιασμό με αφορμή πάντα τον κατασκευασμένο κορονοϊό και την νέα μετάλλαξη όμικρον 5. Να κάνουν όλοι το εμβόλιο, μάς λένε με θράσος, με το καλό ή με το άγριο. Στην Βρετανία ωστόσο επιδικάστηκε η πρώτη μεγάλη αποζημίωση για το θάνατο ενός πολίτη που έχασε τη ζωή του μετά από παρενέργειες τού εμβολίου τής AstraZeneca. Στην Ελλάδα με το ίδιο εμβόλιο είχαν εμβολιαστεί 1500000 άνθρωποι πριν αυτό απαγορευτεί μετά από πολλούς θανάτους ασθενών.

Η φτωχοποίηση στην ελληνική κοινωνία λαμβάνει πολλές, διαρκείς και αβάσταχτες διαστάσεις. Οι λογαριασμοί τού ηλεκτρικού ρεύματος απορροφούν μεγάλο ποσοστό τού οικογενειακού εισοδήματος με κύριο λόγο όχι αυτή την ίδια την κατανάλωση τού ρεύματος αλλά τούς έμμεσους φόρους που καταλήγουν σε πονηρές κερδοσκοπικές τρύπες. Τα αγαθά πρώτης ανάγκης όλων των καταστημάτων με την άνοδο τού κόστους μεταφοράς και πρώτων υλών ακριβαίνουν με μεγάλη συχνότητα. Ελληνικά νοικοκυριά μένουν στο σκοτάδι και αγωνιούν για το φαγητό τής ημέρας. Και απέναντι σε αυτό το διαλυμένο κράτος οι Τούρκοι επιμένουν στην διεκδίκηση ελληνικού εδάφους επικαλούμενοι την αποστρατικοποίηση των νησιών μας στο Αιγαίο ενόψει θερμού επεισοδίου, με τούς ψευτοσυμμάχους να ευνοούν μια προδοτική συγκυριαρχία με τη συμφωνία των ψευτορωμιών καθεστωτικών πολιτικών.

Το πολιτικό σύστημα τής Πατρίδος μας έχει αποδεχτεί και έχει εγκαταστήσει από τον καιρό των μνημονίων μηχανισμούς που λεηλατούν τον τόπο και επιβάλλουν την ποδηγέτηση και την διάλυση τής ελληνικής κοινωνίας. Από τις ανεξάρτητες τάχα μου αρχές που ελέγχουν τα έσοδα τής χώρας μέχρι το υπουργείο ψηφιακής διακυβέρνησης που έγινε για να φέρει το αντίχριστο ψηφιακό χάραγμα και από το υπουργείο μετανάστευσης που έγινε για να ενσωματώσει τούς αντικαταστάτες των Ελλήνων λαθροεισβολείς μέχρι τις αρχές που ασχολούνται με την κλιματική αλλαγή και τις μεταλλαγμένες μορφές τροφίμων και ενεργειακών πόρων. Οι πολιτικοί τής ελληνόφωνης αστικής δημοκρατίας λοιπόν είναι εκφραστές τού σιωνιστικού νεοταξισμού και αυτός είναι ο λόγος που αντιμάχονται τον Ελληνικό Εθνικισμό.

Ο Λαϊκός Εθνικισμός και Εθνικοκοινωνισμός μας υπηρετεί και εκφράζει απαρέγκλιτα και αδιαπραγμάτευτα το Ελληνικό Ιδεώδες. Είναι η Πίστη, ο Ελληνικός Πολιτισμός, η Ελληνική Παράδοση. Είναι επιπλέον η Εθνοφυλετική Αλληλεγγύη, η Κοινωνική Δικαιοσύνη, η Εθνική Συνεννόηση και Ισχύς. Ο Εθνικισμός μας είναι η Φωνή Όλων των Ελλήνων που πιστεύουν στο Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό που δεν τον βλέπουν στατικά αλλά δυναμικά με την ιερή υποχρέωση ανανέωσης αυτού μέσα στον ιστορικό χρόνο κάθε νέας γενιάς Ελλήνων. Ο Αληθινός Έλλην διδάσκεται την Πατρίδα και τη Φυλή του την Ελληνική, εργάζεται για την προκοπή της με τα ελληνικά χέρια και τούς ελληνικούς πόρους τής γης του, επιδιώκει τον κοινοτικό τρόπο ζωής τού κράτους με τον Πανελληνισμό, μάχεται για την ελευθερία κάθε ελληνικής ψυχής σε όλες τις αρχέγονες ελληνικές εστίες.

Ο Αληθινός Έλλην είναι ο Ιδανικός Έλλην, ο Έλλην που αγωνίζεται για την Ελληνική Ιδέα. Είναι ο Έλλην που θεωρεί ιερό χρέος του να κτίσει και να παραδώσει στους απογόνους του μια Ελλάδα καλύτερη από αυτήν που παρέλαβε. Είναι ο Έλλην που διψά να φανεί αντάξιος των ένδοξων στιγμών και ηρώων τής Ελληνικής Φυλής, απορρίπτοντας τα λάθη και συντρίβοντας τούς ριψάσπιδες που φάνηκαν ανάξιοι τής ελληνικής ιδιότητας. Είναι ο Έλλην που θέλει να γράψει την σύγχρονη ελληνική ιστορία με τα δικά του χρυσά γράμματα. Ο Έλλην που θέλει να χτίσει τον κατά δικό του σύγχρονο και ολόφρεσκο Ελληνικό Πολιτισμό με πνευματικά και υλικά αγαθά που υπηρετούν την υγεία, την παιδεία, την παραγωγή, την εθνική άμυνα, την διανόηση. Είναι ο Έλλην που υπηρετεί το δόγμα Ουδείς Έλλην σκλάβος. Είναι ο Έλλην που βλέπει στην εκκλησιά, στα μνημεία, στις ελληνικές ψυχές μια ακόμη Ελλάδα που ανήκει στην Μητέρα Πατρίδα.

Ο Έλλην Εθνικιστής υπηρετεί τον Εθνικό Στρατηγικό Σκοπό τού Ανίκητου Ενωμένου και Πιστού Ελληνισμού. Η Ελλάς διαθέτει υψηλά γεωστρατηγικά και γεωπολιτικά πλεονεκτήματα. Είναι Εργαστήριο και Κάστρο τής Ελληνικής Φυλής συνάμα. Είναι γεωστρατηγικό παρατηρητήριο τού κόσμου όλου και γεωπολιτικό πέρασμα μεταφορικών και πολεμικών μέσων. Η Ελληνική γη και η ελληνική θάλασσα δύνανται να εξασφαλίσουν επισιτιστική επάρκεια, ενεργειακή πληρότητα και πολεμική βιομηχανία. Δεν νοείται να έχουμε την παραμικρή ανεπάρκεια παρά μόνον όταν έχει αφαιρεθεί η εθνική κυριαρχία από τα ελληνικά χέρια όπως στον καιρό τής αστικής δημοκρατίας. Κι εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές θέλουμε μια Λαϊκή Εθνοκρατία. Θέλουμε τις πλουτοπαραγωγικές πηγές τής Πατρίδος μας, την ελληνική κοινωνία, τις αποφάσεις και τις πράξεις τού Κράτους να ανήκουν στο Ελληνικό Έθνος. Θέλουμε το Κράτος να ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Έλληνες στην Πίστη, στο Αίμα και την Συνείδηση.

Ο Εθνικισμός μας εργάζεται για την ταύτιση των σκοπών τής Ελλάδος και των Ελλήνων. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές εργαζόμαστε για την ενότητα όλων των πιστών και μάχιμων Ελλήνων σε μια ενιαία και αδιαχώριστη παράταξη που λέγεται Ελλάς, κάτω από τα λάβαρα Πίστεως και Πατρίδος. Δεν υπάρχουν αντιμαχόμενες κοινωνικές ομάδες με καμία απολύτως πάλη των τάξεων. Υπάρχει η Ελλάς τής Εθνικής Συνοχής και τής Κοινωνικής Δικαιοσύνης με τούς Έλληνες να συνεργάζονται και να συμπληρώνουν τις ικανότητες και τα εφόδια που απαιτούνται για την επάρκεια τής κοινωνίας, την ανάπτυξη τής Πατρίδος και την εθνική υπεροχή.

Η Ελλάς τού Εθνικισμού μας δεν διώχνει μήτε αντικαθιστά τούς Έλληνες με ξένα σώματα και ξένους εντολείς. Η Ελλάς τού Εθνικισμού μας ενθαρρύνει περισσότερες και πολυμελείς ελληνικές οικογένειες, ευνοώντας παράλληλα την επιστροφή τού Ομογενειακού Ελληνισμού στην Πατρίδα του. Οι δε συμμαχικές πολιτικές μας σχηματίζονται με γνώμονα την εκπλήρωση των εθνικών μας δικαίων και συμφερόντων. Και φυσικά η Εθνικιστική Ελλάς μας ελευθερώνει πάσα προσωρινά σκλαβωμένη Ελληνική Πατρίδα. Ο Λαϊκός Εθνικισμός και Εθνικοκοινωνισμός μας χτίζει μια μεγαλύτερη Ελλάδα με περισσότερους Έλληνες. Συνδυάζει την κοινωνική ευθύνη με την εθνική ενότητα και διαμορφώνει την εθνική δικαιοσύνη και ισχύ. Το Ελληνικό Ιδεώδες έχει όνομα και προορισμό. Είναι η Αγία και Μεγάλη Ελλάς που χαράζει Χρυσή την Αυγή Όλων των Ελλήνων όπου γης.



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου