Η φρίκη των παιδοβιαστών με γαλάζιες πολιτικές προεκτάσεις μόλις τώρα αρχίζει...! Έρχονται πολλές συλλήψεις. Αναμένεται σύλληψη της συζύγου του νεοδημοκράτη Ηλία Μίχου. Τι ισχυρίζεται η 37χρονη μητέρα και τι αποκαλύπτουν οι καταθέσεις της 12χρονης. - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η φρίκη των παιδοβιαστών με γαλάζιες πολιτικές προεκτάσεις μόλις τώρα αρχίζει...! Έρχονται πολλές συλλήψεις. Αναμένεται σύλληψη της συζύγου του νεοδημοκράτη Ηλία Μίχου. Τι ισχυρίζεται η 37χρονη μητέρα και τι αποκαλύπτουν οι καταθέσεις της 12χρονης.

  Ένταλμα σύλληψης αναμένεται και για τη σύζυγο του νεοδημοκράτη παιδοβιαστή, Ελισάβετ Λέκκα, η οποία ήταν διαμερισματική σύμβουλος στην 4η ...

 






Ένταλμα σύλληψης αναμένεται και για τη σύζυγο του νεοδημοκράτη παιδοβιαστή, Ελισάβετ Λέκκα, η οποία ήταν διαμερισματική σύμβουλος στην 4η Δημοτική Κοινότητα Αθηνών με τη παράταξη του κ. Μπακογιάννη μέχρι προχθές...


Υπήρξε προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης. Προκειμένου να επιτευχθεί αυτό υπήρχαν επικοινωνίες της μητέρας της 12χρονης, με άτομο από το περιβάλλον του 53χρονου.

 

Στην ανακρίτρια οδηγήθηκε η 37χρονη μητέρα-Πήρε προθεσμία για τη Δευτέρα (17/10)

Την πόρτα του γραφείου της ανακρίτριας πέρασε λίγο μετά τις 14:30 το μεσημέρι της Πέμπτης (13/10) η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού, η οποία συνελήφθη την Τετάρτη (12/10) με την κατηγορία της μαστροπείας.

Η 37χρονη μητέρα κατηγορείται ότι εξέδισε την κόρη της έναντι αμοιβής, υπόθεση για την οποία έχουν ήδη συλληφθεί ο 53χρονος Ηλίας Μίχος και ο 42χρονος Γιάννης Σοφιαννίδης.

Στο γραφείο της ανακρίτριας βρίσκονται επίσης και οι δύο δικηγόροι Απόστολος Λύτρας και Ασπασία Ταραχοπούλου, οι οποίοι περιμένουν να λάβουν αντίγραφα της δικογραφίας και αφού τη μελετήσουν θα αποφασίσουν αν θα αναλάβουν την υπεράσπιση της 37χρονης γυναίκας.

Από την πλευρά της, η 37χρονη, όπως αναμενόταν, πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την προσεχή Δευτέρα (17/10).

Η 37χρονη πλέον κατηγορούμενη, είναι μητέρα συνολικά 8 παιδιών, μεταξύ των οποίων και η 12χρονη.

Τα πέντε από τα οκτώ παιδιά, η γυναίκα τα είχε αποκτήσει με τον σύζυγό της, ο οποίος μπαινοβγαίνει στις φυλακές για ναρκωτικά. Το 12χρονο κορίτσι είναι το μικρότερο από τα πέντε αυτά παιδιά.

Τα άλλα τρία παιδιά τα απέκτησε από μετέπειτα σχέση της με άνδρα πακιστανικής καταγωγής.

Ο σύζυγος της 37χρονης συνελήφθη σήμερα αφού κατά τη διάρκεια του ελέγχου της ΕΛΑΣ στο σπίτι τους στο Κολωνό εντοπίστηκε ποσότητα ναρκωτικών.

Πού βρίσκονται τα παιδιά της...οικογένειας

Από τα 8 παιδιά της οικογένειας μόνο τα δύο είναι ενήλικα και ζουν με τον παππού και τη γιαγιά τους.

Τα άλλα 6 είναι ανήλικα και πλέον έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Παίδων προκειμένου να εξεταστούν από παιδοψυχολόγους αλλά και από ιατροδικαστές και να έχουν την απαραίτητη στήριξη.

Παράλληλα εξετάζεται αν κάποιο από αυτά, εκτός από την 12χρονη, είχε πέσει θύμα εκμετάλλευσης κάτι που πάντως δεν έχει προκύψει με βάση τα έως τώρα στοιχεία...

Ένταλμα σύλληψης και για τη σύζυγο του νεοδημοκράτη παιδοβιαστή, Ελισάβετ Λέκκα, διαμερισματική σύμβουλο στην 4η Δημοτική Κοινότητα Αθηνών μέχρι προχθές...

Μία νέα σύλληψη αναμένεται εντός των επομένων ωρών, σύμφωνα με πληροφορίες του δικαστικού ρεπορτάζ που επικαλείται το zougla.gr, η οποία και θα προκαλέσει αντιδράσεις στην ευρύτερη κοινωνία. Η σύλληψη αφορά τη σύζυγο του νεοδημοκράτη παιδοβιαστή Ηλία Μίχου, Ελισάβετ Λέκκα, η οποία ενεπλάκη στην υπόθεση μέσω εμβάσματος στον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας της 12χρονης.

Μέχρι και προχθές...η Ελισάβετ Λέκκα ήταν αιρετή διαμερισματική σύμβουλος στην 4η Δημοτική Κοινότητα Αθηνών. Την Ελισάβετ Λέκκα απέπεμψε από την παράταξη του ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, την Τρίτη 11 Οκτωβρίου, αφού δηλαδή δημοσιοποιήθηκε το φρικιαστικό ζήτημα στο οποίο ο σύζυγος της και εκείνη φαίνεται να διαδραματίζουν ηγετικούς ρόλους. 

Remaining Time-0:00

Fullscreen

Mute

Η Ελισάβετ Λέκκα φέρεται να έχει εμπλακεί σε μια διαδικασία δωροδοκίας της μητέρας της 12χρονης για να μη μιλήσει στις αρχές για αυτή την υπόθεση. Τα νέα στοιχεία που έχει στη διάθεση της η ανακρίτρια δείχνουν πως η Ελισάβετ Λέκκα έχει αποδεδειγμένα οικονομική συνδιαλλαγή με την 38χρονη μητέρα που έχει ήδη συλληφθεί. Σύμφωνα με το αναμενόμενο ένταλμα σύλληψης η σύζυγος του Ηλία Μίχου θα κατηγορείται για χρηματισμό και υπόθαλψη εγκληματία.

Αποκηρύσσει τώρα, κατόπιν εορτής, τον βιαστή – μαστροπό σύζυγό της η Ελισάβετ Λέκκα

Τις αναφορές ότι έδωσε χρήματα στη μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης, αρνείται μετ’ επιτάσεως η σύζυγος του 53χρου, Ηλία Μίχου.

Η Ελισάβετ Λέκκα, καταγγέλλει ότι η ίδια και ο γιος της έγιναν «αντικείμενο ανθρωποφαγίας, με την εφαρμογή, από επώνυμους και ανώνυμους σχολιαστές, οικογενειακής ευθύνης», για πράξεις που όπως λέει «δεν γνώριζαν και δεν είχαν καμία σχέση». Η ίδια δηλώνει επίσης, πως με το πρώην σύζυγό της βρίσκονται σε «ουσιαστική διάσταση» εδώ και τρία χρόνια...

Αναλυτικά, η δήλωση της συζύγου του Μίχου:

«Αυτές τις ημέρες εγώ και το παιδί μου γίναμε αντικείμενο ανθρωποφαγίας, με την εφαρμογή, από επώνυμους και ανώνυμους σχολιαστές, οικογενειακής ευθύνης για πράξεις που δεν γνωρίζαμε και δεν είχαμε καμία σχέση, και για τις οποίες μόνο αποτροπιασμό νιώθουμε.

Με τον πρώην σύζυγο μου ήμασταν σε ουσιαστική διάσταση από τριετίας, απλά συγκατοικούσαμε σε ένα σπίτι που μας ανήκει εξ ημισείας.

Στις 3/9 το πρωί η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού μου έστειλε μέσω κοινωνικού δικτύου μήνυμα πως ήθελε να μιλήσουμε και μου κοινοποίησε δυο συνομιλίες του πρώην συζύγου μου με το παιδί, με σοκαριστικό περιεχόμενο, γράφοντας μου πως θα τον καταγγείλει για “σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου”, όπως μου έγραψε και πως αν δεν το κάνει αυτή, θα το κάνει η αδελφή της, η οποία επίσης μου έστειλε μήνυμα με τους διαλόγους αυτούς. Έχασα κυριολεκτικά την γη κάτω από τα πόδια μου, αμέσως μιλήσαμε με την μητέρα του παιδιού με φωνητική κλήση και μου επανέλαβε τα ίδια. Αυθημερόν απαίτησα από τον πρώην σύζυγο μου να φύγει από το σπίτι, όπως και έπραξε και να πάρουμε διαζύγιο, δηλώνοντας του πως αν δεν μου έδινε συναινετικό, θα έκανα αγωγή διαζυγίου αναφέροντας ως λόγο όσα έμαθα. Αναγκαστικά συμφώνησε, απευθυνθήκαμε σε δικηγόρους, συντάχθηκε και υπογράψαμε το απαραίτητο ιδιωτικό συμφωνητικό και στις 4 Οκτωβρίου υπογράψαμε σε συμβολαιογράφο την πράξη λύσης του γάμου και χωρίσαμε αμετάκλητα.

Μετά τις 3/9, αφού η μητέρα του παιδιού μου έστειλε τα μηνύματα των διαλόγων και με ενημέρωσε, και αφού το ίδιο βράδυ, χωρίς να το γνωρίζω, πήγε στο Α.Τ. και κατήγγειλε τον πρώην σύζυγο μου, μου ζήτησε χρήματα. Την πρώτη φορά 100 Ευρώ για το ταξί και να πάει το παιδί σε γιατρό, όπως μου έγραψε σε γραπτό μήνυμα, τα οποία της έδωσα. Μετά από λίγες ημέρες μου ξαναζήτησε άλλα 100 με ανάλογη δικαιολογία και της τα έδωσα, για λόγους ανθρωπιστικούς και συγκλονισμένη από όσα μου αποκάλυψε με τα μηνύματα. Στα μηνύματα έγραφε πως δήθεν δεν έχει πάει στην Αστυνομία και πως θέλει να την βοηθάω όποτε θα μου τα ζητάει και μου ζήτησε πάλι στις 8/9 άλλα 100 ευρώ.

Δεν απάντησα, διότι δεν ήθελα να συνεχιστεί αυτό, δέχτηκα αλλεπάλληλα γραπτά μηνύματα για να την συναντήσω να της δώσω τα χρήματα, και μετά από έντεκα αναπάντητες κλήσεις, που είναι καταγεγραμμένες στο κινητό μου, όπως και τα μηνύματα που μου ζητούσε χρήματα, την μπλόκαρα και δεν επέτρεψα άλλη επικοινωνία. Είναι απολύτως ψευδές πως δήθεν την επισκέφτηκα στο σπίτι της, της πρόσφερα χρήματα και τα αρνήθηκε. Τα γραπτά της μηνύματα είναι στα χέρια μου και αποδεικνύουν αδιαμφισβήτητα ποιος ζητούσε χρήματα, λέγοντας ψέματα πως δεν είχε πάει στην Αστυνομία.

Ο πρώην σύζυγος μου θα κριθεί από την Δικαιοσύνη. Αυτό που ζητώ είναι να σταματήσουν τα ψέματα και ο κανιβαλισμός εμένα και του παιδιού μου, που παντελώς άδικα έχασε τη δουλειά του, για πράξεις με τις οποίες δεν έχουμε την παραμικρή σχέση. Για όσους, δε, έγραψαν τρομερές συκοφαντίες και μας στοχοποίησαν, φτάνοντας στο αίσχιστο σημείο να πουν μέχρι πως δήθεν γνώριζα και συγκάλυπτα ή πως δήθεν βγήκε ένταλμα σύλληψης μου, θα προσφύγουμε στην μόνη αρμόδια, την Δικαιοσύνη.

Ελισάβετ Λέκκα.»

Η 12χρονη κατέθεσε ότι η μητέρα της είχε γνώση & έπαιρνε χρήματα από την εγκληματική οργάνωση των νεοδημοκρατών βιαστών. - «Ο Μίχος μού έλεγε αριθμούς πινακίδων για να μπαίνω στα αυτοκίνητα»

Αρχίζουν και διαρρέουν ώρα με την ώρα οι δύο πολυσέλιδες καταθέσεις που έδωσε η 12χρονη από τον Κολωνό στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων. Μέσα στις σελίδες αυτές, ξετυλίγεται όλο το κουβάρι της φρίκης που έζησε για 150 ημέρες η μικρή. Το παιδί κλήθηκε να καταθέσει και για τρίτη φορά για να ερωτηθεί σχετικά με τα ραντεβού σε οίκους ανοχής, ωστόσο βρίσκεται σε σοκ και αδυνατεί να μιλήσει άλλο.

Η 37χρονη μητέρα της και ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, ήταν οι ενορχηστρωτές μιας νοσηρής πραγματικότητας που βίωσε η μαθήτρια της ΣΤ΄Δημοτικού. Εν αναμονή νέων ενταλμάτων σύλληψης και με τη μητέρα να οδηγείται νωρίς στον Εισαγγελέα, οι φερόμενες ως καταθέσεις της 12χρονης προκαλούν οργή και αηδία.

Απευθείας εμβάσματα και από άλλους παιδοβιαστές της εγκληματικής οργάνωσης των νεοδημοκρατών που βίαζαν και εξέδιδαν την δωδεκάχρονη λάμβανε η μητέρα της στον τραπεζικό της λογαριασμό ενώ όπως δείχνει η άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνομιλιών υπήρχαν επικοινωνίες και μηνύματα της ίδιας με τον παιδοβιαστή Η.Μίχο.

Η δωδεκάχρονη στις καταθέσεις της είπε πως η μητέρα της γνώριζε τα πάντα και πως έπαιρνε τα χρήματα!

Οι δύο πολυσέλιδες καταθέσεις που έδωσε η 12χρονη από τον Κολωνό στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων αποκαλύπτουν την φρίκη που έζησε επί 150 ημέρες.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η 12χρονη κατέθεσε δύο φορές στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων. 

Η 12χρονη κλήθηκε να καταθέσει για τρίτη φορά αλλά η ψυχολόγος που ήταν παρούσα έδωσε εντολή να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου νοσηλεύονται και άλλα παιδιά της οικογένειας, τα οποία έχουν υποστεί ψυχολογικό σοκ μετά την σύλληψη της μητέρας τους χθες.

Η τρίτη κατάθεση θα αφορούσε σε ερωτήσεις των αστυνομικών για τα ραντεβού που φέρεται να γινόταν σε οίκους ανοχής. 

Η ανήλικη στις δύο πρώτες καταθέσεις της μίλησε για τις σχεδόν 150 ημέρες  που φέρεται να την βίαζε και να την εξέδιδε ο 53χρονος Ηλίας Μίχος.

Στις 17 Σεπτεμβρίου, η 12χρονη κατέθεσε ότι πολλές φορές ο 53χρονος ερχόταν μαζί της στα ραντεβού. 

«Μου έλεγε ακόμη και αριθμούς από πινακίδες για να μπαίνω στα αυτοκίνητα. Έπαιρνα τα χρήματα που μου έδιναν και του τα παρέδιδα. Εκείνος τα άφηνε στο κατάστημα. Υπάρχει και ένα δεύτερο άτομο που ερχόταν μαζί μου στα ραντεβού», πρόσθεσε η 12χρονη, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα.

«Θέλω απλά να μπει στη φυλακή. Με τον δεύτερο άνδρα έχω πάει σε ραντεβού τέσσερις φορές. Αναγνωρίζω τα συγκεκριμένα άτομα στις φωτογραφίες που μου δείχνετε» κατέθεσε η 12χρονη.

Κατά την κατάθεσή της, η 12χρονη είπε ότι ο Ηλίας Μίχος είναι καλός άνθρωπος όμως σύντομα κατέληξε να ξεσπά σε λυγμούς και να λέει ότι θέλει να πάει στην φυλακή.

Η περιπέτεια της 12χρονης φέρεται να ξεκίνησε σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, στις αρχές Μαΐου. Έκτοτε, ο Μίχος ασελγούσε πάνω της και στη συνέχεια, όπως το ίδιο το κορίτσι είπε, την πήγαινε στα ραντεβού, όπου συναντούσε διάφορους άνδρες έναντι αμοιβής.

Η 12χρονη αναγνώρισε πάνω από 10 άτομα ως πελάτες της, ανάμεσά τους και ο 42χρονος Βασίλης Σοφιανίδης, ο οποίος έχει κριθεί ήδη προφυλακιστέος.

Όλα ξεκίνησαν στα τέλη του περασμένου Απριλίου. Η 37χρονη, είχε αποκτήσει πέντε παιδιά με τον σύζυγο της που μπαινόβγαινε στις φυλακές από τα ναρκωτικά με μικρότερη τη 12χρονη μαθήτρια. Τα άλλα τρία τέκνα, τα απέκτησε με έναν Πακιστανό, που εκμεταλλεύτηκε τη φυλάκιση του άνδρα της και μπήκε στο σπίτι του στον Κολωνό.

Η 37χρονη επισκέπτεται συχνά το μίνι μάρκετ του παιδοβιαστή Μίχου για να αγοράζει τα βασικά είδη με βερεσέ. Τότε, ήταν που έγινε και η πρόταση από τον 53χρονο, για να καλύψει το χρέος να δουλεύει η ίδια στην επιχείρηση του καθαρίζοντας και βοηθώντας στις βασικές δουλειές.

Σε κάποιες επισκέψεις, έπαιρνε μαζί της και το 11,5 ετών κοριτσάκι της για να τελειώνει πιο γρήγορα και να μαθαίνει τη δουλειά, ενώ το τελευταίο διάστημα έστελνε το παιδί μόνο του στο κατάστημα του παιδοβιαστή.

Όπως είπε η μικρή στην κατάθεση της στους αστυνομικούς, ο 53χρονος την πλησίασε, κέρδισε την εμπιστοσύνη της και την βίασε.

Αυτό έγινε στις αρχές Μαίου. Έκτοτε, ο Μίχος την βίαζε κατ’ εξακολούθηση, όπως το ίδιο το κορίτσι είπε και την πήγαινε σε συναντήσεις με άλλους παιδοβιαστές.

Γνώστης και συνεργός, ήταν και η 37χρονη μητέρα της.

Όπως είπε η μικρή, τα λεφτά που έφερνε από τους βιασμούς που αναγκάζονταν να υποστεί από την εγκληματική οργάνωση των νεοδημοκρατών παιδοβιαστών, τα έπαιρνε η μητέρα της

Έρχονται και άλλες συλλήψεις

Οι αρχές έχουν φτάσει στα ίχνη και άλλων ατόμων, από έναν αριθμό περίπου 15 ανδρών,  που έδωσε η ανήλικη κατά την διάρκεια των δύο πρώτων καταθέσεων της στο ανηλίκων, παρουσία παιδοψυχολόγου της υπηρεσίας, ενώ χθες προχώρησε σε συμπληρωματική κατάθεση.

Έτσι δεν αποκλείεται τα επόμενα 24ωρα να ακολουθήσουν και συλλήψεις άλλων «πελατών»-παιδοβιαστών, τους οποίους φέρεται να ψάρευε ο Ηλίας Μίχος.

Έγινε προσπάθεια συγκάλυψης

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, αναφέρουν πως έγινε προσπάθεια συγκάλυψης της τρομερής αυτής υπόθεσης. Και προκειμένου να επιτευχθεί αυτό υπήρχαν επικοινωνίες της μητέρας της 12χρονης, με άτομο από το περιβάλλον του 53χρονου. Από την πλευρά της η 37χρονη φέρεται να απειλούσε το εν λόγω άτομο το οποίο με τη σειρά του έδωσε χρήματα για να μην ανοίξουν τα στόματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την επίσημη καταγγελία στις 3 Σεπτεμβρίου, από την μητέρα της ανήλικης- η οποία πιέστηκε από τους θείους του κοριτσιού να πάει στην ΕΛ.ΑΣ.- οι αστυνομικοί στο πλαίσιο της άρσης τηλεφωνικού απορρήτου άκουγαν συνομιλίες «φωτιά», για την υπόθεση.

Προφυλακιστέοι οι δύο παιδεραστές βιαστές

Υπενθυμίζεται πως χθες ομόφωνα προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο 53χρονος κομματάρχης της ΝΔ Ηλίας Μίχος, ο άνθρωπος που βίαζε και εξέδιδε το παιδί και ο 42χρονος Ιωάννης Ιωσιφίδης μέλος της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στον Κολωνό, που συνελήφθη ως ένας από τους βιαστές της 12χρονης.

Κατά την απολογία του ο Μίχος, φέρεται να υποστήριξε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με το κοριτσάκι αλλά ότι… δεν το βίασε ενώ για τα υπόλοιπα κακουργήματα για τα οποία κατηγορείται άσκησε το δικαίωμα της σιωπής .

«Ο Μίχος εξέδιδε την 12χρονη σε επώνυμους»

Πέρα από τα  επιπρόσθετα στοιχεία στην ήδη τεράστια δικογραφία, η οποία ξεπερνά τις 500 σελίδες, χθες είχαμε και τη καταγγελία – μαρτυρία της προέδρου του Σωματείου Εκδιδομένων Γυναικών Ελλάδος.

Η Κωνσταντίνα Καρατζιώτη έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων όπου είχε μεταβεί αυτοβούλως για να συναντήσει την ανακρίτρια δήλωσε δημόσια πως ο Ηλίας Μίχος, ο βιαστής και μαστροπός ανηλίκων του Κολωνού, έφερνε την 12χρονη και άλλα παιδιά, μεταξύ των οποίων και μικρούς Ρομά, στον οίκο ανοχής τον οποίον διατηρεί στο Γκάζι.

Remaining Time-0:00

Fullscreen

Mute

Η δήλωση – μαρτυρία της Κωνσταντίνας Καρατζιώτη έχει ως εξής: 


Η ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής κατέθεσε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων και οπτικό υλικό από τις κάμερες το οποίο δείχνει το 12χρονο κορίτσι να εισέρχεται σε αυτόν, συνοδεία του 53χρονου. Το υλικό παρελήφθη και θα μελετηθεί. 

Το γεγονός ότι υπάρχει δημόσια μαρτυρία πως ο Ηλίας Μίχος είχε την πρόθεση αλλά και επιχείρησε να εκδώσει το κορίτσι και άλλα μικρά παιδιά σε οίκο ανοχής, δηλαδή να εντάξει την εγκληματική δραστηριότητα του στο δίκτυο πορνείας στην πρωτεύουσα φανερώνει πως ο ίδιος και πιθανώς με συνεργάτες του διατηρούσε δίκτυο – κύκλωμα. Δεν πρόκειται δηλαδή για μια μεμονωμένη και περιορισμένου βεληνεκούς συνοικιακή δραστηριότητα αλλά για μια οργανωμένη επιχείρηση.

Υπάρχουν άλλες δυο καταγγελίες – Λύτρας: Μίχος και Σοφιανίδης έψαχναν παιδιά για να ωθούν στην πορνεία

Ακόμη δυο κορίτσια, που σήμερα είναι 18 ετών, έχουν καταγγείλει τον 53χρονο Ηλία Μίχο και τον 42χρονο Γιάννη Σοφιανίδη πως τα είχαν βιάσει και εκπορνεύσει! Το αποκάλυψε ο δικηγόρος της μητέρας του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, Απόστολος Λύτρας.

ο Απόστολος Λύτρας αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί τηλεφωνήματα πως υπάρχουν κι άλλες καταγγελιες για τον 53χρονο και τον 42χρονο. «Υπάρχουν άλλες 2 κοπέλες που καταγγέλλουν, αυτή τη στιγμή είναι 18 χρόνων», είπε ο ποινικολόγος, σημειώνοντας πως οι δυο κοπέλες τότε ήταν ανήλικες. «Φαίνεται ότι προσπαθούσαν να προσεγγίσουν και άλλα παιδιά για να τα ωθούν στην πορνεία. Είναι βέβαιο ότι θα ερευνηθούν και άλλα πρόσωπα. Οι 213 που ακούγονται πρέπει και αυτοί να λογοδοτήσουν, αν υπάρχουν στοιχεία».



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου