Κωνσταντίνος Αρβανίτης: «Νέο ρεκόρ θνησιμότητας στον ελληνικό πληθυσμό! Πρωτοφανής η θνησιμότητα του πρώτου 7μήνου του 2022! Σταματήστε τους εμβολιασμούς και διατάξτε έρευνα...» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Κωνσταντίνος Αρβανίτης: «Νέο ρεκόρ θνησιμότητας στον ελληνικό πληθυσμό! Πρωτοφανής η θνησιμότητα του πρώτου 7μήνου του 2022! Σταματήστε τους εμβολιασμούς και διατάξτε έρευνα...»

  «Οι εμβολιασμοί πρέπει να σταματήσουν ΧΤΕΣ και να διαταχτεί έρευνα για τα αίτια της πρωτοφανούς υπερβάλλουσας Ολικής Θνησιμότητας του ελλη...

 


«Οι εμβολιασμοί πρέπει να σταματήσουν ΧΤΕΣ και να διαταχτεί έρευνα για τα αίτια της πρωτοφανούς υπερβάλλουσας Ολικής Θνησιμότητας του ελληνικού πληθυσμού! Δεν μπορεί να συνεχίζεται αυτό το θανατικό και η πολιτική ηγεσία να κωφεύει. Εχει τεράστιες ευθύνες.»


«Οχι μόνο δεν μειώνουν την θνησιμότητα (όπως όφειλαν ΑΝ ήταν αποτελεσματικά) αλλά αντίθετα, υπάρχουν σοβαρές αποχρώσες ενδείξεις ότι την ΑΥΞΑΝΟΥΝ κιόλας και μάλιστα με τρόπο περίπου αναλογικό.»

 

Με νέα παρέμβαση του και χρησιμοποιώντας τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το πρώτο επτάμηνο του 2022 ο γνωστός καρδιολόγος Κωνσταντίνος Αρβανίτης αποκαλύπτει ότι η συνολική θνησιμότητα στην Ελλάδα φέτος σε σχέση με το 2020 όταν πρωτοξεκίνησε η πανδημία, παρουσιάζει αύξηση κατά 25% μετά την διετή περίοδο των lockdowns και των εκβιαστικών μαζικών εμβολιασμών!

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Αρβανίτης συγκρίνει με βάση τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ πάντα, τις χρονιές προ κορωνοϊού, με την πρώτη χρονιά του κορωνοϊού (δηλαδή το 2020) και εν συνεχεία τις δύο χρονιές που επιβλήθηκαν οι μαζικοί εμβολιασμοί, δηλαδή το 2021 και το 2022. Όλα αυτά συγκρίνοντας πάντα τα πρώτα 7μηνα κάθε έτους.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του:

Προ εβδομάδος η ΕΛΣΤΑΤ δημοσίευσε τα αποτελέσματα των θανάτων, από όλα τα αίτια που υπάρχουν, μέσα στο πρώτο 7μηνο του 2022 (πρώτες 30 εβδομάδες του έτους).

Η ολική θνησιμότητα του ελληνικού πληθυσμού είναι πρωτοφανής και τρομακτική!

Δεν μπορούμε να μην συγκρίνουμε το φετινό 7μηνο, με τα αντίστοιχα 7μηνα των προηγουμένων ετών, προ Covid, αλλά και επί Covid (χωρίς όμως "εμβόλια"), όπως και με Covid (αλλά με "εμβόλια").

================================

ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

1) ΧΩΡΙΣ COVID

Η πρώτη πορτοκαλί μπάρα αφορά τον Μέσο Ορο Θνησιμότητας, των 3 τελευταίων ετών, πριν εμφανιστεί ο Covid.

Δηλαδή τον Μέσο Ορο των ετών 2017, 2018 & 2019, όπως γράφω στην βάση της μπάρας.

Από κάτω σε μπλε πλαίσιο γράφω "χωρίς Covid".

Βλέπουμε ότι η Θνησιμότητα του πρώτου 7μηνου αυτών των ετών είναι κατά Μέσον Ορο 73.067 θάνατοι.

---------------------------------------------------

2) ME COVID (αλλά χωρίς "εμβόλια" ακόμη)

Η δεύτερη πορτοκαλί μπάρα είναι η Θνησιμότητα πρώτου 7μήνου του 2020.

Είναι τότε που ο νέος ιός έπεσε πάνω σε έναν πληθυσμό χωρίς καμία ανοσία σε αυτόν, ούτε φυσική ανοσία (κανεις δεν είχε νοσήσει παλιότερα) ούτε τεχνητή ανοσία (εμβόλια).

Αυτές είναι ιδανικές συνθήκες για έναν ιό, ώστε να προκαλέσει την μέγιστη δυνατή ζημιά που θα μπορούσε ποτέ να επιτύχει.

Βλέπουμε όμως ότι η Θνησιμότητα ανέβηκε ελάχιστα και έφτασε στους 73.853 θανάτους μόνο!

Το λεπτό κόκκινο βελάκι δείχνει ότι όλη και όλη η φθορά που μπόρεσε ο Covid να προκαλέσει, κάτω από ΙΔΑΝΙΚΕΣ για αυτόν συνθήκες ήταν μόλις 1%.

Αυτό όμως στην πραγματικότητα ΔΕΝ αποτελεί καν αύξηση, αφού είναι μέσα στα πλαίσια των τυχαίων διακυμάνσεων, από έτος σε έτος.

Για παράδειγμα το 2017 & το 2019 είχαμε παραπάνω από αυτό (74.949 & 74.564 αντίστοιχα).

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο Covid, ακόμη και σε συνθήκες αιφνιδιασμού, ΔΕΝ προκάλεσε καμία αξιόλογη αύξηση ολικής Θνησιμότητας!!

------------------------------------------------------

3) ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ (10,9 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΣΕΙΣ)

Η τρίτη πορτοκαλί μπάρα δείχνει την Θνησιμότητα το πρώτο 7μηνο του 2021, όταν μπήκαν στο παιχνίδι και τα "εμβόλια".

Μέσα σε αυτό το 7μηνο, κάπου 10.900.000 δόσεις είχαν χορηγηθεί στον ελληνικό πληθυσμό, όπως γράφω στο κάτω μέρος της μπάρας.

Οι πλήρως εμβολιασμένοι στο τέλος του 7μήνου είχαν φτάσει το 48% του πληθυσμού, δηλαδή σχεδόν οι μισοί Ελληνες.

Με τεχνητά ανοσοποιημένο το μισό του ελληνικού πληθυσμού, θα περίμενε κανείς (ΑΝ τα σκευάσματα αυτά πρόσφεραν αληθινή προστασία) να μην υπάρχει καθόλου υπερβάλουσα Θνησιμότητα, αφού οι συνθήκες είναι καλύτερες από την προηγούμενη χρονιά, που δεν υπήρχε καμία ανοσία.

ΟΜΩΣ βλέπουμε, ότι οι θάνατοι έφτασαν τους 80.032 δείχνοντας μία πολύ σημαντική αύξηση της τάξεως του 9,5%, όπως δείχνει το μεσαίο κόκκινο βέλος!

Κάπου 7.000 θάνατοι παραπάνω από το αναμενόμενο, σε 7 μήνες είναι πολύ σημαντικό για τα μεγέθη της Ελλάδας και ήταν ρεκόρ θανάτων τότε!

Ουδείς από τους υπεύθυνους έδωσε την παραμικρή εξήγηση στον ελληνικό λαό, ούτε ευαισθητοποιήθηκε να μιλήσει καν!

-------------------------------------------------

4) ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ (21,2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΣΕΙΣ)

Η τέταρτη πορτοκαλί μπάρα δείχνει την φετινή Ολική Θνησιμότητα του πρώτου 7μήνου.

Βλέπουμε ότι έφτασε σε νέα ύψη ρεκόρ, καταγράφοντας 85.043 θανάτους, σπάζοντας το περσινό ρεκόρ κατά 5.000 παραπάνω, ενώ ξεπερνά το αναμενόμενο κατά 12.000 θανάτους!!

Εφέτος, με πλήρως εμβολιασμένο το 71% του πληθυσμού, ΑΝ αυτά τα σκευάσματα δούλευαν, δεν θα έπρεπε να είχαμε επιστρέψει στην κανονικότητα, δηλαδή στην Θνησιμότητα που είχαμε πριν το 2020;

Αντί αυτού όμως βλέπουμε μία τρομακτική αύξηση κατά 16,4% (παχύ κόκκινο βέλος).

Οι 12.000 νεκροί παραπάνω από το αναμενόμενο στο πρώτο 7μηνο, σημαίνουν έναν ετήσιο ρυθμό πάνω από 20.000 θανάτους ΠΑΡΑΠΑΝΩ από το αναμενόμενο, για εφέτος!

Είναι τρομακτικά τα νούμερα, για το μέγεθος της χώρας μας...

Βλέπουμε ότι όσο αυξάνουν οι εμβολιασμοί, τόσο αυξάνει και η Ολική Θνησιμότητα, αντί να πέφτει, όπως θα όφειλε ΑΝ δούλευαν αυτά τα σκευάσματα.

_________________________________________________

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Οχι μόνο δεν μειώνουν την θνησιμότητα (όπως όφειλαν ΑΝ ήταν αποτελεσματικά) αλλά αντίθετα, υπάρχουν σοβαρές αποχρώσες ενδείξεις ότι την ΑΥΞΑΝΟΥΝ κιόλας και μάλιστα με τρόπο περίπου αναλογικό.

Βλέπουμε πέρυσι, με 10,9 εκατομμύρια δόσεις να έχουν γίνει πάνω στον πληθυσμό μας, είχαμε υπερβάλουσα Θνησιμότητα 9,5%.

Εφέτος, που ο αριθμός δόσεων έφτασε σχεδόν στο διπλάσιο (21,2 εκατομμύρια), βλέπουμε ότι και η υπερβάλλουσα Θνησιμότητα πλησιάζει κοντά στο διπλάσιο της περσινής, με 16,4%!

____________________________________________

ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Οι εμβολιασμοί πρέπει να σταματήσουν ΧΤΕΣ και να διαταχτεί έρευνα για τα αίτια της πρωτοφανούς υπερβάλλουσας Ολικής Θνησιμότητας του ελληνικού πληθυσμού!

Δεν μπορεί να συνεχίζεται αυτό το θανατικό και η πολιτική ηγεσία να κωφεύει. Εχει τεράστιες ευθύνες. Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου