Μπογδάνος σε κυβέρνηση: «Χάσατε φερόμενη τουρκάλα πράκτορα που υποδυόταν μετανάστρια στον Έβρο;». Θα απαντήσει κάποιος; Ξέφραγο αμπέλι η Ελλάδα κ. Πρωθυπουργέ...; (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Μπογδάνος σε κυβέρνηση: «Χάσατε φερόμενη τουρκάλα πράκτορα που υποδυόταν μετανάστρια στον Έβρο;». Θα απαντήσει κάποιος; Ξέφραγο αμπέλι η Ελλάδα κ. Πρωθυπουργέ...; (Video)

  «Χάσαμε φερόμενη ως Τούρκο πράκτορα, δεν έχει δοθεί καμία εξήγηση και ο αρμόδιος Υπουργός είναι ακόμα στη θέση του; Δεν έχει καν την αξιοπ...

 






«Χάσαμε φερόμενη ως Τούρκο πράκτορα, δεν έχει δοθεί καμία εξήγηση και ο αρμόδιος Υπουργός είναι ακόμα στη θέση του; Δεν έχει καν την αξιοπρέπεια να παραιτηθεί; Καμία ντροπή;»


Αναφορά στην υπόθεση της φερόμενης ως αξιωματικού του τουρκικού στρατού, που υποδύθηκε την επικεφαλής της ομάδας των λαθρομεταναστών της νησίδας του Έβρου, έκανε από το βήμα της Βουλής ο Ανεξάρτητος βουλευτής Α’ Αθήνας και πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.


Συγκεκριμένα, είπε, δείχνοντας παράλληλα σχετικές φωτογραφίες:

«Αναγνωρίζετε αυτήν την γυναίκα; Αν δεν πρόκειται περί σατανικής ομοιότητος, είναι αυτή εδώ η Τουρκάλα αξιωματικός.
Υποδύθηκε, όπως διαβάζουμε, την επικεφαλής λαθρομεταναστών, που υπό την πίεση δήθεν ανθρωπιστών και κατ´ουσίαν “Τούρκων εσωτερικού”, έγιναν δεκτοί στην Ελλάδα. Μεταφέρθηκε σε δομή και έκτοτε αγνοείται.

Συγγνώμη, χάσαμε φερόμενη ως Τούρκο πράκτορα, δεν έχει δοθεί καμία εξήγηση και ο αρμόδιος Υπουργός είναι ακόμα στη θέση του; Δεν έχει καν την αξιοπρέπεια να παραιτηθεί; Καμία ντροπή;»

Προς ώρας, δεν έχει υπάρξει αντίδραση από κυβερνητικής πλευράς...

Σε μια περίοδο που οι σχέσεις μας με του Τούρκους κρέμονται από μια κλωστή, ένα τέτοιο περιστατικό είναι πάντα διπλά επικίνδυνο. Είναι προφανώς ανεπίτρεπτο, αν έχει συμβεί και επιτέλους θα πρέπει να υπάρξει παραίτηση. Αλλά το πιθανότερο, είναι να μην υπάρξει ούτε καν απάντηση από τη κυβέρνηση για τη καταγγελία του κ. Μπογδάνου. Τα Μ.Μ.Ε ΑΝ ασχοληθούν θα ασχοληθούν επιφανειακά και η κυβέρνηση όπως μας έχει συνηθίσει θα συνεχίσει ακάθεκτη το καταστρεπτικό της έργο...


  Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου