Αυτοκτόνησε 36χρονη οδοντίατρος που βρισκόταν σε αναστολή ως ανεμβολίαστη. Ηθικός αυτουργός η κυβέρνηση Μητσοτάκη...! Φταίμε όμως ΟΛΟΙ που βρίσκονται ακόμα στις θέσεις τους! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Αυτοκτόνησε 36χρονη οδοντίατρος που βρισκόταν σε αναστολή ως ανεμβολίαστη. Ηθικός αυτουργός η κυβέρνηση Μητσοτάκη...! Φταίμε όμως ΟΛΟΙ που βρίσκονται ακόμα στις θέσεις τους!

  Το σλόγκαν του κ. Πέτσα «Όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει» άρχισε να γίνεται πραγματικότητα. Ευχαριστημένοι κύριοι κυβερνώντες; Οδηγήσατε...

 


Το σλόγκαν του κ. Πέτσα «Όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει» άρχισε να γίνεται πραγματικότητα. Ευχαριστημένοι κύριοι κυβερνώντες; Οδηγήσατε στην αυτοκτονία μια νέα επιστήμονα...! Χωρίς ίχνος ντροπής ο Υπουργός Υγείας απλά «νίπτει τας χείρας του» επιμένοντας πως «η μόνη επιλογή ήταν το εμβόλιο....!»


Τέλος στη ζωή της έδωσε μια 36χρονη οδοντίατρος η οποία βρισκόταν σε αναστολή μαζί με χιλιάδες ακόμα υγειονομικούς, αφού είχε αρνηθεί τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Η νεαρή οδοντίατρος είχε οδηγηθεί σε οικονομική ασφυξία και επαγγελματική περιθωριοποίηση μετά από το τιμωρητικό και τυραννικό μέτρο του Υπ. Υγείας και της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η οποία μέχρι τώρα δεν έχει βγάλει καμία ανακοίνωση...


Η οδοντίατρος Χρυσάνθη δεν μπόρεσε να αντέξει τόσους μήνες χωρίς εργασία και αποφάσισε να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα, παρά να εμβολιαστεί για να επανέλθει στην υπηρεσία της. Η αυτοκτονία, δια απαγχονισμού, της Χρυσάνθης, η οποία είχε πάρει δάνειο για το ιατρείο της, το οποίο πλέον δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει, αποτελεί τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της αγανάκτησης απέναντι στις αναστολές των υγειονομικών που επέλεξαν να μην εμβολιαστούν και τέθηκαν παρανόμως σε αναστολή εργασίας.

Σύμφωνα με τις αναρτήσεις των διαμαρτυρόμενων υγειονομικών, μια 36χρονη οδοντίατρος, η οποία έμεινε για περισσότερο από έναν χρόνο εκτός επαγγελματικού στίβου επειδή δεν δεχόταν να εμβολιαστεί, βρέθηκε σε αδιέξοδο και οικονομική ασφυξία, με αποτέλεσμα να πάρει την απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή της.

Από χθες το πρωί, δεκάδες υγειονομικοί αποχαιρετούν με συγκινητικές αναρτήσεις την 36χρονη Χρυσάνθη που οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημαΜάλιστα, δημοσιεύουν φωτογραφίες με την 36χρονη να πρωτοστατεί στις διαμαρτυρίες των υγειονομικών που έμειναν ξαφνικά χωρίς εισόδημα, βίωσαν την επαγγελματική περιθωριοποίηση και τον κοινωνικό στιγματισμό με απόλυτη ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη και των τηλε-«ειδικών» που μέχρι και σήμερα μένουν αμετακίνητοι από τις αυταρχικές θέσεις τύπου «όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει».

Την έλεγαν Χρυσάνθη. Ήταν 36 ετών. Μια νεαρή οδοντίατρος με προσδοκίες, με όνειρα, με δίψα για ζωή και επαγγελματική καταξίωση. Δούλευε στο ιατρείο της, μέχρι που η κυβέρνηση «αποφάσισε και διέταξε» να ποδοπατήσει τα όνειρα της και να την υποβάλει στο μαρτύριο του εργασιακού εκβιασμού, επειδή άσκησε το ανθρώπινο δικαίωμα στην αυτοδιάθεση του σώματος της, και δεν συναίνεσε σε μια υποχρεωτική ιατρική πράξη.

Δεν συμβιβάστηκε με την απολυταρχία και το πλήρωσε. Αναγκάστηκε να κλείσει το ιατρείο της, γιατί ο ηθικός της κώδικας υποδείκνυε πως δεν υπάρχει ζωή και υγεία, χωρίς ελευθερία. Το υπουργείο Υγείας την απέπεμψε τιμωρητικά από το ΕΣΥ, μαζί με χιλιάδες υγειονομικούς που βρέθηκαν στον δρόμο, μην έχοντας δικαίωμα σε μισθό, ασφάλιση ή εύρεση άλλης εργασίας.

Ξεκίνησε ένας ανελέητος πόλεμος προπαγάνδας, εκφοβισμού και εργασιακού αποκλεισμού που κράτησε παραπάνω από έναν χρόνο και συνεχίζεται ως και σήμερα. Κυβέρνηση, τηλε – «ειδικοί» και ΜΜΕ, εξαπέλυσαν ακατάπαυστα «πυρά» προς τους υγειονομικούς, θέλοντας να τους παρουσιάσουν ως το «μαύρο πρόβατο» της δημόσιας Υγείας, ενώ οι ίδιοι εθελοτυφλούσαν για το ότι τα υποβαθμισμένα δημόσια νοσοκομεία, είχαν γίνει δομές εγγυημένου θανάτου για τους ασθενείς.

Η Χρυσάνθη για έναν ολόκληρο χρόνο πάλεψε σκληρά με το τέρας της φτώχειας. Δεν ήταν ευκατάστατη, ούτε είχε «άκρες», όπως παπαγαλίζουν για τους υγειονομικούς κάποιοι αναίσθητοι δημοσιογράφοι και «ειδικοί» της κακιάς ώρας, που μεταχειρίζονται άθλια υπονοούμενα για να καλύψουν τον ραγιαδισμό τους.

Και ενώ η κυβέρνηση έχει διακηρύξει το τέλος της πανδημίας πριν ξεκινήσει το καλοκαίρι, το τιμωρητικό μέτρο δεν έχει αρθεί. Μετά από πρόσφατες πιέσεις συνδικαλιστών αλλά και κάποιων επιστημόνων, η ηγεσία του υπουργείου Υγείας άφησε ανοιχτό το παράθυρο για την επιστροφή των υγειονομικών το επόμενο χρονικό διάστημα…λίγο πριν τις επικείμενες εκλογές με σκοπό να δελεάσει κάποιους από τους υγειονομικούς που εξεδίωξε τόσον καιρό προκειμένου να την ψηφίσουν... ! Ωστόσο υπάρχουν και αρκετοί «ειδικοί» που ακόμα αρνούνται την επιστροφή των ανεμβολίαστων υγειονομικών όπως ο γνωστός «μαϊντανός» της τηλεόρασης Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, ο οποίος δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ότι «είναι μια κίνηση για την οποία διαφωνώ» και ότι «όντως και οι εμβολιασμένοι μπορούν να μεταδώσουν τον ιό αλλά οι πιθανότητες είναι πολύ λιγότερες, ειδικά αν κάνει και το επικαιροποιημένο εμβόλιο».


Χωρίς ίχνος ντροπής ο Υπουργός Υγείας απλά «νήπτει τας χείρας του» επιμένοντας πως η μόνη επιλογή ήταν το εμβόλιο....!

Παράλληλα, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, αναφέρθηκε στην τραγική υπόθεση, υπογραμμίζοντας πως η Χρυσάνθη «δεν ήταν στο ΕΣΥ» και πως ήταν «ιδιώτης γιατρός ή οδοντίατρος που ήταν σε αναστολή»...

Στην τοποθέτησή του στον ANT1 ο Θάνος Πλεύρης σχολίασε σχετικά:

«Το διάβασα στο Twitter.

Δε μιλάμε για άτομο του ΕΣΥ, αλλά για ιδιώτη γιατρό ή οδοντίατρο που ήταν σε αναστολή.

Δεν μπορώ να μπω στους λόγους, φαντάζομαι ότι ισχύει κάτι τέτoιο.

Δεν μπορώ να νπω στους λόγους, για έναν άνθρωπο που έκανε μια τέτοια πράξη.

Το διαβάζω με επιθετικότητα στο Twitter.

Όταν η πολιτεία παίρνει ένα μέτρο για την προστασία της δημόσιας υγείας και κρίνεται και συνταγματικό, όπως κρίθηκε το συγκεκριμένο μέτρο, προφανέστατα αυτό το μέτρο θίγει κάποιους ανθρώπους.

Αυτοί οι άνθρωποι είχαν επιλογή και η επιλογή ήταν να εμβολιαστούν.

Δεν γνωρίζω την περίτπωση και δεν υπάρχει σύνδεση με το ΕΣΥ.

Είναι λυπηρό το γεγονός, αλλά υπάρχει κάποιος να συνδέει τις δύο περιπτώσεις;».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 8:15:


Φταίμε και εμείς...

Μετά και από την τοποθέτηση του Υπουργού Υγείας για την είδηση της αυτοκτονίας της οδοντιάτρου το συμπέρασμα που βγαίνει αυτόματα είναι ένα. Σαφώς η πρώτη ευθύνη για όσα ζούμε, αλλά και για όσα θα ζήσουμε βαραίνει εμάς, τους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι ψηφίζουμε αυτούς που ψηφίζουμε και δεχόμαστε τη προπαγάνδα των συστημικών καναλιών. Πόσο ψεύτικη και φευγαλέα ήταν η ερώτηση του κ. Παπαδάκη για την αυτοκτονία ενός ανθρώπου που τον οδήγησε εκεί η τιμωρητική απόφαση της κυβέρνησης... κάνοντας λόγο για τα μηνύματα τηλεθεατών για την Χρυσανθη (έχουν πέσει καμιά τριανταριά και ρωτάνε…)! Και πόσο άθλια ήταν η απάντηση ενός Υπουργού, αναφερόμενος στην αυτοκτονία ενός ανθρώπου, που η πολιτική της κυβέρνησης του τον οδήγησε...! Την ίδια στιγμή που ΟΛΟΙ αυτοί αφιερώνουν μακροσκελείς λόγους για κακοποιήσεις ζώων, επιλέγουν να απαξιώσουν την αυτοκτονία ενός ανθρώπου ο οποίος οδηγήθηκε εκεί εξαιτίας τους...! Για αυτό φταίμε....γιατί πολιτικοί, ειδικοί  και δημοσιογράφοι τέτοιας αντίληψης βρίσκονται ακόμα και δυστυχώς θα βρίσκονται και στο μέλλον, στις θέσεις τους, επειδή ΕΜΕΙΣ σκύβουμε το κεφάλι περιμένοντας να έρθουν...καλύτερες ημέρες...



  Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου