Σκάνδαλο μεγατόνων ρίχνει στα τάρταρα τη ΝΔ. Η υπόθεση Πάτση θα είναι η αρχή του τέλους τους; Μετά τη διαγραφή του Βουλευτή, παραιτήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος των ΕΛΤΑ. Ποια η σχέση Πέτσα και Πιερρακάκη... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Σκάνδαλο μεγατόνων ρίχνει στα τάρταρα τη ΝΔ. Η υπόθεση Πάτση θα είναι η αρχή του τέλους τους; Μετά τη διαγραφή του Βουλευτή, παραιτήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος των ΕΛΤΑ. Ποια η σχέση Πέτσα και Πιερρακάκη...

  Χιονοστιβάδα πλέον οι αποκαλύψεις για την δράση του κυκλώματος των δανείων και των χρηματοδοτήσεων βουλευτών της ΝΔ. Ντόμινο εξελίξεων έχο...

 







Χιονοστιβάδα πλέον οι αποκαλύψεις για την δράση του κυκλώματος των δανείων και των χρηματοδοτήσεων βουλευτών της ΝΔ. Ντόμινο εξελίξεων έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες για αγορά «κόκκινων» δανείων από εταιρεία στην οποία συμμετείχε ο διαγραμμένος πλέον βουλευτής της ΝΔ, Ανδρέας Πάτσης αλλά και τα όσα αναφέρθηκαν περί απευθείας αναθέσεων από τα ΕΛΤΑ. Νωρίς το απόγευμα της Τρίτης παραιτήθηκε και ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΤΑ Γιώργος Κωνσταντόπουλος για λόγους «προσωπικής ευθιξίας».


Πώς ο Ανδρέας Πάτσης έγινε πάμπλουτος μέσα σε 3 χρόνια...και η κουμπαριά του με τον Στέλιο Πέτσα που χρηματοδότησε το site της συζύγου του από την περίφημη «λίστα Πέτσα»! Η εμπλοκή του σε «κόκκινα δάνεια», η αμοιβή από τα ΕΛΤΑ και οι εταιρίες στο εξωτερικό οδήγησαν στη διαγραφή του βουλευτή Γρεβενών από την ΚΟ της ΝΔ - Πολλά ερωτήματα για τους διάτρητους ελέγχους της Επιτροπής «Πόθεν Έσχες». Αμετανόητος ο Ανδρέας Πάτσης μετά την διαγραφή: «Δεν παραδίδω την έδρα – Θα είμαι ο Ανδρέας που ξέρετε...» -  Οι πολίτες υποφέρουν και οι βουλευτές της ΝΔ «παρτάρουν» με αναθέσεις έργων και εκατομμύρια «σκοτεινά» ευρώ. Δεν αρκεί μόνο να παραδώσουν την εξουσία πλέον, πρέπει και να λογοδοτήσουν για όλα...

 

Είναι σίγουρο ότι βρισκόμαστε μόνο στην αρχή των αποκαλύψεων και το μόνο που δεν γνωρίζουμε είναι αν τα συστημικά Μ.Μ.Ε είναι διατεθειμένα να κάνουν αποκαλύψεις και αν η δικαστική εξουσία αυτού του τόπου είναι επαρκώς ανεξάρτητη έτσι ώστε να προχωρήσει σε βάθος μια υπόθεση που μπορεί να αποδειχθεί ως επιχείρηση ληστείας του Ελληνικού λαού από τους ίδιους του τους εκπροσώπους...

Παραπομπή Πιερρακάκη ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ – Αποκαλύψεις από Πολάκη

Μπροστά στις καταγγελίες για τη δράση του κυβερνητικού βουλευτή, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ κάλεσε νωρίτερα τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αποπέμψει τον Κυριάκο Πιερρακάκη, υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, που εμπλέκεται στις αναθέσεις μέσω Ελληνικών Ταχυδρομείων και τον Ανδρέα Πάτση.

Είχε προηγηθεί η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσου Ηλιόπουλου, που κατήγγειλε τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή Γρεβενών για απευθείας αναθέσεις σε δύο χρόνια μέσω ΕΛΤΑ. Ειδικότερα, ο κ. Ηλιόπουλος είχε δηλώσει:

«Ο κ. Πάτσης όχι μόνο πλουτίζει από κόκκινα δάνεια που αγόρασε στο 1/15 της αξίας τους έναντι 4,3 εκατ. ευρώ, που δεν μπορεί να δικαιολογήσει από το πόθεν έσχες του, αλλά εμφανίζεται να έχει εισπράξει με απευθείας αναθέσεις σε δύο χρόνια από τον κ. Πιερρακάκη μέσω ΕΛΤΑ πάνω από 1 εκατ. ευρώ για νομικές συμβουλές.

Το πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα από τους «άριστους» του κ. Μητσοτάκη δεν έχει προηγούμενο. Η αποπομπή των κ. Πιερρακάκη και Πάτση είναι το ελάχιστο που πρέπει να γίνει. Μετά, περιμένουμε να απαντήσει ο κ. Μητσοτάκης γιατί καλύπτει τόσες μέρες το πλιάτσικο των εκλεκτών του».

Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι ο κ. Πιερρακάκης το 2020 ανακοίνωνε ότι «Bοηθάμε τα ΕΛΤΑ να προχωρήσουν στον μετασχηματισμό τους. Με το σχέδιό μας κατοχυρώνουμε τη βιωσιμότητα του οργανισμού με σεβασμό στα χρήματα του φορολογούμενου.». Παρά ταύτα ο...κατά τεκμήριο δημοσκοπήσεων «καλύτερος Υπουργός»  Κυριάκος Πιερρακάκης, κρύβεται για το σκάνδαλο & ρίχνει τις ευθύνες στα ΕΛΤΑ...

Ο Παύλος Πολάκης είχε προχωρήσει σε νέες αποκαλύψεις ήδη με νέα ανάρτηση για τον «γαλάζιο» βουλευτή, όπως είχε προαναγγείλει, κάνοντας αναφορά για ποσό άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ (1.019.222,81 ευρώ) το οποίο κατέληξε στην… τσέπη του κ. Πάτση από τα ΕΛΤΑ για «αέρα νομικές υπηρεσίες», όπως χαρακτηριστικά σημειώνει!


Ενώ το βράδυ της Τρίτης ο Παύλος Πολάκης γνωστοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε Αίτημα σύγκλησης της Επιτροπής Πόθεν Έσχες μετά τις αποκαλύψεις για τις παράνομες και ανήθικες πρακτικές του πρώην βουλευτή Γρεβενών της ΝΔ Ανδρέα Πάτση


Η ανακοίνωση των ΕΛΤΑ

Τα ΕΛΤΑ εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν τα εξής:

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, έχουν συνάψει συμφωνία συνεργασίας με την διεθνή Νομική Εταιρεία DLA Piper UK LLP, για την εκπροσώπησή τους στους Ευρωπαϊκούς θεσμούς και ιδιαίτερα στην Κομισιόν και την DG Comp.

Η συνεργασία με τον Διεθνή Νομικό Οίκο ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στα παραπάνω θέματα κατέστη αναγκαία λόγω της ανάγκης συστηματικής υποστήριξης των ΕΛΤΑ σε εξειδικευμένα θέματα Ευρωπαϊκού Δικαίου, Ανταγωνισμού, Καθολικών Υπηρεσιών κλπ. τα οποία προέκυψαν από την έναρξη υλοποίησης των δράσεων μετασχηματισμού της Εταιρείας το 2021.

Ειδικότερα, οι υπηρεσίες για τις οποίες κατέστη αναγκαία η σύμβαση, αφορούν:

1. Τη νομική εκπροσώπηση και υποστήριξη για ζητήματα ευρωπαϊκού δικαίου, δικαίου ανταγωνισμού, δικαίου κρατικών ενισχύσεων, αναφορικά με διαδικασίες ενώπιον της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αρμόδιων ανεξάρτητων και άλλων διοικητικών Ευρωπαϊκών αρχών ή/και των Ευρωπαϊκών δικαστηρίων, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά:

-Τον πλήρη χειρισμό της υπόθεσης SA.57982 για την έγκριση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέτρου αποζημίωσης για ζημία που προκλήθηκε από τις επιπτώσεις της πανδημίας COVID-19.

-Τον πλήρη χειρισμό της υπόθεσης SA.57538 ενώπιον της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ή / και των Ευρωπαϊκών Δικαστηρίων αναφορικά με καταγγελία σχετικά με τυχόν κρατική ενίσχυση υπέρ των ΕΛΤΑ.

-Τον πλήρη χειρισμό της υπόθεσης SA.56616 για την έγκριση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέτρου αποζημίωσης για την παροχή καθολικής υπηρεσίας και οποιαδήποτε επακόλουθη συναφή διαδικασία.

-Την παροχή νομικών υπηρεσιών για κάθε συναφές θέμα που αφορά τα ανωτέρω.

Η χρονική διάρκεια της Σύμβασης είναι αορίστου χρόνου, τιμολογείται μηνιαίως και σε κάθε περίπτωση μέχρις ολοκληρώσεως των υποθέσεων που αφορούν οι παραπάνω υπηρεσίες.

Η τιμολόγηση των υπηρεσιών, γίνεται με βάση τους επίσημους τιμοκαταλόγους της DLA Piper. Τα δε ποσά των τιμολογίων αποστέλλονται προς πληρωμή από την έδρα της εταιρείας και τις οικονομικές της υπηρεσίες, προς τις οποίες γίνεται και η πληρωμή. Σημειώνεται, δε, ότι όλες οι αποφάσεις πληρωμών, έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο «Πρόγραμμα Διαύγεια», στο πλαίσιο του ν. 3861/2010 και του ν. 4727/2020

Κατά συνέπεια δεν τίθεται ζήτημα αυτοτελών αμοιβών των Ελληνικών Tαχυδρομείων προς τον κ. Πάτση, νόμιμο αντιπρόσωπο της DLA Piper στην Ελλάδα. Η όποια δική του αμοιβή προσδιορίζεται από το πλαίσιο και τους όρους συνεργασίας του με την Νομική Εταιρεία, καταβάλλεται από αυτήν, και βέβαια όχι από τον εκάστοτε πελάτη της.

Παρ’ όλα αυτά, για λόγους προσωπικής ευθιξίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος των ΕΛΤΑ κ. Γεώργιος Κωνσταντόπουλος, υπέβαλε την παραίτησή του στο Διευθύνοντα Συμβούλο της ΕΕΣΥΠ Α.Ε., κ. Γρηγόρη Δημητριάδη.

Αμετανόητος ο Ανδρέας Πάτσης μετά την διαγραφή: «Δεν παραδίδω την έδρα – Θα είμαι ο Ανδρέας που ξέρετε...». Τι αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Την απόφασή του να παραμείνει βουλευτής Γρεβενών, ως ανεξάρτητος, μετά τη διαγραφή του από τη ΝΔ, γνωστοποίησε ο Ανδρέας Πάτσης.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο ανεξάρτητος βουλετής απευθύνθηκε στους πολίτες των Γρεβενών, όπου εκλέγεται, για να τους ανακοινώσει ότι παραμένει βουλευτής τους.

«Αγαπητοί Γρεβενιώτες και Γρεβενιώτισσες παραμένω βουλευτής σας, ανεξάρτητος, σε λίγη ώρα θα ανεβεί δελτίο Τύπου από εμένα και από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας με τις λεπτομέρειες», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Ανδρέας Πάτσης.

Και καταλήγει χαρακτηριστικά: «Μέχρι τελευταίας στιγμής θα είμαι ο Ανδρέας που ξέρετε. Σας ευχαριστώ θερμά».


Δεν γνωρίζουμε ποιον ακριβώς «Ανδρέα» γνωρίζουν οι Γρεβενιώτες, η συγκεκριμένη ανάρτηση, ωστόσο, μόνο υβριστικά σχόλια συγκέντρωσε, τα οποία εκ των υστέρων φαίνεται να σβήστηκαν...ενώ οι περισσότεροι του ζητούν να παραιτηθεί και να παραδώσει την έδρα του στη ΝΔ.

Η ανακοίνωση του Μαξίμου

«Οι εξηγήσεις του βουλευτή Ανδρέα Πάτση για επαγγελματικές του δραστηριότητες, που δεν συνάδουν με την ιδιότητα του βουλευτή και τις αρχές της Νέας Δημοκρατίας, δεν κρίθηκαν επαρκείς. Κατόπιν τούτου, με απόφαση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο βουλευτής Γρεβενών Ανδρέας Πάτσης, τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ», ανέφερε ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου.

Ποιος είναι ο βουλευτής Ανδρέας Πάτσης από τα Γρεβενά που διεγράφη από τη ΝΔ

Δικηγόρος, νομικός σύμβουλος, ιδιοκτήτης ποδοσφαιρικής ομάδας, βουλευτής και «αγοραστής» κόκκινων δανείων από τράπεζα... 

Προερχόμενος από ένα μικρό χωριό το Δοτσικό Γρεβενών, ο Ανδρέας Πάτσης απασχόλησε αρκετές φορές τα μέσα ενημέρωσης πριν τις αποκαλύψεις που οδήγησαν στη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία.

Όπως αναφέρει στο βιογραφικό του, ξεκίνησε μόνος του τη δικηγορία «με αγάπη και θέληση για προσφορά προς τον συνάνθρωπό» και κατόρθωσε να δημιουργήσει επιχειρήσεις νομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρηματικό και επενδυτικό επίπεδο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι διατηρεί γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Κύπρο και Κωνσταντινούπολη.

Η πρώτη φορά που βρέθηκε στα φώτα της δημοσιότητας ο Ανδρέας Πάτσης ήταν όταν ασχολήθηκε ενεργά με το ποδόσφαιρο. Αφού έκανε ένα πέρασμα από την Ελασσόνα, βρέθηκε στη Νίκη Βόλου με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στην Super League.

Αν και ξεκινά το πρωτάθλημα κανονικά, λίγους μήνες αργότερα επικαλείται οικονομική αδυναμία και αποχωρεί, αφήνοντας την ομάδα να υποβιβαστεί στις ερασιτεχνικές κατηγορίες...

Ο γάμος του με τη δημοσιογράφο Βίκυ Παπαλουκά και κουμπάρο τον Στέλιο Πέτσα που χρηματοδότησε το site της συζύγου από την περίφημη Λίστα Πέτσα...

Η επόμενη στιγμή που ο Ανδρέας Πάτσης βρέθηκε στο επίκεντρο, ήταν ο γάμος του με τη δημοσιογράφο Βίκυ Παπαλουκά, που έγινε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας της Κηφισιάς στις 14 Φεβρουαρίου του 2020, με κουμπάρους τον τότε κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα και τη σύζυγό του, στενή φίλη της νύφης, Βασιλική Τσόγκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2018 όταν ο Ανδρέας Πάτσης ετοιμαζόταν να κατέβει για πρώτη φορά υποψήφιος βουλευτής διεκδικώντας την έδρα της εκλογικής περιφέρειας των Γρεβενών και εκείνη παρουσιάστρια δελτίων ειδήσεων και εκπομπών. 




Η Βίκυ Παπαλουκά παρουσίασε στο παρελθόν την εκπομπή των Ενόπλων Δυνάμεων «Με αρετή και τόλμη», δελτία ειδήσεων σε Blue Sky, Εxtra Channel και Epsilon, καθώς και ενημερωτική εκπομπή στο Τηλεάστυ.

Όπως έλεγαν τότε, η Βίκυ Παπαλουκά έγινε αμέσως το «δεξί χέρι» του υποψήφιου βουλευτή, με τον έρωτά τους να δυναμώνει παράλληλα με την εκλογή του στις βουλευτικές του 2019.

Η ιδιαίτερη σχέση του ζευγαριού με τον Στέλιο Πέτσα ήταν εκείνη που προκάλεσε αντιδράσεις για τη χρηματοδότηση του site που διατηρεί η κυρία Παπαλουκά, του pointmedia.gr, από την περίφημη Λίστα Πέτσα...

Πώς ο Ανδρέας Πάτσης έγινε πάμπλουτος μέσα σε 3 χρόνια – Τα κόκκινα δάνεια, τα ΕΛΤΑ και το πόθεν έσχες

Από 161.000 ευρώ το 2018 οι συμμετοχές σε εταιρείες έφθασαν σε 1,33 εκ. ευρώ, ενώ οι δηλώσεις πόθεν έσχες του «μπάζουν».

Σύμφωνα, με τις καταγγελίες Πολάκη και τα έγγραφα που έχει δημοσιεύσει το δικηγορικό του γραφείο πήρε άπειρες δουλειές από τα ΕΛΤΑ που ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο ευρώ. Το 100% των ΕΛΤΑ ανήκει από το Δεκέμβριο του 2020 στο Δημόσιο.

Είναι πολύ πιθανόν ότι μια πολιτική σχέση με την διοίκηση των ΕΛΤΑ μπορεί να έδωσε δουλειές, αναφέρει στο εξαιρετικό του ρεπορτάζ ο Ανδρέας Παναγόπουλος για λογαριασμό του Βήματος, αν και τα ΕΛΤΑ αναφέρουν πως οι δουλειές δίνονταν στο Διεθνή Νομικό Οίκο DLA PIPER και όχι στον κ. Πάτση. Ωστόσο, οι αναρτήσεις των ΕΛΤΑ στη Διαύγεια, τις οποίες έχει αναρτήσει ο κ. Πολάκης έχουν ως δικαιούχο την εταιρεία AΝΔΡΕΑΣ ΠΑΤΣΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. Το Διεθνές Νομικό Γραφείο όπως αναφέρουν τα ΕΛΤΑ εκπροσωπεί στην Ελλάδα το γραφείο του κ. Πάτση.

Είναι προφανές ότι ακόμη και έτσι να είναι, δεν μπορεί πολιτικά και ηθικά να σταθεί καμία δικαιολογία και γι΄ αυτό το λόγο άλλωστε παραιτήθηκε για λόγους ευθιξίας και ο Διευθύνων Σύμβουλος των ΕΛΤΑ.

Πιο κραυγαλέο πολιτικά είναι το γεγονός ότι βουλευτής ων αγόρασε κόκκινα δάνεια με 4,3 εκ ευρώ, στο 1/15 της αξία τους και «κυνηγά» πολίτες οι οποίοι δεν μπορούσαν να αποπληρώσουν το δάνειο τους για να εισπράξει τα οφειλόμενα. Ένας εκπρόσωπος πολιτών στη Βουλή ασκεί –νόμιμη επιχειρηματική δραστηριότητα- που στρέφεται σε βάρος των πολιτών στην πιο ακραία μορφή.

Όμως, αν δει κανείς το Πόθεν έσχες του βουλευτή από το 2018 θα διαπιστώσει μια αλματώδη αύξηση εισοδημάτων και εταιρειών στις οποίες συμμετέχει. (Στοιχεία και γραφήματα από το vouliwatch)

Το 2018 είχε εισόδημα 34.700 ευρώ μαζί με τη σύζυγό του και από επιχειρηματική δραστηριότητα 12,94 ευρώ. Είχε μετοχές αξίας 94,04 ευρώ και καταθέσεις 3.339,73 και μηδενικό δανεισμό. Συμμετείχε σε 7 εταιρείες με συνολικό μετοχικό κεφάλαιο 161.600 ευρώ.



Το 2019 ξαφνικά εμφανίζεται να λαμβάνει δάνειο 1.000.000 ευρώ από ελβετική τράπεζα και να συμμετέχει με 1.000.000 ευρώ στο κεφάλαιο της εταιρείας LYKTOS PARTICIPATIONS και οι καταθέσεις του αυξάνονται σε 2,299.969,53 ευρώ από εισοδήματα προηγούμενων ετών τα οποία όμως δεν έχουν δηλωθεί στο προηγούμενο πόθεν έσχες. Επιπλέον το συνολικό μετοχικό κεφάλαιο σε επιχειρήσεις φθάνει το 1.325.100 ευρώ. Ο αριθμός τους φθάνει τις 16. Mε εξαίρεση την εταιρεία ALL4SEA στη ν οποία συμμετείχε το 2018 οι υπόλοιπες «ξεχάστηκαν» στο πόθεν έσχες του 2018 και ανάμεσά τους η LYKTOS αφού συμμετέχει σε αυτήν από το 2017. Το οικογενειακό εισόδημα υπερτριπλασιάστηκε σε 91.000 ευρώ.




Το 2020 τα εισοδήματά του φθάνουν τα 242.000 ευρώ, οι καταθέσεις τα 2,3 εκ. ευρώ, δανεισμός 1,37 εκ. ευρώ και οι συμμετοχές σε επιχειρήσεις τα 1,33 εκ. ευρώ. 


Η επιτροπή Πόθεν έσχες είχε θέσει στο αρχείο καταγγελίες για το ψευδές πόθεν έσχες αλλά και για συμμετοχή σε κυπριακή offshore εταιρεία HORSELORD LTD. Ο κ. Πάτσης έδωσε συμπληρωματικά στοιχεία στην επιτροπή και το θέμα έκλεισε εκεί!

Όμως, η εταιρεία αποκλειστικού σκοπoύ Lyktos Participations είναι μέτοχος στην Παγκρήτια Τράπεζα και έχει δεσμευτεί πως θα συμμετάσχει στη νέα αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου.

Την αναφορά για το ψευδές Πόθεν έσχες Πάτση  είχε κάνει στην επιτροπή της Βουλής το Μάιο του 2020, ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης, ο οποίος είναι θύμα τηλεφωνικών υποκλοπών από το Predator.

Και τώρα η επιτροπή της Βουλής θα ερευνήσει και πάλι το Πόθεν έσχες. Προφανώς, δεν έγινε έλεγχος στην καλύτερη περίπτωση.



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου